World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
most semmi borzasztót nem csinált !
voivod32
A kaks csípje meg! 😄 Pedig egy Type 58 platoonnal nagyon tudtunk volna alázni!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

na már csak te "hiányoztál" a boldogságomhoz <#action>
Mindig, aki kérdezi
Csak az utolsó részre reagálnék:
Szerintem felesleges elrettenteni a többi magyar csapatot, akik még összeállnának, esetleg kiemelkedõ eredményt elérnének, azzal, hogy a Magyarokban nem lehet megbízni.
Kik is azok akik nem játszanak?
Marchizor - nélküle a csapat nem él, mert õ kb a legjobb magyar player (igen én többre tartom, mint Scheffet), õ ugyebár leállt a WoTról, úgy meg nehéz játszani.
Jegesmedve - Hát érdekes kapcsolatotok volt, Jeges tudott jókat produkálni, csak nem akart olyan popócsókolóvá válni, mint a mostani WD nagy része. Ezért Te küldted el.
Tibik - Ausztriába ment, nem játszik. Nem az õ hibája.
Kacsa1 - mondtam is, hogy laptopról nem tudok játszani WoT-ot, szintén nem tehetek róla. De tekintettel arra, hogy egy szót nem szoltál arról, hogy ki vagyok rúgva, nem nagyon hiányzom.

Mindehhez jön még esetleg, hogy nem igazán mutattál tiszteletet jópár játékostársad iránt, akkor sem, ha esetleg jobbat produkáltak, mint te. Elhiszem, hogy nehéz egyszerre játszani meg irányítani, de valahogy ezt máshol megoldják. Azt már meg sem említem, hogy vannak jópáran, akik úgy vélik, csak embereket toborozni jöttél a HUNS-ba (zajcevet visszaadhatnád pl).

A klánotok nagyon menõ, remélem CWzni is fogtok majd.
Kb 6 és fél óra streamet néztem, abból az derült ki, hogy egy 1300-1400 átlag wn7 csapat elver titeket minimum 40%-ban. Ez nem annyira jó arány.
A videók meg a stream arra persze jó, hogy a kis 10 éveseket (nem akarom õket bántani) el lehet varázsolni, de a komolyabb képzettebb játékos azért látja, hogy nem vagytok csúcsragadozók. Sõt.
Az is aranyos, hogyha ezt valaki mondjuk facebookon megjegyzi, akkor egybõl törlõdik a posztja, de az ott van, amikor a paradicsomokat elveritek 3 perc alatt. Grat hozzá.

Na ez kikívánkozott már belõlem, bocsánat ha sokat kellett olvasnotok, énse szoktam szeretni.

Maala-nak meg csak annyit a #278981 hsz-hez, hogy érdekes módon Dugesz vezetését sokan szeretik, Szakeszét meg nem annyira. Ráadásul Dugesz sokkal pontosabban vezet (mindenkit centire pontosan beállít kb).

Igen, a moderátor.

Én esetleg mentem volna noobkodni de 1-2 napja megálltam mert elértem a bûvös 123 kilõtt tankot és suli közben pocsékba menne a prém:/😄 Pedig van type 58-am is😄
<#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Srácok, nincs kedve valakinek szakaszban tolni a T6-ot? Mert már kihullik a hajam.... a játékban voivod30 néven futok.

Te hozod a piát én állom a gyógyszereket!!! <#nevetes2>
Master91
Mit akartál fordítani rajta?? 😄
Maala
😄 Beraktam a hsz-edet a google fordítóba, és ezt adta ki:

"Kinél kell jelentkezni a csapatba?"

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91

Hát ezt nem örömmel hallom....

Ki lesz az utód?
Nem tudjátok, hogy a roaming funkció mikor kerül be a játékba?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Voltám már többször is, velem nem is kibaált még. Sõt FC volt anno a régi nagy HPTS-ben. Jó tatikái vannak és van érzéke hozzá, de azért ott is volt néhány dolog ami igencsak érdekes volt.

Minden esetben a csapat volt a szar, ha kikaptunk, sose a taktik!!! Nem azt mondom, hogy én jobban értek hozzá, de azért volt mikor igen is taktikai baki is volt és nem csak bénázás. Meg attól a csapattól nem lehetett elvárni azt, amit õ elvárt. Persze nem volt rossz a za régi HPTS, sõt.

