World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amig csak arcade battle lesz ott is, marpedig egy ideig csak az lesz, ne nagyon remenykedj jobba.
kis emlekezteto a szelektiv memoria ellen. wot closed beta.. enjoy..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CXFbQM73x-0
Igen, mert ott nem lesznek rossz játékosok. Ennyire ne legyél már idióta!

Master91
Enjoy

gyáááááá jöjjön már a war thunder ground force könyörgöm 😄
itt már a wot-ban a sok f**szkalap miatt alig lehet nyerni/fejlõdni
prémium fiók mellett!!!!
Kishawer
Ha valaki még nem találta meg a megfelelõ Mod pack-ot egy kis segítség!
Frissült és bõvült is a VTEPS tagok által használt Mod lista:

http://vteps.hu/index.php/vteps-mods

Si vis pacem, para bellum.

1000% hogy a RU251 az Awful. Panther-bõl fog jönni?
mert akkor nekem is meg kéne vennem és nyomni rá a napi duplákat....
szabii98
kicsit lesokkoltam, mikor a faiLöwe belém lõtt 700at..aztán rájöttem, hogy tier X-es . basszus😄

I met God. She's black

Értem, akkor a megnövelt sebzés okán rárakom, köszi.
88-asnak szerintem már nagyon kevés a sebzése egy TD-hez. Én a JP2-n legalábbis a 105-össel húztam ki a 128-ast.
Azt gondoltam...! Úgy értettem hogy a 88-ashoz képest van-e értelme a 10,5-nek. Bocs ha nehézkesen fogalmaztam.
Diplomacy lvl. WG <#vigyor2>
Master91
utolsó kettõre nem találok szavakat...
-mint

Nyelvhelyességi hibákért sorry, rohammunka volt😊
Mármint ha mindkettõ ki van már fejlesztve? Egyértelmûen 128.
Master91
Rá kell rakni ( régen toltam vele viszont ), mert teljesen új vadállatot kapsz!
És gyorsba lefordítva:
- Yuri Pasholok szerint a Maus prototípusnak vastagabb volt a páncélzata mint a Mausénál, és L/70-es 128 mm-es löveggel tervezték.
- Storm az eljövendõ TD-nerfrõl: a DPM-jük többnyire változatlan marad, de az alfa csökkentve lesz. A JgdPz E-100 változatlan marad, a T110E4 alfája csökkenni fog, de tûzgyorsaság buffot kap.
- A többmagos támogatás a Havok és a HD kliens UTÁN fog jönni
- Az új map (8.11-ben) egy svéd/norvég stílusú téli térkép lesz, város nagy épületekkel, kikötõvel, nyitott külvárosias területekkel
- A fejlesztõk még nem döntöttek a spot- és álcarendszer átalakításával kapcsolatban. A korábbi tervekkel kapcsolatban (hogy minél több látszik ki egy tankból, annál rosszabb az álcázása) az a rossz érzésük van, hogy csak a bokrok mögött kempelést népszerûsítené.
- A játékmechanika a történelmi csatákban olyan lesz, mint a random meccsekben (tehát nincs WT-féle instanst egylövésezés), a legénység képességei/perkjei is ugyanúgy mûködnek majd
- Nem jön új T8 prém a közeljövõben
- Elképzelhetõ, hogy a tankok neve változik majd a konfigurációjukkal (tehát például egy 75mm L/24 ágyúval felszerelt Panzer IV ingame neve Panzer IV Ausf. F lesz)
- Még nincs eldöntve, hogy a második brit közepes ág 2014-ben jön-e
- Nem lesz a 8.11-ben a TD-k álcázása nerfelve, Storm szerint erre majd késõbb kerülhet sor
- Az MM-et jelenleg is vizsgálják, rendellenességek után kutatva
- Az artykkal jelenleg minden rendben, per pillanat nem akarnak hozzájuk nyúlni
- Lehet, hogy XP-bónusz kerül bevezetésre a sok potenciális sebzés beszedésére
- Az XVM és a noobmeter engedélyezve vannak. Egyelõre.
- Az E-25 némileg OP.
mijki
128mm a király 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tapasztalt fórumtársaim! A Ferdire érdemes rárakni a 10,5-es ágyút, vagy csak a 12,8-ast?

