World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Bár jól esne, de ennyire féreg nem leszek XD
De hogy fedezékbe visszatolatni többet nem fog abba a csatába amelyikbe meglátom, az tuti 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy kis google, és már meg is van melyik klánról van szó 😊

Amúgy jelentsd fela commandernél, hogy õ igenis belédlõtt, aztán majd jól kirakják! Vagy esélyesebb, hogy csak annyit mond, hogy 'végülis nem lõtt ki' 😉

Igen, a moderátor.

patchaou
lol a wboldalukon pedig piros betûvel, aláhúzva:
CSAPATGYILKOSOK NEM LEHETNEK A KLÁNBAN

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Most néztem meg, ez a klánja jelmondata:
"Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erõt adsz, megölöm õket."

welcome to the real world...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Dejó hogy itt a hétvége. Retardált belémlõ a kezdésnél, visszalövök, meghal, erre 3 másik idióta engem kezfd lõni. Végül egy faszparaszt honfitársam még meg is magyarázza, hogy jogosan lõtt ki...

GabeE3e
Megtenném,de vagy most lépek át az at15-n vagy soha nem fogok.<#vigyor>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Én a TIGER 1-et is imádtam 😄 Kedvenc T7-es heavym 😄

Maala
Nem mindegy, hogy mekkora távolságból lõtte azt a 3400-at. Ha más spotolja neki a célt, akkor lókula XP-t sem fog kapni. Szerencsére kreditet ugyanúgy kap, és hát ez a lényeg egy prémnél. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Csak az alapot. Nem húzod ki nekem 2 nap alatt a WT E-100-at? 😄 Meghálálom január 2. hetében. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bajom nekem se volt vele, de ha már Tier 7 heavy, akkor a T29/IS/TigerP megelõzi a listámon. Sõt, állítólag a Tiger is frankó a buff óta.

Vixy28
Hát elvileg igen, de én nem vettem észre. 😞

Szerintem nagyon jó tank! Én imádtam.

Vixy28
Igen, én is pont így érzem. De még az alapnál is csak olyan minimális alap xp-t kapni. Egyik körbe a csapatunk T34-e sebzett 3500-at és kapott érte 600 xp-t. Én is mentem már ilyen kört Is-6-tal, de én akkor több, mint 1000 xp-t kaptam a gyõzelemre. És az még csak nem is kétszerezés volt. 😞

GabeE3e
Most értem haza, a küldetésben a kétszeres xp-t számolja ?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mondjuk ha az értelmét nézzük, a periszkópnak sztem végképp nincs értelme rajta. Max annyi hogy nem 10 aranyért fogod leszerelni amikor eladod a tankot. De a célzásgyorsító se fog csodajármûvet csinálni belõle.
Szóval csukd be as szemed azt bökj rá valamire a listából 😄

Csak mer 3 ,p alatt szûkül...

sztem tökmind1.

Szerintetek az AMX M4-re érdemes felrakni a venti és rammer mellé a célzásgyorsítót vagy hagyjam harmadiknak a periszkópot?

Eagle16
Újraindítottam a játékot és megjavult...furcsa.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem.

Mintha nem kétszerezne, hanem alap xp t ad.

Ne csodálkozz amikor a sok barom puha tankkal vagy lightal belemegy a nehezebbekbe...mintha nem lennének tisztában a fizikával. Kedvencem amikor meg akarnak tollni, na arra allergiás vagyok.
Zegi Norbi HUN
Szerintem nem mûködik jól😞

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Vk 7201?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

nem, én is megfigyeltem, hogy valami borzalmasan kevés xp-t ad, tegnap a kétszerezés nélkül több xp-t szedtem össze
Vixy28
csak én vettem észre, hogy bár egész hétvégén minden csatára kétszeres xp jár, de kevesebb xp-t ad, mint általában? 😮

Eagle16
Az elõbb nálam masszív lag volt, 400-500-as ping. Remélem nem hal a szerver az akció legelején...

Focis fost legalább nyomjátok már off tag-be, ha már mindenképp itt akarjátok megbeszélni...

https://wotinfo.hu

Eagle16
Jó ez a Tier 8-as német TD, kár hogy mindenki késztetést érez hogy nekimenjen hátulról. Mire elérem a pozíciót, -50 HP-ról indulok.

Hogy lehet útálni a focit???? Ne már 😄

Hajrá Bayern! 😄
Az editorban a Tab pontra mész és az alsó két sort nézed. Megkeresed mindkét sorban az xwn részt. A simát és nem a c:xwnt. Ezt kellene átírnod. A végén van egy legördíthetõ menü, ott keresgélj! A lista elsõ harmadának végén kezdõdik az egyes jármûvekre vonatkozó statisztika egy sima "e" betûvel jelezve.
de csináljunk csak!
Én személy szerint New England fan vok 😄
egyértelmû:

Nederland Football League.

Sok mûveletlen tahó még ennyit sem tud... <#idiota>

Maala
Te a múltkor még utáltad Kacsát! Ne most tessék megszeretni! Irgum-burgum.

