World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze helyzet függõ lehet, de amíg a többinek vannak elõnyei az IS-3-nak semmi, a BL-9-et leszámítva, de az sem egy csillagromboló ágyú.
Amíg csak KT és T32 volt addig "királya" volt kategóriájának, de azok az idõk már elmúltak. Nem rossz, de messze nem a legjobb t8-as.
Már úgyis eladtam a T32-t, most épp az M103-mal fogok szerelembe esni, ha így folytatja a kicsike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Egyik csatában t-150 direkt egy helyen seggelt. Semmit nem csinált csak forgatta a tornyát. Szerencse megint, hogy chat bant kaptam.
KamionosBaratnak: igaz az amit leírtál, nekem is volt,hogy minuszban ment át a kredit ( én így emlékszem ). Inkább befejeztem az E-75-el a játékot egy idõre és csak farmoló járgányokkal mentem. A tavalyi garázst létszámilag meg 4-szereztem, mostani kreditbõl simán vehetnék 4db tier10-est. A játék is annyit változott, hogy a nagyobb tankokkal ha jól játszasz akkor jól megszeded magad. Jobban mint kb.1-2 éve.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy egy (lehet hülye) kérdés.Ha a VI. szintû light tankokat berakja (elég gyakran) 8-9 10. szintû partikba,alacsonyabb szintû könnyû tankokat miért nem?A dmg. és a hp. nem indok,mert a VI. tierbe tartozókat is one shoot-ják. Ráadásul a VI.-nál kisebbek, még a termetükkel is nagyobb elõnyt kovácsolnak.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nyomorék tékázás indul.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Már alig 56,5...
Rohadna el ez a sok nyomorék... <#boxer>#boxer>
Szó sincs arról, hogy olyan nagy különbség lenne a 2 tank között, valószínûleg csak az van, hogy a T32 illik az én játékstílusomhoz.
És biztos vagyok benne, hogy ha jönne egy igazán jó játékos egy IS-3-mal kacagva lõne ki a kedvenc tankomból.
Gyorsabb, jobb a páncél, szerintem jobb a gun is, nem tudom mi szólna a t32 mellett...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Türelmem meg nem volt hozzá...
Igazad van, a frontját könnyû belõni, de a vörösök valahogy mindig megtalálják azokat a pontokat, ahonnan lepattanhat a lövedék. Ezért írtam, hogy "jó" lesz a páncélzata, ha nem fogatja be a tankot.
E100 zal meglepett belémvert kettõt, bevánszorogtam egy szikla mögé, onnantól MINDENT pattintott az oldala 😊
3x töltöttem újra (16 mp) mire kifeküdt, az meg csak puffogtatott... Meg sem próbált megkerülni a marha..
Habzott is a szája.. ( nem elég tehát megvenni a legbrutálisabb OP szart, ha nincs tehetség... )
Lorder: Hidd el, a nagy ágyú kell neked. Azzal ki fog cserélõdni a tank.
Ajánlott felszerelések: töltésgyorsító, vertikális stabilizátor, venti.
A nagy ágyú tûzgyorsasága csak kicsivel rosszabb, cserébe viszont kapsz +50 mm átütést és még pontosabb is.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Egyébként nekem pár napja lett meg a nagy ágyú és hidd el nagyon sokat segít.
3-4k csatát bot szinten játszottam le. De volt egy hatalmas elõnyöm az átlag piroskákhoz képest: én legalább tisztában voltam vele, hogy az egyéni produktumom egy nagy 0, és nem is vágyódtam magasabb tierekbe, amíg meg nem tanultam normálisan játszani, mert tudtam, hogy nem lenne meg hozzá a játéktudásom.
Alacsonyabb szintû csatákban egy rossz szavam nincs a tudatlan játékosokra. Szórakozzanak csak, érezzék jól magukat, lövöldözzék a földet, kergessenek lepkét, vagy mit bánom én. De t8 fölött szerintem semmi keresnivalója nem lenne annak, aki még a pályákat sem ismeri, és nélkülöz minden fajta helyzetfelismerõ képességet.
Nem top tierekben kéne nekiállni a játék alapjait elsajátítani, mert ott még a megfelelõ tudás birtokában sem mindig lehet kellõ hatást gyakorolni a meccsek végkimenetelére. Anélkül meg fõleg nem lesz semmi sikerélményük. De csapatjátékról lévén szó, legalább mások játékélményét is jelentõsen rontják.
hol a td?
menyé spotolni aha jött 2hit aztán ggwp
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ki kell fejleszteni a következõ tankot vagy tankokat is ahhoz, hogy elit legyen