World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pénzt nem ér meg.... 500ft-ot nem adnék érte!!!
az már 2 sör!
pattogós gyenge gun, papír test.... kb. ennyi a véleményem róla 😊
2000 felett sebezni vele már tudomány
viszony jól szarja a creditet
suhanok e-75tel, hogy hátbalõjem a célt, de egy su letépte a láncot mire a tankom keresztbeállt én belelõttem a falba, mert pont akkor lõttem. cserébe az isu152 belémverte 800-at... kitûnõ élmény volt:-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ezzel is szar, tegnap kaptam meg IS-6-ot, azzal is szar
GW Tiger P-t is nemrég vettem meg... 100+ csata után azzal is szar
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
6osban sincs semmi extra, de ez a 7-es már jó
megy mint az állat, elég gyorsan szûkül igaz nem sebez olyan hû de nagyokat... habár sebeztem már vele 1000-ket is
csak a win rate-el kellene vmit kezdeni 😞
ha nem nézzük a win ratet vele.... (31%)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De biztos vagyok, hogy több olyan van, amit valószínûleg a játékosok 85%-a utál, vagy 85%-a szeret. Viszont számít az is, hogy mikor is használta...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Most fejeztem be 40 csata 67 kilõtt tank. Átlagsebzés majdnem 600. Nem kiemelkedõ, de szerintem simán fogyasztható tank 😛
Emlékszem elsõ 2 körömben kapásból 2x kigyújtottak szembõl. Ja amúgy a frontpáncél nem olyan rossz. De pont azért nem lehet rá alapozni, mert ha nem pattint, akkor vagy kigyújtanak vagy ellövik a vezetõt, vagy a lövészt.
Medre pedig én inkább med ágyút szeretek, nem heavy ágyút. Fõleg a szûkülése volt borzalmas, bár az alfa tényleg jó volt.
nekem az A-44 nagyon bejött
hvy gunnal szerelt med 😄 wow
lehetett vele faszásan aprítani!!!! és a páncélja is igen erõs
Bármilyen csatában szinte csak addig mûködik míg el nem találnak, szinte azonnal szétesik..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont utána az a-44 tényleg siralmas. Minden lövésre kritikust kapsz, és még pontatlan szar az ágyú is.
OBJ-416-nál most járok. Fullosan nem rossz, viszont sajna ez is nagyon érzékeny a modulsérülésekre.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Javaslatokat szívesen fogadok, hogyan is kell ezzel játszani.
A megnyomom az elején a r-t többször és kilépek tippet nem kérném, bár erõsen foglalkoztat a gondolat 😊
Volt valami lényeges?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
átüti a páncélt és utána mit csinál? bemegy a sarokba?
hááááát alaposan be kell vele célozni az enemyt, ha van rá mód
de még így is szeret pattogni 😄
meg lehet szokni, de döntõ szituációkban maradhatsz alul a kicsi pen miatt
Aki pedig engem cenzúráz, az egy igazi sztálinivadék 😄
Ennél azért "bonyolultabb" sajnos....
lepattan
átüt de nem sebez
átüt és sebez
A középsõt NAGYON GYÛLÖLÖM. Ez a második dolog a listámon a WOT hibái közt. Az elsõ a nagyrandom.
(a legelsõt - artik - már megoldották)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
De persze elõfordulhat, hogy a jó öreg random megtalált. Igazából azt is lehet mondani, hogy akármire lösz is vagy lepattan vagy nem. (Ennyire azért tán nem durva a helyzet, de értitek😄)
Vagy, ha a bonyolultabb kell, akkor a torony információknál, alul le van írva hogy, milyen lövegekkel kompatibilis.
Papíron 50mm a D Max eleje. Én voltam M6-tal. Legnagyobb ágyú, normál lövedék. Legkisebb átütés 120mm.
A D. Max elejérõl (az ágyúja mellett jobb oldalt), kétszer egymás után lepattantam. Meredek szögben találtam el. Gyakorlatilag teljesen szembe álltunk egymással. Mennyi neki ott a páncélja?
Elõzõ meccsben ugyan ezzel az M6-tal Super Pershinget, meg T29-est lõttem át többször is.
+még rakhatsz fel Pót-ellátmányt, ez még csökkenti egy picit.
Ja és van egy legénységi perk, amivel 10%(?) hp alatt megnöveli a töltésgyorsaságot.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Megint az ötödik csata, hogy 13 -NULLA...
Még egyetlen lövést sem adtam le, már elõrerohan a sok selejt megdögleni...
Nem számít a feladat, megtalálja a w-t és nyomja mert ennyire képes...
Elköszön, kilép.. De várom már a hétfõt....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A csata alatt semmi extrát nem éreztem a körben, csak mikor a végén felnéztem a sebzésmutatóra láttam, hogy ebbõl még ász is lehet a végén. Ezt a helyet érdekes módon ezen a térképen már az elsõ alkalommal megtaláltam és TD-vel ide megyek, ha errõl az oldalról kezdünk. Ilyen még sosem volt, hogy a csapat nem ott védekezett, ahol az ellen támad. Általában ugye úgy szokott lenni, hogy a sajátjaink pont ott állnak meg, ahol a replayben az ellenfél és ezért nagyon sokat nem lehet lõni, csak ha áttörnek. Most érdekes módon a mieink korábban megálltak, az ellen meg befutott a védtelen helyre. Hála a csigaszemnek, mint utóbb kiderült én spotoltam is õket. Sok szerencsés kill is van ebben, de jól látszik, hogy egyik sem lopás, mindig akkor céloztam be a tankokat, amikor még sok hp-juk volt, aztán pont mindig jött az én lövésem elõtt egy csapattársé és enyém lett a befejezés. Ha nagyobb szerencsém van, még két kill plusz benne volt ebben, sõt ha nem fogy el az AP-m, akkor még három is (T32). Most visszanézve a visszajátszást, milyen érdekes az a szituáció is, hogy pont akkor untam meg a JPzIV teljesen esélytelen eltalálását, mikor alul épp fát döntött az Object és így pont meg tudtam lõni. Szóval egy ilyen körhöz rengeteg szerencse kell.
Összességében egyre jobban megbarátkozom ezzel a TD-vel, de azért az ISU szerintem jobb nála.
De am elõbb utóbb csak megunja. Csak tényleg annyi kéne hogy senki se szól hozzá, vagy beszél róla. Úgy kell tenni vele mintha õ lenne Lord Voldemort.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"