World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 tankos rész: 112. perc környékén
online nézhetõ Stalingrad 2013:
http://www.divxstage.eu/video/c3815d0b1c29b

jó szórakozást.

eredeti nyelven. de torrenten is elérhetõ, ahhoz van felirat.
Mióta kiléptem legalább 5x kerestél meg, hogy lépjek vissza, de mindig nemet mondtam, a klánba sem léptem be amit csináltál, mert mindez, amit leírsz borítékolható volt. Olyan játékosokból nem lehet stabil top csapatot építeni, akik lenézik az ellenfelek. Mindenkirõl le lehet pattanni minden tankkal és mindenkit lehet ammorack oneshotolni. A legnagyobb noob is ki tud szedni 1 lövéssel bárkit, ha szerencséje van, éppen ezért mindig is a 100% koncentráció az elsõ. Nem véletlenül volt az, hogy mindig azért problémáztam, mert nincs gyakorlás más csapatok ellen, hiszen ott pont ezt lehetett volna megtanulni, de ha már csak 1 ember is leszarja ezeket, akkor felejtsd el az egészet. Mikor újra hívtál mindig megnéztem az esl honlapon a lineup-ot és mindig ott volt legalább 1 (inkább több) olyan ember, aki sosem akart gyakorolni, csodálkozol, hogy mindig azonnal nemet mondtam? Ha valamit csinálok, akkor azt úgy csinálom, hogy a lehetõ legjobbat érjem el benne, ezt nem tudtam volna abban a csapatban elérni (bár az egyik fekete bárány helyére akartál bevenni). Arról nem beszélve, hogy az elveimmel teljesen ütközik az, hogy visszamenjek oda, ahonnan már távoztam. Azt pedig már több nálatok járt játékostól is hallottam, hogy konkrétan k.va anyázás is ment már TS-en meccsek közben. Ilyen dolgok egy profi csapatban nem fordulhatnak elõ. A játékosoknak tisztelniük kell egymást, ez az, amit a kezdetektõl fogva nem kaptam meg nálatok pár embertõl, pedig nem volt jellemzõ rám a hibázás (inkább az, hogy lehoztam bukott helyzetbõl), azokkal ellentétben, akik minden áron ki akartak túrni. Ne csodálkozz, hiszen elõre megmondtam.
egy oldalra elküldesz mindekit... pl 2db is-3 elõre, mögötte picit lemaradva 2 amx 50 100 meg egy TD vagy a TD a bázisnál marad...
a 2db tier 1 közül egyet elküldesz ellenkezõ oldalra egyet meg középre
lehet hogy megdöglenek, de ha már emgmutatják hogy arra jön az enemy már feltudsz készülni az ellencsapásra
Mert több tankkal nagyobb a taktikai variációs lehetõség, könnyebb a gyõzelem. 10 gyõzelem = 1 prém nap.
Amúgy gondolkodtam de nem sikerült rájönnöm arra hogy tier 1-el miért éri meg a Csapat játékmód. Talán a pénz miatt?

hawken
....persze tudom...

Ez az event is pár napja kezdõdött

Igen, a moderátor.

hawken
gondolom semmi köze ahhoz hogy pont két napja járt le a prém fiók 😄😄😄
tudom, random, háthogyaviharbane, csak én vagyok paradroid 😄😄

"folyton szétkapnak mint foxi a lábtörlõt."

ezt kikérem magamnak..... 😄
Te akkor nagy mázlista lehetsz, engem T-43-mal állandó jelleggel 5-bõl legalább 2-szer T9-be rak.
Szerintem azért, mert sok a T6 mostanában az IS-6 event miatt, emiatt inkább azokat pakolja egybe

Igen, a moderátor.

hawken
mai találós kérdés:
Miért van az hogy hónapok óta alig láttam tier IX tankot, (tier VII tankkal tolom most legtöbbet) két napja viszont szinte állandóan az alsó harmadban figyelek, négy öt kilences tank, oldalanként minimum 3 arty, winrate nem nagyon változik (ergo nem sok hatással vok a csatákra) viszont folyton szétkapnak mint foxi a lábtörlõt.

legjobbak a ruszki tankok 😊
(am meg meghozta a szerencsém)
Lunki88
Ruszki tank... nincs több kérdésem. 😄 Amúgy még tetszene is. 😉
Abba belegondolva, hogy mennyit szakíthatnak a WoT-hoz képest /10x-100x ennyit?/ egy Grand Theft Auto mocsokkal, simán megérdemelnének még száz métert! 😄
Igen, ez a miénk is 😊)))
mijki
80k+ XP

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

hawken
úúúgy örülök hogy én is hozzájárultam kicsivel 😄😄😄😄

Hát ez no comment...

