World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt az ace tanker replay-em is vele, amit asszem kiraktam már egyszer ide, de ha nem láttad volna, akkor megnézheted akcióban is. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

NoparaWot
Nagyon köszönöm, egy ilyen replayre / véleményre voltam igazán kíváncsi! 😊

Master91
akkor még negyedjére is meg nyitom 😄😄DD

2 oldalt nézve abból a szögbõl ahogy fotóztam, az alja a jobb oldali fél 3szögnek 226mm 53fokban, a teteje 249mm 58fokban.
Megyek be az ágyú felé:

Az ágyú pajzs körüli "keret" , alja ~208mm 35fok, oldala 324mm 61fok, de ahogy viszed fentebb úgy 447mm 71fok.

lövegpajzsot nem nézem, spaced izé
Amúgy jó med az indein? Vagy az új STA-1 nagyon odaveri?
Pedig az a felépítmény nagyon durva. WoT Wikin is írják, de teszten is próbáltuk még annak idején Tesseliával, és közvetlen közelrõl, forgatás nélkül, szembõl 246 pennel 10-bõl 1-szer sem tudtam átlõni. De ennél nagyobb ágyúkat is pattogtat gond nélkül. Lövegpajzs meg fura, félig pattogós, félig meg mintha lukas lenne, ha olyan helyen találják el, T7-es ágyúk is beütik.
mostanában nagyon visszaszoktam artykra 😄
mivel tankban ülve a sok gold ammos gyík miatt nem lehet annyira élvezni a gamet
artyban meg szépen távolról csapom õket 😊
GW Tiger P is jó a nagy gw e100 gunnal 😄 brutálokat tud sebezni
köszi, erre voltam kíváncsi 😊
Jó a T34, bár én nem szeretek vele játszani, mert lassú, lassan tölt és lassan szûkül. (az ilyen típusú tankokkal való játékot nem igazán élvezem) Viszont kétség kívül nagyon szépen hoz a konyhára. Itt a tegnap esti utolsó csatám vele, amiben igazából semmi különös nem történt, csak mentem és lõttem, amit tudtam. Az eredmény jól látható.

Jah utólag elnézve én is elbasztam mert kb 290et akartam mondani de jobban közelít a 300hoz. Elég durva a felépítménye.
Master91
gondolom szögtõl függ

ha jól nézem akkor a 150 a felépítmény, a képen a szög miatt effektív 227 jelenleg ahol az egerem volt

Vagy én nézem el baromira az egészet.
227 a felépítmény? Itt valami nem stimmel, effektíven jóval erõsebb, majdnem 300-ig véd.
Ja csak a sok barom mindig az én csapatomban van.
Persze nem állítom hogy szar de jobban félek egy 3 Hellcat-os squad-tól mint 3 KV-1S-tõl.
A töltésidõ:ventil,100%-os legénység,bia:14.67 s.
A pontossága is hagy némi kívánnivalót,mert mikor kellene akkor mindig pontatlan.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ez arelnek ment volna...
Master91
Ebbõl a szögbõl ahogy most te látod a tankot :

Felépítmény: ~227mm (vörös)
orra: ~125mm (narancs)
pocak: ~148mm (citrom)

Ezt használtam.
A frontja 170 effektíve, a lövégpajzs körül kb 260.
Hmm nem is tudtam hogy a stug lövége vértikálisan 360 fokkal kitéríthetõ.
Nekem van FV207-em és úgy döntöttem ez lesz az állandó tier 8-as artym a garázsban. Nagy a csõkitérés oldalirányba (kb fél mapot belátod egyszerre), emellett viszonylag gyorsan is szûkül és teljesen leszûkülve szinte mindig telibetalál. 26,6 sec alatt betölt és ehhez képest meglepõen szépeket is sebez. Nem valami gyalogkakukk, de azért át lehet vele helyezkedni, ha nagyon muszáj (mozgékonyabb, mint egy GW Tiger). Van vele 2125 átlagsebzésem, ami szerintem nem olyan rossz. Nekem tetszik, csak ajánlani tudom. 😊

Zegi: Nincs mit. Csak annyit kell tenned igen, hogy az adott contest topicjába postolod a képet. Mintha azt olvastam volna, hogy a postok rejtve is maradnak a lezárásig, így addig nem lehet látni a mások által beküldött képeket.

A JPanther II-nek frontálisan mennyi lehet a páncélja,ha belevesszük az elülsõ ferde részét is.Mert igen nagyot néztem,mikor a 250 átlag páncél átütésem nem viszi át a 100 mm-es páncélját (ezért vagyok kíváncsi,hogy a ferde lemeze menyi pluszt ad,mert igen horribilis lehet,ha harmadjára is lepattant).
popey8
LOL

Már elõre látom, h a WT fórumban is ugyanaz lesz, mint itt. A jó játékosok úgy fogják szidni a paradicsomokat, mint a bokrot, mert felborították a tankjukat. A WoT játékosállományának csapatjátékából kiindulva, ha a WT-ben 1x felborítanak, az egész csatát fejjel lefelé nézheted végig, mert hogy senki nem fog segíteni az hétszentség, sõt ahogy látom a "visszaborításhoz" 1 tank nem is lesz elég. Ezt meg az 1 pen - 1 halál dolgot nézve, akkor már tényleg inkább a WoT.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na, most a lényegre tapintottál! Kezdhetnék azzal, hogy normálisan megcsinálják a többszálas processzorhasználatot. Elég lenne 2 szál használata. Azzal már mennyien kint lennének a minimum szintbõl.
Ma pecseltem fel a játékot ismét. Megnéztem és továbbra sem használ 1 szálnál többet a motor. Erre meg jön itt mindenféle grafikai tuning beharangozás? A WT-vel az lesz a legnagyobb problémájuk, hogy nagyon jól optimalizált a játékmotor. Mit fog mondani az átlag júzer? Hát ez milyen kib@szott jól fut a gépemen…
Szerintem az alapokat kellene rendbe rakniuk, így 2014 elején! 😊

XD
ja azt már láttam sokat... de 8as nem sok rohangál
voivod32
Bocs, elb@sztam, én a hatosról írtam.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Egyik cimborám szerint,(akinek van) nagyon OP. 70 -el megy , 10másodpercenként lõ, kicsiket sebez, de azt biztosan mert pontos. Minden meccsen van egy-két killje, amikor szakaszban toljuk.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Csak engem nem érdekel ez a grafikai baromság?
Mert konkrétan nekem nincs szükségem játék közben arra h szépen omladozzanak le a házak, v hogy a falakat téglánként bontsam le, mivel a gépem úgy is csak minimumon futtatja a game-t még a hd textúrák se érintenek.
Sokkal fontosabbnak tartom h a játék ne szép, hanem jól mûködjön, jó legyen, szval az alapvetõ hibákat orvosolhatnák, optimalizálhatnák a játékot stb.
Majd ha minden dolog rendbe lesz, akkor, talán akkor szórakozhatnának a grafikával....én most ezt szimpla parasztvakításnak érzem, egyszerûbb ezzel szórakozni mint a "fatális" hibákat orvosolni 😊
Mindig fel tudnak baszni ezek a kurva kv1s-ek, a belemet kidolgozom mire 75-össel 20%ra legyepálom erre elkezd pattogni meg két lövésbõl kiszed... nyomorék fos, ilyen erõs sose volt a szovjet technikai fölény max 1944-tõl....
Köszönöm a válaszokat, átgondoljuk a dolgot!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

NoparaWot
Köszönöm szépen, a héten beszerzem akkor szerintem 😊

Figyi, ez a melyik prémtankot vegyem ugyanolyan kérdés, mint, hogy melyik tank a jó, jobb. Ízlések és pofonok. Az itteni fórumozók által utált Löwe a kedvencem. Akkor jó vagy rossz tank? Másnak rossz, nekem jó. Két dolgot fontolj meg: kreditre T8-at vegyél, arra bármelyik jó. A másik: milyen legényeid vannak, van-e kész, vagy húzni akarsz. Kb ennyi. Az eredeti céljának (kredittermelés) mindegyik T8 megfelel. Egyetlen olyan fun járgány van, amivel minden kör jó: E-25. Az összes többit néha áldod, néha szidod. Néha nyersz vele, néha vesztesz. Egyszer nagyon jó kört mész, másszor nem.
Synt4xTerr0r
Jogos. Gondoltam ,hogy valahogy meg volt oldva.

Jagdtiger 8.8. De két prémtak mellé tök feleslegesnek tartom már egy harmadikat is megvenni.Hacsak nagyon nem akarsz vele legénységet húzni. Azt az aranyat jobb befektetni havi prémbe.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Évekkel ezelõtt az õs-WoT játékosok rájöttek arra, hogy a klánbevétel egy részét ki lehet osztani abból a célból, hogy a tagok prémium lõszert vásárolhassanak maguknak. Mára ez úgy látszik már csak történelem. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Pales27
A Type 59 a legjobb tier 8as prémium, ami neked megvan. Ne költs más prémium tankra, mert felesleges, inkább vegyél azon a pénzen prémium fiókot sokkal jobban megéri.

Köszi szépen a válaszokat!

Ha már a 8-as prémeknél tartunk, valaki válaszolna a #282620-as kommentre?

Igen meg. Pénzkeresésre mindenképpen tier 8 prémtankba fektess be.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

mijki
JT88 hoz a legjobban a játékban.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hali. Véleményt szeretnék kérni h megéri-e megvenni a Jagdtiger 8.8-at, és h a SU-122-44 mennyire hoz jól?

Az "alfa" mond neked valamit? Ne aggódj nem marad annyi ideig benne a "lufi fizika" mint amennyi ideje ígérgeti a wargaming a historical és a garázs csatákat.

Az egy eléggé masszív jó pénzkeresõ tank szóval azzal nem tudsz melléfogni. Csak arra figyelj ne maradj egyedül vele mert szólóba nem effektív ha egy kicsi esze is van az ellenfélnek.

még az is jobb volt, hogy nem is volt,mint a "lufi tank" fizika,

It\'s a trap!!! :)

Oh a wotba ugye mennyivel jobb fizika volt mikor ugye megjelent? Vagy várjunk csak, hisz nem is volt benne fizika vagy egy évig 😄

NoparaWot
Hi all!
Megéri egy T34-re befektetni, vagy csalódás lenne a vége ?
Valaki tudna egy (tényleg) átlagos csata replayt feltölteni, hogy mire lehet vele számítani/mennyit hoz a konyhára ?

Sziasztok!Haverom az orosz accjára (amit mellesleg ketten tolunk) szeretne egy harmadik 8-as prém tankot, de nem tudunk dönteni, hogy melyik legyen.Eddig van egy T34 és egy Type 59.Lehetséges opcióként felmerült az FCM, 112, Löwe, IS-6 és a T-34-3.IS-6: elég gyenge átütés, Löwe: nincs prémium mm, T-34-3: nincs negatív kitéríthetõség, gyenge löveg, 112: ha jól tudom ez hasonló az IS-6-hoz, FCM: páncél nuku, viszonylag nagy test.Ezek közül nekem személy szerint azért tetszik (papíron) az FCM a legjobban, mert bár van egy nagy hiányossága, a páncélzat, de mellette van egy igen jó gunja, pazar átütésses, roffal, pontossággal, olcsó lõszerárral és a tank is fürge, szóval öszességében papíron ez mutat a legjobban.
Tapasztalatokat, véleményeket szívesen fogadok!

Zegi Norbi HUN
Köszi, hogy összefoglaltad😊 Ezeket a képeket csak a fórumba kell posztolnom és akkor már neveztem is a versenyre?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

valakinek van/volt FV207-ese? (8as brit arta)
milyen???? fun??? szar???
Így igaz!Ezt a verziót is írhattam volna,mert ez is jól képviseli a mondandóm lényegét!
Tehát a mondandóm lényege NEM a tigris magasztalása volt!Csak elfelejtettem,hogy te is itt vagy,akinek egy Német tank dicsérete vörös posztó.<#vigyor3>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Gottfried
Egyszerûen ki kellene venni a goldot.

Ez a jó játékosokat nem igazán zavarná,akik tudják hogy mit hol lõjenek.Viszont a sok agyhalottnak közel sem lenne ennyi sikerélménye és ezzel a wot rengeteg játékost veszíthetne.Szerintem ez az egyetlen oka amiért nem változtatnak a jelenlegi rendszeren.
Egyébként tudom ajánlani a német papír td-ket.Pár napja,mióta megvan,szinte csak a borsiggal megyek.Mivel minden átlövi,nem zavar a gold. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Synt4xTerr0r
Ok, ezt kipipálhatjuk. 😊

Roger6
Ez a lassan tölt amúgy is legszarabb indok szerintem. Nem kiállsz a rét közepére szétlövetni magad, hanem fedezéket keresel. Szóval nem releváns, mennyi idõ alatt tölt. Baszott nagy alfa, jó átütés. OP. És mozgékony, mint egy medium.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egyszerû, a kreditért vett prémium lõszer csak CW-ken használható.