World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik meg az hogy szívesen javasolnám a WG-nek hogy ha valaki 20-25 másodpercnél tovább áll egyhelyben azt spottolja fel a játék.Jót tenne a játéknak mert rengetegen csak azt várják hogy mikor kerül elébük a sült galamb.
Izgalmassabb válna a játék nem kempelne a csapatból 6-10 játékos.A TD-k száma is csökkenne egészségesebbre.
Ahhoz meg hatalmas skill kell hogy egy amúgy is rosszul észrevehetõ TD-ben ülve jó nagy látótávolsággal bemákol valaki jó pár killt és sebzést.
De nem baj ha veszít a csapat mert a heavy-ket a kutya se támogatta.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha nem hülyék az ellenfeleim akkor pillanatok alatt szétszedik a KV-1S-t.Jó a kempelõ TD-k ellen a T-150 sem egy életbiztosítás de érezhetõen több pattan róla és gyorsabb a töltése,plusz valamivel pontosabb is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
az ilyet is szanaszét verném a való életbe...
mekkora köcsög már... most mire volt jó neki az a 40 damage?
(azon kívül hogy elbassza amit akartam)
az ilyenek a való életben is egy szemétládák 😊
Type 58-al betett ellenem 5 artyt...
na mondom ha megölöm mind az ötöt akkor Bruda medál! Akkor örök helye lesz a garázsomban a kínai szarnak 😄
fogy az enemy... 1 artyt kikaptam mert elõrejött
látom h már csak 3 tank van az is a városban... artyk védtelenek
mi is már csak alig vagyunk...
írom hogy hagyják meg nekem... tök szépen megkértem õket...
elõre megyek... megvan a második... harmadik... lövöm a negyediket... kap egyet erre az a f***pó cseh kv-13asunk kilövi -.-" persze az ötödiket megöltem... így 4 kill-el kaptam egy Dumitrut :/
na meg kék nevet 😄 gondolom mondanom sem kell miért <#szomoru1>#szomoru1>
1. csata E100 oldala arannyal Didnt even... utána Is3 oldala track.
Alig sebeztem+ Bia-val vmi 16.2-16.5 a töltés, a lövedék íve meg olyan volt,mint a hulló falevél...
Nekem annyira bejött a 8as Borsig,h benne hagytam a legénységet,tegnap már az 5. skillt kezdték.
A Wt Auf E100ra új legénységet kellett szereznem 😊,ott csak Bia,Javítás és Körte van a fõnöknek.
Szóval jó lesz,nyomjad csak.<#alien2>#alien2>
Az arty-t amikor 2000 alkalommal kilövik az 1. 2 percben majd rájön,h idõnként az"unalmas"a kifizetõdõ.
1k csatás piroska volt az arty persze,h vehemens és rohanna.
A 150-es ágyú valamiért nem tetszik, nem akarok vele prémiumot spammelni, de a 215-ös átütés meg kevés...a lövedék is lassan repül, pontatlanabb is, lassabban is céloz...valószínûleg nem éri meg a nagyobb alfa miatt, pedig jó lenne. Nekem valami 2250-es az átlagom vele, de kb. 20 csatát ha mentem vele eddig.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
6osokat nyomom most... IS-6 miatt
tegnap is találkoztam vele... Hummel-t átlõttem <#shakehead>#shakehead>
Na nem elvenni akartam a kedved,csak tudd mire számíts,de az ágyúja jó lesz,lehet vle szépeken sebezni.
(52% win 2600 átlag dmg 1720 wn6 2200 wn8 érték lett vele)
2.kedvenc fun tankom.
57.3 a %winrate és 2375 átlag dmg van vele.Gondolom Benji neked több a sebzésed..Viszont örök menekülõ szövegem:Nem voltam zárt bétás<#alien2>#alien2>
Holnap mehetnénk 1-2 karikát,már 1 hete tuti nem mentünk együtt 😊
Én is örömmel lõttem ki,de sajnálattal vettem tudomásul,h nekem is figyelnem kell majd az artyra ha megyek a Wt-el,szal pont saját tapasztalat volt tegnap,h kilõttem és elsõ kézbõl láttam/tapasztaltam,h"papír".
Viszont a srácnál akit kilõttem minden voltam csak ember nem...Hiába írtam,h"Te vagy a legfélelmetesebb a csatában..Mégis kit kellett volna lõjek?(+kiállt céltáblának).De már csak a szemét arty medált kaptam tõle.
Saját artyink szerint, unalmasan játszok, mert nem mozgok, há evan.
Ádúrvaéletbe...😄
Gyõzelem!
Map: Arctic Region
Date: 2013.12.20. 21:29:42
Jármû Nashorn
Szerzett tapasztalat 4 320 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 57 792
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Radley-Walters medál, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Répláj 15 perc, szóval, csak ha nagyon punnyadás van😄
Nem akarok nagyképûsködni és senkit sem megbántani,de 1 normális csapattal könnyen megvan a sok sebzés.Ha nem rohansz meghalni,akkor 1x tuti tárazol(6lõszer),utána még egyszer mehet.Ha a helyzet úgy kívánja,akkor mehetsz vele 1vs 1ben,de alapból sztem felesleges.Én úgy láttram nagy a moráltényezõje..Ha élsz és dolgozol akkor ok,ha meghalsz a csapat is enervált lesz..