Ja, akartam mondani, hogy ne itt, max pm-ben. Egyébként ha lenne valahol Pershing makett, örülnék neki. A mostani linkeden kívül 2 oldalt átnéztem, ahol több mint 1000 harckocsi makettja van, ott nem találtam 😞

WG eu Fail

It\'s a trap!!! :)

McCown igen... elég meggyõzõ volt a játéka...
Culter-rel meg sosem szimpatizáltam 😄 ua. mint Rivers (san diego qb-je)
nem szimpik

na de ne csináljunk NFL topikot 😄DDD
de jó látni h nem csak én vagyok NFL fan....
bárhol megkérdezik h mi a kedvenc csapatom fociban (európaira gondolnak)
mondom h én utálom az európai focit, NFL-t nézek
a válasz szinte mindig: "az meg mi?" 😄DDD
Ha a bears-nek lenne esze, akkor õ lenne a kezdõ ott is, dehát ha visszaemlékszünk Grossman-re...

Adott tankra vonatkozó effit/wn6-ot sajna nem lehet beállitani (vagyis be lehet, de nem mûködik), csak a lejátszott csaták számát, és a win ratet.

Igen, a moderátor.

Tudod ki jó irányító még? A Bears-nél a csereirányító... Remélem jövõre kezdõ lehet más csapatnál, elég jó a fickó.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az xvm beállításhoz. Arra lenne szükségem ,hogy a csatákba az adott tankra vonatkozó statisztikát lássam, ne a globálist. Az xvm hivatalos honlapján használatos editort használom.

Pershing téma: Legutáltabb tank amivel valaha játszottam: Ami bajom az a mozgékonyság. Egyszerûen nem tudom elviselni ,ha egy meddel nem tudom körbetáncolni egy Is3mat amiben közepes játékos ül. Számomra egy med erre való. Kemény a feje meg elmegy az az ágyú szódával de keményfejû nagy Gun depre ott van a T 29 ha ahhoz támad kedvem.

Szeretnék megosztani veletek egy pozitív élményt is. Manapság egyre több ilyen van velem a Wotba.
Amit ki akartam fejleszteni tankok megvannak, a többik nem vonzanak. CW-re Eslre ritkán járok plussz nincs is kivel, ezért beszoktam menni 7/7be, idegenekhez. Van mindenféle népség 😊 (lehet kéne keresni egy klánt 😊 😊 )
A lényeg: Tegnap 10/10-et nyertünk egy random csapattal. Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, kis túlzással tudtuk egymás gondolataid a kritikus helyeket stb, szóval irigylem azokat akik hasonló csapattba tudnak menni.
A kérdésemre köszönöm a választ elõre, és sok sebzést és szerencsét kívánok mindenkinek.

nem ide jönnek, csak ezt találtam 😊

(lóf*sz, se gondolta volna h Rodgers nélkül ezt megfordítják...
3 pont az elsõ félidõben, semmi reményt nem láttam rá, meg álmos is voltam, na mondom akkor döglés.... erre 34 pontot csináltak a végére lol...
habár ha vkibõl kitudom nézni hogy elbukik egy ekkora elõnnyel vezetõ meccset akkor az Romo)
Végignéztem, de ezeket csak felvételrõl tudom megnézni. Óriási fordítás volt, nem gyenge lelkierõ kellett hozzá. Én Ravens-es vagyok, nem volt semmi az a 61 yard-os FG. 😊 Remélem nyerünk vasárnap.

Láttam ezt az oldalt, le is töltöttem anno, ide jönnének az új makettek?

ezt mutattam?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4476909
arra a piros torrent feliratra kell kattintani, és leszedi szép lassan... 😊

majd vasárnap elverik Brady seggét 😄 (persze ha sport TV-n nézed)
Vasárnap láttad a Green Bay meccset??? b+ félidõ után lefeküdtem aludni
másnap nézem a végeredményt... MONDOM MIVAN??? <#guluszem1>
Így van, próbálok aszerint játszani, de a testét elég nehéz nyílt terepen eldugni. Már alig várom, hogy papírmakettben is meglegyen. Most egyelõre nekiállok az IS-3-nak. Fõleg amíg nincs NFL meccs. 😊
Ha lesz a közeljövõben még új papírmakett, belinkeled? Elõre is köszi 😊

A konstans patch letöltõ linken még a 8.8->8.9-es fájl van fent.

https://wotinfo.hu

én is szeretem nagyon a Pershinget...
szép, az ágyúja elég (persze a noobok tölthetik a goldot bele)
negatív kitéríthetõség is jó, csak nem úgy kell használni mint egy igazi medet...
nem hiába volt nehéztanknak minõsítve elõször!
Nem is tudom, egyszerûen szép. De ami nekem bejön, hogy spotolni lehet azért vele, meg a negatív ágyúkitérítési lehetõség.. Egyébként lomha nagyon, és magas a test. Az ágyú tényleg ami nem tetszik benne, de igazából az Indien ágyúja sem jobb, hiába 212-es az átlag pen,m azzal sem ütök át többet. Ahogy épp a játék gondolja..
A SP tényleg jobb lehet, de azért annak idején a T34-et is megérte kifejleszteni, az az ágyú rajta az magáért beszél.

és csak a peccs nincs?

Igen, a moderátor.

Maala
Naa, aki orrba-szájba arannyal lõ, az megfizet azért az IS-6ért. Ugye Jeff? 😄

Eagle16
A már megszokott megoldást alkalmazták...