World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont ha választanod kell, kit választasz:

- ért hozzá (keni vágja a témát) de paraszt
- síkhülye az egészhez, de nagyon kedves

(megsúgom, nekem konkrétan van mindkettõ 😊 )

GabeE3e

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem hát, hanem attól hogy szervez, áldozatot hoz, jó taktikus, rendet tart, pörgeti az eseményeket.

Irreleváns a tajparasztság - már ha az egyáltalán tajparasztságnak tekinthetõ, hogy vkit kickelnek egy csapatból. Igen, illetlenség talán sértõ is, de mindjárt tajparaszt, mintha rádhugyozott volna vki a villamoson?
Megint messzemenõ fundamentális következtetést vontunk le egy apró eseménybõl. Én például gondolnék ilyenkor arra, hogyha vki annyira tajparaszt, nem tûrnék meg a többiek...

Ja, és tegyünk hozzá mégvalamit:

"Igaza van annak, a ki elsõ a perben; mígnem eljõ az õ peresfele, és megvizsgálja õt." (Példabeszédek 18:17)

Solten
Stronk A-43

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tobb csatat biztos nem megyek vele, inkabb csak eros idegzetueknek, sok hajszallal rendelkezoeknek, koreaiaknak, stb 😊

Saor Alba

voivod32
Sajnos! A legtöbb vezetõ, egy faszrágó tahó, akire kutyát sem bíznék, nem még embereket a keze alá! Ezért vagyok kénytelen félévente munkahelyet váltani, mert addig bírom nyelni a faszságaikat. Utána sajnos , kitör belõlem, és megmondom neki, hogy nem a picsájából rántott elõ, anyukájával beszéljen így, aki ilyen jómodorra tanította.
Persze ez nem klánvezérekre vonatkozik, csak úgy általában az életre. Szerintem az emberi hangnem, és a jó vezetõi képesség nem zárják ki egymást. Voltam már én is vezetõi beosztásban,(15 ember fõnöke voltam,) de engem senkinek nem kellett elküldenie a jó büdös picsába, mégis el tudtuk végezni a munkát.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát miért nem?? 😄 Egynémelyik, mintha most gurult volna ki a gyárból, épphogy nem csillan meg rajta a zománc 😄
Nem is attól lesz vezetõ, hogy tajparaszt, káromkodik és mindig másra hárítja a hibát. Nem éppen ez az ideális vezetõ. Szerencsére nekem idáig a való életben is normális fõnökeim voltak többnyire.
Így van, de a modortalan pökhendi bunkóság sem elõfeltétel vezetõi pozícióhoz. Az ilyen reakció pedig mutat valamit.
ˆR3nton (278950): ebben egyetértünk.
Havok motor? Ezek a nyomorék bolsevikok hiába vannak már több százan be sem tudják majd kötni... 😄

Az sehol sem divat (lásd real life, az élet minden területén) - általában nem azért lesz vki vezetõ mert kedves aranyos és megértõ.

Meg hát ugye ez egy játék, nem vmi egyház, nem kell ilyen magara tenni a mércét és ilyen messzemenõ következtetéseket levonni. Általánosítani meg végképp hülyeség.

Lunki88
Ja mert a WoT-ban lévõkön enni lehetne. 😄
(Y) mennyivel jobban néz ki a vas így rozsdásodva koszosan!!!<#smile>
Véleményem szerint éppen a vezetõknek kéne példát mutatni! De persze nyilván vannak normálisak is. Alapból semmi bajom velük, szakesszal se.
Most néztem meg, teszt szerver, minden maxra véve, 50-60 fps, i5 4670 , Radeon 7950, 8 giga ram.

Toby0501
Multicore most is van, multithread nincs.<#ejnye1>
#278926: A Havok semmit nem fog hozni, csupán fizikai változásokat, optimalizáltabb nem lesz tõle a játék. Sajnos ez a Bigworld engine ennyit tud..

JeffDunham
Ezt mondta az ex-em is. Aztán kidobott. <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na még egyszer, hidd el, menni fog elõbb-utóbb... 😄
Szedd össze magad...
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Biztos részeg voltam. <#hehe> Ám de jó volt. <#awink>

Jó, tegyük fel muszáj elfogadni, hogy vannak arty-k. Akkor legalább a kisujjal való kattintásnál arra figyeljenek már, hogy az új német TD-ket lõjék és ne a full páncélozott tankokat. Egyrészt egybõl kiszednék õket, tehát nekik is több sebzés, másrészt a csapat is nyerne, mert az ellen OP tankja elszállt. De nem.

Nekem mind1, de kár szidni egy olyan tankot, amit csak Te nem tudsz rendesen használni, holott elég kellem jószág gold nélül is.
Hogy megértsetek! Szeretném ha ezt a replayt megnéznétek. Így érteni fogtok mit élvezek.

http://wotreplays.com/site/449050#cliff-fimis-object_268

Minek adjam el ha több mint fél évet szenvedtem érte? Nem eszik sokat és néha szórakozok is vele. Havonta ha 5 kört megyek vele. Azt megy a garázs legaljára.

Mi van? Minek ahhoz a TD-hez full gold??? 303 pen AP-val mire nem elég?
Nem noobozlak le, de a T10 is tud minimális bevételt termelni prémium fiókkal; néhány jobb kör 30k+ is lehet. Az 50k- full gold spam, ilyen átütésû löveghez teljesen felesleges.
Sajna nem tudom megnézni, mennyi vele az átlag dmg-ed, de azt tudom, hogy Én nem lövök vele HE-et és 3300 dmg/csata az átlagom és 56% os a winratem, nulla szakaszozással és Én még olyan jó játékos sem vagyok mint Te. Akkor minek kínzod magad ha nem megy vele?
Gyerekek, az ünnepek szelleme érintsen meg mindenkit. Én pl. tegnap együtt 7v7-eztem Jeff-el.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem tök mindegy mit csinálok vele. Nem járok CW re, játékot élvezni akarom, és az a durva hogy HE zgetek 10 et nem lövök rendre 2500 - 3000 dmg ekkel top 5 be vagy 6 ba vagyok vele. Hidd el áldoztam rá több száz ezret hogy feküdne nekem de nem tudok megoldást. Sokat medezek így nekem nem fekszik az hogy csücsülj a bokorba 5 percen át és nézz egy területet.Semmi élmény nincs benne. Batchetre 1000 est verni, E100 nagyba sidescreper városi mapon kap 3 lövést az oldalába alap 800 - 1100 hp kat leszedek és tehetetlen. E75 is kipróbáltam 450 oldalba és nézem csata végén ammo rack 😄 Bele se merek gondolni milyen állat lett volna ha úgy hagyják az összes tier 10 TD HE penjét 151 en ahogy az elsõ teszten volt. Ott van pl ENSK a kedvenc mapom. Beállok a városi részre a házaknál. Külön figyelek hogy 2. sor+bokor is legyen. Mit csináljak vele ha senki nem támad? 3 vagy 4 percen belül a seggembe vannak az ellenfelek. Max mehetek hátrébb de akkor meg nem látok semmit és maradok utolsó fragnek. Ilyenekkel nincs mit csinálni. Ha játszogatsz tier 10 be sztem te is fogsz ilyeneket tapasztalni. Meddel 61% os a winratem randomba tier 10 el 40 kör után. Jó kis hármas object 140 szakasz azt mehet filézés. 😊

Most az ünnepek alatt talán lesz rá idõm.

Bár az IS-6 event most elsõbbséget élvez. :-)

JeffDunham
Nem hülyék, tudják hogy lépniük kell. Csak nem mindegy mikor és merre az irányba.

Mondjuk a helyedben Én is csak teszten próbálnám, már persze ha éles szerveren 40% lenne velem a winratem....
Az szerintem WG -tõl függ, de ha nem hülyék ( <#gonosz1> ) akkor erre nagyon jó, ha több szál, több mag van a gépben (az i7 920 4 mag 8 szál ugye, amit a PhysX gyönyörûen használ is), és mondjuk nem 1 mag pörög 100% -on hanem mind a 4 + a VGA is dolgozik, nem csak ásítozik... 😊
Pár körre kipróbáltam az volt a probléma hogy pénz nyomda kell hozzá. Tegnap voltam teszten full goldal 268 al. mentem kb 15-20 kört. Egy fokkal nem voltam jobb vele. Mindemellett megnéztem milyen érzés lenne mondjuk körönként 50 000 eket kötelezõen visszafarmolni mert merészeltem menni egy kört tier 10 TD vel.

