World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így voltam tegnap a T82-vel.
Igaz leginkább T3-ba rakott. Ma full T5-be olyan csapatokkal, hogy a másik 14-nek nem volt össz annyi a wn mint nekem egyedül, jópárszor.
Majd te is megkapod. <#eplus2>

voivod32
Nem vagyok hajlandó eladni ezt a TD-t! :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

PLaci
Mai "híres utolsó mondat" -unk:

"Jé, csupa piros mind a 14 csapattársam statja...."

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A kép címe:
Játék az ünnepek alatt.

A PZ b2 tankot is csak ajándékként lehet kapni?Mert a statisztikában nem találom.Annyit tudok róla,hogy német nehéz tank,IV lvl.Ha vki. tudja,megmondaná mennyi a páncélzata elõl és oldalt?53-89 átütõ erõvel soroztam,de mind a 8 lepattant.
XD....<#worship>
<#violent><#vigyor><#mf1>

Na én indulok mulatni, úgyhogy artymentes szép új évet kívánok mindenkinek!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ez nem jött össze 😄
BBBB BB BB BBBBBB BB BB BB
BB B BB BB BB BB BB BB
BB B BB BB BB BBBBB
BBBB BB BB BBBBB BBBBB
BB B BB BB BB BB BB
BB B BB BB BB BB BB
BBBB BBBBBBB BBBBBB BB BB
Már bocs 400V, Ünnepek, béke, szeretet, meg minden, ilyenkor nem akar kötekedni az ember, de te a f*rkad méretét akarod kompenzálni ezzel a
"biggun" fétiseddel ???
Nincs is más óhajod, csak minél több ilyen b*zivetõ lézerágyú a játékba ?
Nincs már elég OP tank a "megasebzéslávöröknek"???
Látom a mobilos verzió neve is World of Mobil TD - re kell változtatni,
ez is f*szán kiegyensúlyozott ahogy nézem....XD....

Bocs ezért, urak BUÉK mindenkinek....😊
popey8
Így jó néhány pályán megszûnik szinte minden arty fedezék, bár kétlem, h 1-2 lövésbõl el lehet majd tüntetni a most lerombolhatatlan házakat. Várjuk meg a vélemény nyilvánítással ezt a feature-t, de ha ez úgy fog mûködni, ahogy gondoljuk, akkor én is elõrejósolom az atomkempet vhol hátul az erdõben vagy 1 szikla körül.

Másik dolog, ami nem tetszett ez a respawn dolog. Ha jól értettem, akkor csak a light tankok (scoutok) fognak újraéledni. Fasza lesz, nagy nehezen kinyírod a kis legyet és 1 perc múlva vadászhatsz rá megint, mert ott fog idegesíteni. Nem kempelhetsz a kedvenc helyeden nyugiban, mert 1 csatában többször is jöhet kamikazézni😄 Am ennek így nincs is értelme, mert 3 perc alatt 3 kamikaze elõrefutással ki is offolja magát a csatából. Ha 1x meghalt egy scout akkor maradjon is halott sztem😊 Bár ha jól értettem és remélem, h így lesz, akkor ez a respawn dolog is egy másik "játékmód" lesz. Hátha azt is ki lehet majd kapcsolni😊

