World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen ,bár én is hajlamos vagyok kicsit "Rambózni"néha ,de a fegyelmezetlenség amibe akár a csata is belekerülhet,az tényleg idegesítõ!Ha bemész egy századba ,vagy CW re,akkor elfogadod,hogy utasítást kapsz,és azt pozíciónálisan be is kell tartanod,ott már hogy miként gépészkedsz az a te dolgod,de ha nem azt csinálja valaki,amit mondanak neki ,és a figyelmeztetésre a válasz ,a "jól van-na majd megyek" az kizárás ,ezt belátom én is ! 😊
Hi."Wow,Raid,Whisp,GDKP"kafa, kb 2 éve nem léptem be a wow-ba,de jó volt újra"hallanom".<#alien2>

Õszintén, nem tudtam mindig ilyen higgadt maradni (enyhe kifejezés), de a személytelenségnek, az újlatinnak, az állandó fluktuációnak megvan az az elõnye, hogy nem kell nagyon jóban lenni senkivel, csak irányítani néhanapján. Ha szakaszozni akarok, átmegyek magyarokhoz. Így viszont kb. három mondatot kell használnom a fegyelmezéshez, "you are out", "we are done here for now", "last chance".

Legutóbbi csatánál szombaton majdnem kidobtam az egyik deputy-t engedély nélküli lövöldözésért gyakorlóban (na azért harapok, mert ha valaki bohóckodik, akkor nem figyel oda, és el fogja élesben baszni). Kiderült, direkt tesztelt, hogy a többiek lássák, hogy nem a levegõbe beszélek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Most õszintén,nem ez lenne az értelmes hozzá állás amit te képviselsz???Nem jó kiteszed,vagy FC-ként nem is hívod be a mezõnybe!A temperamentumossághoz nem pont a sértegetés és a trágárság párosul!Lehetsz következetes,és goromba is meg is követelheted a szintet (nem hivod be)ha meg hibázik Ámen,valszeg te is én is mindenki hibázik,de,hogy egy tini anyázzon egy felnõtt embert,de mindegy,hogy 25 vagy 35,az azért sok,fõleg ha az illetõ vehemens mint pl én!Nálunk ha az FC kicsit elszalad,akkor a többiek már mondják is neki ,hogy állj le mert ez nem módi,és az FC-3-4 perc után mondja ,hogy bocsi!Mindenki kijöhet a sodrából,fõleg ha eg játékban is szeretne maximalista lenni,amivel nincs is semmi gond ,de megfelelõ keretek között!én pl nehezen viselném ha anyázna egy 17-20 éves srác (persze senkitõl sem)de ha azt monjda az FC,hogy nem hiszem el ,hogy nem tudtok kifókuszolni egy tankot,mert épp valaki pattanik,vagy rosszul helyezkedik,akkor sem szólalok meg,mert nem vagyok az a fajta!Voltam igazán goromba pár évvel ezelõtt,de az idõ és borzasztóan pénz igényes dolog,nem beszélve amikor a pofádba vágják ,hogy mit kaphatsz érte,ezért én már megnyugodtam (javarészt,de nem mindíg) majd õk is másként fogják gondolni amit éppen most forró fejûen kimondanak!
Vagy azt csináltam, hogy fogtam két replayt ugyanarról a mapról, és azzal kezdõdött a briefing, hogy mindenki tessék, nézze meg, és mondja milyen hibát lát. Na, ezeket ne kövessétek el újra.

A mostani klánomban úgy van hogy vesztes kör után a FC megkérdezi szerintünk mit rontottunk el és megdumáljuk!
Senki nem kap agyérgörcsöt ha lõ egy lepattanót az Is3-ra,és ennyi!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

kabel15
Mindenkinek megvan a maga stílusa. WOT ban nincs klánom nem is nagyon akarok. Viszont anno WoW ban officer voltam egy klánban és Raid vezetõ.
Amit tapasztalatból mondok, hogy nem a káromkodás és a másik játékos porig alázása a jó út. TS en bent vagytok 25-30 an te pedig elküldöd a francba mert nem tudott kiérni egy sebzõ kõr bõl? Ez nem jó út. Ezzel csak felhúzod, és elõ tõr belõle a net harcos, és elvesztetted a figyelmét arra a raid re. Ha ilyen volt rá írtam whisp be hogy erre meg arra figyeljen, de azt is normális stílusban tettem. Ha sokadszorra tolta el akkor, megkértem, hogy mennyen ki ez most neki nem megy hozok másik játékost. A legtöbb esetben ezt megértették, aki nem az pedig nem csapat játékos mivel nem a klán érdekét és a többi 24 játékos érdekli, csak az hogy õ azon ott legyen. 1 dolog volt megtiltva, az pedig az egymás pocskondiázása. Majd az Officer/raid vezetõ eldönti, hogy ki mit csinált rosszul, és nem kell egymásra újjal mutogatni.
Ja és ezzel a hozzá állással, sokkal nyugodtabb raid eket tudtam vezetni, mint az aki össze vissza káromkodott.

