World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiger II-vel nyomom (1. 8-asom).Még a legjobb lövegénél is (ami 220 átlag páncélátütésû) elég sok lepattan,még úgy is,hogy zöld a kereszt.
Én meg szintén,hiába álok be féloldalasan (ha nincs búvóhely) egy szemtõl szemben álló ellen,elõbb lõ ki mert ezen a szinten elég gyakran használnak már gold ammo-t.
Én meg szintén,hiába álok be féloldalasan (ha nincs búvóhely) egy szemtõl szemben álló ellen,elõbb lõ ki mert ezen a szinten elég gyakran használnak már gold ammo-t.
Ezért kell ismerni a gyengepontokat. KT 88-asáról van egyébként szó? Az kifejezetten pontos ágyú, és a 203 pennel gyengepontokra lõve simán lehet boldogulni vele még T9-ben is.
Hááát,dehogy nem. Ha teljesen stock tier8 heavyvel tudsz akkor azzal is simán lehet.Még többet is.És akkor dõõl a lé....
Nekem T34-em van, élvezem vele a játékot, de a kredithozamától annyira nem vagyok elájulva (100k-t csak extrém jó körökkel éri el). Gyanítom hogy hozamban a JT88 jobb.
Amúgy életben nem fogok VIII tankal 3000 dmg. összehozni,de még 2000 sem,mert aki nem használ prémium töltényeket azoknak a fele (jobbik esetben) biztos lepattan.És most mondhatjátok,hogy nem az elejét kell lõni,de õszintén,hány % esély van arra,hogy teljesen oldalt fordít az ellen (nemhogy hátat),megkerülni meg igen problémás és sokszor hülyeség.
Ha vki prémtankban gondolkodik,akkor gondolom tier8ban tegye.
De játékélmény szempontjából azért nem mindegy. Ha a lóvé a lényeg és nem a legénység húzása,akkor melyik lenne a megfelelõ? Gondolom a heavy lenne. De melyik? T34 vagy a Löwe? Esetleg más? Segítenétek benne? Prém fiók van,az nem gond,de kellene egy kredit gyár.... Vélemény?
De játékélmény szempontjából azért nem mindegy. Ha a lóvé a lényeg és nem a legénység húzása,akkor melyik lenne a megfelelõ? Gondolom a heavy lenne. De melyik? T34 vagy a Löwe? Esetleg más? Segítenétek benne? Prém fiók van,az nem gond,de kellene egy kredit gyár.... Vélemény?
Egy nem-prém nyolcassal sosem fogsz úgy keresni mint egy nyolcassal. Azoknak rendesen fel van tekerve a kreditszorzójuk.
Háát nem tudom én még nem szereztem ennyi kreditet a tigris II -vel pedig prémiummal játszom. Win esetén is kb. 40k kredit jön össze,pedig abban már benne van v. 2 kill és 1300-1500 átlag dmg.
Alapból a prém. tankok sokkal többet hoznak egy ugyanolyan csatából mint egy sima VIII-as lvl. ,nem?
Alapból a prém. tankok sokkal többet hoznak egy ugyanolyan csatából mint egy sima VIII-as lvl. ,nem?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ez prém tank + prém
am prém + sima tank is hoz szépen, fõleg a farmtankok
am prém + sima tank is hoz szépen, fõleg a farmtankok
Nyolcas prémekkel. Esetleg hetessel kicsit kevesebbet.
Hogy lehet ennyi kreditet keresni?Csak prémium tankokkal?
3000 dmg
Vereség
Csata: Északnyugat 2014.01.01. 19:37:25
Jármû: IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 101
Szerzett kredit: 105 585
Vereség
Csata: Északnyugat 2014.01.01. 19:37:25
Szerzett tapasztalat: 1 101
Szerzett kredit: 105 585
az eredete XII Lajos francia kirány hasznlálta ezt a szót elõször a francia osztrák háborúban
A "troll ágyú" kifejezés eredetét kutatom. Tudom, hogy a rövid csövû, pontatlan, ám nagyot sebzõ ágyúkról van szó (ha nem tévedek).
Én magára az elnevezés eredetére vagyok kíváncsi.
Annyi megvan, hogy angolul is "troll gun", de létezik, hogy tényleg a trollkodásra utal? (Volt ilyen magyarázat.)
Én magára az elnevezés eredetére vagyok kíváncsi.
Annyi megvan, hogy angolul is "troll gun", de létezik, hogy tényleg a trollkodásra utal? (Volt ilyen magyarázat.)
gold ammot használsz az csalás
Passz, már a gold ammo bevezetése elõtt is 1900-2000 között mozgott, ezt végig tartani tudtam vele.
én örülök lassan ha 1000et tudok sebezni vele 😄
csak t9 ellen pakolja, és hát azok ellen nem sokat ér a gun
csak t9 ellen pakolja, és hát azok ellen nem sokat ér a gun
Arany esõ miatt esetleg?:-)
Csata / killem se rossz

nekem is majdnem annyi 1904 az átlag dmg vele
Tud játszani.<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
hogy lehet vele ilyen sokat összehozni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
kb.2000 az átlag sebzésem vele 😊
gondolom nem sürün sebzett 2000 felett 😊
nekem eddig talán egy kör volt 2000+os
többivel örülök ha az 1000 megvan <#hehe>#hehe>
és ezért a szarért elkérnek 11e ft-ot akciósan 😄
amúgy 13k-t pfffff megalol 😄
nekem eddig talán egy kör volt 2000+os
többivel örülök ha az 1000 megvan <#hehe>#hehe>
és ezért a szarért elkérnek 11e ft-ot akciósan 😄
amúgy 13k-t pfffff megalol 😄
Múltkor, mikor Voivodékkal szakaszoztunk úgy szûrtem le, hogy egy árnyalatnyival jobb a T34-énál. Egyik körben közel azonos sebzést vittünk be, majdnem ugyanazoknak a tankoknak (egy bolyban haladtunk végig), én 71 ezer körül kaptam, õ 80 körül.
