World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz leginkább T3-ba rakott. Ma full T5-be olyan csapatokkal, hogy a másik 14-nek nem volt össz annyi a wn mint nekem egyedül, jópárszor.
Majd te is megkapod. <#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Játék az ünnepek alatt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
BB B BB BB BB BB BB BB
BB B BB BB BB BBBBB
BBBB BB BB BBBBB BBBBB
BB B BB BB BB BB BB
BB B BB BB BB BB BB
BBBB BBBBBBB BBBBBB BB BB
"biggun" fétiseddel ???
Nincs is más óhajod, csak minél több ilyen b*zivetõ lézerágyú a játékba ?
Nincs már elég OP tank a "megasebzéslávöröknek"???
Látom a mobilos verzió neve is World of Mobil TD - re kell változtatni,
ez is f*szán kiegyensúlyozott ahogy nézem....XD....
Bocs ezért, urak BUÉK mindenkinek....😊
Másik dolog, ami nem tetszett ez a respawn dolog. Ha jól értettem, akkor csak a light tankok (scoutok) fognak újraéledni. Fasza lesz, nagy nehezen kinyírod a kis legyet és 1 perc múlva vadászhatsz rá megint, mert ott fog idegesíteni. Nem kempelhetsz a kedvenc helyeden nyugiban, mert 1 csatában többször is jöhet kamikazézni😄 Am ennek így nincs is értelme, mert 3 perc alatt 3 kamikaze elõrefutással ki is offolja magát a csatából. Ha 1x meghalt egy scout akkor maradjon is halott sztem😊 Bár ha jól értettem és remélem, h így lesz, akkor ez a respawn dolog is egy másik "játékmód" lesz. Hátha azt is ki lehet majd kapcsolni😊
Ami viszont tetszett: görgõk külön mozognak, jó grafika, a torony lerepülés és, h csak 1-2 ágat akarnak berakni. Végre lesz idõ kigrindelni azokat a T10-eket, amiket még akarok. Nem kell mindig új ágat kezdenem, mert az éppen aktuális T10 rohadtul OP és játszani akarok vele, vmint kell CW-re is. Hála az égnek a Masu tesó lassú Japán T10 heavy úgyse fog érdekelni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Amúgy a tp.-el kapcsolatban.Mikor ad többet,ha többet dmg.-t osztunk ki a pályán v. ha többször találunk be?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
BÚÉK! 😄
na nálam kezdõdik a party <#pias>#pias>
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
látványosság miatt tetszik a ház bontás, amúgy nem fog tetszeni hogy a 2 emeletes bunkeremet a GwE100 eltünteti mellõlem 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lánctalp mozgás kell már ide jaja
T29 torony ahogy tolja az utcán, fail 😄DDD
Nem fogja bírni a gépem ezt basza meg
http://kepkezelo.com/images/s5gyz9k50isccfpmqt5.jpg
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
WOT: Beluka
Nekem 2500+ wn7 van vele 180 csata után, mire befejeztem és eladtam, a 2. a Batchat 2300-al... Szóval kiugróan durva az a TD sztem.