Ilyen szempontból pl a SnipaHUN korrektebbül állt a dolgokhoz. Lelettünk baszva, de azért modjával, vagy pl Mabbon a swarmból most.

Lehet azt azért másképp is csinálni.

Én ESL-t vezetgettem csak, kevesebb sikerrel, mert azért nem nyertünk olyan túl sokat. Viszont a személyeskedést én azért kerültem, illetve könnyebben kezeltem a vereséget. Mondjuk mi általában a 750 goldért mentünk és nem gyõzni...

pontosan.

Megyünk foxihoz tankot origamizni...

Meg inni.

Gyógyszerekre.

A szponzortól a cuccokra gondoltam, ami érdekelne, természetesen csak akkor ha publikus. Valami szerzõdés nincs amúgy? Pl. fél évig maradni kell, bár akkor úgy látszik nincs.
Illetve az elmenések okai, bár gondolom ezek még kevésbé publikusak.

voivod32
Biztos nem volt könnyû 'kigrindelni'! 😄

voivod32
Akkor ne tartsd a géped mellett, mert egy vesztes csata után, még a végén ököllel oneshootolod! 😄

xDDDDD
majd elmondom a pszichiáteremnek 😄
popey8
Mai termés eddig 4-bõl 1 win. Ez az utolsó. Ok, medált kaptam, szal megvan a kred és az xp, de akkor sem duplázó. Most komolyan jan. 16-ig ez lesz?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Tök vicces, hogy a hét 2. napján már szóba is került a dolog. Te próbáltad már a papírtankhajtogatást? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ne viccelj már, már emiatt is nyugtatót szedsz?

"Rohadt papír, hajoljá' mán, így nem lesz sosem IS3-am!" 😄

Trucker39
Idegeskedni? Mutatok neked valamit, ami szintén papírból készült nagy részben.

Én készítettem még pár évvel ez elõtt: H.M.S. Bellona

No ezen volt mit idegeskedni.

voivod32
Utóbbi, biztosan menne! 😄

Trucker39
Papírból, hiszen látszik.

Szerintetek mi lett belõle?

Ezzzz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

papírbú 😄
ki kell nyomtatni aztán vágni ragasztani idegeskedni stb 😄
Pedig ebben az esetben igaza van. Eredmények nélkül tényleg csak egy anyázós köcsög vagyok, és mostanában nem tudok eredményeket produkálni, mint látható. Éppen ezért már ettõl a héttõl kezdve más viszi helyettem a boltot. Visszavonultam.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

popey8
"én úgy voltam vele egyetemen is, hogy direkt azokhoz a tanárokhoz mentem, akikrõl mindenki azt állította, hogy szopó náluk a gyakorlat/elõadás." <#csodalk>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
De MIBÕL VAN???!!!

Maala
"Ha vereség van nincs szakesz féle kurva anyázás és üvöltözést stb."

Azért itt csak a végeredményrõl írsz. Nem tudom, hogy voltál-e már Szakesszal gyakorlón, de mindent elmagyaráz, lépésrõl, lépésre, a lehetséges variációkat is elmagyarázza, mintha egy kezdõnek mondaná, nem egy unikumnak, aki azért átlátja nagyjából a taktikát. És addig nem is kioktatóan, amíg az ember odafigyel, és elvárható módon meg is csinálja, amit kérnek tõle. Volt, hogy még ki is kérdezte, hogy mit miért kell(ene) így tenni, és a hebegõ-habogó válaszokra is türelemmel válaszolt. Mert ez a gyakorló lényege, megtanítani a taktikát.

Ezek után, ha egy betanított, emellé neadjisten összeszokott csapat nem azt csinálja, ami meg volt beszélve, elég jogosnak tûnik a kurvaanyázás, még ha "egy játékról is van szó". (Márpedig a TC-nek vannak elõzményei is)

Sokan szidták Szakeszt is, Dugeszt is, meg még az FC-k nagy részét, mert hogy így káromkodnak, úgy káromkodnak (mindenkinek van egy stílusa, ez tény), de ezt mind azután tették, hogy a többször elgyakorolt taktika el lett basszarintva. Lehet azzal, jönni, hogy ettõl még nem dõl össze a világ, és nem kell káromkodni... Erre csak azt tudom mondani, hogy egy lebaszástól sem dõl össze semmi, és az illetõ legalább legközelebb jobban oda fog figyelni. Ha nem, akkor jön a következõ, amíg meg nem unja, így, vagy úgy.

