World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legutóbbi csatánál szombaton majdnem kidobtam az egyik deputy-t engedély nélküli lövöldözésért gyakorlóban (na azért harapok, mert ha valaki bohóckodik, akkor nem figyel oda, és el fogja élesben baszni). Kiderült, direkt tesztelt, hogy a többiek lássák, hogy nem a levegõbe beszélek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Senki nem kap agyérgörcsöt ha lõ egy lepattanót az Is3-ra,és ennyi!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Amit tapasztalatból mondok, hogy nem a káromkodás és a másik játékos porig alázása a jó út. TS en bent vagytok 25-30 an te pedig elküldöd a francba mert nem tudott kiérni egy sebzõ kõr bõl? Ez nem jó út. Ezzel csak felhúzod, és elõ tõr belõle a net harcos, és elvesztetted a figyelmét arra a raid re. Ha ilyen volt rá írtam whisp be hogy erre meg arra figyeljen, de azt is normális stílusban tettem. Ha sokadszorra tolta el akkor, megkértem, hogy mennyen ki ez most neki nem megy hozok másik játékost. A legtöbb esetben ezt megértették, aki nem az pedig nem csapat játékos mivel nem a klán érdekét és a többi 24 játékos érdekli, csak az hogy õ azon ott legyen. 1 dolog volt megtiltva, az pedig az egymás pocskondiázása. Majd az Officer/raid vezetõ eldönti, hogy ki mit csinált rosszul, és nem kell egymásra újjal mutogatni.
Ja és ezzel a hozzá állással, sokkal nyugodtabb raid eket tudtam vezetni, mint az aki össze vissza káromkodott.
UI: Vezettem GDKP-t is ahol 20-24 vad idegennel vagy csapatba, és velük kell megértetned magadat. Azok se végzõdtek káromkodásba. Mondjuk ott az elején leszögeztem, hogy nem tûröm az ilyet, és az elsõ alkalommal ahogy ezt megszegik ki fogom rugni a csapatból.
BattleTag: kabel15#2672
Valamit nem csináltam rosszul, mert ennek ellenére már a harmadik nap azon kaptam magam, hogy vagy 20 ember toporog a CW-szobámban, miközben nyugodtan olvasgattam az AFK-ban. Jó, nyilván nagy volt a famepoint éhség. Nyertes csatában sose vesztettünk hat tanknál többet, és nem is tartott egyik sem tovább 4-5 percnél.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
- in December, World of Tanks registered 75 mil. registered players worldwide
- online peak (for all servers?) this year was 1,152,261 users
- 17 billion tanks were destroyed in 2013
- 201 billion shots were fired in 2013
- the amount of WG employees worldwide exceeded 2200
17 milliárd tank robbant fel 2013-ba 😄D
Jó ez a tank 😄 IS-4 replay
A T110E5-t kiidegeltem, váltott aranyra és úgy se tudott beütni 😄 Én meg nyomtam neki a lelkiterrort közben xd
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Egyébként jól hozza a pénzt?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Swedish people are albino monkeys
A másik kérdés, ha össze adódik. akkor ha összesen 5 fõs a legénységem akkor fejenként 20% a? Ha 4 fõs akkor 25%?
Kéne csinálni egy páncélvadászt teljes álcázással. Aztán lehetne osztani az áldást a bokrokból 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lehet fétis, csak valami extrát várok. Majd a Sturmtiger meg a Bär. <#smile>#smile>
https://wotinfo.hu
DE,sem akkor sem most nem látom értelmét másokat ilyen szinten egy közösség elõtt lejártani,illetve a lelkébe taposni ha hibázott,mert mint mondták itt gyak egyforma szintû játékosokról van ott szó!
Az FC-k igen is hoznak jó.ill rosszabb döntéseket,amit persze nem magukon hanem a "katonákon" vernek le!Jó az õ esetükben ahogy olvastam pénzrõl is szó van ami gondolom befolyásolja a megnyilvánulásokat!
Ezzel együtt akkor is rossz dolognak tartom ezt a szokást,mert elõbb utóbb visszaütnek ezek a dolgok (ha szerencsétlen a kis herélt veréb akkor szó szerint)
Inkább másképp kellene felhívni ,vagy kiérdemelni a "tök jó"FC nevet,mint a "kurva anyádért nem érted meg mit mondtam neked" mondattal.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
De hogy tankról is írjak. Játékpályafutásom során nem éreztem még olyan megkönnyebbülést mint mikor eladtam az Emilt. Remegõ kézzel és könnyes szemekkel alig tudtam beírni az eladási árát...
A Boris viszont egyszerûen kurvajó, kihajít minden szopóálarcot amit elõtte hordtál. A Csapat csatákkal okádja a pénzt és a xp-t is, a nagyágyúra úgy lett meg az xp hogy szinte észre sem vettem. Kicsit idegesítõ ugyan hogy minden találat pirosra lövi a motort, de ez csak rászoktat arra hogy ne lövesd magad feleslegesen. Imádom, jövõ héten lagzi.
Tuti marad.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Talán ma több szerencsénk lesz.
Hasznos napot mindenkinek !
így már szerinted is megéri ?
Ott vannak persze azok a versenyek is, amiken részt vehetünk.
Pro League: nálunk az utolsó hat csapatnak (20K gold/player tiszteletdíjon kívül) semmit nem adnak, míg az oroszoknál a 7-10. helyezett 1500 eurót, míg a 11-12. helyezett 1000 eurót kap.
IEM kvalifikációnál voltak olyan csapatok (finn, szerb, lengyel) amik gyakorlatilag megerõltetés nélkül juthattak ki a versenyre. Gondolom emlékszel erre. Az East Qualifier részében, amiben mi is indultunk nagy nevû csapatok (Red Rush, Red Rush: Unity, Team Dignitas, Denova, eSuba, RoX.KIS stb.) ellen a második helyen végeztünk. Valószínûleg ez volt a legkeményebb selejtezõ az összes közül, és a végén talán 3500 goldot kaptunk, de lehet volt az 5000 is. 😊
Szóval hogyan veszed fel magyar csapattal a versenyt olyan külföldiekkel szemben, akiket nem vetnek vissza technikai problémák, az országuk korlátjai mind lehetõségek, mind játékosbázis szempontjából? Én nem tudom. 😊
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.