World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cyka blyat
De lol, mégis ki számolja napra pontosan, hogy mikor frissített? 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
cyka blyat
csak meg kellene tanulni célozni és nem a gold ammot tölteni mint a hülyegyerekek
Az meg, hogy egy balfasz nem tud átütni egy T30-at 2x... Legközelebb majd céloz is, nem csak lõ.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Miért akarsz szembõl lõni bármit is T9-10-ben?
Epp neztem egy gameplayet ahol a Bat jatekos a T30sa amerikai T9es TDt, 5 meterrol lotte hatba es 2szer is patant rola vagy legalabb is nem tudta atutni, fene jo pancelja van annak a T30asnak hatul...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
miert 750-tol mar szar lessz vagy mi??
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Mi értelme van kifejleszteni így az obj 268-at?Miért nem csak a francia és brit td-ket nerfelik?Azokra tényleg ráférne.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Swedish people are albino monkeys
Minden tanktípusból? Nem fordítási elírás lehet? Nem találom az eredeti szöveget (angolt se).
Amúgy lehet, hogy csak humbug, nem foglalkoznak a kívánságmûsorral, hogy ilyen-olyan tankok jöjjenek már.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
cyka blyat
Na, most annak ellenére az elsõ csatámon annyiszor lõtték el a láncomat, mint még semelyik másik tankomon se.
Van hasonló tapasztalata valakinek, vagy csak pech?
cyka blyat
@Destydeme érthetõ volt minden, köszi 😊
Elõbb-utóbb kell még 1 legénység majd.Én is tovább vinném tier 10 felé a mostani legénységeket(átképzés) és majd veszel újakat akár is3ba vagy kv1s-be.
Mert ezzel a megoldással,h tovább viszed mégiscsak tökös legénységed lesz tier 9 és 10ben.
Ilyenkor még azt tenném,h az 1. vagy ha más 2.-3. lehetséges skillnél jársz(300%ot írtál),akkor ha végig megy a 100% a köv perket/skillt nem kezdem el berakni,így amikor átképzed majd tier 9re akkor xy %ban lesz töredék képzettséged(amire még nem raktál,mondjuk álca/javítás stb tulajdonságot).Rgo amikor az Is3 legényeket átképzed a tier 9re,nem 90%os lesz a köv legénység,hanem egybõl 100%os+ott lesznek a 1-2-3db 100%os skillek is(javítás,tûzoltás stb).Remélem nem írtam bonyolultan.
Ha elsõre nem érted,szólj és leírom újra,konkrét példával.<#alien2>#alien2>
kicsit a mérete is az E 50 hez képest

Ha igen, akkor az IS-8-ba vidd tovább a legénységet mindenképp. Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy veszek egy T5 tankot és abban húzom a legényeket. Én is megtartom az IS-3-at, és most az akciók alatt KV-1-gel kihúztam egy 100-as legénységet, amit majd belerakok, mert a mostanit viszem tovább IS-8-ba.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

- SerB nem mondja meg egyelõre milyen ágak jönnek 2014-ben.
- SerB megerõsíti hogy teljesen új skineket kell csinálni a HD klienshez de a WG továbbra is engedi a saját skin használatát.
- Nem dolgoznak képesség alapú MM-en a normál csatákhoz.
- SerB azt mondja már megnézték a garázs csatáknak azt a problémáját hogy a vesztõ csapat játékosa kilép szándékosan és szabotálja a csapatát. Opcióként említi a "mega büntetés" a korai kilépõknek.
- A lerepülõ torony számolása a szerver oldali Havoc által történik, hogy mindenkinek ugyan oda repüljön. SerB nem tudja hogy mindig aljával lefelé érkezik-e le a torony (mivel nincs lemodellezve az alja).
- Amikor SerBet a T110E1 és T110E2 rõl kérdezik, azt mondja hogy nézzék meg a Hunnicutt "Firepower" könyv T110 szekciójának elsõ 2 képét.
- SerB azt mondja nem tudják még garantálni hogy milyen gép kell a HD kliens max beállításához, de azt mondja hogy egy GTX760-al jól kell futnia.
- Object 278 tank nincs tervben.
- Ha egy nagy épületet lõsz, lehetséges lesz lerombolni a földszint kilövésével.
- SerB azt mondta valószínû nem lehet majd megsemmisíteni egy tankot ráhulló törmelékkel, mivel sok törmelék lesz a kliens oldali fizikában, és a szerver nem bírná ezt a számítást.
- Nem lehet majd a kamera látó területet állítani csuszkával.
- Úgy tûnik a lerepül torony megõrzi a páncél vastagságát átütés számolásra - ha nem sikerül berakni ezt akkor viszont átlõhetettlenek lesznek.
- A-44 V-5 motornak túl kevés a HP-ja (120, miközben a többi osztályában lévõnek 190+)? "Nincs komment"
- AMX-30 érkezni fog ("amikor elkészül")
- új KV-1 és IS lánctalp modell nem kapcsolódik (nem része) a HD modell bevezetéséhez
- SerB azt mondja, hogy a LAN versenyek és csapat csaták kettõ különbözõ dolog: ezért van a csapat csatákban döntetlen, mialatt a LAN versenyben csak gyõztesek a pontok alapján
- elfogott német KV-1valamiveé rosszabb lesz, mint az elit Szovjet KV-1 ("szokás szerint")
- Úgy tûnik, a Németek kaphatnak egy magas szintû prémium közepes tankot, mint például a Panther Ausf. F, Panther II prototípus vagy Kelet Német T-54, de nincs több info.
- A Tetraarchnak nincs különleges MM szabálya.
- Úgy tûnik az alacsony szintõ Szovjet TDk, amit régen jelentettek be, nem lettek elfelejtve, a sorsukról majd döntenek.
- Ha bekerül a roaming, az csak a kliensbe lesz használható (fórumra nem)
- SerB azt mondja a büntetés a csapatsebezésért sosem volt direktben kapcsolatban az okozott sebzéshez.
- SerB azt mondja olyan dolgok amiket nem a szerver irányít, nem lesznek hatással a csatára (tehát nem lehet a havokot csalásra használni.)
- Havocnak nincs köze a talajba csinálható lyukakhoz.
- Overlord elismeri hogy az M60 lehet nem volt a legjobb választás ajándéknak.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Azt hogy szoktátok, ajánlott csinálni, ha egy tank megtartós lesz, de az ágon is tovább akartok menni a meglévõ legénység (esetemben 300%-os) marad, vagy az megy tovább? Konkrétan most arról van szó, hogy az is-3-at megveszem, gondoltam elsõre átképzem erre a legényeket, hogy a stock tankkal jobban boldoguljak, de utána? Két legénységet kellett volna párhuzamosan felváltva játszatni? Lövésem sincs... Sajna orosz ágon nincs nehéz prémem, de amíg akció van a 100% legényképzés/felvétel egyértelmû... Természetesen ez vár több ágon is, amint lesz elegendõ kreditem a nyolcasokra, de a tanácsokkal talán elõre készülhetek azokra is. Köszöntem."