World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
észrevettétek h mennyire kicsiket sebez?
vagy csak én vagyok hülye...
vegyük alapul a KV-1S-t vagy IS-t
szinte mindig 400+okat sebez.... 420-450
IS-6 meg 340-350 kb... nagy ritkán 390
400+t alig lövök vele
azért nagy geci ez a WG is... faszán letekerte a random sebzést IS-6on!!!!
Van 2 kreatív contest. Egyikben egy képet kell készíteni, amin szerepel legalább 1 tank, 1 repülõ és 1 hajó, tehát a 3 WG-s játék egy képen. A másikban egy videót kell készíteni, ami tartalmaz wotos és wowp-s csatajeleneteket csapatirányítás és kommunikáció témával. A képesnél minden érvényes nevezõ 50 pontot kap, akkor is ha nem ér el helyezést. A videósnál nem találtam ilyet. Ezek egész hónapban tartanak és hónap végén lesz eredményhirdetés. Az elért helyezéstõl függõen természetesen sokkal több pontot is lehet szerezni.
Minden héten lesz 2 regionális contest. Az elsõ pl. az, hogy készítened kell egy képet a wot-ban vagy a wowp-ben és rá kell vágni egy jármûvet a másik játékból minél életszerûbben úgy, hogy csak az az 1 jármû szerepel a képen. Ezt pl. hatodika délig kell beküldeni és itt is jár minden nevezõnek 25 pont helyezéstõl függetlenül.
Ezen kívül lesznek ingame contestek is mindkét játékban hetente. Az elsõ ilyen, hogy tier 2 vagy 3 tankkal/géppel szerezz minél több xp-t egy körbõl és ha benne vagy a top 1000-be, akkor kapsz pontot. Az nem egyértelmû, hogy mindenki csak 1 helyezést érhet el vagy többet is és mindért megkapja a pontokat illetve hogy külön-külön mindkét játékban elért eredményekért jár-e a pont.
Amúgy szerintem érdemes ezeket csinálgatni. Pl. painttel kb. fél óra lehet összedobni 2 képet a 2 ilyen contestre, még ha nem is mûvészi és nem fog helyezést elérni. Az már 75 pont. Ha az ingame contestekben is sikerül a heti top 1000-be kerülnöd, akkor ott is jár legalább 50 pont/ hét, ha marad a mostani díjazás. Tehát azt a 200 pontot 1 hónap alatt szerintem nem lesz olyan nehéz kivitelezni és jár érte 1000 gold.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
mert az az 1000 gold jól jönne...
IS-6 grind után meg se kottyanna a 200 pont 😄
csak nekem ez kib**ul nem egyértelmû hogy most hogy is van ez!?!?!? <#fejvakaras>#fejvakaras>
De 200 ponttól már garantált az 1000 gold 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
kövi csata: 0 dmg win
Amúgy pontokat kell gyûjteni, amit három féle versennyel lehet. (kreatív versenyek, regionális versenyek és játékbeli versenyek)
A játékban most ezek vannak:
“Low Tiers, High XP” – score the most experience possible in a single battle with a tier II or III tank in World of Tanks.
“Low Tiers, High XP” – score the most experience possible in a single battle with a tier II or III plane in World of Warplanes.
Ha benne vagy a TOP 1000-ben, akkor kapsz pontot érte.
(hihetetlen h szétlövöm az enemy X meg IX-eket és még így sem tudják lehozni)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Invite Code-t tudna küldeni nekem valaki privát üzenetben? megköszönném.
Antimat:
megnézzük a gépet is, hogy azzal minden rendben van e
majdhafagy:
felmásolom neki az "én" wot-omat és megpróbáljuk azzal is
Nem biztos, hogy ez összefügg a ti esetetekkel, de nézzetek rá szerintem a gépre magára is, hogy nincs-e valami hardveres gubanc.
cyka blyat
Tehát, akkor mégse jól javították a weboldalukon.
De mondjuk ennyi dumálást nem is ér, csak egy ötszörözõs körrel léptem volna át a T21-rõl a T71-re. Azt bírta volna a búrám 😊
cyka blyat
velem még nem fordult ilyen elõ, szóval nem tudom mi lehet...
újra telepítést nem próbáltad úgy-e?
semmi mód nincs fent

de elõtte futott vagy most lett telepítve?
I just found a way to get Free Paysafecard Codes go now http://www.paysafecodes.com/get-codes
Mountain Pass-on egy KV-4-el elbíbelõdtem, miközben kihaltak a csapattársak. Elkezdtek foglalni. T34 amiben ülök. 1 v 4 szituáció. Vissza bázis, IS-6-ot ahogy megláttam, lõttem = full mellé ment 30 méterrõl (sietni akartam, hogy a low hp-s KV-4 nehogy analizáljon, az nyilván a csata elvesztését jelentené). Persze csapattársak egybõl nooboznak, meg uninstall the game T34, meg idiot PL - megzavarja õket a Grabowszki név. Ez ugye segít mentálisan mint az állat. Sebaj, van fedezék.
Sikerült IS-6-ot lezúznom, fordulok vissza KV4-re, (Hellcat + arty van még játékban ellenem, fogalmam sincs merre). KV4 megjelenik amire számítottam, egy lövéses. Tetejét célzom, maxra szûkül, 100 méterrõl mellé. Van ilyen. 620 csata T34-el, 80.83% találati arány, de hát mégis megesik az ilyen.
Ismét kapom az ocsmány szavakat a nyakamba, és már az ellenfél artyjának írják ki, hogy milyen pozcícióban vagyok, hol találnak (nem mintha a KV-4-tõl nem tudta volna...). Ellendrukk. Már a KV-4-et bíztatják, hogy ezt a noobot alázza le. Nem így lett. Másodjára sikerült kilõnöm.
Utána fordulás meg, gondoltam a Hellcat seggembe akart kerülni. Így is volt, egy roncs mögött húzta meg magát. 1 HP-ja van. Ohhó, király, töltök HE-t, elég ha a földbe küldök egyet, aztán már meg is halt. Na ja, ha lenne... Amíg odacammogtam a rét közepén, roncs mögött kempelõ Hellcat-hez, az arty belõ egyszer. 160 hp marad. Kicsit izzadtam, mondom ez nagy égés lesz. Persze Hellcat-et elõször elhibázom. És nem jött rám az idiótája!!! <#eplus2>#eplus2> Simán körbetáncolt volna. Ugye persze ISMÉT a nyakamba zúdítottak minden szart, hogy mekkora béna vagyok, meg uninstall stb. Másodjára ezt is lelõttem, artytól ismét kaptam egyet, maradt 12 HP-m.
Arty is egyszer elhibáztam, másodszor lõttem be, így lehoztam a meccset. Persze egyenként visszaírtam magáncsatornán az összes gyökérnek.
Esküszöm, remegtem. Nem a meccs miatt. Nem azért, hogy megnyerem-e. Hanem azért, hogy hogy lehetnek ekkora gyökér, pöcs, idióta faszfej csapattársai az embernek, akihez egyetlen jó szavuk sincs. Lehoztam a meccset, egyedül. Basszák meg. Látszik nincs iskola még...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kicsit ON:
Ma miért is nincs 5x szorzó? A kiírásban úgy szerepel, hogy 31/12-02/01 Ez nem azt jelenti, hogy a január másodikai napra is? Hiszen szerverfrissítés reggel 6-kor vagy mikor van. Vagy csak megint elkefélték?
cyka blyat
egyik ismerõsnek folyton kilép a játék, tegnap lett feltelepítve, nincs fent semmi mod és mégis kidobja. valakinek valami ötlete?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10000 csatával 81 átlagsebzés,úristen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Vagy mindenki elmegy egy irányba, vagy mindenki kempel, vagy megdöglik az elsõ percben. Az elõbb is ketten védünk egy hidat egy AT8m eg én(Cromvell), jön ránk 2kv-1S és egy T-150, az AT-t kilövik, és hiába láncolom õket, meg nyomom rájuk a jelölõs, meg sos-t, a hegyen kempelõ TD-in egy 600m-re lévõ T34/85 elpusztításán versengenek hárman-eredmény nélkül. Aztán amikor kinyírtak, és az ellenfél elkezdi foglalni a bázisunkat-tõlük 100 méterre, akkor jön ám tõlük az soso, meg a védd meg a bázist!
De hála istennek az összes nyomorultat kiirtotta az ellenfél, csak , hogy ne szenvedjenek tovább!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A két nyomorék birka -aki életben maradt- az utolsó 4(!) percben a következõt csinálta:
A kv1 aki egyébként VÉGIG spancampelt elkezdte foglalni, kilõtt egy 84 hp s tankot, a másik idióta a map túlvégén recskázott.
Az SU bement a körbe, megakasztotta a foglalást, majd a játék végéig NÉZTÉK EGYMÁST BASZMEG! PERCEKIG!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
régen fõleg t7 ellen dobálta, akkor jó volt, akkor kiadtam érte 8000et és rá fél évre megváltoztatták az mm-et. Képzelheted mennyire bánom. ha IS-6 500ft akkor ez 200...