World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkor már említettem. Malinovka csata ütközet esetén rettentõ fontos a D6-7 rész. Most már bátran ki merem jelenteni, amelyik csapat oda küld tankot és spotol a másik oldalon az a banda gyõz. Még TD-vel is le fogok oda menni ezentúl, mert rettentõ fontos.
Tudom, most nem aktuális a német tankok szidása, de akkor is kikívánkozik belõlem, hogy az E-75 a játék egyik legjobb tankja. Jó kezekben T10-ben is halálos, de T9-ben nem lehet vele mit kezdeni, ha jól játszik vele a tulajdonosa. Imádom!

Tudom, most nem aktuális a német tankok szidása, de akkor is kikívánkozik belõlem, hogy az E-75 a játék egyik legjobb tankja. Jó kezekben T10-ben is halálos, de T9-ben nem lehet vele mit kezdeni, ha jól játszik vele a tulajdonosa. Imádom!

ja kis OFF aztán befejeztem az OFF-ot 😊
majd este leszedem akkor, ugyse leszek gépnél... kiváncsi vagyok
bombázó elkapásra meg vannak tipikus gyorsan emelkedõ gépek.
amikor én gameltem akkor pont az volt a gáz h nehezen lehetett kikapni a bázist 😄 de lehet most átestek a ló túloldalára 😄
majd este leszedem akkor, ugyse leszek gépnél... kiváncsi vagyok
bombázó elkapásra meg vannak tipikus gyorsan emelkedõ gépek.
amikor én gameltem akkor pont az volt a gáz h nehezen lehetett kikapni a bázist 😄 de lehet most átestek a ló túloldalára 😄
Csak azt nem tudom egyesek mitõl olyan kurva bátrak, bejön az IS 7 olyan helyre ahol simán szétbaszhatná 3 TD de az persze nincs ott... honnan tudják hogy nincs arra senki?
Kis OFF akkor:
Még az...de ha nincs valami mega legénységed, akkor a pilótát is egy lövéssel kapják ki mindenbõl. A gép 100%-os, de kapsz egy szerencsés lövést, és a pilótának annyi, egy repülõ kuka. Kezdõként nagyon élvezetes és sajnos nem is ritka esemény. Vannak benne idegesítõ dolgok, korántsem tökéletes...
foxbat88fx: lehet hogy majd ér egy pár meglepetés akkor...mikor elkezdtem pár hónapja, akkor minden gépemet tudtam használni egy csatában, most meg az elsõ gépet sem használom el, valami suttyó kibombázza a bázist és vége az egésznek. 3-5 perc. Egymagam max. 1 bombázót tudok kiszedni, és az se két percig tart, mire felérek olyan magasba. És ez nem is 3-as szint, ahol Yer-2 hordák vannak, hanem csak 2. Ground strike küldetéseket ad folyamatosan, tegnap 5 ilyen után untam meg, egyik se tartott tovább 5 percnél szerintem. Nem ilyen volt ez régebben...
Még az...de ha nincs valami mega legénységed, akkor a pilótát is egy lövéssel kapják ki mindenbõl. A gép 100%-os, de kapsz egy szerencsés lövést, és a pilótának annyi, egy repülõ kuka. Kezdõként nagyon élvezetes és sajnos nem is ritka esemény. Vannak benne idegesítõ dolgok, korántsem tökéletes...
foxbat88fx: lehet hogy majd ér egy pár meglepetés akkor...mikor elkezdtem pár hónapja, akkor minden gépemet tudtam használni egy csatában, most meg az elsõ gépet sem használom el, valami suttyó kibombázza a bázist és vége az egésznek. 3-5 perc. Egymagam max. 1 bombázót tudok kiszedni, és az se két percig tart, mire felérek olyan magasba. És ez nem is 3-as szint, ahol Yer-2 hordák vannak, hanem csak 2. Ground strike küldetéseket ad folyamatosan, tegnap 5 ilyen után untam meg, egyik se tartott tovább 5 percnél szerintem. Nem ilyen volt ez régebben...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
hát mostanában nem mentem WT-vel... de majd letöltöm a peccset
régen elég necces volt kiszedni a bázist 😊
japó 1 tonnás bombázóval is jó párat rákellett dobni
Master91: gondolom vmi nagy kaliberû ágyú találhatott el...