Ami viszont tetszett: görgõk külön mozognak, jó grafika, a torony lerepülés és, h csak 1-2 ágat akarnak berakni. Végre lesz idõ kigrindelni azokat a T10-eket, amiket még akarok. Nem kell mindig új ágat kezdenem, mert az éppen aktuális T10 rohadtul OP és játszani akarok vele, vmint kell CW-re is. Hála az égnek a Masu tesó lassú Japán T10 heavy úgyse fog érdekelni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nálam,is lefagyott azt kidobott a szerverrõl pár mp-e mikor frissíteni akartam a töltényeimet.De most már jó
Eagle16
Jóvan Battle gomb is lehalt, ennyi elég is volt mára. Már a játék sem akarja hogy játsszak. lol. (hiába nyomom nem csinál semmit 😄D)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Xp-bõl akkor kapsz többet ha többet ölsz (tehát minél több killed van), kreditbõl ha sokat sebzel, lehetõleg magadnál nagyobb szintûeket. De azért általánosságban a sebzésre érdemes menni, ahol sebzés van ott kill is lesz, fraglopóskodni meg suttyó dolog😊
Egy jól beforgatott E-75 felsõ lemeze gyakorlatilag átüthetetlen. Nem is szokták lõni, mindenki a hasára megy, én szeretem a parancsnoki kupoláját is közelrõl. 150 pennel már átüthetõ.
Eagle16
Löwe még mindig egy okádék, semmi meglepetés. Ezen már semmilyen buff nem segít.

toocha
Tud valaki olyan hitlogot ami mutatja, hogy kibe mennyit sebeztem, és nem xvm alapú? Az xvm-et le kell szedjem mert eszi az fps-t.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

vagyis oda lõve még prémiummal is nehéz átütni : )
Amúgy a tp.-el kapcsolatban.Mikor ad többet,ha többet dmg.-t osztunk ki a pályán v. ha többször találunk be?
Utánanéztem kicsit, az E-75 felsõ lemeze 302 mm effektív jelenleg, a normalizációt is beleszámítva. Ez egy made-up befolyásoló faktor, amit a WG használ az effektív páncélvastagság számításához.
Eagle16
Is-7 Ace. Nem volt különösebben izgalmas. link

Na igen, nagyban függ a lemez döntöttségétõl, amihez még jönnek az egyéb faktorok. Hogy állt a tank, szintben fölötted/alattad, mennyire volt beforgatva, satöbbi. Meg azért egy tank frontja is ritkán egyenletes (a Tigris-féle kartondobozokat leszámítva), minden kis hepehupa, kémlelõnyílás, géppuskadudor beleszól a számításba (bár ezek többnyire pozitívan). Épp ezért nagyon nehéz elméletben számolgatni gyakorlati helyzetekben az átütést, pontosan soha nem lehet megsaccolni. Azt meg, hogy a döntöttség mennyire befolyásolja az effektív páncélvastagságot, valamelyik helyik szaki, Oddball vagy Davidbog kirázza neked a kisujjából, van hozzá valami szinuszos egyenlet, de én a kegyelemkettes matekommal megtartom a három lépés távolságot az ilyenektõl. Viszonyításként nézd meg mondjuk az E-75 felsõ frontlemezét, az 160 mm vastag, és baromi meredeken (talán 25 fokban) döntött, az effektív vastagsága meg olyan 260-270 miliméter körül rémlik.
kösz ,ez jó részletes válasz volt <#wink>.Igaz,hogy egy 45 mm-es páncélt lõttem,de döntve volt - frontális - így az kb. lehetett 65-68 mm környékén.Ha az átütõ erõm 53-89 igen peches lehettem,ha 5 lövésbõl mind lepattant.Kb. olyan mintha 100%-ból mindig 32 alá dobnék - ha jól számoltam ki <#nezze>
Hát én valahogy fiatalabbnak képzeltelek. <#vigyor><#mf1><#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Meglepõ módon 50 mm-es átütés. Ha a lövedék tökéletes szögben érkezik, azaz 90 fokban éri a páncélt. De a játékban minden löveg átütésének van egy 25 (lehet hogy ez már 20 azóta) százalékos eltérési randomfaktora, tehát egy 40 mm-es átütésû löveg átütése véletlenszerûen mozog 30 és 50 miliméter között. Így elõfordul hogy átüt vastagabb páncélt mint amit elméletben átüthetne, vagy pattan olyanról, amit az adatai alapján át kéne ütnie.
A random isten az úr, és az eltûnõ benyelõdõ lövedék az õ prófétája.
egy kérdés.Most csak példaként.Ha egy tanknak 50 mm-es páncélzata van - és nincs megdöntve se a front lemeze se maga az egész tank - ,akkor mennyi páncél átütés kell,hogy megsebezze a jármûvet? Kíváncsi vagyok,hogy a maga a program,hogy számolja ki a páncél átütést,ha mindenbõl csak alapot számolunk semmi extrát - nincs döntve a védõ páncélja csak függõlegesen áll.
mííííííííí? 😊

BÚÉK! 😄
na nálam kezdõdik a party <#pias>
Jah csilivili nagyon baba ez a házlövészet. Mostantól a kis dominik2004 meg kicsidugó tipusú prédátorok nemcsak kapállhatnak , madarat lõhetnek meg gombászhatnak hanem házat is lõhetnek két minecraft közt. Lesz olyan atomcamp egyes helyeken. mint az állat
toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Master91
a játékra gondoltam 😄D
Sztem E100.

Master91
ez mi a fsz?? 6.40nél lol!
DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Jó is lenne már! Addig is van ilyen, kb hasonló lesz!

patchaou
Pont erre gondoltam amikor elõször megláttam. Az artyárnyékok jórészét így majd el lehet felejteni. Juhé! Sebaj, ha nem optimalizálnak akkor engem nem fognak zavarni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
Sturmtiger milyen király lesz már rombolható házak között<#finom>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Master91
Jpz-vel azzal fogok szórakozni hogy kerítés elemeket gyûjtök 😄D

látványosság miatt tetszik a ház bontás, amúgy nem fog tetszeni hogy a 2 emeletes bunkeremet a GwE100 eltünteti mellõlem 😄
Amint kijön már állok is neki és egész csata alatt csak házat bontok. World Of Házbontás! <#violent> Nagyon ott van, fõleg hogy a lánc is himbálódzik a tankon. Csak lehetne már tesztelni is!

Eagle16
A nagy ágyú messzire nagyon nem jó, oldalról mindennek a lánctalpára csapja rá a lövést, mert olyan ívesen száll a lövedék. Az átütés meg Tier 8-as csatában jó, felette óriási szívás. Inkább a 128-assal használom.

Maala
Nem, épeszû ember nem használja rajta a nagyágyút, annyira OP vele a cucc. Kipróbáltam vagy 2 csata erejéig, de sokkal, de sokkal szarabb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Csodálom, hogy a narrátor nem aludt be, míg kivárta SerB 1-1 mondatát. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
ÚÚúúú az épület rombolás egész jól nézki az elején ( több füst - por kéne )
lánctalp mozgás kell már ide jaja
T29 torony ahogy tolja az utcán, fail 😄DDD

Nem fogja bírni a gépem ezt basza meg
Mai nap elsõ csatám.De kár,hogy nem ez szorzódot be 5-el <#rinya>.
http://kepkezelo.com/images/s5gyz9k50isccfpmqt5.jpg
Zegi Norbi HUN
Egészen faszányos😛 Az új textúra az is-4en állati jó volt, tiszta másik tankos játék😄 + A házak szétlövése is jó lesz😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Gottfried
A nagy ágyút használtad rajt? Nekem annyira tetszik ez a 128-as hogy nem vagyok benne biztos hogy azzal jobb lesz.Majdnem 2x gyorsabban lõ és ezt elég jól ki lehet használni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Fõleg, hogy 5x-özõ van :-)

WOT: Beluka

Ez azért nem semmi ám amit a nagyúr mutat!

Maala
Szerintem ezen a tankon jön ki legjobban, amit tegnap mondott Kamionosbarát. Mivel stock állapotban is kb. ugyanúgy használja mindenki, mint eliten, és emellett még a stock ágyúja gecijó is, ezért a nagy többségnek nem okoz gondot egy jó statot összecsiholni vele.

Nekem 2500+ wn7 van vele 180 csata után, mire befejeztem és eladtam, a 2. a Batchat 2300-al... Szóval kiugróan durva az a TD sztem.

popey8
Tudod, ha az EXNOM-nak nem elég a WT 267-es penje...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png