nagyon jó a kredit szorzója az IS-6nak sztem
kb. lófszt nem csináltam ebben a körben
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2014.01.01. 18:22:21
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 76 447
kb. lófszt nem csináltam ebben a körben
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2014.01.01. 18:22:21
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 76 447
Nekem is a Borsig a vágyam, de ahogy elnézem újév alkalmával sem változott semmi, ma eddig minden csata lose.. Utoljára 30-án játszottam haverral, 3 óra alatt nem sikerült duplázni. Pedig épp akartam is kérdezni Tõletek, hogy mi újság, milyen csaták vannak...
Hi.van vele kb 700 csata és valóban jó td.
Am az egész nap kritikán aluli,1500wn6,földbe lõ vagy láncot,mintha minden tankom balfék lenne.Jó a win 56/% de minden csata"béna".1-2 jó kör volt,normál sebzéssel,ez a Foch meg 1 okádék,azzal,h akárki átlõ,gold nélkül.
Vagy ez ilyen,egyik nap acélfal,utána mki kilõ?
Vagy ez ilyen,egyik nap acélfal,utána mki kilõ?
hajnalban vettem meg a borsig td-t, és persze mentem 1 kört vele,kötelezö darab, már is a kedvencem lett:-.
5 kill meg 3800 dmg, nem adjuk el:-)
5 kill meg 3800 dmg, nem adjuk el:-)
Vki magyarázza már el,h miért üti át ma szó szerint bárki a foch td-t?Neten néztem,280pen kell hozzá,h átüssék stabilan.Ma 3-4-500 méterrõl gond nélkül átütnek.Most 1 turtle lõtt át minden lövéssel...
szerencsére pár napig nem linkelhetnek semmit az új regek...
kíváncsi vagyok mennyi idõ alatt fogy ki a névötletekbõl és adja fel
kíváncsi vagyok mennyi idõ alatt fogy ki a névötletekbõl és adja fel
Yossarian is említette ezt nekem, amikor szakaszoztunk, de én nem tapasztaltam, nekem az xvm test2.0 verziója van fent.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Boldog Uj Évet kivánok mindenkinek!
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a játékkal kapcsolatban, hogy mikor elindítom bejön az a képernyõ, hogy "Játék betöltése, kérem várjon" de itt nem tölti be, hanem visszalép a Windows-ba! Úgy indul el, hogy újból elindítom a telepítõ exe fájlt, felrakja a frissítést és azután belép, mûködik minden, de ha kilépek teljesen és újra játszani szeretnék ugyanez van...
Valakinek van ötlete, hogy mitõl van ez?
Van egy olyan problémám a játékkal kapcsolatban, hogy mikor elindítom bejön az a képernyõ, hogy "Játék betöltése, kérem várjon" de itt nem tölti be, hanem visszalép a Windows-ba! Úgy indul el, hogy újból elindítom a telepítõ exe fájlt, felrakja a frissítést és azután belép, mûködik minden, de ha kilépek teljesen és újra játszani szeretnék ugyanez van...
Valakinek van ötlete, hogy mitõl van ez?
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
ja és hol marad az ugrálós gif-ed?
akkor te miért játszol vele? <#smile>#smile>
a kurva anyád ne ilyen ovis játékkal játszál hanem tanuljál hogy ne legyél ilyen hülye mint most vagy.
nem lehet rá mondani hogy rossz
jó tank végülis, de nagyon szituáció függõ
kreditszorzója sztem jó, nem mintha farmolnék vele, mert kreditbõl dögivel vagyok 😊
jó tank végülis, de nagyon szituáció függõ
kreditszorzója sztem jó, nem mintha farmolnék vele, mert kreditbõl dögivel vagyok 😊
Ne hazudjál te köcsög gyerek a te magad fajta veszteseknek még barátaik sincsenek.Szilveszterkor otthon verted a faszodat.Látszik az írásodon hogy kamu.
Húúúú. Nekem is elég jól sikerült az ünneplés, elvileg csak 2-3 órára indultunk át haverékhoz. Ez volt délután 4-kor... Hajnali 4-ig elvoltunk, mindent megittunk, éjfélkor elindultunk utánpótlásért. 😊
Ez nem másnap, inkább aznap 😊
BTW, gratu az IS-6-hoz!
Mindenkinek ezúton kívánok Boldogabb, Gazdagabb Új Évet!!!
Ez nem másnap, inkább aznap 😊
BTW, gratu az IS-6-hoz!
Mindenkinek ezúton kívánok Boldogabb, Gazdagabb Új Évet!!!
Köszi, h megkerested nekem. Mindjárt írok neki egy privit, mert kétlem, h itt a fórumon olvasni fogja. Hátha tud vmi tanácsot adni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
#280709 hozzászólás - yossarianHUN
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Jó reggelt! 😄 BUÉK!
Res->Audio->és az eleje felé lesz ilyen, hogy: hangar_ambient_valami. sajna több fajta van, nem tudom melyik lehet konkrétan az a fájl, de próba cseresznye!
Res->Audio->és az eleje felé lesz ilyen, hogy: hangar_ambient_valami. sajna több fajta van, nem tudom melyik lehet konkrétan az a fájl, de próba cseresznye!