World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miert te meg nem lattal allo haborut ahol 10TD van es es mindenki beallt a strategiai pontokra, szerintem a csatak alltalaban szembol kezdodnek es utana ajhogy aprozodik az ellen ugy lehet kozejuk beferkozni...
Véleményem szerint az obj 268 is op. Igaz nincs, de ellenfélként jobban utálom mint az f155-öt. Gyors, gyorsan tölt, rengetegszer nem ütöm át vagy pattanok róla és végül láthatatlan is. Kifejezetten rühellem.

Antimat
Ez a Sturer egész kellemes a nagy ágyúval, csak az ágyúját lehetne kicsit jobban kitéríteni és ne lenne ilyen rohadt lassú.

cyka blyat

Antimat
Csak ki akartam próbálni, és furcsa volt, hogy semmi nem változott.

cyka blyat

Maala
1725 wn7-nél, azóta 1737 wn7 van.

De lol, mégis ki számolja napra pontosan, hogy mikor frissített? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Nálatok mikor frissített utoljára az xvm? Feltettem kb. egy hónapja, azóta nálam egyszer sem sikerült neki...

cyka blyat

ja... baromi jó az az 50mm páncélzat hátul
csak meg kellene tanulni célozni és nem a gold ammot tölteni mint a hülyegyerekek
Maala
Az ágyú nem használhatatlanabb, csak te szoktad már meg a goldspamet túlságosan. Tessék újra megtanulni Batként kezelni a Batet, goldammo nélkül, oldalról, seggbe, vagy kivárva a szûkülést távolról weakspotra és menni fog vele újra a játék.

Az meg, hogy egy balfasz nem tud átütni egy T30-at 2x... Legközelebb majd céloz is, nem csak lõ.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mire nem elég 259mm átlag pen?
Miért akarsz szembõl lõni bármit is T9-10-ben?

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ugy tunik, hogy Batchat 105os agyuja egyre hasznalhatatlanabb...Ha nem hasznalok aranyloszert, akkor szinte semmit nemakar atloni tier 9-10 ben szembol, de egyebkent sem.
Epp neztem egy gameplayet ahol a Bat jatekos a T30sa amerikai T9es TDt, 5 meterrol lotte hatba es 2szer is patant rola vagy legalabb is nem tudta atutni, fene jo pancelja van annak a T30asnak hatul...
Nincsenek szavak mekkora élvezet a KV-2-vel játszani. Még katasztrófa csapattal is õrületes jó csatákat lehet vele nyomni akár T8-ban is. Nagyon ajánlom a beszerezését mindenkinek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Na, az én problémám megoldódott. Beszart a gépem. Mehetek inni😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Maala
Höhö. És a HUNS még ma is él. Trololol. 😊

okés köszi szépen a segítséget 😊 már azt hittem behalt az egész játék 😄
Ez csak a dinamikus látótávkijelzést befolyásolja, azaz kb. semmit. Nyugodtan hagyd kitörölve, az életben nem fog feltûnni a hiánya. Egyébként csak a legénység nélkül vett tankoknál szórakozik.
kitöröltem ideiglenesen az egész mods mappát és úgy ment, egyébként ezt minden új tanknál elfogja játszani? vagy ha azt a filet törlöm ki az késõbb nem kell a minimaphoz?
a minimap mod kavar be. nálam is az volt a hibás
Res_mods/0.8.10/scripts/client/mods/minimap_helper.pyc fájlt töröld ki, és menni fog.
az miért van, hogy vettem egy új tankot egy Tier5ös VK-t legénység nélkül és behalt a játék? Elõször garázstöltést írt több percig, aztán alt+f4el kiléptem majd vissza most meg 2x is legénység betöltést ír és csak tölt és tölt és tölt... mi a túrót lehet ezzel kezdeni? :@@
Az obj 268 az konkrétan az lesz,ha nem fog kapni nagyobb rof-ot,ha leveszik az átlag dmg-jét.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Ja, hogy ez valami Japán fantasy tank. 😊

LOL ....

miert 750-tol mar szar lessz vagy mi??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

köszi a gyors választ
A HEAT-nek más az effektje. A HEAT-nek jóval kisebb a sebessége. És az APCR sokkal megbízhatóbb, azt leszámítva hogy messzire nem jó. A HEAT-et ugyanis elnyeli a rétegelt páncél, és a lánctalpak.
Egy kérdés, a játékban van valami különbség az APCR és a HEAT között, azon kívül hogy a HEAT nem veszít az átütésbõl nagy távolságon?
"-A Tier 10-es TD-k nerfelése 8.11-ben jön majd, 850-rõl lecsökkenti 750-re a sebzést."

Mi értelme van kifejleszteni így az obj 268-at?Miért nem csak a francia és brit td-ket nerfelik?Azokra tényleg ráférne.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

mijki
E-79

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

egyszer-kétszer kipróbáltam a PCT.-t ,de pár meccs után le is mondtam róla,mert SOKKAL többször volt lepattanó mint az RRO.-nál. Idegesitett is rendesen ,mert mivel nem robban,közvetlen találat kell...erre 0 dmg. Bezzeg az RRO-nál,mióta V-VI tiernél járok azóta 1 db. nem pattant le,mindig volt dmg. (jó persze a földön lévõ robbanást is beleszámítva).Az V. szint elõtt persze RRO-val is voltak 0 dmg ,ha betaláltam egy páncélost.
Jó, de mi ez? 😊

Abban, hogy a repesz csak akkor sebez maxot, ha át is üt, ami azért ritka. A páncéltörõ viszont ha talál valószínûleg át is üt, és így többnyire többet is sebez mint a repesz, csak ugye közvetlen találat kell hozzá, ami tüzéreknél ritkaság (nem eléggé).
Egy kérdés.Miben elõnyösebb ,ha vki. PCT. töltényt használ önjáró lövegeknél ,mint RRO.-t?Ha a PCT. betalál és át is üti akkor lényegesen többet sebez?Csak ,mert kell lennie vmi. elõnynek ha nincs robbanási sugara.
Mondta ezt az 1 évvel idõsebb Marcika 😄
DarkHorSe

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sunsetjoy
Storm szerint ahhoz, hogy egy nemzet külön fát kapjon, minden tanktípusból annyi tank kell, hogy tier 10-ig el lehessen jutni velük.

Minden tanktípusból? Nem fordítási elírás lehet? Nem találom az eredeti szöveget (angolt se).

Amúgy lehet, hogy csak humbug, nem foglalkoznak a kívánságmûsorral, hogy ilyen-olyan tankok jöjjenek már.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A tórzios rugóval,nekem is hasonló tapasztalatom van (persze nem az IS2-vel).Mióta föltettem,mintha többszõr (de legalábbis semiképp nem kevesebbszer az átlagnál) szedik le a lánckerekemet.
Antimat
Amúgy meg, megnézve a lövegek adatait, szerintem nem is nagyon érdemes lecserélni a 100mm-est. DPM-ben jobb lenne ugyan a top ágyú 300hp-val, de mind lövegsüllyedésben, mind lövedéksebességben rosszabb (mondjuk ez utóbbit lehet kompenzálni, meg amúgy is fõleg közelharci tank, ha jól láttam.

cyka blyat

Antimat
Megvettem az IS2-t, mert mától akciós, de hogy rá tudjam tenni a töltésgyorsítót, kellett rá egy raktárban elfekvõ + torzós rugó.
Na, most annak ellenére az elsõ csatámon annyiszor lõtték el a láncomat, mint még semelyik másik tankomon se.
Van hasonló tapasztalata valakinek, vagy csak pech?

cyka blyat

Ó Istenem már csak 2% hiányzik a type 58 parancsnokának a májrélámpa perknél... amint megvan megyek vele egy tesztkört és adom el a francba😄 (na nem olyan rossz tank ez de annyira nem is nõ az ember szívéhez). Kb 70%tól általában belassul a fejlõdés, de itt nagyon érezni...
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
@Destydeme érthetõ volt minden, köszi 😊

Hi,a válaszokat megkaptad.
Elõbb-utóbb kell még 1 legénység majd.Én is tovább vinném tier 10 felé a mostani legénységeket(átképzés) és majd veszel újakat akár is3ba vagy kv1s-be.
Mert ezzel a megoldással,h tovább viszed mégiscsak tökös legénységed lesz tier 9 és 10ben.
Ilyenkor még azt tenném,h az 1. vagy ha más 2.-3. lehetséges skillnél jársz(300%ot írtál),akkor ha végig megy a 100% a köv perket/skillt nem kezdem el berakni,így amikor átképzed majd tier 9re akkor xy %ban lesz töredék képzettséged(amire még nem raktál,mondjuk álca/javítás stb tulajdonságot).Rgo amikor az Is3 legényeket átképzed a tier 9re,nem 90%os lesz a köv legénység,hanem egybõl 100%os+ott lesznek a 1-2-3db 100%os skillek is(javítás,tûzoltás stb).Remélem nem írtam bonyolultan.

Ha elsõre nem érted,szólj és leírom újra,konkrét példával.<#alien2>

WoT Wikivel mi van? Nemhogy a japánokról, de még az új német TD-k javáról sincs rajta kb. semmi infó.
Én eldöntöttem addig játszok a WOT tal míg ezek nem kerülnek be ( E 79,Sturmtiger, Krokodil) vagy míg meg nem halok 😄
Pedig ez azért komoly lenne azzal a 128 mm löveggel
kicsit a mérete is az E 50 hez képest
Ha jól értem, az IS-3-at akarod majd megtartani?
Ha igen, akkor az IS-8-ba vidd tovább a legénységet mindenképp. Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy veszek egy T5 tankot és abban húzom a legényeket. Én is megtartom az IS-3-at, és most az akciók alatt KV-1-gel kihúztam egy 100-as legénységet, amit majd belerakok, mert a mostanit viszem tovább IS-8-ba.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az újra átképzed a régi legényeket, a régibe meg veszel egy friss, 75-ös vagy százas garnitúrát.
Háát kemény meccs volt,2 afk-al.Utoljára maradtam meg egy KV-2 és csak a bázis foglalás miatt jött a win ,ami 10 pont híján lett meg.

ToCsEk
látom megy a copy paste 😄 azt hittem mindenki olvassa blogot, eléggé késõn jutnak ide a dolgok 😄 majd hozom én akkor 😊

- SerB nem mondja meg egyelõre milyen ágak jönnek 2014-ben.
- SerB megerõsíti hogy teljesen új skineket kell csinálni a HD klienshez de a WG továbbra is engedi a saját skin használatát.
- Nem dolgoznak képesség alapú MM-en a normál csatákhoz.
- SerB azt mondja már megnézték a garázs csatáknak azt a problémáját hogy a vesztõ csapat játékosa kilép szándékosan és szabotálja a csapatát. Opcióként említi a "mega büntetés" a korai kilépõknek.

- A lerepülõ torony számolása a szerver oldali Havoc által történik, hogy mindenkinek ugyan oda repüljön. SerB nem tudja hogy mindig aljával lefelé érkezik-e le a torony (mivel nincs lemodellezve az alja).
- Amikor SerBet a T110E1 és T110E2 rõl kérdezik, azt mondja hogy nézzék meg a Hunnicutt "Firepower" könyv T110 szekciójának elsõ 2 képét.
- SerB azt mondja nem tudják még garantálni hogy milyen gép kell a HD kliens max beállításához, de azt mondja hogy egy GTX760-al jól kell futnia.
- Object 278 tank nincs tervben.
- Ha egy nagy épületet lõsz, lehetséges lesz lerombolni a földszint kilövésével.
- SerB azt mondta valószínû nem lehet majd megsemmisíteni egy tankot ráhulló törmelékkel, mivel sok törmelék lesz a kliens oldali fizikában, és a szerver nem bírná ezt a számítást.
- Nem lehet majd a kamera látó területet állítani csuszkával.
- Úgy tûnik a lerepül torony megõrzi a páncél vastagságát átütés számolásra - ha nem sikerül berakni ezt akkor viszont átlõhetettlenek lesznek.
- A-44 V-5 motornak túl kevés a HP-ja (120, miközben a többi osztályában lévõnek 190+)? "Nincs komment"
- AMX-30 érkezni fog ("amikor elkészül")
- új KV-1 és IS lánctalp modell nem kapcsolódik (nem része) a HD modell bevezetéséhez
- SerB azt mondja, hogy a LAN versenyek és csapat csaták kettõ különbözõ dolog: ezért van a csapat csatákban döntetlen, mialatt a LAN versenyben csak gyõztesek a pontok alapján
- elfogott német KV-1valamiveé rosszabb lesz, mint az elit Szovjet KV-1 ("szokás szerint")
- Úgy tûnik, a Németek kaphatnak egy magas szintû prémium közepes tankot, mint például a Panther Ausf. F, Panther II prototípus vagy Kelet Német T-54, de nincs több info.
- A Tetraarchnak nincs különleges MM szabálya.
- Úgy tûnik az alacsony szintõ Szovjet TDk, amit régen jelentettek be, nem lettek elfelejtve, a sorsukról majd döntenek.
- Ha bekerül a roaming, az csak a kliensbe lesz használható (fórumra nem)
- SerB azt mondja a büntetés a csapatsebezésért sosem volt direktben kapcsolatban az okozott sebzéshez.
- SerB azt mondja olyan dolgok amiket nem a szerver irányít, nem lesznek hatással a csatára (tehát nem lehet a havokot csalásra használni.)
- Havocnak nincs köze a talajba csinálható lyukakhoz.
- Overlord elismeri hogy az M60 lehet nem volt a legjobb választás ajándéknak.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Értem én hogy jogdíj csak azt ne mondja nekem senki hogy nem telik rá .Olcsó ruszki kurvákra meg minden más szarra telik erre nem? szerintem nem egy óriási összeg lenne. Csak szarnak a játékosokra ennyit arról hogy olyan tankot tesznek be amit a játékosok is nagyon akarnak.Pld sturmtiger,Krokodil, E 79 és ez csak német a többit ne is említsem
Bedobom még egyszer a tegnapi kérdésem, hátha ma valaki kisegítene:
"Azt hogy szoktátok, ajánlott csinálni, ha egy tank megtartós lesz, de az ágon is tovább akartok menni a meglévõ legénység (esetemben 300%-os) marad, vagy az megy tovább? Konkrétan most arról van szó, hogy az is-3-at megveszem, gondoltam elsõre átképzem erre a legényeket, hogy a stock tankkal jobban boldoguljak, de utána? Két legénységet kellett volna párhuzamosan felváltva játszatni? Lövésem sincs... Sajna orosz ágon nincs nehéz prémem, de amíg akció van a 100% legényképzés/felvétel egyértelmû... Természetesen ez vár több ágon is, amint lesz elegendõ kreditem a nyolcasokra, de a tanácsokkal talán elõre készülhetek azokra is. Köszöntem."

voivod32
Miért nem az európain játszol? Akkor tudnál szakaszozni. Van itt a fórumon jó néhány játékos, akivel érdemes egy csapatban lenni.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88