Majd egyszer nekem is lesz, az Rhm B. WT-nél járok most. Elég jó...ha nem lenne tornya, akkor itt be is fejeztem volna az egész ágat.
Viszont messzirõl nem könnyû meglõni és mégiscsak 200mm a frontja.😊
Közelharcban pedig a hegylakó jut eszembe:"Csak 1 maradhat!"Ha a kitárazással nem tudod megölni,akkor "Jó 8"😊 Sztem 😊
Meg ugye nem kell 1edül kolbászolni,mondjuk más tankkal sem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Am van itt vki, aki CW-zik és alap (sok kis xc fájlos XVM-et) használ? Érdekelne, h neki mûködik-e az ellennél a statkijelzés miután felspotolódnak.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Fv td-m nincs,itt láttam tala Maala,vagy Jeff Dunham replayt.Arannyal elvileg a 2k dmg sem kizárt,am sztem papír,lehet sebezni.
Jpanzer E100am van:Lassú,de bírja a pofont,gyengébb csapat ellen garantált az acélfal.20sec-es töltés mellett 900-1200 átlagsebzés.
Object 268:Ez sztem nem td,hanem med 😊 Gyorsan megy,egész jól forog.Bl 10 tuningolt ágyúját használja 0.33a pontossága ha jól emlékszem és kb 13sec a töltése.
A Wt Auf E100:Új fun/troll/szemét genyó td A nagyágyút csak cw-re használom goldal ha kell.A "kicsi" 6db Jtiger lõszer.276pen 560 átlag dmg,0.29es pontosság(játék legpontosabb lövege=sniper"rohadt"td)2sec a töltése=12sec alatt kitárazol.Nálam Bia-val 56sec a töltése.Ennyi idõ alatt 1et lõ rád egy tiezs szemtõl-szemben.Gondolhatod..
Összeakadsz vkivel 1 városi pályán és nincs esélye csak a bounce/richoche,bár 20méterrõl nem kéne pattogni.<#alien2>#alien2>
A nagyágyú 4x750dmg 235pen,goldal 335 pen 😊 50sec töltésidõ
Am állandóan azt olvasom,h szemét geszi autoloaderes stb stb 😊
Nem gyõzöm írni,h cry more,stfu,grind it etc.
Tény,h senki nem mer rád menni...közelharcban egy 10est kicsontozol.
A csapatom tagjainál akik mellettem vannak randomban,látom,h 100% morállal harcolnak,félelem nélkül.Ezt át kell élni,mert nem lehet leírni.
1 Wt E100-al az oldaladon könnyen nagyképûvé válsz a csatában.<#alien2>#alien2>
Ezt én is így látom.Tudni kell(illik)melyik tanknak mennyi a töltésideje,nagy tier-ben is.(Jpanzer E100at és Fv Td-t is el lehet kapni,amíg töltenek,pedig azokra is folyton sírnak.)
Nem egyszer kaptam már el PZIII/IVel még régebben lövés után...
Messze nem akkora op,mint ahogyan sokan írják/sírják+ valóban lassan szükûl a célköre.Persze nem rossz,de van nála jobb...
Szerencsémre sikerült leosztanom 6k dmg-t Object 268-al a csata végéig..am már én is kíváncsi voltam,h mit tudhatnak falkában a Wt E100-ak..Ma láttam!
Cw-n vicces lenne ezekbõl 15.
ellövöd magad van 14 sec másodperce az enemynek hogy rádmenjen...
az idõ alatt minden tank lõ minimum 2-õt... ha ezt a kettõt az oldaladba kapod akkor már égsz is...
ha egyszerre két tank megy rád akkor meg vége a mesének!!!!
Sztem bárkit megkérdeznél hogy mondjon egy OP orosz tankot, a KV1S jönne ki döntõ többségnek.
így legalább az IS-6 kap egy 100%-os legénységet 78%-os javítással 😊
Nekem nem kell az a szénakazal, lassan szûkülõ lassan töltõ kv-1s!!!!
Ez a TD még egy ok arra, hogy NE legyen tier10esem <#zavart1>#zavart1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csata: Steppes 2013.12.20. 20:51:42
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 720
Szerzett kredit: 38 580
Csatában elért Achievement: Spártai
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 3
na véééégre eladhatom ezt a kurva KV-1S-t!!!!
és több idõ marad a többi nemzetre mert 4 tankkal kevesebbet kell duplázni 😊
Am én már a T57,Foch 155-re is vártam már régóta a nerfelést..
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyõzelem!
Map: Airfield
Date: 2013.12.20. 19:47:20
Jármû Waffenträger auf E 100
Szerzett tapasztalat 3 200 Szerzett kredit: 62 457
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
(Ez csak 1"xar" 6k dmg volt.Viszont piszok jó érzés,h ahol feltûnök a csapatom felbátorodik(jönnek velem),amelyik ellenre rámozdulok kétségbeesetten próbál menekülni.)
Am én is úgy látom,h a td-ké a jövõ..Hogy ez hova vezet?Játék abbahagyáshoz kinél elõbb kinél utóbb.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro