World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
2 oldalt nézve abból a szögbõl ahogy fotóztam, az alja a jobb oldali fél 3szögnek 226mm 53fokban, a teteje 249mm 58fokban.
Megyek be az ágyú felé:
Az ágyú pajzs körüli "keret" , alja ~208mm 35fok, oldala 324mm 61fok, de ahogy viszed fentebb úgy 447mm 71fok.
lövegpajzsot nem nézem, spaced izé
mivel tankban ülve a sok gold ammos gyík miatt nem lehet annyira élvezni a gamet
artyban meg szépen távolról csapom õket 😊
GW Tiger P is jó a nagy gw e100 gunnal 😄 brutálokat tud sebezni
ha jól nézem akkor a 150 a felépítmény, a képen a szög miatt effektív 227 jelenleg ahol az egerem volt
Vagy én nézem el baromira az egészet.
Persze nem állítom hogy szar de jobban félek egy 3 Hellcat-os squad-tól mint 3 KV-1S-tõl.
A töltésidõ:ventil,100%-os legénység,bia:14.67 s.
A pontossága is hagy némi kívánnivalót,mert mikor kellene akkor mindig pontatlan.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Felépítmény: ~227mm (vörös)
orra: ~125mm (narancs)
pocak: ~148mm (citrom)
Ezt használtam.
Zegi: Nincs mit. Csak annyit kell tenned igen, hogy az adott contest topicjába postolod a képet. Mintha azt olvastam volna, hogy a postok rejtve is maradnak a lezárásig, így addig nem lehet látni a mások által beküldött képeket.
Már elõre látom, h a WT fórumban is ugyanaz lesz, mint itt. A jó játékosok úgy fogják szidni a paradicsomokat, mint a bokrot, mert felborították a tankjukat. A WoT játékosállományának csapatjátékából kiindulva, ha a WT-ben 1x felborítanak, az egész csatát fejjel lefelé nézheted végig, mert hogy senki nem fog segíteni az hétszentség, sõt ahogy látom a "visszaborításhoz" 1 tank nem is lesz elég. Ezt meg az 1 pen - 1 halál dolgot nézve, akkor már tényleg inkább a WoT.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ma pecseltem fel a játékot ismét. Megnéztem és továbbra sem használ 1 szálnál többet a motor. Erre meg jön itt mindenféle grafikai tuning beharangozás? A WT-vel az lesz a legnagyobb problémájuk, hogy nagyon jól optimalizált a játékmotor. Mit fog mondani az átlag júzer? Hát ez milyen kib@szott jól fut a gépemen…
Szerintem az alapokat kellene rendbe rakniuk, így 2014 elején! 😊
ja azt már láttam sokat... de 8as nem sok rohangál
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mert konkrétan nekem nincs szükségem játék közben arra h szépen omladozzanak le a házak, v hogy a falakat téglánként bontsam le, mivel a gépem úgy is csak minimumon futtatja a game-t még a hd textúrák se érintenek.
Sokkal fontosabbnak tartom h a játék ne szép, hanem jól mûködjön, jó legyen, szval az alapvetõ hibákat orvosolhatnák, optimalizálhatnák a játékot stb.
Majd ha minden dolog rendbe lesz, akkor, talán akkor szórakozhatnának a grafikával....én most ezt szimpla parasztvakításnak érzem, egyszerûbb ezzel szórakozni mint a "fatális" hibákat orvosolni 😊
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
It\'s a trap!!! :)
Megéri egy T34-re befektetni, vagy csalódás lenne a vége ?
Valaki tudna egy (tényleg) átlagos csata replayt feltölteni, hogy mire lehet vele számítani/mennyit hoz a konyhára ?
Tapasztalatokat, véleményeket szívesen fogadok!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
milyen???? fun??? szar???
Tehát a mondandóm lényege NEM a tigris magasztalása volt!Csak elfelejtettem,hogy te is itt vagy,akinek egy Német tank dicsérete vörös posztó.<#vigyor3>#vigyor3>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ez a jó játékosokat nem igazán zavarná,akik tudják hogy mit hol lõjenek.Viszont a sok agyhalottnak közel sem lenne ennyi sikerélménye és ezzel a wot rengeteg játékost veszíthetne.Szerintem ez az egyetlen oka amiért nem változtatnak a jelenlegi rendszeren.
Egyébként tudom ajánlani a német papír td-ket.Pár napja,mióta megvan,szinte csak a borsiggal megyek.Mivel minden átlövi,nem zavar a gold. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever