World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az is-3 már régen nem a t8 királya. Valamikor az volt már csak árnyéka régi dicsõségének szerintem. Egy 110 vagy egy 50-100, de szerintem egy t-32 is kifilézi simán. De ha nem a heavyket nézzük akkor is akad bõven ellenfele aki ócskavasat csinál belõle.

Persze helyzet függõ lehet, de amíg a többinek vannak elõnyei az IS-3-nak semmi, a BL-9-et leszámítva, de az sem egy csillagromboló ágyú.

Amíg csak KT és T32 volt addig "királya" volt kategóriájának, de azok az idõk már elmúltak. Nem rossz, de messze nem a legjobb t8-as.
Áh,inkább maradok a randomnál 😊
Már úgyis eladtam a T32-t, most épp az M103-mal fogok szerelembe esni, ha így folytatja a kicsike
voivod32
Azért, azt kell ,hogy mondjam, ez a Japó hatos nem is rossz jármû!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img][/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

mindenkinek meg van engedve, hogy olyan ammot használjon amilyent a kedve tartja, szóval nem tudom, hogy mi a hézag...

Akkor itt az idõ, jelentkezz ESL-re. Ha ügyes vagy, sok aranyat nyerhetsz. Bár ott ritka, hogy a T32 papírtestét kímélik... 😊
De most komolyan nem mindegy, hogy mivel lovi a tankod segget? AP-val is vitte volna igy semmilyen hatrany nem ert. Ha szembol csinalja akkor megertem, hogy panaszkodsz, de igy csak neki lesz minusz sok 10 ezres kore.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

De olyan is van akitõl idegbajt kaptma.

Egyik csatában t-150 direkt egy helyen seggelt. Semmit nem csinált csak forgatta a tornyát. Szerencse megint, hogy chat bant kaptam.

KamionosBaratnak: igaz az amit leírtál, nekem is volt,hogy minuszban ment át a kredit ( én így emlékszem ). Inkább befejeztem az E-75-el a játékot egy idõre és csak farmoló járgányokkal mentem. A tavalyi garázst létszámilag meg 4-szereztem, mostani kreditbõl simán vehetnék 4db tier10-est. A játék is annyit változott, hogy a nagyobb tankokkal ha jól játszasz akkor jól megszeded magad. Jobban mint kb.1-2 éve.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem tudom más tankoknál,hogy van ,de a tigris II-el kész kínszenvedés felfejlõdni odáig,hogy meglegyen a 3. szintû löveg ami ugyebár majd 50k tp. Addig meg kénytelen vagyok az elsõ 2-t használnom,de olyan kicsi a páncélátütésük (fõleg,hogy 80% X-es partiba dobál) ,hogy 20 lövésembõl 16 biztos,hogy lepattan.Sokszor az se segít ha az oldalát mutogatja nekem,mert 60%-ban az is lepattan.
Amúgy egy (lehet hülye) kérdés.Ha a VI. szintû light tankokat berakja (elég gyakran) 8-9 10. szintû partikba,alacsonyabb szintû könnyû tankokat miért nem?A dmg. és a hp. nem indok,mert a VI. tierbe tartozókat is one shoot-ják. Ráadásul a VI.-nál kisebbek, még a termetükkel is nagyobb elõnyt kovácsolnak.
akkor azt mondjátok hogy az IS3nak a front páncélja inkább csak szerencse kérdése hogy lepattan e róla, de nem véd annyira, és inkább az oldalát kell mutatni? (ha jól értettem 😊 )
Az elõbb egy T-54 telepumpálta golddal az E-75-öm hátulját. Belelõtt vagy ötöt. Még csak nem is 1v1-ben, mert vagy hatan körbevettek már, de biztosra kart menni. Ráadásul szép zöldike volt, 1300+-os. Aztán persze én voltam a sírós noob, mikor megkérdeztem, hogy ennek így mi értelme.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mostantól debil ACC ON.

Nyomorék tékázás indul.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Elég vicces, amit írsz. Én a T7-est (stock gunnal) kínzom (vagyis inkább õ negem<#smile>) most. Valamelyik nap is 16 lövésbõl 3 talált és volt mellé 3 splash (amibõl 2 nullás). Esküszöm már a hajamat téptem az idegtõl. Egy T28-ra kb. 5x lõttem rá és 1x se sikerült eltalálni. 1 rohadt nullás splasht adott be. Bezzeg fordítva... Ha az elsõ lövéssel nem is, a másodikkal biztos telibe találnak az artyk. 16 lövésbõl 1k-t se tudtam sebezni, pedig minden lövésnél teljesen össze volt szûkülve a célkör. Ha telibe is talál vmit ez a szánalmas roncshalmaz 200-400 között sebez max.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A szünet alatt a wr em most mertem megnézni elõször...

Már alig 56,5...

Rohadna el ez a sok nyomorék... <#boxer>

Csupán a saját tapasztalataimra hagyatkozhatok, de a T32-ben ülve egyszer sem gyõzött le IS-3. Ha messzirõl próbálkozott akkor hulldown, ha közelrõl akkor facehug. És ilyenkor a játékosok egy jelentõs része pánikol, lövi a tornyot aztán meg pattog. Eközben lövöm a tornya tetejét, amin alig van páncél.

Szó sincs arról, hogy olyan nagy különbség lenne a 2 tank között, valószínûleg csak az van, hogy a T32 illik az én játékstílusomhoz.
És biztos vagyok benne, hogy ha jönne egy igazán jó játékos egy IS-3-mal kacagva lõne ki a kedvenc tankomból.
Valahogy ellenfélként az is3-tól tartok a legkevésbé. Mondjuk lehet a játékosállomány miatt.

Az a Ke-Ho vagy mi a vér (valami ilyesmi) nagyon durva.
90% ban az is3 nyer.

Gyorsabb, jobb a páncél, szerintem jobb a gun is, nem tudom mi szólna a t32 mellett...

Van esetleg olyan japán tank max T4ig ami OP-nak számít?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Érdekes. Szerintem KT esélytelen, T32 csak hulldown pozícióból esélyes az IS-3 ellen - persze azonos tudású játékosok csatáját nézve.
Én spec azért hagytam abba az is3-at, mert nem tudtam vele kijönni a kanyarból. 😊

Türelmem meg nem volt hozzá...

Hidd el sose tartottam sokra az IS-3at. Továbbra is fenntartom a véleményem, miszerint egy T32 megeszi vacsorára. A KT is jobban teljesít randomban.

Igazad van, a frontját könnyû belõni, de a vörösök valahogy mindig megtalálják azokat a pontokat, ahonnan lepattanhat a lövedék. Ezért írtam, hogy "jó" lesz a páncélzata, ha nem fogatja be a tankot.
Max néha a random god megmenti... de amúgy "pihe puha".
Spaced armor csak az oldalán van, a frontját 200 pennel szinte akárhol belövöd, max ha a két szélén találod el, akkor pattanhat a rosszabb szög miatt. Meg van két pici háromszög a széleken ahol nincs hitbox, de ennyi. Semmi kemény nincs abban a frontban.
hö hö sikerült szénné szopatnom egy szar autoloaderes wt t...

E100 zal meglepett belémvert kettõt, bevánszorogtam egy szikla mögé, onnantól MINDENT pattintott az oldala 😊

3x töltöttem újra (16 mp) mire kifeküdt, az meg csak puffogtatott... Meg sem próbált megkerülni a marha..

Habzott is a szája.. ( nem elég tehát megvenni a legbrutálisabb OP szart, ha nincs tehetség... )

Ha van egy kis eszed akkor igen, de a játékosok nagy része nem tudja hol, vagyis inkább honnan kéne lõni. A spaced armor miatt, pedig röhögve nyeli a HEAT-et.
én úgy tudtam, hogy fõként az elejét kell oda fordítani az ellennek, mivel szépen le van hajlítva a mell rész és a torony is egész kerek.
A "jó" azért nagyon erõs szó, az IS-3-front köré épült hype a mai napig nem tudom mire alapszik, 88 L/71-gyel már ott hajtogatsz rajta pinát ahol nem szégyellesz.

