World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy fedezékbe visszatolatni többet nem fog abba a csatába amelyikbe meglátom, az tuti 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy jelentsd fela commandernél, hogy õ igenis belédlõtt, aztán majd jól kirakják! Vagy esélyesebb, hogy csak annyit mond, hogy 'végülis nem lõtt ki' 😉
Igen, a moderátor.
CSAPATGYILKOSOK NEM LEHETNEK A KLÁNBAN
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erõt adsz, megölöm õket."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Szóval csukd be as szemed azt bökj rá valamire a listából 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mintha nem kétszerezne, hanem alap xp t ad.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
https://wotinfo.hu
Hajrá Bayern! 😄
Én személy szerint New England fan vok 😄
Nederland Football League.
Sok mûveletlen tahó még ennyit sem tud... <#idiota>#idiota>
It\'s a trap!!! :)
Culter-rel meg sosem szimpatizáltam 😄 ua. mint Rivers (san diego qb-je)
nem szimpik
na de ne csináljunk NFL topikot 😄DDD
de jó látni h nem csak én vagyok NFL fan....
bárhol megkérdezik h mi a kedvenc csapatom fociban (európaira gondolnak)
mondom h én utálom az európai focit, NFL-t nézek
a válasz szinte mindig: "az meg mi?" 😄DDD
Adott tankra vonatkozó effit/wn6-ot sajna nem lehet beállitani (vagyis be lehet, de nem mûködik), csak a lejátszott csaták számát, és a win ratet.
Igen, a moderátor.
Segítséget szeretnék kérni az xvm beállításhoz. Arra lenne szükségem ,hogy a csatákba az adott tankra vonatkozó statisztikát lássam, ne a globálist. Az xvm hivatalos honlapján használatos editort használom.
Pershing téma: Legutáltabb tank amivel valaha játszottam: Ami bajom az a mozgékonyság. Egyszerûen nem tudom elviselni ,ha egy meddel nem tudom körbetáncolni egy Is3mat amiben közepes játékos ül. Számomra egy med erre való. Kemény a feje meg elmegy az az ágyú szódával de keményfejû nagy Gun depre ott van a T 29 ha ahhoz támad kedvem.
Szeretnék megosztani veletek egy pozitív élményt is. Manapság egyre több ilyen van velem a Wotba.
Amit ki akartam fejleszteni tankok megvannak, a többik nem vonzanak. CW-re Eslre ritkán járok plussz nincs is kivel, ezért beszoktam menni 7/7be, idegenekhez. Van mindenféle népség 😊 (lehet kéne keresni egy klánt 😊 😊 )
A lényeg: Tegnap 10/10-et nyertünk egy random csapattal. Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, kis túlzással tudtuk egymás gondolataid a kritikus helyeket stb, szóval irigylem azokat akik hasonló csapattba tudnak menni.
A kérdésemre köszönöm a választ elõre, és sok sebzést és szerencsét kívánok mindenkinek.
(lóf*sz, se gondolta volna h Rodgers nélkül ezt megfordítják...
3 pont az elsõ félidõben, semmi reményt nem láttam rá, meg álmos is voltam, na mondom akkor döglés.... erre 34 pontot csináltak a végére lol...
habár ha vkibõl kitudom nézni hogy elbukik egy ekkora elõnnyel vezetõ meccset akkor az Romo)
Láttam ezt az oldalt, le is töltöttem anno, ide jönnének az új makettek?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4476909
arra a piros torrent feliratra kell kattintani, és leszedi szép lassan... 😊
majd vasárnap elverik Brady seggét 😄 (persze ha sport TV-n nézed)
Vasárnap láttad a Green Bay meccset??? b+ félidõ után lefeküdtem aludni
másnap nézem a végeredményt... MONDOM MIVAN??? <#guluszem1>#guluszem1>
Ha lesz a közeljövõben még új papírmakett, belinkeled? Elõre is köszi 😊
https://wotinfo.hu
szép, az ágyúja elég (persze a noobok tölthetik a goldot bele)
negatív kitéríthetõség is jó, csak nem úgy kell használni mint egy igazi medet...
nem hiába volt nehéztanknak minõsítve elõször!
A SP tényleg jobb lehet, de azért annak idején a T34-et is megérte kifejleszteni, az az ágyú rajta az magáért beszél.
Igen, a moderátor.