Innen nézve felgyorsítva vicces. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Haha még szerencse hogy a legjobb pennel rendelkezõ (de még 105-össel is bõven elég) t6 heavy-hez nem kellet gold 😄 De grat, a replayt meg hátha kihevered.
Érdekesebb hírek:
- apparently, prototype Maus (early Maus concept) had even thicker armor than the Maus itself and had 128mm L/70 planned, according to Yuri Pasholok
- Storm on incoming T10 TD nerf: their DPM will generally be kept, but their alpha will be lower. Jagdpanzer E-100 will remain the same, T110E4 will get its alpha reduced, but will recieve a ROF buff
- multicore support will come AFTER the introduction of Havoc and HD client
- the new map (in 8.11) will be a winter map from Sweden/Norway, it will be a city with big buildings + port + large open suburbs
- the developers have not yet decided, how to rework the spotting and camo system. Regarding the earlier proposed solution (that a vehicle only partially visible will have better camo than a completely visible tank), there is a feeling that such a system would only support camping behind bushes and it would also increase the amount of invisible tanks shooting you without you seeing them
- the game mechanics in historical battles will be identical to random battles (SS: eg. no hardcore oneshot mode), crews and perks will work in historical battles too
- hardcore mode (no hitpoints, oneshots) was tested even for historical battles, both for regular players and supertesters
- no tier 8 premium will come anytime soon
- its possible the names of tanks will change depending on their configuration (SS: that means 75mm L/24 Panzer IV = Panzer IV Ausf.F, 75mm L/43 could be Ausf.F2)
- its not yet definitely decided that the second British medium branch will appear in 2014
- in 8.11, TD camo will not be nerfed, Storm states that this will happen maybe later
- currently, the work of the matchmaker is being studied in order to check for issues (muhahaha)
- arties are doing fine currently, they will not be touched for now
- there might be an XP bonus for tanking (potential damage recieved) implemented
- XVM and noobmeter will not be banned – for now (szép tõletek)
- E-25 is slightly OP (LOL)
NoparaWot
Van olyan oldal ahol "profi" emberkék által le van írva hogy különbözõ mapokon különbözõ tanktípusokkal mi az ideális útvonal/taktika ? (tudom én hogy minden meccs különbözõ paradicsomok miatt, de ettõl eltekintve)

Azért ilyen a chaffe, mert ez a WOT, és nem a WT 😉
nem nagy veszteség senkit nem érdekel
Nekem ugyanez volt tegnap... Elõtte, utána lévõk mind megvannak, csak ez az egy nincs, pedig ezt én is szerettem volna közkinccsé tenni.

JeffDunham
A f@szomat már! Most komolyan. Olyan replay amit még te is megdicsértél volna. No gold, tuti kör, minden összejön... ehhhhhh.... <#falbav>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
Bug. IJ. Working as intended.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JeffDunham
Mai elsõ csatám. De kegyetlen dühös vagyok mert nincs meg a replay! Egyszerûen nem vette fel. A tegnapi és az ezt követõ is megvan, de ez nincs. Valaki segítség? Nagyon jól sikerült, meg akartam veletek osztani.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Töltsd le a Tank Inspector nevû programot. Ebbõl mindent megtudhatsz.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Maala
Mert az a páncélvastagságot nézi, és nem az effektív páncélvastagságot. Ha 100mm a páncél, és 110 a te átütésed, akkor zöldnek fogja jelezni. Ettõl még lehet, hogy 60°osan döntött páncélról van szó, ami effektíven 200mm vastag. Ha forgatva van, még több.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezt a pácél átütéses indikátort (a hajszálkereszteknél) igazán pontosíthatnák.Mivel még nem vágom minden létezõ páncélosnak a gyenge pontját,hogy hol érdemes lõni,hol nem (csak az olyan alapokat mint pl. a ferde résznél nem ajánlatos) ,ezért többségben a hajszálkereszt színét nézem.De mi a tökömnek van beállítva zöldnek -sok esetben- a kereszt ha nem bírom átlõni a páncélt...Szerintem a program számára még az is zöld,ha 5%esélyem van rá,maradék 4% marad a narancs szín.
Ezzel kapcsolatban .Vki. tud küldeni -ha van- egy linket ,ahol meg lehet nézni az összes tank páncél erõsségét/gyengéjét minden oldalról?
Csakhogy a Bat-ek ellen védekezhessen😄<#hehe>
Ez a csak a stock,fejlesztve már dobhat rá az ember 50mm-es megymagköpõt autoloaderral<#nevetes1>
Azt a Ru251-et már azóta várom hogy berakták az Afk-Pancsert,már réges-régen rajta van olyan 120-ezer Xp...
Most nem tudom milyen a derítõs-Panther,de anno rohadt ingadozó volt vele játszani,vagy szuperül adta,vagy NAGYON szenvedtem vele,közép út nem létezett😊
Ezek szerint nem nagyon megy neked a med tankok stílusa, hogy az ominózus bat-et már ne is említsük.

JeffDunham
Ebben bízom én is miután megveszem.

Maala
Ugyan, mire kijön, addigra duplázókkal meglesz, t8 hamar megvan, tudod jól. 😊

JeffDunham
Kifejlesztettem, de soha nem vettem meg. Ronda volt, féltem tõle. De be kell adnom a derekam...

Maala
Állítólag az a Walker Bulldog, vagy mi a fakk tornya, és el is fogják venni a Chaffee-tól, amikor meghosszabbítják azt az ágat. 😄 Amúgy szerintem jó az Auf. Panther is, jó kis ágyú, jó kis látótáv is... Nyami.

Tévedsz, T10-ig fog menni a német vonal, ez lesz az elsõ light ág ami odáig elmegy.

<#vigyor><#idiota>
JeffDunham
Na akkor ha jól értelmezem a dolgokat sajnos meg kell venni ezt a retek Aufklärungspanzer Panther-t mert ebbõl fejlõdik ki a tier 8-as RU251. De boldog vagyok! Felér majd egy állatkínzással fullosra csinálni és rengeteg xp-t rápakolni.

Másik. Rá kell hasalni a Chaffee-re mert az a light vonal is megy tier 8-ig? Ez legalább használható.

A Chaffee-vel kapcsolatban nem furcsa másnak is, hogy az a torony ami rajta van, k.vára nem hasonlít egyik Chaffee-re sem amit kidob pl a Google képkeresõ? Régóta nyomja ez a bögyöm, gondolom most már rákérdezek, hátha valaki tudorka elmondja miért is. <#conf>

Ettõl függetlenül továbbra is az object a mumusom. Amúgy épp az 2x döntött rész szokott szivatni, mikor nagyjából merõlegesen rálövök, tehát be van forgatva. Ugye azt hinné az ember, hogy sima átütés, erre pattan vagy nem üt át. Mintha full szembõl lõném.

Csakhogy én nem egy az egyben nézem, hanem harci helyzetet. És tény, hogy a németet szarrá lövöd a tornyán, a franciának szembõl már éles szögben átlövöd az oldalát, így hát én továbbra is úgy találom, hogy a legrosszabb az object. Álcában, pedig megint az object a nyerõ. Ha lehet kerülöm minddel a szemtõl szembeni attakot.

ToCsEk
- Storm megerõsíti hogy a RU251 Német T8 Könnyû tank lesz.
- Lehetséges hogy a Malinkovai "házakat" a déli bázisnál meg lehet majd semmisíteni tûzzel.
- Nincs különbség a modul sebzés jutalmak között. (mindegy hogy milyen modul sebzõdik)
- there are no plans to introduce more features for premium accounts for now
- A mesterlövész kitüntetés át lesz dolgozva, a "csata hõse" is más feltételt kap.
- Egyelõre nem lesz olyan a szakasz kezelõ felülete mint a "Csapat"-nál
- 1vs1, 3vs3, 5vs5 csaták nincsenek tervbe 2014-re.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maala
Ez megint csak tanulás kérdése.

Ha mind a kettõ weak spotjait tudod, az F155-ét 100x nehezebb lesz belõni, ráadásul mivel annak a weakspotjai a legalján, illetve a legtetején találhatóak, így alacsony, illetve magas tankokkal eltérõen kell õket lõni. És mivel a szélén vannak, effektív autobounce régiók mellett, vagy eltalálod, vagy szopó. Közben kapod a 3x 850-et.

Az Obj 268 2x döntött páncélja nem olyan, mint az IS7-é. Sokkal szarabb maga a döntöttség, az effektív védelem, ráadásul sokkal nagyobb területen van az egész. Mintha az IS-7rõl le lenne szedve a tornya, meglenne nyújtva az egész, és a torony alatti vezetõkémlelõ helyén lenne egy baszott nagy ágyú. Az alján lévõ weakspotot lehetetlen elrejteni, ha befordul valamelyik irányba, akkor a 2x-esen döntött löveg melletti részt belövöd a közelebbi oldalon.

---

magyi76: Legyen annyi önkritikája mindenkinek, hogy el tudja dönteni, rendesen becélozta-e a farát (a függõleges részt), vagy sem. Ha belelóg a lánc, ha belelóg a függõlegeshez kapcsolódó vízszintes rész (ergó a motorháztetõ, márpedig arról lehet pattanni közvetlen közelrõl lõve a szög miatt), mert nem vár, hogy addig szûküljön, akkor nehogymár a játék hibája legyen, hogy beadta a random a t30-nak azt a 2 életmentõ lepattanót. Tessék biztosra menni.

"Ha nem hasznalok aranyloszert, akkor szinte semmit nemakar atloni tier 9-10 ben szembol, de egyebkent sem."

Eszerint a megnyilvánulás szerint használsz goldlõszert. Amúgy a Bat 105ösének alapból APCR lõszere van, nagy távolságból gyorsan, sok pen-t veszít. Ezért nem nagyon szabad távolról kemény frontot lõni vele, ha már pl. be van forgatva. HEAT meg egy vicc.

Az uj német td egy tárból képes lenullázni egy tízes heavyt.Az F155 elintéz egy tárból egy is-7-est.A britt, az egy mozgó "halálcsillag".És még a 268 op?Régen a 268 precíziós lézerfegyver volt,most,szór össze-vissza,ráadásul 1000-est minden szökõévben lehet vele lõni.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

marmint az arat sajnalom, gondolom hogy hamar raszoknak a jobbra es sokkba kerulne...
remelm cinikus volt a valszod... neked is megemlitem nem hasznalok gold loszert...sajnalom.
nem hasznalok gold toltonyt, so nincs mire vissza szoknom...
azert ne bitaskodjunk mar tier10 med 5 meterol nem tud atloni egy 9es TD..mit kell azon celozni? Ha nem a lacnal lovod akkor vinni kell vagy nem?
Statom szerint tier 9-10 ben 15 ezer csatam van so nem tudom...