World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azér mer nekik beadja(ha talál) az 500+ sebzéseket is ha kel,ha nem.Nemrég jártan ugy vele,hogy jött egy a bázisunk felé,nagy sunggal,a csapat maradéka a pálya másik felén kereste,ő volt az utolsó,én a 7-es scorpionnnal ,volt kb 500 hp-ja,én 1 lövéses voltam neki,nem az első sorban voltam,mindegy, a minimappon látszott merről jöhet,én már repesszel vártam,kapott egy majd maxost(ritka eset) oldalában,a maradék leégett,még mielőtt meglőtt volna betolattam a mögöttem lévő gödörben épp ellőt felettem ,a többit a tűz elvégezte.
A skorpion g-ről meg az jutott eszembe hogy mennyire modulérzékeny,volt hogy egy lövéstől az e-25-től sérült az ammo,ugy hogy láncon át lőtt meg,azért kapott egy 500-as körülit hogy érezze a törődést.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Van belőle általában 3-4 oldalanként, és szépen kajálják a HESH lőszert. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én örülök neki.
Jó rájuk vadászni.

Sherman0070
Csak tudnám miért a Skorpion G-t aktiválta a sok majom. Használhatatlan tank egy ideje.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Vagy 20 csak prém tank,gondolom a sok kódos bejelentkezett,az mm meg "alkotott".
Amikor az 500-1000 csatás beszabadul tier 10-be(ja nem,a beetetés limitálja a tier 9-10-et). <#idiota>
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.10.21. 18:46:19

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Nem a Type 5-tel, és gold ammoval van itt a gond! Szerintem sokkal jobb lenne oldalanként 5-5 arty, mert a 3-3 az túl kevés. Ennél mocskosabb létforma nem létezik!!!!!

Nem értek hozzá, de most ez jó vagy nem?<#confused>

angelus1991ster.blogspot.hu

A VK Béla hogy áll most T9-Ben, mert azért inkább az lenne a cél. A Pz. Kpwg. VII már annyira nem érdekel.

A jelenlegi metában simán. Mindkettőt átlövi minden, de a VK legalább mozgékony. A KT utoljára valamikor 2012-ben volt jó, mikor még jelentett valamit a páncélja T8-ban. Ma már csak free food.
A VK 45.02A tényleg használhatóbb 8-as tank, mint a Tiger II?

Sherman0070
Nagyon 2014 feeling van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mindent megtett ma a játék, hogy szerethető legyen, 11 csata 2 (!!!!!) győzelem. Hát húzza így a Conquerort, akinek hat anyja van. <#banplz>

Aki eddig nem lépett be a játékba, az ne is tegye, ma valami hatványozottan iszonyatos a színvonal.

joe662
Ööö ez nem ma volt,csak most jutott eszembe<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Miről beszélsz, tegnap már csak 3,5k volt, ma meg már gondolom csak 3k... Ha így halad, pár nap, és ingyen lesz!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mentem egy kört m53-al.
Még mindig nem értem mitől pontatlan.

Kivéve az IS-7, mert ő aztán baromira nem kényszerülne rá semmilyen más módszerre azon kívül, hogy hulldownba áll, és lehozza a meccset 😊

Ezzel együtt szerintem ezek a derpes japó nehéztankok ártották a legtöbbet a játéknak a T9-10 artyk behozása óta.
joe662
Mindenkit óvaintek,hogy a dark mód kifullozàsàra kattintson.
Ugyanis nem kér megerösitést,hogy esetleg akarod-e,hanem huss 5k gold<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem azt mondtam hogy OP az a tank ami HE vel dobálozik. Sokkal tovább lennének csaták ha mondjuk nem lehetne HE vel kibontani egy Hulldown ban lévo IS7 et. Legalább akkor rákényszerulnének a játékosok más módszerekre is.
Az a tag fogja kapni az xp-t,ő van legjobban lemaradva.
Ha a legénységfejlődés felgyorsítása be van kapcsolva akkor mindig a legjobban lemaradt személyzeti tag kapja az xp-t,ezt jelzi a ház.

Ryleh
A szemelyzet panelen a kis arany/sarga kis haz ikon mit jelent?

Ryleh
50%ban a kamu, festes, egyebek!!! 😊

joe662
Én a 76mm M1A1-et használnám.
Torony nélküli Td-n szerintem elsőnek javítást mindenkinek,mert egy láncolás a történet végét is jelentheti.