az a valóságban is kettétépett egy gépet
régen elég necces volt kiszedni a bázist 😊
japó 1 tonnás bombázóval is jó párat rákellett dobni
Master91: gondolom vmi nagy kaliberû ágyú találhatott el...
az a valóságban is kettétépett egy gépet
Ja lehet.. gondolom ez óriási probléma egy olyan embernek, akinek 40+ tank áll a garázsában.
Ezeknél az embereknél olyan indokok is elegendõek, hogy a WT azért jobb mint a WoT mert csak két betûs a rövidítése, nem 3, igy nem kopik annyira a billentyûzet.
Ezeknél az embereknél olyan indokok is elegendõek, hogy a WT azért jobb mint a WoT mert csak két betûs a rövidítése, nem 3, igy nem kopik annyira a billentyûzet.
mivel kötelezõ megvárni.. addig nem adja vissza a tankot
WT-ben kilépsz és ott lesz a tank, nem kell megvárni míg vége a csatának
WT-ben kilépsz és ott lesz a tank, nem kell megvárni míg vége a csatának
Nekem az csapta ki a biztit hogy 1 bekapott lövéstõl (!!!!!!!!!!!!!!) azonnal fekete lett a szárny.....
Meg értem hogy ez így élethûbb de na..
Meg értem hogy ez így élethûbb de na..
Szerintem úgy értette, hogy nem kell megvárni a csata végét hogy visszaadja a tankjaidat. A WT-ben szerintem úgy van, hogy nem kell megvárni a végét, ha kilépsz akkor azonnal visszadja a repülõket is.
Én is játszogatok vele, de közel sem olyan tökéletes, mostani patchel is elrontották az egészet, 5 perc egy csata mert olyan könnyen kibombázzák a bázist...régebben sokkal jobb játék volt.
Én is játszogatok vele, de közel sem olyan tökéletes, mostani patchel is elrontották az egészet, 5 perc egy csata mert olyan könnyen kibombázzák a bázist...régebben sokkal jobb játék volt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na jó, legyen +3 😊
"ja és ha kilövik az összes tankod nem kell megvárni a csata végét mint itt wot-ban -.-" "
te tényleg megvárod a csata végét a WoTban ha kilõnek?
te tényleg megvárod a csata végét a WoTban ha kilõnek?
Nem én vinnyogok napjában ötször tízszer, hogy jaj nem lehet játszani.
miért ne menne a wot?
nem hiszem h a lila statom ezt jelentené <#nevetes1>#nevetes1>
itt csak a sok agyhalott gyökérrel van a gond...
3-4k dmg lose = 4-500 exp
nem hiszem h a lila statom ezt jelentené <#nevetes1>#nevetes1>
itt csak a sok agyhalott gyökérrel van a gond...
3-4k dmg lose = 4-500 exp
Hagyjátok fox-t. Õ ilyen, 1-2 hónap és ott is elkezd majd sírni...
Nálam már akkor elhasalt a gyerek, mikor a lelki gondjait a Wot-ra vezette vissza, és nagy nehezen letette a játékot örökre...ami nála 1 hónapig tartott...
Sry baby, de totál gáz vagy...
Nálam már akkor elhasalt a gyerek, mikor a lelki gondjait a Wot-ra vezette vissza, és nagy nehezen letette a játékot örökre...ami nála 1 hónapig tartott...
Sry baby, de totál gáz vagy...
Akkor miért nem azt játszod ha a WoT nem megy?
+1
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/184767-0810-radial-menu-v257-ut-announcer-pack/
Én ezt használom, könnyen szerkeszthetõ.
Én ezt használom, könnyen szerkeszthetõ.
látom nem nagyon nézegetted a repülõs WT fórumot 😄
WT-t EGYSZER SEM szidtam!!! az a game tökéletes!!!!
WT-t EGYSZER SEM szidtam!!! az a game tökéletes!!!!
Egy nagy pozitívuma biztos lesz a WT-nek.
Te remélem legalább a saját topikjában fogod a folyamatos sokbüdösgyökérmiattnemlehetnyerni mantrádat elõadni.
Te remélem legalább a saját topikjában fogod a folyamatos sokbüdösgyökérmiattnemlehetnyerni mantrádat elõadni.
Hát ez tényleg határtalan elõny...csak én nem errõl beszéltem, hanem hogy most is itt szentségeslz ,hogy szar a csapat, mindenki hülye, nem hagynak nyerni, jaj kilõttek.
A WT-ben meg HP sincs, ott kapsz egy átütõ lövést, ésû hopp, a top tankodnak vége. Akár ötször egymás után.Ja, de te ennek kimondottan örülni fogsz,és nem kapsz dühöngõ rohamot mint máskor? Ja, persze, persze. Majd fél év múlva meglátjuk.
A WT-ben meg HP sincs, ott kapsz egy átütõ lövést, ésû hopp, a top tankodnak vége. Akár ötször egymás után.Ja, de te ennek kimondottan örülni fogsz,és nem kapsz dühöngõ rohamot mint máskor? Ja, persze, persze. Majd fél év múlva meglátjuk.
van olyan mód, amivel játék közben ugyanazt a szöveteg gyorsan betudom írni az ellenfélnek egyszerû billentyûkombinációval, amolyan 'say bind' mód ?
ja és ha kilövik az összes tankod nem kell megvárni a csata végét mint itt wot-ban -.-"
fogod magad kilépsz, megkapod a kis exp-det meg creditedet
megjavítod a tankokat és mehet a kövi csata
fogod magad kilépsz, megkapod a kis exp-det meg creditedet
megjavítod a tankokat és mehet a kövi csata
Így értettem na, ezért a meztelencsigás hasonlat😊
Aha, hogy fogsz te szentségelni, amikor a legjobb tankjaidat egy lövéssel szedik majd ki...huhú...
Ez nem egészen így volt.
Õõõ nem csúsztak, T-50-el nem lehetett driftelni csak mikor bejött a mostani fizikánk
Úgy mentek inkább mint egy vonat a sínen
Úgy mentek inkább mint egy vonat a sínen
ezek ellenére is kikapcsolódás a WT 😊
mivel viszel 5 gépet vagy 6-ot egyszerre egy castában, ha még 1-2-vel el is baszódik a dolog ott van még 4 gép!!!
azokkal ha már csinálsz vmit tök mind1 hogy Win vagy Lose faszásan fejlõdsz
és látványos és hangulatos és éjszaka van és köd van és szakad az esõ és alig látsz valamit a felhõktõl és leáll a motor stb stb...
szerintem nagyon elvan találva... ezekbõl kiindulva tuti jó lesz a tankos része is 😊
én már várom nagyon!!!!
mivel viszel 5 gépet vagy 6-ot egyszerre egy castában, ha még 1-2-vel el is baszódik a dolog ott van még 4 gép!!!
azokkal ha már csinálsz vmit tök mind1 hogy Win vagy Lose faszásan fejlõdsz
és látványos és hangulatos és éjszaka van és köd van és szakad az esõ és alig látsz valamit a felhõktõl és leáll a motor stb stb...
szerintem nagyon elvan találva... ezekbõl kiindulva tuti jó lesz a tankos része is 😊
én már várom nagyon!!!!
A WoT már fél éve élesben ment, mire egyáltalán valami fizika-szerû entitás bekerült😊 Addig a tankok úgy csúszkáltak benne fel-alá, mint üvegburára cuppant meztelen csigák.
Én azt nem értem, a WT, minek indította el a tankos rész zárt tesztjét,ilyen állapotban? Oké, nincs még fizika, de legalább addig vártak volna vele, míg a lufitankokat megoldják. Most ha egy hónappal késõbb indul el a teszt, és kerülnek ki a netre videók, mi változott volna? Az ,hogy ilyen hiba van, természetes, egyedül az a fura, hogy így elindították a tesztet. Jó hogy nem a nyílt bétát kezdték el így, mert az emberek türelmetlenek.
Komoly😊
Az egyik csóka össze is keverte a mostani Kimmel,és megkérdezte tõle,hogy hogy van a nagybácsi😄
Az egyik csóka össze is keverte a mostani Kimmel,és megkérdezte tõle,hogy hogy van a nagybácsi😄
-de a legjobb az a csóka volt aki Kim Il Sung nicckel jött a játékba és mesélt nekünk észak korea és a kommunizmus szépségeirõl és felsõbbrendûségérõl- Ezt komolyan mondod? NEBAZZ!!!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
WT-ben tuti nem lesznek gyökerek...mivel MÁR ott vannak<#nevetes1>#nevetes1>
Ott is totál értelmi fogyatékos a banda,állandó szembe-rammolás(repülõnél kicsit gázabb mint tanknál),segíteni a csapattársnak leszedni a seggébõl a gépet UGGYANNMÁR...hopsz ott 4-en üldöznek egy füstölõ bisz-baszt inkább megyek ötödiknek...igaz egymást lövik ki,meg rammolják le de mit számít?😊
Nekem a "reális" vagy milyen móddal sem volt sokkal több szerencsém...ott is húgyagyúak,saját H6K4 az én ugyan olyan gépemen próbálgatta a farok gépágyút...,következõ kör saját csapattárs rammolt le,de a legjobb az a csóka volt aki Kim Il Sung nicckel jött a játékba és mesélt nekünk észak korea és a kommunizmus szépségeirõl és felsõbbrendûségérõl<#taps>#taps>
Ott is totál értelmi fogyatékos a banda,állandó szembe-rammolás(repülõnél kicsit gázabb mint tanknál),segíteni a csapattársnak leszedni a seggébõl a gépet UGGYANNMÁR...hopsz ott 4-en üldöznek egy füstölõ bisz-baszt inkább megyek ötödiknek...igaz egymást lövik ki,meg rammolják le de mit számít?😊
Nekem a "reális" vagy milyen móddal sem volt sokkal több szerencsém...ott is húgyagyúak,saját H6K4 az én ugyan olyan gépemen próbálgatta a farok gépágyút...,következõ kör saját csapattárs rammolt le,de a legjobb az a csóka volt aki Kim Il Sung nicckel jött a játékba és mesélt nekünk észak korea és a kommunizmus szépségeirõl és felsõbbrendûségérõl<#taps>#taps>
Én szerettem😛 Kivéve TD-vel, azzal tényleg rémálom volt.
Azt mondták véglegesen kivették. Vicces, mert százszor rosszabb mapok rohangálnak a játékban évek óta.
Mert egy undorító map volt... Ne is lássam többet.
Tervezik egyébként a kikötõs pálya vissza hozatalát?Egyáltalán miért vették ki?Lemaradtam róla
Te nem értesz magyarul?
gondolom a repul tankok is csak fel napos bugok voltak, ugye? 😊
Wotban ez a kis "event" semmi se volt ahhoz képest hogy párszor beleakadtam a textúrába... de úgy legalább lehet védekeznixD Viccet félretéve akkor rohadt mérges voltam a fasza wgre. ..
tök mind1 hogy 20% vagy 70% winratem lenne ott 😄
leszarnám mert nincs kihatással a fejlõdésre
leszarnám mert nincs kihatással a fejlõdésre
Ügye tudod, hogy ez csak egyetlen egy napig volt?! Szelektív memória mi? Sõt, inkább csak egyetlen fél napig! Ha már a memóriánál tartunk. Vagy erre már nem emlékszel? Memória mi?