Az biztos, fõleg sík városias mapokon érzi jól magát😄 Persze ha bebasz el hallufra akkor nem váltom meg a világot az tuti😄
Maala
Kókusz fájör.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tehát: aranyat tölts, gyújtsuk fel a kókuszokat! (esetleg égessük le a kókuszokat)
Nyertem, vagy a leveleknek is jelentõségük van?
Sunsetjoy
Vagy csak szimplán hülye vagyok? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az aranyat tölts egyszerû, a másikhoz fáradt vagyok 😊
Master91
vagy hallottad vagy csaltál 😄DDDD
Sunsetjoy
"Kukact a tölcsérbe, aztán dörzsöljétek, míg ki nem gyullad a kókusz"? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Hallod lövésem sincs 😄

Egyszerûen nem ugrik be semmi 😄

égõ kókusz dió....mifasz? 😄
110.338 exp
pointer4
Ezt mondja Kacsa, minden cw csata elsõ pár másodpercében 😄
DarkHorSe
100k xpnel jarok

Swedish people are albino monkeys

Hahó van valaki aki csinálja az is-6 eventet? 😄
Ha igen hogy haladsz vele?
Master91
nah, 20 milló euró
Master91
Wargaming buying a new building on Cyprus

..€20 millions...

..75 meters height...

SerB nyaralója nyugdíjas évekre?

Ejjj
Maala
Aranyra külön nincs, de összesre/találatra van.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Tesztszerver? 😛

505thZajcev[PT]
En csak erre annyit tudok mondani, hogy rosszkor voltal rossz helyen 😊
1 orabol fel orat azzal toltottunk hogy varunk emberekre, minden csata utan elment vki (akinek epp meglett a 10 winje), es mar ott voltunk hogy hagyjuk az egeszet, mindenki tok ideg volt. Es akkor elment a haverod is egy meccs utan es mondta hogy jossz, megvartunk, de mikor benyogted hogy nincs is T1-ed akkor borult a nyugalom, es beraktuk azt a sracot aki 2 perce ott ujjongott hogy rakjuk mar be T1-el. Bocs hogy nem vartunk rad, de mar mindenki ki volt borulva azon hogy nincs ember, es nem azzal a tankal jon amit kerunk....

Master91
Valami hint??? 😄
pff megmondom én neked hogy hány arany skulót lõttem ki 😄
CW: 3
Random: 0
Csapatjáték: 0
Tank század: 0
Gyakorló: ~30
Rengeteget és nullát. Nálam könnyû lenne a százalék kiszámítása. 😊

Visszatérve arra, hogy számomra szórakozás a WoT, nem tudom van-e még rajtam kívül olyan "beteg", aki a kínai ágat a legénységi hangok miatt kezdte el fõként? 😊

Nem hiszem hogy ezt visszamenõleg elõ lehet halászni. Ha igen, akkor max a WG tudná valahogy megcsinálni, nekik meg nem áll érdekükben. Egyébként tényleg érdekes lenne.
Roger6
Szerintetek lesz valaha olyan összesítés, hogy a karriered alatt eddig hány skulót lõttél ki, és ennek hány százaléka arany? Érdekes dolgokat látnánk, úgy érzem. <#dumcsi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

http://www.esl.eu/hu/wot/
itt nézelõdj, fõleg a magyar zászlós 1v1 címszó alatti dolgokról
meg persze a szabályzatot nézd át 😄
öhm, bõvebb infót lehet találni errõl a versenyrõl?

It\'s a trap!!! :)

attól még elindulhatsz (ha lesz hozzá megfelelõ tankod)
fun kedvéért is jó... ha meg megcsíped az 500 goldos helyet az már jó érzés 😊
mijki
Na ma összefarmoltam több mint 40k XP-t, elég is volt a WoT-ból mára. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszönöm az ismertetõt! Tudom az 1211-es eff nem magas, lila és tûrkiz effeseknek való játszma.

angelus1991ster.blogspot.hu

nem akarok beleszólni mert nem az én ügyem ez.... de
+1!!!! Tévedni emberi dolog, mindenki téved, nincsen tökéletes játékos, nem létezik olyan a világon hogy TÖKÉLETESSÉG
persze baromnak lenni lehet 😄 ahogy én is szoktam lenni wot-ban csatában
azért le is baszom magam... de a véletlen hibákért hülyeség leszólni a másikat...

ezen a szinten ahol Ti nyomjátok (magyarok legfelsõ rétegeit képviselitek) nem hiszem hogy vannak barmok, inkább csak tévedések
azokért lehet szidni a másikat, de csak mértékkel, anyázni meg pláne ne
ez csak egy kib***tt játék, semmi hatással nincs az életetekre
öreg nyugdíjjas korotokban arra fogtok visszaemlékezni, hogy "hú bazdmeg ez a hülye xyz mekkora barom volt, bemehetett volna a T32 mellé és kilõhette volna, erre hagyta, hogy hull down-ban leverje"
hát KURVÁRA NEM!!!!!
Azért jelentõs különbség van aközött hogy lebasz az FC mert balfasz voltál, vagy anyázik mert vétettél valami hibát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"