World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A következõ tank is ki van fejlesztve?

az miért van, hogy a tankon minden kivan fejlesztve és felszerelve, és mégsem kap elit rangot? már a legénységi skill is 50%os :S
Egyszerûen hihetetlen számomra, hogy az ilyen emberek nem éreznek késztetést arra, hogy az ultrabalfasz játéktudást mondjuk simán kezdõre feltornázzák...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Fullosan szerethetõ gép; 1v3 szituban maradtam vele két full HP-s Borsig TD és egy FV arty ellen (600 HP-m maradt). Fishermans bay A-B-1-2 kockáiban voltak bokor mögött, esélyem sem volt spotolni õket. Íme az eredmény:

Én még a zárt bétával kezdtem,eljutottam 1-2 száz csatáig majd hosszú idõre abbahagytam(volt pár másik amivel elment az idõ BC2,BF3,stb.).
Most kezdtem 2013 szeptember elején újra mert elment a kedvem a sok csalótól és hitvány játékmechanikától.
Ezt a fórumot olvasva próbáltam az újrakezdést sikeressé tenni és igen innen sokat tanultam.Sajnos mivel nem költök a játékra(prémium,arany) igen nehéz a helyzet,sokat kell seggelnem hogy egy stock tankot kifullozva élvezhetõvé tegyek,higgyétek el nem egyszerû olyan tankkal játszani ami még a saját tier-jét sem sebzi lövéskor.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na, ma hallottam az eddigi legbizarrabb nevet a WT E-100-ról. Alien-királynõ, a fegyverpajzs formája miatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

No akkor egy kis értékelés a papír szamurájról (STA-1). Mert tegnap kérte valaki.

A tankot kb úgy kell elképzelni mint a Pershinget v a Centuriont. Ilyen kempelõs support tank. A mozgékonysága ezekkel megegyezõ kb.
A gunja a elég közepes, a penje jó, fõleg golddal (de az úgyis csak T10be kell), de nem valami pontos.
Páncél nuku, szóval az 1v1 erõsen kerülendõ. Fõleg hogy ha lövés éri akkor instant döglenek a moduljai (fõleg a torony, motor, ammo rack) meg az emberek (ebbõl sokszor 2 is egyszerre). Ha oldalba lövik akkor lazán ki is gyullad.

Erõsségnek a jó aim timeot, a gun depressiont, meg a camót hoznám fel.
Érdemes elsõ skillnek camót húzni rá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Én nem vagyok túl okos ember."

Fuss Forest, fuss!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

jah, es gyakorlatilag teljesen mindegy milyen szintu tankkal lepsz be...

.. seggelni sokkal egyszerubb, mint tanulni, odafigyelni, gondolkodni.. csak ido kerdese es bmilyen tank meglesz.
szerintem a valasz eleg egyertelmu lesz, ha belepsz egy csataba es megnezed az xvm eredmenyet 😊
Figyelj.Én nem vagyok túl okos ember, de butának sem tartom magam.Mikor elkezdtem a játékot, kb 3-4 hét alatt sikerült eljutnom a KV-hoz úgy hogy azért nem keveset játszottam.Olyan szar voltam, hogy minden meccsért kb 50xp-t kaptam és egyszerûen nem hittem el, hogy hogy a lófaszba lehet eljutni T10-be.Mit csináltam?Beírtam a google-ba, hogy wot fórum, beléptem ide, leírtam, hogy mi a bajom, feltöltettek velem pár replayt és segítettek.Pár hónap alatt mondhatni elsajátítottam az alapokat.Tényleg ennyire nehéz lenne segítséget kérni egy piros játékosak?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Spottolni lehet vele, mondjuk ahoz meg a motor kéne...

Mivel fõverzió váltás, gondolom igen nagy meló. Nem úgy számozol, hogy 1.10, majd 2.0. Hanem kis változtatás, tizedesjegy, nagy változás, fõszám...

Egyelõre az assistból élek ebben a szörnyûségben.
sajnos van. elegge elharapdzott ez a jelenseg: csatankent 100 xp, semmit nem tesz hozza a jatekhoz, de kihuzza igy a tier10. Persze ott sem tud jatszani.. foleg ezutan nem.
mijki
"T-44-85 will come in 8.11"

Lesz 8.11 is? A 9.0 ennyire sok meló?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gottfried
A nagy ágyúval legalább már tûzereje van de azon kívül egy igazi hulladék.Ugye páncélja nincs az egész ágnak de ez olyan lassú és olyan kicsi a vízszintes lövegkitérítés hogy szinte nem lehet vele mozgó célpontra lõni.Nem mondom hogy a legrosszabb td de nekem nagyon nem jön be.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ez így igaz, én is ide tartoztam, mivel tier 4-ig 50%-os legénységgel vettem a tankokat, ahelyett, hogy gyûjtöttem volna annyit kreditet, hogy 75%-osan vegyem meg õket, de azért egy idõ után magától is rájön az ember bizonyos dolgokra, nem kell ahhoz 10k+ csatát lejátszania vagy van akinek annyi sem elég?...

Láncold le és bezsebeled assist-ért járó xp-t, meg lóvét...

Ritkán örülök annak, ha valaki artizik de tegnap megtörtént. Tegnap a te GWTigered volt az egyetlen gép amit a stock T-44-gyel kilõttem 😊

Szörnyen rossz ez a gép így, a free xp-t meg elköltöttem a kilencesekre...
Wet ammo rack kell rá? Annak idején a párduc lõszeresrekeszérõl is sok rossz dolgot halottam, végül viszont csak egyszer ammorackeltek 121 csatából.

Más: néha egészen elképesztõ az egyes játékosok csõlátása. Tizes TD 5 ellenséges tier 10-nek mutatja a seggét, csak azért, hogy ne tudjam sebezni a rá rendkívül nagy veszélyt fenyegetõ stock, ammo rackes 8-asommal.
az egyik kedvenc tankom volt, hát igen a legnagyobb ellenfele az arty, amikor saját tierbe rakott mindig csak a "W" ismertem és ha besegített 2-3 csapattárs is akkor le is pusztítottuk az egyik oldalt, ellenkezõ esetben már váltanom kellett az "S" gombra és próbáltam visszavonulni, pedig mindig jeleztem a csata kezdete elõtt, hogy melyik irányba fogok menni és hogy segítsenek ott, de hát nem mindig jutott el értelmes fejekhez...

toocha
Hehe! Következõ meccsen bespottoltak a csata elején, és jött a puszi az artytól. 0 lövés, 0 sebzés.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

<#taps><#taps><#taps>

de nem is ulne 400 effel 27k csata utan tier10es tankban, es mindjart nem lenne buko a kor, mert vagy csak all a sarokban es lo kettot, vagy csak az elore gombot ismeri.
"kinek milyen a skillje és tudása"

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem mikor kijött a 6. meccsen legyõzhetetlen medált kaptam vele.
5 meccsen keresztül nem tudtak még csak meg sem sebezni.
De volt vele 1300 xp-s vereségem is prém nélkül. (amikor még medálok nem számítottak bele az xp-be)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha nem lenne 0 teljesítményre jutalom akkor nem volna kire lövöldözni a "pro" játékosoknak csak egymásra.
Amúgy nem bánnám hogy ha lenne egy olyan játékmód ahol mindenki egyforma tankokkal nyomulna csak alaplõszerrel és skillek nélkül,ott tényleg kijönne ki a skill és a tudás és nem csak a szétfullozott tank és legénység számítana.

Inkább negatív jutalom,mínusz xp,meg tank lock randomba,ha top tankként nem sebez,lezárni amíg nem megy valami kisebbel(és követ el sebzést),így a bot-ok is szûrõdnének talán kicsit.
turelem kellene, nem pedig, h mindent izibe es azonnal. pedig meg igy is nyomja ezeket a jatekosokat a wg, mert meg a nulla teljesitmenyre is ad xp-t es kreditet. nulla teljesitmenyre nulla jutalom kellene, de persze akkoe nem lenne annyi jatekos...
toocha
Akkora troll ez az AT2!AT2_RULEZ

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

nebassz... az még egy hét... <#shakehead>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Pár napja volt itt egy csávó, leírta hogy játszik. A bázist se hagyja el, õ védekezik. Élvezi is lefogadom a játékot. Lehet mondani az ilyeneknek, hogy tanulj, nem jó, nem így kell, nyomd le az iránygombokat, de õígy élvezi, neki ez így jó, bár nem tudom mi a jó benne, mert sikerélmény nuku, de mégis jó.

hawken
szívembõl szóltál, én is alig várom már hogy nap közben iskola legyen, este meg csicsika a kiskorúaknak

mai sztori, berohan az ellenfél IV-es scoutja a bázisra, két IS3 meg elkezd elõle menekülni de úgy hogy minden épületen, fán mindenen keresztül vágtatnak, egész csapat röhög rajtuk, de a legjobb hogy az arty próbálja meg kilõni a kis gyöszt, de mellélõ és kiirtja az egyik IS3-at
LOLOLOLOL

Maala
Én ezért kezdtem átállni mostanában már az arany tûzoltóra. Úgyis már csak 7-8 ág van, amit ki kell húzni, a 10esekre meg már alapból arany tûzoltó van rakva... Gazdagság rulez.

(TD-kbõl már csak a WTE100at kell kihúzni. 😄 Muha.)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pár napja alkalmam volt kipróbálni egy 300 effis játékos accountját. Egy óra játék alatt többet tanultam, mint 3 év játékkal összesen. Ami nekem teljesen triviális volt, az a többségnek nem az. Saját accounton lazán 2000 fölötti értékeket produkáltam mindig is, de ezen az accounton sikerült 100 effit és 0 WN8-at. Igen, NULLA WN8-at!

A játékost személyesen ismerem. Arról a játékostípusról írok, aki nem azért rossz, mert nincs megfelelõ hardware a birtokában vagy teljesen agyalágyult vagy troll, hanem pont ellenkezõleg. Rendelkezésére áll a jó számítógép, és noha nem géniusz, de nem hülye. Átlagos? 😊

TAPASZTALATOK:

Csak röviden, mert holnap megint leírhatnám, majd holnapután, a következõ napon, az azt követõn is és így tovább a végtelenségig.

Ezek a játékosok az alapoknál csúsznak el. Ahogy házat is csak jó alapokra lehet építeni, úgy ebben a játékban is szükséges az, hogy megfontoltan építkezz. A rossz játékosok itt csúsznak el.

(Lehet megkeresem azt a videót, amiben egy magyar játékos frissen vásárolt egy stock T-150-et vagy KV-3-at, de ehhez minden tankját el kellett adnia. Az a videó jól demonstrálná a leírtakat.)

Az egyszeri játékos kredit és exp hiánnyal küszködve próbál elõre jutni, de kredit és exp nélkül nem tudsz:
- jó tankkal játszani
- jó legénységgel játszani

Ezek nélkül kreditet és expt sem szerzel megfelelõ ütemben, következéskép még tovább szívsz a játékkal, vagyis sikerélményed sem lesz, ezért magasról teszel arra, hogy mit csinálsz, mert így is ugyanannyi kreditet és expt kapsz.

Több ezer csatán keresztül szív, mire elér egy megfelelõ tankhoz, megfelelõ legénységgel, megfelelõ felszereltség mellett. Itt pedig megint az alapokon csúszik el, hiszen a több ezer csatáját félvállról vette, nem gondolkozott, mennyiségi játékot játszott, vagyis valódi(!!!) tapasztalatot nem szerzett. Neki jó esetben itt kezdõdik az a taktikus játék, - amit noha valószínûleg soha nem fog mesteri szinten ûzni, de érhet el sikereket - ami a jobbaknak már az elsõ csatától megvolt.

(Mégsem lett olyan rövid, pedig próbáltam csak a lényegre koncentrálni.)

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Én is úgy tudom hogy akkor kezdõdik úgyhogy még van egy heted hozzászokni 😄
szabii98
Hatodikán kezdõdik a tanítás (legalábbis nálunk)

I met God. She's black

JeffDunham
Tõlem hallani ilyet ha elcseszek valamit. Fõleg ha szakaszban megyek. Mivel elég bevállalós vagyok, így általában az elsõ sorban harcolok. Ezért sokszor bele is futok a tutiba.

Ha már elk*rás. Tegnap rajtam ment el a meccs. 2v3-ban maradtunk. Kigyújtottak engem, de az "E" betûs tûzoltó mellett át töltöttem véletlenül HE-re is! Mondom az a barom HE-vel lövi õket, szidom mint állat, közben 3-4 lövés után vettem észre hogy én vagyok az az ûber marha. Ha nem töltöm át véletlenül akkor egyedül is lehoztam volna a meccset... így meg buktuk. Nem voltam büszke magamra. De sajnos megesik az ilyen.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én most GWTiger(P)-zek,és én sem érzem már nyomát sem a nerfnek,sõt egész "szórakoztató",csak ne lenne annyira lomha,agyfaszt kapok míg pozícióba mászik...
Franciáknál már a hetes lenne napirenden,anno eladtam(+van benne már 30K környéki xp),lassan idõszerû lesz visszavenni😊
hahaha tegnap este televolt a szerver
már sorba kellett állni a belépéshez 😊))
lassan bõviteni kell h feltudjon jönni a sok noob 😄
Remélem ez a sok istenverte kretén visszatakarodik a suliba már másodikán..

Most már rettenetesen tele a tököm az ilyen egysejtû kreténekkel...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

unalmamban már visszavettem a 6os francia artyt...
most nem azért... de ezen egy cseppet sem érezni az arty nerfet
szinte minden lövés betalál és elég szépen sebez...
mentem vele top gunt... kiszedtem két 50 100-at... egyiket full hp-rõl
gyorsan szûkül, elég mobilis, gyorsan tölt újra
GW Tiger P után elég fun 😄
Annyit hozzátennék hogy az map kibaszott unbalanced.
Az északi oldalról én is mindig azt játszom (minden gyors tankkal) mint az M5 és nem tudnak vele mit kezdeni, 90%-ban nyerni szoktunk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

+1, még mindig az arty-t tartom a játék legnagyobb rákfenéjének, de utána szorosan jön a gold ammo. Sok érdekeset láttam már, de hogy T29-el és Tigrissel is zöld játékos folyamatosan goldot lõjön az már sok volt most. Nekem aztán ne mondja senki, hogy ez nem járul hozzá a stathoz, mert igenis hozzájárul.

Koridor
wtf?

Nem tudtam megvárni a végét mert kész lett az ebéd.

Utólagos okoskodás ugyan, de randomban érdemes a K3-as mezõt megvédeni délrõl indulva (emiatt). Ha a csapat továbbra sem mozdul, akkor H1-ig érdemes lehet elfutni, onnan is szép spot dam jöhet össze; bár a túlélési esély ott nem túl nagy.
Úgyis mindegy lett volna, a saját bázison pocoló csapatot spotolva tartotta a Stuart, így ha kigurulnak fedezékbõl rálõni a felspotolt ellenfélre, kapnak egy fókuszt, és végük.
Fájdalmas tapasztalatok árán már én is megtanultam, hogy egyedül nem éri meg akciózni. Ha a lemming train megindul jobbra, megyek velük, ha basecamp van én se megyek messzire. Egedül csak meghalni lehet. És hiába pittyegsz meg írogatsz nekik úgy is leszarják.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

mijki
D6-nál próbáltam felmászni, csak félúton szétlõttek az enemy basen kempelõ tankok....elküldtem õket is a picsába.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Imádom az északi oldalt Malinovkán, ha meddel, TD-vel vagy light-tal vagyok. 7,7k spot dam-ot szedtem össze T-44-gyel pár napja. 😊
Ne légy ideges, ilyenkor szedj össze annyi sebzést, amennyit tudsz, úgyis bukó. Vagy D6-nál felmászva a dombra a tóból lehet spotolni az ellenfél bázisát.