Ryleh
Es mivel beleszerettem a Td k be, a legenysegi skillekrol is kernek velemenyt, mi inkabb....

Ryleh
Sracok, harcostarsak!! 😊 az amcsi T40re melyik fegyver javalott? A bøseg zavaraba lettem a valasztektol.

Pedig a Conqueror nem igazán városi csatákba való, de most ettől függetlenül jót mentem vele.

Részben igazad van persze, de ha a HE-vel dobálózó tankok ennyire OP-k lennének, akkor mindenki csK azzal menne. Ehhez képest viszonylag kevés Type 4-5 mászkál. A gold lőszerrel kapcsolatos megjegyzésed is csak részben igaz. Igen pl. a Type 5-öt tényleg szitává lehet lőni vele. Viszont vannak olyan HT-ok, amelyeknek pl. a tornyát még arannyal sem feltétlenül lövöd be, tehát pl. hull-downból az ilyen takokat, vagy a tüzérek tudják kipiszkálni, vagy meg kell keülni. Tehát az arany lőszer sem megoldás mindenre.

Highway nagyon jó pálya lenne,ha a csapat nem lenne mindig balfék.
Heavy tankoknak a város felé kellene mennie.

De belegondoltál hogy miért is kempel vele a játékos azon kívul hog ynem tud vele játszani? Mert szerintem azért mert nincs lehetosége megtanulni játszani heavy tnakal mert teljesen foloslegesen van rajta páncél mert ugyis szarrá lovik vagy gold loszerrel vagy pedig HE spammel. A heavy tanknak egy elonye van csak a páncélja amit tobb féle képpen lehet kiiktatni és egyik sem az hogy megkerulod vagy gyenge pontra losz.
Most mentem egyet a Conquerorral Highway pályán T9-ben top tierként, tiszta vicc volt. Hárman (Conqueror, Lorr. 40t, IS) mentünk a városba, 11 tank meg a másik szárnyon. Mi hárman tartottunk fel hét ellenséges tankot (Type 4, T95, WZ-132, Tiger I, SU-122-44, T-10, Skorpion G), persze nem azért mert akkora májerek voltunk, hanem főleg mert az ellenfél iszonyú bénán játszott. A Lorr. és az IS belehaltak, én túléltem 44 HP-val, mire a "felmentő sereg" megérkezett a másik szárnyról. Nekik már csak a T95, és a Type 4 maradéka jutott. Ez is 15-3 lett persze.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.20. 20:26:37

Na meg persze amíg olyan játékosok vannak, akik top tier HT-ban egy bokorban ülve kempelik végig a csatát, és nulla sebzéssel halnak meg, addig tök mindegy, hogy van-e HE lőszer, vagy gold ammo. <#awink>

Mindannyian tudjátok a megoldást de senki nem valja be magának, A tudás nélkuli loszer ! Amíg olyan tankok vannak a csatában hogy HE vel garantált sebzést lonek ugy hogy a negyed élete oda a tankodnak addig nincs mirol beszélni. A goldot meg tudjátok.
joe662
Azt te csak hiszed.
Rankedben is voltak olyan 3perces csatàk,hogy csak pislogtam.
És nem az 1es szinten<#wilting>

Tudom, hogy utópia, de milyen jó lenne, ha a tier lépés bizonyos personal rating eléréséhez lenne kötve. És itt most nem arra gondolok, hogy csak unikomok játszhassanak T10-ben, mert én sem vagyok az, de legalább ez az iszonyú bot halmaz megszűnne, és talán hosszabb, és élvezhetőbb csaták lennének. Persze ennek semmi realitása nincs, csak egy szép álom.

Á, reménytelen, négy csatából 2 győzelem és 2 vereség, de az összes három perces rohanás. Mintha az MM direkt úgy rakná össze a csapatokat, hogy az egyik pillanat alatt ledózerolja a másikat. <#fejvakaras>

joe662
Dehogyis,valamit elnyomtam ezen a f..s telefonon.<#falbav>

Sherman0070
Tudom nem ide de nem tudok privátot írni neked, direkt tiltottál le? <#fejvakaras>

Aljaskodni jó vele, az aljasság ízéért. <#action> M44-el terrorizálni a népet 😄 Vagy baszott fáradt vagyok és a missziót (pl. sebezz a csatában X-szer) akkor ideális az artyval végigcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.10.20. 14:07:05

angelus1991ster.blogspot.hu

Na, végre kaptam egy 30%-os kupont. Megnézem, össze lehet -e vonni a jármű becserelési akcióval.
"Nem hülyék az emberek, pontosan látja mindenki mire megy ki a dolog, minek köntörfalazni???"

