World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skorpion g-ről meg az jutott eszembe hogy mennyire modulérzékeny,volt hogy egy lövéstől az e-25-től sérült az ammo,ugy hogy láncon át lőtt meg,azért kapott egy 500-as körülit hogy érezze a törődést.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Jó rájuk vadászni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amikor az 500-1000 csatás beszabadul tier 10-be(ja nem,a beetetés limitálja a tier 9-10-et). <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.10.21. 18:46:19
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Még mindig nem értem mitől pontatlan.

Ezzel együtt szerintem ezek a derpes japó nehéztankok ártották a legtöbbet a játéknak a T9-10 artyk behozása óta.
Ugyanis nem kér megerösitést,hogy esetleg akarod-e,hanem huss 5k gold<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha a legénységfejlődés felgyorsítása be van kapcsolva akkor mindig a legjobban lemaradt személyzeti tag kapja az xp-t,ezt jelzi a ház.
Torony nélküli Td-n szerintem elsőnek javítást mindenkinek,mert egy láncolás a történet végét is jelentheti.
Heavy tankoknak a város felé kellene mennie.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.20. 20:26:37
Rankedben is voltak olyan 3perces csatàk,hogy csak pislogtam.
És nem az 1es szinten<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.10.20. 14:07:05
angelus1991ster.blogspot.hu

Ha azt akarják, hogy hogy folyamatosan játszanak az emberek a "mini játékkal", akkor érthető ez a napi bontás, viszont akkor nem értem azt, hogy csak ilyen rövid ideig kapják utána a teljes bónuszt, tehát kibasznak azzal, aki a végéig játssza a gyűjtögetést. Miért nem lehet folyamatosan gyűjtögetni és ha valaki sokat játszik, akkor kaphatja sokáig a bónuszt.
Ha viszont a pénzgyűjtés a cél a WG számláira(aranyvásárlás), akkor meg azt nem értem, hogy minek ez az egész körítés, mármint a minijáték. Adjanak ki egy "csomagot", hogy ha ezt megveszed 5000 aranyért, akkor kapsz 2 hétre bónuszokat az XP-re meg kreditre és kész. Minek ez a színjáték???? Aki rászánja a pénzt erre, az bármikor rászánja egy ilyenre, aki meg nem, az most se fog egy fillért sem erre költeni erre, hiába csökken minden nap az összeg.
Nem hülyék az emberek, pontosan látja mindenki mire megy ki a dolog, minek köntörfalazni???
És összességében megint csak azt érik el, hogy a játékosok hőbörögnek.

Olyan szinten eltolódott a játék ebbe az irányba, hogy gyakran már ezért hagyom abba, mert nincs kedvem ilyen meccseket tolni.(akár vesztes, akár győztes oldalon)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.19. 17:12:23
Na majd 2k csatánál a 3000-re mondják ezt. <#ravasz1>#ravasz1>
amúgy ütős a WZ lövege
https://scheff.wot-record.com/replay/116189/skill4hun_some_crispy_shots
0,18s-et (vagyis teljes szűkülésnél durván fél mp-t) nyersz a GLD-vel, 15% camo-t a Camo nettel... El lehet dönteni, melyik a fontosabb. :-) Vagy beáldozod a binot, és vaksiskodsz a 380m-es alap látótáv miatt
Egyébként 10.75 alatt tölt, bár nem'tom, 10.45-ös töltéshez megéri-e a bondos rammer. :-s
Csokival/csokibonddal meg 10.32/10.03... Hmm...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.19. 15:54:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU