World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tûnik túl jó tanknak, még a creditszorzója sem az igazi.
Az új pályán találtam egy bugot és nem tudom, h most ez vmelyik mod miatt van vagy 8.10-es. Szal, az új japán pályán (Hidden Village) a tank ikonok (négyszög, fordított háromszög stb) valami bõdületesen nagyon, még akkor is, ha az ellen tankja messze van. Így viszont úgy látszik, mintha minden tank ott lenne kb. mellettem. Nem lehet megállapítani a köztünk lévõ távolságot. Tapasztalta vki még ezt rajtam kívül? Mod okozza? Megoldás van rá?
Rákerestem google-be, de még ezzel kapcsolatos reportot, fórum témát sem találtam. Nem létezik, h ez nem jelentkezett másnál és nem jelentette senki.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
de mivel a gun meg távolról nem a legjobb így közelebb kell menni 😄
ott meg azért könnyebben belõhetõ, habár a noobok ellen ez is tökéletes...
Új accra bónuszkód,hogy van?Unokaöcsém elkezdte 2hete,neki akarnám 😊
semmi különös, még élek 😄
majd 20.-án megyek vissza dokihoz
IS-6? nem rossz, el lehet vele ökörködni, de a világot nem váltod meg vele 😊 mivel a gun gyenge átütésû így közel kell menni, közel viszont korántsem ér annyit a páncélja mint távolról 😊
viszont erre leszek nagyon kíváncsi:
Megvásárolva:
'Caernarvon' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 142 000.
Nálam meló,viszont fitt vok+kész a konditerem is mára.
Is6-rõl mesélj bõvebben...Bors szóróval kiszóróm,az nem újdonság,de a 2. német ág után nem bírtam ráállni,h újra a wotban"dolgozzak".
De a Wt auf E100 úgy fest jobban tetszik,mintha is6om lenne,bár te nem idegested magad tier 10ben.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy leszedtem a karácsonyos garázs, de a durrogás bent maradt. Mit kell törölni, hogy eltûnjön?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
mindenesetre a creditet jól szarja
2k dmg-re 72k creditet hozott
az alacsony átütés nagyon érezhetõ
könnyedén átlõhetõ tank, elõbb egy stock su-152 sebzett 700at belém szembõl
amúgy a tank egy nagy rakat szar XD
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Jármû hozzáadva: IS-6
Férõhelyek hozzáadva: 1
ez sokkal könnyebb volt mint gondoltam 😊
várom a kövi ilyen missziót 😄 (mert lesz)
addig jó míg csajt smároltál le 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ebben nekem nagy segítségemre volt a WOT wiki oldal mert itt elég jól leírják minden tanknál, hogy mire kell figyelni, miben jobb a tank vagy rosszabb mint a többi. Nyilván angol tudás nem árt, de sok érdekes dolgot lehet itt olvasni a játékról. Sok sikert!
Tahk ?OPNT mit jelent?
Nem hiszed el de az újévi elsõ (csak unalomból lenyomott) meccs topgánnal végzõdött 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
EU2 megy, de nem szeretem, sokkal több a #282210 helyzet....
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A látótávolsága sem nagy tehát szeretik a TD-k mert mire meglátod õket már semmi értelme.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szerintem:
Ne menj soha sehová egyedül, még akkor sem, ha tök üres az egyik oldal, inkább menj a "lemmingekkel"!
Ismerd meg a jármûveidet, tudd melyiknek mi a feladata. Light :spotter, heavy a fronton(persze nem két tierrel magasabb ellenfelek ellen.) TD-háttértámogatás, arty szintén, med: a heavyk támogatása hátulról/oldalról, ha lehet, az ellenfél hátulról meglepése, bekerítése, stb...
Ismerd meg a pályákat, tudd, mivel hová kell menni az adott pályán.
Ne kempelj, mert az ellenfél scoutja rejtve felspotol, a többi pedig távolról szétlõ, bekerít és szétszed anélkül, hogy te lõni tudnál .
És TÜRELEM! (Azért írtam csupa nagy betûvel, mert ez az , amiben én hiány tenvedek! 😄)
Én így gondolom, mégsem megy valami jól.
De vannak itt ezerszer jobb játékosok is nálam, majd õk megmondják a tuti receptet!
Sok sikert!
Nehéztankkal jobbára csak szopni fogsz és a csapattársaid csak szarni fognak rád mert aki szar az azért amelyik meg jó az meg csak a saját statjával foglalkozik nem a te támogatásoddal,és teljesen mindegy hogy 10 vagy 11 TD van a csapatban.
Swedish people are albino monkeys
Szeretném elkezdeni komolyabban a játékot xvm 889 pontot ír rám. Mivel eddig hobby szinten játszottam szeretnék tanácsot kérni tõletek mitõl lehet vki jobb játékos az átlagnál.
Köszönöm ha segítséget kapok
Boldog Kellemes Újévet Kívánok mindenkinek
Üdv Bandeeka
A Matilda,a Hetzer,és az Amx-40 a legidegesítõbb ellenfelek😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Páncélzata meg szembõl és oldalról is 60mm.