World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ingyen megérte
pénzt nem ér meg.... 500ft-ot nem adnék érte!!!
az már 2 sör!

pattogós gyenge gun, papír test.... kb. ennyi a véleményem róla 😊
2000 felett sebezni vele már tudomány
viszony jól szarja a creditet
hasonló volt nekem is.
suhanok e-75tel, hogy hátbalõjem a célt, de egy su letépte a láncot mire a tankom keresztbeállt én belelõttem a falba, mert pont akkor lõttem. cserébe az isu152 belémverte 800-at... kitûnõ élmény volt:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Roger6
IS-6-ról mi a véleményed eddig?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De idegesítõ,hogy ha az ember pl. T34-el van akkor a létezõ összes tüzér azt célozza.Észrevesznek a map-en és azonnal rám fókuszálnak...
nekem valamiért nem jönnek be az artyk, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül... <#vigyor>

hát kábé 😄
ezzel is szar, tegnap kaptam meg IS-6-ot, azzal is szar
GW Tiger P-t is nemrég vettem meg... 100+ csata után azzal is szar
Roger6
WR is luck. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

a kicsik valóban nem vmi nagy számok...
6osban sincs semmi extra, de ez a 7-es már jó
megy mint az állat, elég gyorsan szûkül igaz nem sebez olyan hû de nagyokat... habár sebeztem már vele 1000-ket is
csak a win rate-el kellene vmit kezdeni 😞
Lunki88
Nekem az 5-ösig volt türelmem húzni a francia arty ágat aztán feladtam. Az 5-ös egy kalap vakondszar volt.
ez a 7-es francia arty nagyon zsír!!!
ha nem nézzük a win ratet vele.... (31%)
Lunki88
Igen, csak elég nagy érvágás volt mert utána várhattam 13 másodpercig a következõ a lövésig. Addigra az object pedig megfordult és belémeresztett egy laza 700-ast. 😊
csak nem szabad rendszert csinálni belõle és akkor megbocsájtható 😉

még a legjobbak is hibáznak, ne húzd fel magad 😊

Lunki88
Na most nagyon beégtem az elõzõ meccsen... E75-tel a háta mögé kerültem egy kempelõ objectnek, szépen kifordultam a ház sarkánál de azt nem vártam meg hogy rászûküljön a célkereszt mert kb. 2 méterre voltam tõle gondoltam ez biztos találat lesz, hát nem... Belelõttem a ház oldalába úgy hogy az ágyúm jóval a fal mellett volt. 😄 Persze egybõl lenoobozott az egész csapat, teszem hozzá jogosan, de azért nagyon felkúrtam magam ezen. <#falbav>
Sokszor ráadásul az a probléma, hogy az ember nem úgy használja az adott tankot, ahogy kell. Jópárszor próbáltam ráeröltetni egy teljesen más stílust. A pershinggel pl nagyon nem találtam az összhangot egészen kb egy héttel ezelõttig. Akkor megtáltosodott, mert rájöttem mit rontottam el addig.

Most se lehet normálisan.. Az utóbbi 5 napban meg tudom számolni a 2 kezemen, hogy mennyit nyertem. A legidegesítõbb viszont az, hogy az ágyúcsõ mi a francért "esik" le?? Becélzok valakit, gondol egyet és leesik, mintha elengednék. Ugyanez amikor egy kisebb domb tetejét nézem, kidugja az ellen a tornyot, becélzom, természetesen eltûnik még a domb tetején, és leesik az ágyú. Pedig ugye az ágyút felemelem addig... Ezt nem értem... A bétában ezzel még nem volt semmi gond sem.

Tono34
Remélem nem, nem lehetne rendesen játszani ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Urak! Nem volt olyan bejelentés, miszerint egész januárban 5x-ös lesz az elsõ gyõztes kör? Vagy rosszul emlékszem?

Sunsetjoy
Mindenképpen érdekesek ezek a személyfüggõ értékelések a jó játékosoktól (sõt még egyes esetekben a rosszabb játékosoktól is).
De biztos vagyok, hogy több olyan van, amit valószínûleg a játékosok 85%-a utál, vagy 85%-a szeret. Viszont számít az is, hogy mikor is használta...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Viszont nekem a tier5 japán tetszett, azt pedig te szidtad, mint a bokrot.

Most fejeztem be 40 csata 67 kilõtt tank. Átlagsebzés majdnem 600. Nem kiemelkedõ, de szerintem simán fogyasztható tank 😛
háááát azért szerintem te is anyáztál párszor, mikor szembõl gyújtogattak kifelé 😄

Emlékszem elsõ 2 körömben kapásból 2x kigyújtottak szembõl. Ja amúgy a frontpáncél nem olyan rossz. De pont azért nem lehet rá alapozni, mert ha nem pattint, akkor vagy kigyújtanak vagy ellövik a vezetõt, vagy a lövészt.

Medre pedig én inkább med ágyút szeretek, nem heavy ágyút. Fõleg a szûkülése volt borzalmas, bár az alfa tényleg jó volt.
xDD
nekem az A-44 nagyon bejött
hvy gunnal szerelt med 😄 wow
lehetett vele faszásan aprítani!!!! és a páncélja is igen erõs
Tono34
Akkor bennem lesz a hiba, majd próbálkozom még vele haverkodni, de nem eddig nagyon akar...

Bármilyen csatában szinte csak addig mûködik míg el nem találnak, szinte azonnal szétesik..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A-43 nagyon jó! 😊 Nekem egyik kedvencem volt, gondolkodtam is rajta, hogy megtartom. Kb ugyanazt kell vele játszani, mint a cromwellel.

Viszont utána az a-44 tényleg siralmas. Minden lövésre kritikust kapsz, és még pontatlan szar az ágyú is.

OBJ-416-nál most járok. Fullosan nem rossz, viszont sajna ez is nagyon érzékeny a modulsérülésekre.
Nekem tetszett az a tank, egy igazi med. Azzal szedtem össze a 100k xp-t az IS-6-hoz. Szinte ugyanazt tudja, mint egy Cromwell. Rosszabb a gun depression, viszont jobb a páncélzata. Én végig a 76 mm-es ágyúval használtam, mert jobb a penje és az alfája, mint az 57 mm-esnek. Szûkülési ideje is tûrhetõ, egyedül a pontosságával van egy kis gond 300-400 méterekrõl, de a nagy rof miatt (2,8 sec ventivel + gyorsítóval), ha hibáz is általában van lehetõség korrigálni. Legtöbbször úgyis menet közben fogsz vele lõni és közelrõl, ha arra használod, amire egy ilyen medet kell. Én harmadik felszerelésnek periszkópot tettem fel, mert azzal a mozgékonysággal simán be lehet érni egyes mapokon 1-1 spotbokorba meccs elején egy kis passzív spotra, pláne tier 8-ban. Igazából csak a gun depression miatt nem tartottam meg, mert sokszor hiányzott kellett vacakolni miatta. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Tono34
Próbáld ki az A-43-at... egy siralom számomra.

Javaslatokat szívesen fogadok, hogyan is kell ezzel játszani.
A megnyomom az elején a r-t többször és kilépek tippet nem kérném, bár erõsen foglalkoztat a gondolat 😊

Tono34
Oh 2800+ üzenet .... Kicsit szabin van az ember 😊

Volt valami lényeges?

Megfogja a rádió. Jó lenne opcionálisan külsõ aktív-rádió páncélt felszerelni jobb mint a réteges páncél.
ami persze átüt, sebez és visz legalább két modult, mondjuk ammo és engine:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Axon
A legénység felszedi a lövedéket a padlóról, majd zsírkrétával ráír egy vicces üzenetet és visszalövi az ellenségnek.

az átüt de nem sebez a leglogikátlanabb az egész wotban.
átüti a páncélt és utána mit csinál? bemegy a sarokba?

na tegnap már leléptem úgyhogy csak most tudok válaszolni:

hááááát alaposan be kell vele célozni az enemyt, ha van rá mód
de még így is szeret pattogni 😄
meg lehet szokni, de döntõ szituációkban maradhatsz alul a kicsi pen miatt
Törölt felhasználó
Osszad õket! A szemellenzõjük miatt, meg a napokig tartó modiseggnyalás után megérdemlik! Jól csinálod!

Aki pedig engem cenzúráz, az egy igazi sztálinivadék 😄
"hogy akármire lösz is vagy lepattan vagy nem. "

Ennél azért "bonyolultabb" sajnos....

lepattan
átüt de nem sebez
átüt és sebez

A középsõt NAGYON GYÛLÖLÖM. Ez a második dolog a listámon a WOT hibái közt. Az elsõ a nagyrandom.
(a legelsõt - artik - már megoldották)

Savaran
Köszi, erre nem is gondoltam.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Mutatok jobbat. Legutóbbi csatámban zsinórban egymás után 4x nem sebeztem ISU-val egy IS-6 oldalát. Ráadásul szintben jóval fölötte voltam, így a páncélja döntöttsége se játszhatott akkora szerepet. Kettõt pattintott, kettõt benyelt nulla sebzéssel.
Nem inkább benyelte? Gondolom lövegpajzsot lõtted, az meg csinál ilyeneket.
De persze elõfordulhat, hogy a jó öreg random megtalált. Igazából azt is lehet mondani, hogy akármire lösz is vagy lepattan vagy nem. (Ennyire azért tán nem durva a helyzet, de értitek😄)
Nagyon egyszerûen ki lehet deríteni. Ha a fejlesztési fán a fejlesztett toronyból jön ki a löveg, akkor kell torony, ha csak simán van, akkor nem.
Vagy, ha a bonyolultabb kell, akkor a torony információknál, alul le van írva hogy, milyen lövegekkel kompatibilis.
A D Max elejérõl hogy tudok kétszer egymás után lepattanni?
Papíron 50mm a D Max eleje. Én voltam M6-tal. Legnagyobb ágyú, normál lövedék. Legkisebb átütés 120mm.

A D. Max elejérõl (az ágyúja mellett jobb oldalt), kétszer egymás után lepattantam. Meredek szögben találtam el. Gyakorlatilag teljesen szembe álltunk egymással. Mennyi neki ott a páncélja?

Elõzõ meccsben ugyan ezzel az M6-tal Super Pershinget, meg T29-est lõttem át többször is.

Legénység skill, Töltésgyorsító(10%), Venti(5%), Bia(5%) ez testvérek között is -20%.
+még rakhatsz fel Pót-ellátmányt, ez még csökkenti egy picit.
Ja és van egy legénységi perk, amivel 10%(?) hp alatt megnöveli a töltésgyorsaságot.
Savaran
Sziasztok, az IS3 ba bele lehet tenni a legnagyobb löveget a torony fejlesztése nélkül?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

A töltõ százaléka befolyásolja elsõsorban, minden más csak kiegészítõ. Igen, még a BiA legénység perk is befolyásolja, de minimálisan (valami 3%).
Egy kérdés.A ventilátoron és a töltésgyorsiton kivül lehet még csökkenteni vmivel a töltést?Maga a töltõ csökkenti ha nagy százalékon van?
Ilyenkor már ne erõlködj, az MM éjjel nagyon fasz tud lenni.
komolyan mondom,ilyen nincs.Már 6 meccs zsinórban,hogy X-ek közé dobja a tiger II-et...Már többet bújócskázok mint lövök.
Ez vicc...

Megint az ötödik csata, hogy 13 -NULLA...

Még egyetlen lövést sem adtam le, már elõrerohan a sok selejt megdögleni...

Nem számít a feladat, megtalálja a w-t és nyomja mert ennyire képes...

Elköszön, kilép.. De várom már a hétfõt....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Pedig ez egy roham TD, úgy kellene használni, ahogy én a végén, sõt még annál is durvábban, bár a páncélja nem ezt engedné, de mégis a gyorsasága, fordulékonysága miatt az lenne vele a helyes játékmód, hogy menni az elsõ bandával és szépen flankelni vele az ellent.

SU-101 tank ász

A csata alatt semmi extrát nem éreztem a körben, csak mikor a végén felnéztem a sebzésmutatóra láttam, hogy ebbõl még ász is lehet a végén. Ezt a helyet érdekes módon ezen a térképen már az elsõ alkalommal megtaláltam és TD-vel ide megyek, ha errõl az oldalról kezdünk. Ilyen még sosem volt, hogy a csapat nem ott védekezett, ahol az ellen támad. Általában ugye úgy szokott lenni, hogy a sajátjaink pont ott állnak meg, ahol a replayben az ellenfél és ezért nagyon sokat nem lehet lõni, csak ha áttörnek. Most érdekes módon a mieink korábban megálltak, az ellen meg befutott a védtelen helyre. Hála a csigaszemnek, mint utóbb kiderült én spotoltam is õket. Sok szerencsés kill is van ebben, de jól látszik, hogy egyik sem lopás, mindig akkor céloztam be a tankokat, amikor még sok hp-juk volt, aztán pont mindig jött az én lövésem elõtt egy csapattársé és enyém lett a befejezés. Ha nagyobb szerencsém van, még két kill plusz benne volt ebben, sõt ha nem fogy el az AP-m, akkor még három is (T32). Most visszanézve a visszajátszást, milyen érdekes az a szituáció is, hogy pont akkor untam meg a JPzIV teljesen esélytelen eltalálását, mikor alul épp fát döntött az Object és így pont meg tudtam lõni. Szóval egy ilyen körhöz rengeteg szerencse kell.
Összességében egyre jobban megbarátkozom ezzel a TD-vel, de azért az ISU szerintem jobb nála.

A "némi esély" nyilván a fix IP-re vonatkozott 😄.
De am elõbb utóbb csak megunja. Csak tényleg annyi kéne hogy senki se szól hozzá, vagy beszél róla. Úgy kell tenni vele mintha õ lenne Lord Voldemort.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!
'ARL V39' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 520 285. Elköltve: arany: 20 .

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88