Lehet, csak én vagyok így ezzel, mindenestre én úgy voltam vele egyetemen is, hogy direkt azokhoz a tanárokhoz mentem, akikrõl mindenki azt állította, hogy szopó náluk a gyakorlat/elõadás. Szerintem az "életben" az esetek 90%-ában aki valós tudással van felvértezve, az már rég belefáradt a többség faszságaiba, ezért idõvel átalakul egy köcsöggé. Két dolgot tehet az ember. Vagy vadászik a maradék 10%-ra, vagy megtanulja félreseperni a személyiséget, mert ezektõl a "parasztoktól" még mindig sokkal többet lehet tanulni, mint a kedves, ámde hozzá nem értõ egyedektõl.

A munka-fõnökség viszony megint más tészta, nem hiszem, hogy a WoT-beli tevékenységet - magyar viszonylatokban - a WD.WOT-n kívül más esetben lehetne ehhez hasonlítani.

---

Milyen mélyenszántó gondolatok 5 nap kihagyás után. Lemaradtam 3 nap ingyenprémrõl, a fenébe.

De azért remélem, Jeff már szórja T6-ban a goldot azért az IS-6-ért. 😄

voivod32
Én még ilyet nem basztam! Senki nem jött a városba! Milyen jó is volt 2 IS3, egy KV-1S, és egy Tiger2 ellen egy M6 ossal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Wow.
hát úgy kezdõdött h nem volt áram két napig, addig meg elkezdtem unalmamban....
utána meg már úgy voltam vele, hogy ha már elkezdtem befejezem..
volt vele meló rendesen xd
de am a technokol illata meg a sör+pálesz nem volt rossz XDD
Akkor miért láttom többször is,hogy a több dmg.-mal kevesebbet kapok mint aki 500-1000-rel kevesebbet sebez de a végsõ csapásokat õ viszi be?
Komoly! Jól néz ki 😄 Hogy van ehhez türelmed... 😄
Remélem este az IS-3 megörvendeztet egy fizetõs hellyel ESL versenyen 😄
most már kabalám is van 😄 nem a legtökéletesebb, de legalább én készítettem!
eddig is a damage volt az alap, nem a kill.
Nem nagyon szoktam wot fórumokat olvasni,de keringenek esetleg olyan hírek a jövõbeli tervekkel kapcsolatban,hogy átalakítják a tp elosztást?Mert kezd eléggé dühítõ lenni,hogy 5 millió tankot besebzek de nem én lövöm ki,ezért nem én kapom meg a vele járó tp <#boxer>...Ezzel kapcsolatban inkább az lenne a reális,hogy a dmg. számitsák bele ,ne a kill-t
7-8? Az elég komoly:/
Melyik részérõl?

Errõl bõvebben lehet valahol olvasni?

Faptime 😄

WT GF vs WoT

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Ez most komoly? Mert így elég elkeserítõen hangzik (fõleg a szponzoros rész)...

A legnagyobb hibánk tényleg az, hogy túlságosan is a fejünkbe szállt a dicsõség, pedig konkrétan még semmit sem értünk el. "Legyõznek a saját gyõzelmeink."
Igazából se jobb eurós helyezésünk nincs (400€ eddig a max., ami kutyafüle), se élõ versenyre nem jutottunk még ki, ráadásul tényleg olyanokat szoktunk bakizni teljesen érthetetlen módon, ami szánalmas a csapatra nézve. Plusz amint megkaptuk a szponzortól a cuccokat, a csapatból 12-13 játékosból 7-8 abbahagyta a játékot. Ebbõl is csak azt a következtetést lehet levonni, hogy magyarokat ne támogass. Ne támogass, mert nem érdemlik meg. Nekünk Mohács kell.

istenem... Szünet van már...? A legszörnyûbb nyári napokat idézi a mai...

voivod32
Akkor, mégsem volt olyan kedves!

Nekem volt olyan fonokom hogy total full kedves volt es lehuzott 3 kiloval.
voivod32
Én inkább a másodikat választom, mert azt még el lehet viselni, és ártalmatlan. Plusz,az én tudásomnak is hagy teret! 😄
Nekem is volt már nagyon jó fõnököm, értett is a dolgához, elismerte a jól végzett munkát, de nem hagyta szó nélkül, ha hibáztam , és ez így is volt jó! Minden tökéletesen mûködött, mígnem a munkaadónk úgy döntött, hohy Malaysiában olcsóbb elõállítani a terméket...