World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na b+... KV-5 a tiltott nem a KV-2 😄
még jó hogy azután olvasom el miután kiposztoltam XD
röviden összefoglalom neked:
ez egy magyar verseny amit tier8 hvy-vel kell nyomni (kivéve AMX 50 100 és KV-2 mert ez a kettõ tiltott) 1v1-ben
általában kéthetente van.... 128 indulóval ha bejutsz a legjobb 64-be akkor 500 gold (2 win = 500 gold)
aztán innentõl felfele növekszik a megnyerhetõ gold összeg 3win 750 4win 1000 a max meg vhol 2-3k gold környéke de oda bejutni necces
MERT: jó játékosnak is kell lenned meg jó tanknak is kell a birtokodban lenni
(most nyomtam pl. egy HUNS-ossal... én IS-3 õ T-32, mint utólag megtudakoltam neki BIA+venti+tölt.gyorsító+kaja bevolt "nyomva" így töltött 8 valamennyi alatt... míg nekem csak tölt.gyorsító volt 12 sec reload idõvel... de mivel ezt Õ nem tudta és mindketten bénáztunk így bemákoltam a Win-t 😄)

szóval azt mondtad h nincs t8 hvy-d mert 34/2-õd van amit nem szabad vinni
de még ha lenne is azt mondanám, hogy indulj nyugodtan, de ne számíts sok aranyra
félre ne érts, nem vagy szar játékos... de itt elég jó gamerek fordulnak meg... akik ellen igen csak jól kell gamelni 😊
persze a fun kedvéért meg lehet próbálni.. el is csíphetsz egy 500-as 750 goldos helyet.... de többre nem kell számítani 😊

de ha lesz ide való hvy-d akkor nyugodtan vágj bele, veszteni valód nincs
és megtapasztalod milyen az 1v1-es csata (ha még nem játszottál ilyet)
na kb. ennyi <#smile>
pointer4
Szerintem erõsen személyiség kérdése, ki hogyan bírja a vele való kiabálást / lebaszást / kioktatást. Van aki így, van aki úgy tanul jobban. Nekem Szakesz és Dugesz lecseszõs módszere való.

Érdekes még az, hogy pl a legjobbnak titulált EU FC-k, is mind ilyenek 😊
Minden tierbõl van 1-1.

Az eff rátám vagy mim :xvm mód azt írja ki hogy 10k 1211 51% zöld színnel.

Tier 8-ban csak a még az alap állapotban lévõ T-34-2 med van.

angelus1991ster.blogspot.hu

pointer4
Dráága kacsa, ezt a szóviccet ugye könnyen megfejted ? XD

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/sss.jpg
hát elõbb két megelõzõ kérdés 😄
jó játékos vagy? (personal rating mennyi?)
van 8as hvy tankod... kv-5-öt és amx 50 100 at kivéve
Mi az az ESL? és hogy lehet kaszálni 500 aranyat?

na a papír IS-3 meghozta a szerencsém... vagy a szilvapálesz
nyertem 500 goldot ESL-en 😄
tudom nem egy nagy összeg, de ennek is örülök 😄😄😄
Csak annyit mondanék, hogy ez a véleményem mindig is megvolt. Ha nem hiszed, kérdezd meg a vezetõségünket, vagy Jegest

Igen, a moderátor.

Nincs neked big gun fétised véletlen?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kipróbáltam a WoWp-t. 75 aranyat megért, hogy már a training-bõl tudjam: uninstall! (tudom, hogy nemide, de mégiscsak 7.5 csavar <#banplz> )
Jó lecke arról, hogy miért nem érdemes paranoiásnak lenni. 😊
Ez most meglepett. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

mijki
ment inv

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Igazából én egy régebbit használok friss xvm-el és nem jön elõ a hiba nálam mostanában.
http://drongo-lab.ru/
http://wotskins.ucoz.ru/
Ezeken nézz körül.

Na de szakesz, a HPTS-ben is nyomtuk együtt, szép idõk voltak szerintem.
Másfelé vezettek az útjaink, de azt nem gondoltam, hogy ilyen feszültség maradt benned.
Elnézést, ha megbántottalak.
Sok sikert a klánodhoz, rég voltam itt, nem tudtam az aktualitásokat, ezért elnézést.
Na léptem is.
Awa

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Te sem tudod, hogy ki Awakening, igaz? Elmondása alapján egy érett gondolkodású felnõtt férfi, aki abban leli örömét, hogy elmondja, hogy emberileg milyen szinten vagyok söpredék. Azt hiszem 14 éves lehettem, amikor kiszemelt magának. Vannak érdekes sztorik régebbrõl. Nem hiszem, hogy nem tudja, hogy mirõl van szó, és azt még kevésbé kétlem, hogy velem akar majd együtt játszani. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Pici különbség azért van. A WDWOT-os csókák a magyar élmezõnyhöz tartoznak, WGL Pro Player-ek. A WD támogatja õket mindenféle firlefranccal.
Szakesz (MrScheff, Kamionosbarat, Scheff, stb...) pedig a fiatalkorú az ifjúkorú vezetõjük, eléggé ellentmondásos személyiség, ahogyan az itteni posztokból is láthatod. Ha szeretnél vele menni, akkor kérj jelszót Ütõképestõl a stronk hungarian plutons csatornához, néha feltûnik ott.
Csak egy kérdésem lenne: Ugyanezeket leírtad volna akkor is, ha nem mondtam volna, hogy a várhatóan több hónapos inaktivitásod ideje alatt el kell hagynod a csapatot és a facebook csoportot?

"marchizor <..> nélküle a csapat nem él, mert õ kb a legjobb magyar player (igen én többre tartom, mint Scheffet)"

"Jegesmedve <...> csak nem akart olyan popócsókolóvá válni, mint a mostani WD nagy része"

"nem igazán mutattál tiszteletet jópár játékostársad iránt, akkor sem, ha esetleg jobbat produkáltak, mint te"

"Elhiszem, hogy nehéz egyszerre játszani meg irányítani, de valahogy ezt máshol megoldják"

"csak embereket toborozni jöttél a HUNS-b"

"streamet néztem, abból az derült ki, hogy egy 1300-1400 átlag wn7 csapat elver titeket minimum 40%-ban."

"érdekes módon Dugesz vezetését sokan szeretik, Szakeszét meg nem annyira. Ráadásul Dugesz sokkal pontosabban vezet (mindenkit centire pontosan beállít kb)."

Toldi tank, azonbelül a 42M Toldi II variáns megállná a helyét a Tier III-ban.

Ugyan ebben a cipõben vagyok én is. Nem hiszik el hogy én már csak örömtankozok, semmi nem hajt és mindenem megvan a játékban. SU203 meg SU SMK 180, 203 mm es meg 180 mm es löveggel úgy se kerül be soha az életbe a játékba. Type 59 GOLD esetleg feltudna villanyozni emelt xp és kredit hozammal 😄

DarkHorSe
Ha valakit erdekel tier6 platoon invelhet, ingame zalgradis, irni chatban miatt nem tudok, pirosak, sargak kimeljenek 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

toocha
Thx. Esetleg tudsz ajánlani valamit?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Az xvm akad össze néhány damage panellel ha jól tudom.
Keress egy másik, frissebb damage panelt.

Hi!

"Azért van, hogy kikapcsoljon és nem azért, hogy munkának érezzem. Az IS-6-ot is valószínûleg meg tudnám csinálni, de hogy utána biztosan megutálnám a WoT-ot az tuti."

Ezzel én is így vok.Már a Wt Auf E100 kihuzásakor is a munka jutott eszembe,s nem a szórakozás.Picit ki is égtem..

Maala
Azért régebben más volt, csak pletykák útján lehetett követni az életet, esetleg ingame (vicces) flameken keresztül... Ma meg már Twitch, meg franctuggyamik. Nem az igazi már ez sem. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

toocha
Azt tudtam, de gyógyítani szeretném nem tünetileg kezelni. <#vigyor5>

Most nézem, hogy egy 11 fõs klánról megy a szájkarate ?
Hát ilyenbõl biztos van vagy 100db.
Ha azok mind idejönnek észt osztani, meg beszélgetni, Szpecnyaznak lesz dolga...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

HI.Ez tetszett<#alien2>

Master91
chat bannt tud osztani? ( természetesen volt amikor jogosan ) ÉS egy tróger. és finom voltam :3

Én még emlékszek rá bétás korszakba... volt klánommal is kibaszott, web oldalt kicsit elkúrta, klán leaderemet FOLYAMATOSAN basztatta ÉS a TS-én is patkánykodott
Master91
sebzel gyorsan nem kínai tankot 😄

Fõleg hogy nem zöld playerekrõl, hanem a god leveles játékosokról van szó 😄

nagyokról meg mindig jó tanulni, minden MMO-ba követtem a nagyok "életét" (játékba ofc)
nem azért útálod? 😄 Vagy nem õ az, aki chat bannt tud osztani?
Az M60 3-4 napon belül jött meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

toocha
Hali! Mi volt a gyógyszere annak, mikor bazi nagy számot írt ki kínai tank lövésekor? Please help!!!

Mikor lesz kiadva Faillowe? Odaadom az enyémet davidb-nek tesztelni, én egy darabig csak messzirõl nézem majd a garázsban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miért ne? Hiszen ez a topic a WoT-ról szól, a klánok pedig a WoT részei.
és pl mi rossz lett volna abban, ha maradok a FB csoportban? De igazából érett már a dolog, nem is zavar. Csak az volt a gondom, hogy ne legyenek lehúzva a magyarok, azért, mert nem maradnak meg az emberek melletted, vagy Te nem maradsz meg mellettük.

Mellesleg nem esik szét minden klán, vagy ilyesmi, nekünk (HUNS) szerintem elég sok tagunk van, aki több, mint egy éve itt játszik, és nincs is baja vele (max velem)

Igen, a moderátor.