A lenyeget elfelejted, játszanak igy akik fizetnek van ellenfeluk vagy csapattarsuk. Ez a jatek nagyon addiktív. En csak azert vagyok irigy a wg re mert nem nekem jutott eszembe.
Ez a Halloween event meg megint egy teljes ballépés a WG részéről. Nem is a gyűjtögetésre gondolok, mert az nem rossz(habár nem túl nagy fantáziával megáldott). De ez az ütemezés teljesen érthetetlen.
Ha azt akarják, hogy hogy folyamatosan játszanak az emberek a "mini játékkal", akkor érthető ez a napi bontás, viszont akkor nem értem azt, hogy csak ilyen rövid ideig kapják utána a teljes bónuszt, tehát kibasznak azzal, aki a végéig játssza a gyűjtögetést. Miért nem lehet folyamatosan gyűjtögetni és ha valaki sokat játszik, akkor kaphatja sokáig a bónuszt.
Ha viszont a pénzgyűjtés a cél a WG számláira(aranyvásárlás), akkor meg azt nem értem, hogy minek ez az egész körítés, mármint a minijáték. Adjanak ki egy "csomagot", hogy ha ezt megveszed 5000 aranyért, akkor kapsz 2 hétre bónuszokat az XP-re meg kreditre és kész. Minek ez a színjáték???? Aki rászánja a pénzt erre, az bármikor rászánja egy ilyenre, aki meg nem, az most se fog egy fillért sem erre költeni erre, hiába csökken minden nap az összeg.
Nem hülyék az emberek, pontosan látja mindenki mire megy ki a dolog, minek köntörfalazni???
És összességében megint csak azt érik el, hogy a játékosok hőbörögnek.
Nekem is ez volt tegnap, öt-hat csata után abba is hagytam. Pedig húztam volna a Conquerort, ahogy ma reggel is, de az első csata után el is ment a kedvem tőle. A csata ugyan eltartott majdnem 8 percig, de igazán kiábrándító, amikor városi pályán egy T110E4, és egy Jagdtiger egyetlen sebző lövés után meghal. Aztán ott van megint ez a nyomorék Chrysler is, nyilván hozzánk kerül az a Vérpistike, aki azt hitte, hogy elpusztíthatatlan tankot vásárolt, és kb. 1,5 perc alatt meghal, az ellenfélnél meg a Chrysler jól játszott.

Az artyt leszarom, tegnap este lenyomtam 20 meccset, ebből kb. 16-17 meccs volt ami 15:1-2-3-ra végződött és kb 3-4 percig tartott.
Olyan szinten eltolódott a játék ebbe az irányba, hogy gyakran már ezért hagyom abba, mert nincs kedvem ilyen meccseket tolni.(akár vesztes, akár győztes oldalon)
Egyezem. Csakis arra jó az arty, hogy a játékélményt tönkretegye.

Ma eddig szerintem csak arty lőtt ki. Azért remélem leszáradt már a keze annak az antikrisztusnak, aki ezt a görénységet a játékba gondolta.
joe662
Nààb<#banplz><#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.19. 17:12:23

Sherman0070
Na megkaptam. 2600wn8-al gyenge a rerollom. <#idiota>
Na majd 2k csatánál a 3000-re mondják ezt. <#ravasz1>
amúgy ütős a WZ lövege
https://scheff.wot-record.com/replay/116189/skill4hun_some_crispy_shots

__Jacek__
Gyorsító+net+25% kukker dobtam rá azonnal, egész jól működött nekem.
Maala
Camo hálóval álló helyzetben 35,4% azért annyira nem rossz. És még a 4 legényből csak 2-nek maxos a camoja, 1nek 89%, a másiknak meg 65%.

0,18s-et (vagyis teljes szűkülésnél durván fél mp-t) nyersz a GLD-vel, 15% camo-t a Camo nettel... El lehet dönteni, melyik a fontosabb. :-) Vagy beáldozod a binot, és vaksiskodsz a 380m-es alap látótáv miatt

Egyébként 10.75 alatt tölt, bár nem'tom, 10.45-ös töltéshez megéri-e a bondos rammer. :-s

Csokival/csokibonddal meg 10.32/10.03... Hmm...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.19. 15:54:00

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU