World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most játszottam POLSKI-val az UNICA klánból egy random menetet.
másodiknak halt meg egy T8 csatában igaz addig unikálisan sebzett a KV-5 tankjával 500 HP-t.
(Nashorn 2. gunnal szereztem 2x annyit...)

"Tisztelet hianya" <#taps>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

pointer4
Na mi van már a cürikkolós löwe-vel ???
wildstorm
Bocsi a dupláért, az áldozatlista:

wildstorm
Nem. Bár most, hogy mondod, jobb lett volna. Több XP lett volna.
Nagyon jó kis tank ez, csak hihetetlen lassú. 😊
Meg a Top ágyúja kitolás. Nincs negatív kitérés, nagyon lassan tölt.

Gondolom nem 6-osok ellen rakott be.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

wildstorm
Tegnap mentem egy igen pazar kört a Churchill-el:

Radley Walters medál, Top Gun, Sniper, Acélfal.

Még mindig nem érted.
Ha egy tanknak van x hp-ja annál többet soha nem fogsz bele sebezni 125 lövésbõl sem.
Az elsõ lövés meg egyszerû modulsérülést okozó volt ahol a modul hp-ja vette fel a sebzést.

hawken
2 lövés átütötte, az elsõnek is többet kellett volna sebeznie nem?

Újabb wowp teszt. Én egyet is értek vele. A pontozással nem feltétlenül, de magával a teszttel igen.

Ha már csak 11 hp az a tank akkor mekkora sebzést adjon be? Ezret?

Tegnap nagyon fura nap volt. Amikor elkúrtam a meccset, azt simán hoztuk, amikor izomból toltam elõre ordítva a gépet, akkor buktunk.

hawken
sebzett

hawken
mai WTF:
Ensk-en megláttam a szemben ácsorgó artyt, "átrohantam" és kb 30 méterrõl belelõttem négyet az oldalába, amibõl kettõ ment át (175-ös pen Vs 40-es páncél LOL) és összesen 11 életerõt sebzet. Hát mi ez ha nem muahhahahaaaaaa?

DarkHorSe
Most mar az elso dupla sem szamit bele az is-6 kuldibe?😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Páncélja brutál OP lett egy ideje, az ágyúja meg sokkal használhatóbb amióta vannak új skillek.

Igen, a moderátor.

Most vettem meg az 50B-t, az elsõ meccsen top gun 3000valamennyi sebzés, a másodikban 3kill 6000 sebzés, szóval ez se szar! 😊

Azt annyira szeretem amikor 90%-os legénységgel a legkevesebb 4.skillt duplázgatja ahelyett, hogy elõbb feltornázná 100%-ra az összes csókát...<#whatever>
Van olyan szabály, hogy az új stock/majdnem stock tank eleinte könnyebb besorolást kap vagy csak urban legend?

hahaha <#taps>
ebben van valami 😄

de továbbra is azt mondom hogy ha vki tier 10-et akar magának akkor TD-re menjen...
de ha már hvy-t akar akkor T110E5 vagy T57
amennyire rühellem az E100 at annál szarabb nem lehet..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én már semelyiket 😄 rég eladtam...
de az emlékembe ez maradt meg:

"na akkor induljunk meg... hmmmm de jól megy ez az IS-7!!!
Hopp ott egy enemy! Álljunk meg! Lõjjük meg! 1, 2, 3, 4, 5 sec mire beszûkül és lõhetek... hopp lepattan... hopp ott egy T110, mire rászükülök õ meglõ és elbújuk...
hopp egy TD... hopp annyi a fél HP-mnak!!!"

kb. ennyi
lassan szûkülõ szar gun van rajta és a TD-k szarrá lövik
hát szerintem az összes nem pénzes hvy tier8 jobb mint az IS-6
ez sem szar... csak nehéz vele játszani 😊
Most valaki vagy az egész társulat világosítson már fel végre és szeretném ha tényleg segítenétek.
Megéri baszakodni(elnézést de már kiidegelt ez az event)ezért az IS-6-ért van annyira jó,vagy van a tierjében másik ami nem pénzes és jó.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Te nyilván valami másik IS-7-et használsz.

Igen, a moderátor.

pfff vedd meg és menj vele 😄DDD
majd miután megtudod hogy milyen szar akkor írd le megint ezt a mondatot XD
Kifejlesztve:
IS-7 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 181 593. Elköltött szabad tapasztalat: 7 607.

CSak hogy valami jó is legyen a mai napban..

majd észben tartom

JeffDunham
Még véletlen sem vagyok semmilyen szélsõ nézeteket valló ember. Csak egy átlag magyar ember.

Az meg hogy van pár agyhalott társunk, ez tény. De ilyet íni, az háborított fel.

Ha lenne eszed vagy rutinod akkor tudnád hogy magyarnak a játékban CSAK köszönni szabad. Ha mást is írsz akkor azonnal visszapofáznak, mivel "értik a nyelvet".

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

istenem.. megjöttek a katasztrófaturisták...

Tõlem aztán nyomkodhatjátok a mínuszt amíg begörcsöl a pici ujjatok, aztán hogy wotoztok ínhüvelygyulladással..? <#mf1> Meg a rudira sem tudtok ráfogni rendesen.. Annak is én leszek az oka...

Ez a + - egyébként mire is való? mert a többi topikban nem látom.

<#taps>

DarkHorSe
aze cigányozni nem kéne!!!!!! ;D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Egyszerû,nem kellett volna általánosítani.
És egyszerre hördült fel a 10 millió magyar ( illetve 9 999 999 ), egyszerre dobbant a sok (piros fehér zöld, piros fehér, kék sárga a megfelelõ aláhúzandó politikai nézet szerint ) szív hogy ez a büdös gyökér antimagyar madmanic az sg n micsoda hazaárulást követett el... <#ravasz1>

Lunki88
Az egy dolog ha a külföldiek mocskolódnak rajtunk, de ne azt lássák már hogy egy magyar fórumon saját honfitársaikra kiabálnak kígyót békát egyesek. Másrészt ezzel saját magadat is csak leminõsíted. Inkább csapj az asztalra kettõt (én úgy szoktam) ha annyira ideges vagy. 😊
GabeE3e
Mielõtt kialakulna egy újabb több napon át tartó vitatéma, szögezzünk le valamit kedves madmanic, te nem egy embert szapultál,hanem 10 milliót, szóval, ha próbálsz megmagyarázni valamit,akkor adj értelmet a szavaidnak.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
Melyik részében ?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

most mit csináljak ha egyszer derék magyar hazánkfia volt a delikvens?

Mit írjak? Hogy Európa szívébõl származó? Vagy a kárpátok torzszülöttje? Árpád népének újabb génhibás sarja?

Dumáljuk meg, nehogy véletlen valamelyik turbómagyar lelkébe gázoljak..

popey8
Pedig van igazság abban, amit mond.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Megértem ha dühös vagy, de az ilyen "antimagyar" hozzászólásokat mellõzhetnéd.
mérsékelten érdekel

JeffDunham
"Igazi köcsög paraszt népség a magyar..."

Jár a mínusz. És ettõl kezdve a tisztelet hiánya.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

egyiksem. a fos forummotor nem birja a macskakormot..
Igazi köcsög paraszt népség a magyar...

Nem a lengyelek a legbalfaszabbak, hanem a MAGYAROK.

Nyomorék szerencsétlen agyhalott barom T10 es csatában támadóban objecttel kempel a hegyen.

E100 zal megyek elõre, ÉN SPOTOLOK BASZDMEG, és meg sem moccan a sok debil.

Elküldöm a picsába, arra azért veszi a fáradtságot, hogy visszapofázzon..

pointer4
Mirõl írnak mostnában az emberek, hogy a karakterek sem jelennek meg tõlük normálisan? Van valami olcsó Mac vagy tablet ?
Na én mára be is fejeztem. Semmilyen xp szorzó nem tud kárpótolni ezért a szopásözönért, amivel megint jutalmaz a játék. Majd még este megpróbálkozom, de egyelõre még nem ettem meszet.
Lunki88
Így van, vesz egy Löwe-t mondjuk ami 100x jobb mint az az orosz fostalicska. 😊
Sunsetjoy
Nos ebben igazad van, emlékeim szerint nagyítóval kerestem csatákban a jó IS-6 játékosokat akkortájt, amikor elérhetõ lett.

Kicsit szarkasztikus voltam amúgy😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

azigen... <#hehe>

IS-6-ot meg lehet ám venni a boltban is, szóval eddig is játszottak vele olyanok, akik még nem láttak csatát, de már megvették.

Mellesleg errõl az egész eventrõl klántársamnak van a legjobb véleménye. Azt mondta, hogy inkább egyszer túlórázik melóhelyen, aztán vesz belõle egy olyan T8 preémiumot amilyent õ szeretne.

Igen, a moderátor.

Sunsetjoy
Tegnap olyat vettem észre, hogy tier 5-7 környékén az xvm szinte a teljes színskálát mutatja mindkét csapatnál. Nem volt olyan meccs, ahol ne lett volnaa piros-sárga-zöld-(lila) színminta legalább...
Szóval az apraja-nagyja IS-6-ra hajt. És most képzeljétek el, ha a vegetatívak megszerzik -> csökken majd a globálstatisztikája, lehet hogy buffolják... vagy nem, prémtankot ritkán buffolnak 😊
Nekem tier 6 tankom sincs most, nem hogy olyan sok idõm rá, így kimaradok.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...