Ez viszont igaz... 😊
Na srácok, akkor nyomjátok a 17éves vezér kontra megalázott katona sztorit tovább.

Elõfordul hogy más is itt szokta.
Am meg ki ne szeretné az ilyen szennyes kiteregetõs témákat?<#vigyor1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

naná....
van itt már minden: köcsög artyk, köcsög gold ammosok, WT fórum, egymás anyázása, kocsma, klánproblémák, foxi megen részeg.... stb
Az utolsó mondatod a kulcs. Nagyon sok klán megkeresett már, de mikor azt mondom nekik, hogy bár idõm esetleg lenne, de eszemben sincs idõre játszani, meg kötelezõ dolgokat csinálni egy játékért, akkor meglepõdnek. Szeretem ezt a játékot, de pont az a legjobb benne, hogy ha egy kört akarok menni reggel 5-kor, akkor megtehetem és ha rá se nézek fél évig azt is.
Azért van, hogy kikapcsoljon és nem azért, hogy munkának érezzem. Az IS-6-ot is valószínûleg meg tudnám csinálni, de hogy utána biztosan megutálnám a WoT-ot az tuti.

Elnézést, ha nekünk is lesznek klánon belüli problémáink, akkor itt megbeszélhetjük ?
A többi klán tagjai is ?

"Kacsa1 - mondtam is, hogy laptopról nem tudok játszani WoT-ot, szintén nem tehetek róla. De tekintettel arra, hogy egy szót nem szoltál arról, hogy ki vagyok rúgva, nem nagyon hiányzom."

Úgy tudom, hogy azt beszéltük meg, hogy amikor december után rendezõdik a helyzeted, és megint tudsz majd rendesen játszani, majd szólsz, és visszaveszünk. Tudod, amikor ezt írtam, akkor nem arra gondoltam, hogy így megvádolsz, bemocskolsz és lehúzol, mert ha valakitõl, akkor tõled nem vártam volna ezt. Igazából még mindig áll, amit akkor kijelentettem, miszerint ha rendezõdik a helyzeted és szeretnéd, akkor megint felveszünk - ettõl a megnyilvánulásodtól függetlenül.

Érdekes. Megnéztem a klán fluktuációját; a két eltávozott játékos továbbra is aktív, a klántagok közül bontottcsirke nem tûnik egyedül aktívnak (gondolom egyetemi tanulmányok miatt).
Persze nem látok bele a mûködésetekbe, nem is értek a játékhoz annyira, mint ti. De ha komolyan (világszínvonalon) akarod tolni a játékot, akkor nem elég a kimagasló játékintelligencia, vezetõi tudás és habitus is kellene mögé. Ez pedig tanulható. Egyszerûbben találsz és tartasz a klánban megfelelõ játékosokat, ha hidegvérrel tudod kezelni a felmerülõ szituációkat. Diegho féle tehetségeket is be lehetne integrálni hozzátok (neki amúgy is álma volt az unikumokból álló magyar klán), de ebben nem segít az, hogy elküldöd a - szerinted - hibázó játékost melegebb éghajlatra. Az aktivitás miatti panaszra megoldás lehet a klán bõvítése 20-30 fõre; de ide is olyan stílust kellene felvenned, hogy meg tudd gyõzni a magyar játékosok krémjét, hogy csatlakozzanak, illetve a roppant egóval rendelkezõ profikat is tudnod kell beállítani a sorba. Vagy legyél "csak" FC, a klán vezetését bízd hozzáértõ emberre.
"...mostanában nem tudok eredményeket produkálni, mint látható. Éppen ezért már ettõl a héttõl kezdve más viszi helyettem a boltot. Visszavonultam." - Ezt pedig úgy hívják, hogy a nehézségektõl való megfutamodás. Miért nem nézel velük szembe? Ezzel is csak engem igazolsz.
Tudom, nem vagyok az apád, semmi közöm az egészhez. Csak leírtam, hogy kívülrõl milyen a kép. Válaszolhatsz, ha akarsz (vagy bárki, aki ingert érez rá - csak önálló gondolat legyen), részemrõl - kivételesen - nem fogom felvenni a kesztyût, ha Te vagy akárki más anyázni kezd. Akárhogy döntesz a WoT-os jövõtökrõl, sok sikert kívánok hozzá.
<#eljen>

Te meg mirõl beszélsz?????? 😄
hányszor lettél chatbannolva? 😄
Nem poénból írtam hogy rohadt jót szórakoztam streamen ahogy spamelték a gold ammot IS2 bõl és össze vissza pattogott, közbe jókat szentsékelt néha 😄 Valóban jó a stream. Ezzel nem lehúzni akartam a dolgot. 😊

Ezeken a dolgokon én nem csodálkozok amúgy. Kb minden klán ide jut. Felnyílik a szeme mindenkinek hogy mennyi értelme van ennek a hardcore kockulásnak. Munkahely vs élvezet.

"most"