UI: Vezettem GDKP-t is ahol 20-24 vad idegennel vagy csapatba, és velük kell megértetned magadat. Azok se végzõdtek káromkodásba. Mondjuk ott az elején leszögeztem, hogy nem tûröm az ilyet, és az elsõ alkalommal ahogy ezt megszegik ki fogom rugni a csapatból.

BattleTag: kabel15#2672

Nekem is van egy temperamentumom, viszont annyiban változtattam egy külföldi klánban a módszereimen, hogy már nem veszem személyesnek, ha valaki nem figyel oda, vagy bénázik. Egyszerûen kirakom az illetõt, és beveszek mást. De csak egyszer-kétszer kellett megmutatnom, hogy vannak szabályok és következmények. Ha mégis úgy éreztem, kezdenek lefárasztani vagy felhúzni, kivettem egy estét, és vállat vonva azt mondtam magamban, oldják meg.

Valamit nem csináltam rosszul, mert ennek ellenére már a harmadik nap azon kaptam magam, hogy vagy 20 ember toporog a CW-szobámban, miközben nyugodtan olvasgattam az AFK-ban. Jó, nyilván nagy volt a famepoint éhség. Nyertes csatában sose vesztettünk hat tanknál többet, és nem is tartott egyik sem tovább 4-5 percnél.

tartsd meg 😛 farmold ki az IS-4-t. Nekem nem volt ST-1em, de biztos baromi jó. Am nagyon hasonló a játékstílusuk sztem.
Csak nincs szívem megválni az ST-1-tõl.... <#schmoll2>

Gizi. Régóta szemezek sz IS-4-el, de asszem akkor megveszem. <#hawaii>

Lunki88
A végén a hídon majdnem fasírtot csinált belõled az arty. 😄 Annak a narancs IS7-nek meg szerintem ez volt élete legjobb köre... 😊
voivod32
A Föld teljes vasérckészlete! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

franc tudja lehet szarul töltötte fel akkor az oldal :/
Master91
Statisztika:

- in December, World of Tanks registered 75 mil. registered players worldwide
- online peak (for all servers?) this year was 1,152,261 users
- 17 billion tanks were destroyed in 2013
- 201 billion shots were fired in 2013
- the amount of WG employees worldwide exceeded 2200

17 milliárd tank robbant fel 2013-ba 😄D
baromi izgalmas kör volt ez! Jagdtiger!!!
Vége felé 2 vs 8 volt! 😄
Replay
Lunki88
Nem tudtam megnézni. Azt írja nem kompatibilis a jelenlegi verziómmal. Ha mégis folytatom meg crashel a játék.
Aztaaaa ez kemény volt. Elég izgalmas IS-4 kört mentem, éppen hogy meglett 😄

Jó ez a tank 😄 IS-4 replay

A T110E5-t kiidegeltem, váltott aranyra és úgy se tudott beütni 😄 Én meg nyomtam neki a lelkiterrort közben xd
Van egyéb is, amit nem láttam leírva. Gondolom sokan alapvetõnek tartják, de még mindig nem tudja mindenki: 42 tierpontból állhat a csapat, ami ideális esetben 5x T8-at és 2x T1-et jelent.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Köszi a válaszokat. Igen a 10 win rendben van azt én is tudom. Azt hittem h van valami egyéb is.

kabel15
Na mind1. 1 TD nek elmegy akkor majd 😊 Inkább élvezzem a játékot. 😊

DarkHorSe
Nem hozza olyan jol, mint mondjuk a kv-1, kv1s.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Orosz td-nek nem kell pancel. Ha nagy nagy tavolsagrol lovod akkor tuti oda megy a lovedek ahol nem sebez. Kocsog troll gepek.
kabel15
Gold ammo val nem lesz gond. Majd csak csak kitermelem valahogy <#eplus2>
Egyébként jól hozza a pénzt?

voivod32
Nekem a mai napig nem sikerül uralni...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

DarkHorSe
Azert mert iszonyatosan rosszul fordul es a tornyat is elegge lassan forgatja. En szeretek vele gyorsan menni, hamar oda lehet erni a kritikus pontokra aztan onnan lehet vele campelni 😄 Neha felrakja magasabb tierbe, oda kellhet par gold ammo, amivel kb akarmit atut akarhol amivel talalkozik.

kabel15
Jaja néztem hogy 71 et is megy akár 😄 De érdekes mert eddig mikor találkoztam vele a játékba mindig úgy gondoltam, hogy lassú. Nem tudom miért. De mire eljutok a hellcat ig addigra csak megtanulom uralni a sebesség vágyamat 😄

DarkHorSe
Hellcat a vilaghaboru leggyorsabb tankja volt, ebben a jatekban is elegge gyors, gyorsabb mint mondjuk a t49 😄

kabel15
Akkor szünetbe ráfekszek a hellcat re 😊 T49 úgy is megvan, bár azzal eléggé hullámzó a teljesítményem. Általában KV1 csaták után játszok vele és valahogy nem bírok a sebessége miatt a seggemen ülni 😄

DarkHorSe
Hellcat egy nagyon jo tank, elegge op az adott tierjeben, rakj ra periszkopot, toltesgyorsitot, meg alcahalot, nyugodtan lehet rakni mindenkinek rejtozkodest elso skillnek. Igazi sniper tank, de lehet vele spotolni is a gyorsasaga miatt. Az 5os orosz td inkabb elmegy kategoria, nem rossz gun, gyenge latotavolsag, sehol sincs egy hellcathez.

kabel15
Hellcat? Ahogy néztem piszok nagy az ágyúja. És nagy páncélt is visz át. + forog a tornya is. Ha meg meglövik akkor úgy is mind1 neki mert alig van páncélzata. A másik amit néztem az 5 ös Orosz TD. Csak ugye annak nem forog a tornya viszont VII ágyút is lehet rá rakni.

DarkHorSe
Igen, osszeadodik a rejtozkodes kepesseg. De attol is fugg hogy milyen tdvel jatszol, van ahol a javitas sokkal fontosabb mint az alca. Altalaban azoknal erdemes alcat huzni aminek alapbol is nagy a camo ratingje.

Kössél má bele mindenbe báttya! Elütöttem egy számot. Szted tier 10 be mit keres tier 7? MORE! SU 122 54! Lazítsál vagy ne unatkozz ennyire. <#mf2>

kabel15
A legénység álcázó képessége is össze adódik? Vagy ha az egyiknek ki van húzva akkor az teljes álcázás?
A másik kérdés, ha össze adódik. akkor ha összesen 5 fõs a legénységem akkor fejenként 20% a? Ha 4 fõs akkor 25%?
Kéne csinálni egy páncélvadászt teljes álcázással. Aztán lehetne osztani az áldást a bokrokból 😄

Roger6
"A 203 as löveg laza 1500 at sebzett egy SU 122 44 be" - az jó, mert a SU 122-44-nek 840 HP-ja van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nincs! Ha majd te is ráunsz a játékokra és annyit látsz hogy van tornya meg megy max 65km/h val a tank, meg sebez 50-900 HP között de semmi extra akkor te is ráunsz. Pl Serb bejelentette hogy jön SU 152P meg a SU152G. Na ebbe mi extra lesz? lesz rajta 100 mm es löveg meg 152 mm es. A 100 as sebez 320 at a 152 es meg 750 et. Papír test meg ha jól láttam 180 fokba forog a tornya. Object 704 hez képest meg Object 268 hoz képest mi extrát ad? SEMMIT! Válts aranyat meg húzzad. Ott lenne egy SU 180 SMK, 1100 as alfa, nem lenne elpusztíthatatlan mert max 80 mm es lenne a páncélja. SU152 alváza van. Vagy SU203. Teszten TK ztam pár emberkét Object 212 vel. A 203 as löveg laza 1500 at sebzett egy SU 122 44 be, Azért az nem semmi. Vagy Sima HE vel JagdE100 ra hátulról a 150 mm es páncéljára 1300 körülit. Ha AP t lövök simán akár 1800 is lehetett volna. Máshogy nem tudtam kipróbálni a 203 ast. Szóval valami újat hozna nem csak ilyen 76 mm tõl 152 mm ig lenne valami lövege aminek fejbõl tudom a sebzését.

Lehet fétis, csak valami extrát várok. Majd a Sturmtiger meg a Bär. <#smile>

Ja, azt elfelejtettem írni hogy csak 5 után leszek ingame, na meg onnantól lesznek a többiek is nagyjából 😊

https://wotinfo.hu

toocha
Köszönöm a segítséget! +

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A múlt napi beszélgetést olvasva,meg te is írod,hogy szakesz század,(tehát ismered gondolom belõled kiindulva)1x volt egy kisebb kommentelésem vele itt ,hogy biza le kell enyázni néha az embereket a játék közben (õ véleménye)én ezen kuncogtam egy kicsit,amire persze egybõl,az volt a válasz ,hogy nem vagyok én olyan játékos ,hogy megtapasztaljam ill ilyenbe beleszólhassak,(az elsõ része igaz is )
DE,sem akkor sem most nem látom értelmét másokat ilyen szinten egy közösség elõtt lejártani,illetve a lelkébe taposni ha hibázott,mert mint mondták itt gyak egyforma szintû játékosokról van ott szó!
Az FC-k igen is hoznak jó.ill rosszabb döntéseket,amit persze nem magukon hanem a "katonákon" vernek le!Jó az õ esetükben ahogy olvastam pénzrõl is szó van ami gondolom befolyásolja a megnyilvánulásokat!
Ezzel együtt akkor is rossz dolognak tartom ezt a szokást,mert elõbb utóbb visszaütnek ezek a dolgok (ha szerencsétlen a kis herélt veréb akkor szó szerint)
Inkább másképp kellene felhívni ,vagy kiérdemelni a "tök jó"FC nevet,mint a "kurva anyádért nem érted meg mit mondtam neked" mondattal.
Rendben köszönöm. TS van , játéktudás is akad egy kevés 😄 IS3-mal tudok rendelkezésre állni. 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Majd ingame írj rám privátban és behívlak ha lesz hely (TS legyen majd).

Én csak annyit mondhatok: Aki volt szakesz-században AXM1390-nel, az már volt mindenhol 😄

De hogy tankról is írjak. Játékpályafutásom során nem éreztem még olyan megkönnyebbülést mint mikor eladtam az Emilt. Remegõ kézzel és könnyes szemekkel alig tudtam beírni az eladási árát...
A Boris viszont egyszerûen kurvajó, kihajít minden szopóálarcot amit elõtte hordtál. A Csapat csatákkal okádja a pénzt és a xp-t is, a nagyágyúra úgy lett meg az xp hogy szinte észre sem vettem. Kicsit idegesítõ ugyan hogy minden találat pirosra lövi a motort, de ez csak rászoktat arra hogy ne lövesd magad feleslegesen. Imádom, jövõ héten lagzi.
Tuti marad.

kabel15
ÉS erre hol lehet jelentkezni? Mennék én is IS3 al 😄

Szeretném a segítségét kérni valakinek/valakiknek, hogy Team Battle-be normális csapattal megcsinálhassam a küldetéseket. Játékban Scharnhorst87 néven lehet megtalálni. Elõre is köszönöm aki megkeres.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Tegnap éjjel nehezen ment az IS6 event. Gyakorlatilag kizárólag 8-as TIER-8 -ban voltunk. Nem értem, ha pedig rengeteg a Tier 6 miért pakol feljebb ? Talán éppen ezért ,mert ott meg kevesen vannak ?
Talán ma több szerencsénk lesz.
Hasznos napot mindenkinek !
miért éri meg ? elég keveset gondolkoztál rajta :-) a win-t T1 -re is megadja, és ha megvan a 10 win, akkor is megkapod az egy nap prémet, ha végig T1-el voltál.

így már szerinted is megéri ?

A dolog rém egyszerû.Az 50 k sebzést,amiért egy nap prém jár,ezekkel a tankokkal,td-kkel lehet a leggyorsabban elérni.Majd ha vége lesz az eventnek,talán javul a helyzet.
A 20K+ gold fejenként havi szinten, a 3000 eddig összeszedett euró meg 1000-1500 euró összértékû cuccok nem jöttek rosszul, de elõbb-utóbb tovább kellene lépni, csakhogy a magyar játékosok lehetõségei korlátozottak. NVIDIA, Alienware, WCG és még egy pár olyan verseny, amiken magyar játékos és csapat nem vehet részt.
Ott vannak persze azok a versenyek is, amiken részt vehetünk.
Pro League: nálunk az utolsó hat csapatnak (20K gold/player tiszteletdíjon kívül) semmit nem adnak, míg az oroszoknál a 7-10. helyezett 1500 eurót, míg a 11-12. helyezett 1000 eurót kap.
IEM kvalifikációnál voltak olyan csapatok (finn, szerb, lengyel) amik gyakorlatilag megerõltetés nélkül juthattak ki a versenyre. Gondolom emlékszel erre. Az East Qualifier részében, amiben mi is indultunk nagy nevû csapatok (Red Rush, Red Rush: Unity, Team Dignitas, Denova, eSuba, RoX.KIS stb.) ellen a második helyen végeztünk. Valószínûleg ez volt a legkeményebb selejtezõ az összes közül, és a végén talán 3500 goldot kaptunk, de lehet volt az 5000 is. 😊

Szóval hogyan veszed fel magyar csapattal a versenyt olyan külföldiekkel szemben, akiket nem vetnek vissza technikai problémák, az országuk korlátjai mind lehetõségek, mind játékosbázis szempontjából? Én nem tudom. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Ez a tortenelmi tudasan is volna mit csiszolni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

GabeE3e
Nyomokban Rasszizmust tartalmaz<#wilting>

There is but one rule: Hunt or be hunted.