Noobozzatok le, 3 lövésbõl kigyújtottam object 263 at HE vel meg leszedtem róla több mint 900 hp t. Sokkal jobban szórakoztam mint ha imádkoztam volna hogy ó ne patttanjámá mer 5600 vagy mennyi az ára. Tolatott vissza lángolva fedezékbe 😄 Azt mennyi volt sacc 3200 as lõszer ár? <#duhos2>

Master91
És ha itt lesz a multi-core támogatás?
Ez a csapat harc mód egy rakás szar. 3 retkes gyõztes csatáért kell játszanom 20-30 csatát. Inkább kilövöm a szar effes csapattársakat.

angelus1991ster.blogspot.hu

Na, azzal biztosan lépnének pár szintet feljebb.

JeffDunham
Az igen. És ha lesz itt Havok motor?

Próbáld ki a WT repülõs részét, a WoWP után nem fogsz csalódni.. Nem hype-olom, mert van 1-2 gyerekbetegsége, de meg fogod látni a jobbat benne.

JeffDunham
Igazad van, bocsánat. R3ntonhoz vagyok szokva vérmérsékletileg. Lehet hogy szerelem. Lehet meg is kérem a kezét egyszer... valamire. <#hehe>

Fura attól hallani a Mr GOLD kifejezést aki 1 hete amellett állt ki hogy Obj 268al miért kell goldot spammelni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

OFF

Nekem a WoT full grafikán HD felbontásban 30- fps -t tud egy i7 920 + GTX 760 OC társaságában... (Igen tudom több mag nincs támogatva, de sajnos ez nem indok)

Ezzel szemben a WT, szintén max grafikán röhögve hozza a dupláját, inkább többet olyan 60-80 körül...

ON
JeffDunham
Pont ezeket írtam én is, csak nem tudtam idõben beküldeni mert dolgozom. 😄

Bocs Mr GOLD! Kulturáltan beszélgetünk, senki nem bánt lazítsál. 😊

JeffDunham
Na azért álljunk meg egy szóra. A WOT igen is szép full grafikán, pláne HD-n. Mondhatjuk azt, hogy a WT tankos része szebben kidolgozott LESZ(!!!! ha elkészül). De ki használja full grafikán a WOT-ot? Nem sokan, én sem, hogy legyen kb 80 fps-em minimum. Ha a sok 8 évesnek nem fog futni a WT a gyenge gépén, a túl jó grafika és gépigény miatt, az úgy is itt fog maradni. Sajnos. Itt nem a grafika a lényeg hanem a játékélmény. Ahol jobb, azt fogják az emberek tolni. Én kipróbálom a WT tankos verzióját is, ha tetszeni fog, azzal is játszom majd. Addig meg hergelni itt a jó népet... komolyan, menj már valamerre.

Lunki88
Az biztos hogy megjelenéskor nem fogja egybõl "megváltani a világot" a játék. 😊
Ki fogom próbálni, ha majd megjelenik, aztán meglátjuk.
A WoWP nem jött be, pedig szeretem a repülõket. A WT repülõs részét nem próbáltam még, így abban nincs összehasonlítási alapom.

Szerintem a játékmenet, és az egyéb MMO specifikus dolgok fogják úgyis eldönteni a kérdést, nem a grafika.

voivod32
Nem baj, majd , ha beindul, felnézünk a WT topikra is, és elolvassuk, hogy: "ilyen egy fost! Nem igaz, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni, stb..." 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Solten
Jo a WT enginje kesobb jott, modernebb, optimalizalt. De a jatekelmeny az elsodleges szvsz, meg a WOT-ot is folyton csiszolgattak, nem mondanam csunyanak.

Saor Alba

Titeket nem zavar hogy nézem az összehasonlítást és minden tank totál máshogy néz ki még a szögek is másak a két játék között? IS4 nek pl meredekebb a köténye. A tiger tornya full más, az IS3 hasa totál más szög, a kirovets torony oldala laposabb.

Én mindenkitõl azt látom hogy jobban fut a másik játék mint a WOT ugyan azon a gépen.