Lorder: Hidd el, a nagy ágyú kell neked. Azzal ki fog cserélõdni a tank.
Ne forgasd, csukaorra van. A nagyok elõl próbáld rejteni a testét, a tornya szembõl kemény.
A T8 legjobbjai között van az IS-3. A BL9-et tedd fel, meglátod, mennyivel jobban használható. Frontharcra való.
Ajánlott felszerelések: töltésgyorsító, vertikális stabilizátor, venti.
Ne forgasd be és akkor jó a páncélzata. (persze nem arról beszélek hogy tízes td-ket pattintana)
A nagy ágyú tûzgyorsasága csak kicsivel rosszabb, cserébe viszont kapsz +50 mm átütést és még pontosabb is.
mármint a D25T mielõtt leugatnak😄
hát igen, a sajátjában nem rossz, viszont engem 10bõl 8x legalább nem oda oszt be, hanem 9esek meg 10esek közé, ott viszont csak karcolgatom õket jelenleg, plusz ingyen frag vagyok, hiába forgatom be, hogy pattanjon a lövedék, egy 10es heavynek gold ammoval aztán tök mindegy, bár volt már hogy sikerült. Ha normálisan rakna be a játék nem lenne, gondom, de ez a stock tankkal be a nagyokhoz nem jön be :S
Frontjában ne nagyon bízz még a t7-esek egy része is átköpi d emgefelelõ használattal jó. A löveg... majd a BL 9 addig kínszenvedés max goldal átütõerejû.
Az IS-3-nak egyáltalán nincs rossz páncélzata a saját tierjében , oldala meg troll spaced armor...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

úgy értettem,hogy a fos páncélzaton és azzal még lassabban lõ az ember. Fõleg mikor így is berak 9es 10esekhez. Azért gondoltam, hogy azon kívül még mivel lehetne javítani rajta.
Szerintem egy venti is hasznos lenne. Tegnap mondjuk pont a hasznosságáról folyt itt egy kis vita, de szerintem hasznos azon a tankon.

Egyébként nekem pár napja lett meg a nagy ágyú és hidd el nagyon sokat segít.
" Igaz a legnagyobb löveg még nincs meg, de igazából az sem segít majd túl sokat... " - Már hogy a vérbe ne segítene sokat? Szerinted mindegy, hogy 175-ös, vagy 225-ös átütésû ágyúval játszol?
abban esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy mivel érdemes tuningolni az IS-3at? mert ez egy szar...már rajta van a fejlesztett célzórendszer, és a töltés gyorsító is. Igaz a legnagyobb löveg még nincs meg, de igazából az sem segít majd túl sokat...mivel lehetne kevésbé szenvedõs? 😊
Én nem voltam egy WoT-os õstehetség, sõt...
3-4k csatát bot szinten játszottam le. De volt egy hatalmas elõnyöm az átlag piroskákhoz képest: én legalább tisztában voltam vele, hogy az egyéni produktumom egy nagy 0, és nem is vágyódtam magasabb tierekbe, amíg meg nem tanultam normálisan játszani, mert tudtam, hogy nem lenne meg hozzá a játéktudásom.

Alacsonyabb szintû csatákban egy rossz szavam nincs a tudatlan játékosokra. Szórakozzanak csak, érezzék jól magukat, lövöldözzék a földet, kergessenek lepkét, vagy mit bánom én. De t8 fölött szerintem semmi keresnivalója nem lenne annak, aki még a pályákat sem ismeri, és nélkülöz minden fajta helyzetfelismerõ képességet.

Nem top tierekben kéne nekiállni a játék alapjait elsajátítani, mert ott még a megfelelõ tudás birtokában sem mindig lehet kellõ hatást gyakorolni a meccsek végkimenetelére. Anélkül meg fõleg nem lesz semmi sikerélményük. De csapatjátékról lévén szó, legalább mások játékélményét is jelentõsen rontják.

ToCsEk

hol a td?
menyé spotolni aha jött 2hit aztán ggwp

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

igen 😄 a legénység az rég 100%os a skillük 50%os még csak 😄 a következõ tankhoz sem kell már sok, szóval az még nincs meg, erre voltam kíváncsi köszi 😊
Lunki88
Megvettem a TOG II-t. Eddig kellemes csalódás ez a tank. A lassúsága nem volt meglepetés, de a gunja ha nem is sebez nagyot, de legalább viszonylag pontosan lehet vele lõni. Kaptam a legutóbbi meccsen egy mesterlövészt. 😄
Eddig egyik szovjet közepessel sem volt gondom, szerintem ezt is szeretni fogom ha fullos lesz, csak most egy kicsit szívás.
Faillowe-re meg megkaptam, hogy ez a kindertojás-tank. Úgy néz ki, mint valami mûanyag játék.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én azt eddig még csak a T57-rõl hallottam/olvastam <#nevetes1>

és akkor melyik tankok a predátorok? <#vigyor>

És annyira halálos is😄
Találó<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem másra gondolt, mint 50%, különben hogy fejlesztette volna ki az összes cuccot a tankon? 😄

50%-os? az elég szar...
ki kell fejleszteni a következõ tankot vagy tankokat is ahhoz, hogy elit legyen