World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elégedett vagyok (biztos van akinek már meg is van az IS6, de nálam átlag játékosnál mert ez sem rossz).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Franciánál 18000 (ARL)
Kínainál 15000 (Type58)
Japánnál 60000 (természetesen nincs más így Chi-to)
Összesen 105000 xp-re van még szükségem januárt 16-ig (van már 6 nap prémem a brit, amcsi és orosz ágon teljesített 100k xp-ért). Zsebben az IS6.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
3 okát látom a nagy visszatérésnek.
1, Az emberek(a jó játékosok) hozzászoktak a növelt repülési idõhöz, megtanultak ezen értékekkel számolni, már nem lehetetlen gyorsan mozgó tank elé lõni.
2, A nagy alfájú Td-k miatt jelentõsen lelassult a játék, van idõ célozgatni. Tévhit, hogy az artyval nem találod el a célpontot. Nekem 40 %-ék felett van (de van 64 %-os találati arányú artim is) egy kicsivel a találati arányom a tier 8 feletti artikkal. Vagyis 10 lövésbõl 4 biztosan talál, és meg merem kockáztatni, hogy négy mellé mennõ lövés esik annyira közel, hogy splaseljen is, így 10 lövésbõl el tudunk érni 8 olyat, ami sebezz. Azért ez nem rossz.
3., Az emberekbe bekódolódott, hogy szarok lettek az artyk, látszik is a mozgásukon, hogy nem törõdnek vele.
Yer-2es falkákra és egyéb bomber gépekre szeretek rárepülni a Ki-102essel ezeket elég csak 1x jól eltalálni az 57mmes ágyúval és nyekk már zuhannak is, elég veszedelmes gép.
Ha sok a bombázó akkor tényleg gyorsan vége a körnek, de patch elõtt is így volt, annyi a különbség hogy 1.37 elõtt nem volt a legtõbb pályán 3-3 földi célpont akkor is gyakori volt hogy hamar vége lett a körnek ha rárusholtak a földi célokra a bombázók.
A bombákat viszont szépen nerfelték, jelenleg ha az 50 kilós petárda ("bomba") nem esik rá a tank közepére semmit se ér, régen se volt nagy szám de most nagyon nehéz bármit is kiszedni azzal a viccel, kisebb a splash sebzésük is, 250es már ok de patch óta azzal is könnyebb téveszteni.
Én speciel nem tapasztaltam a csaták idejében különbséget a régi verzióktól.
WoT: Nishizumi77
2. Gold ammo: tegnap engem egy PzII-es(Tier2-es) lõtt nonstop golddal. T2-ben. No comment.
3. Arty: még mindig rühellem õket. Velük és ellenük játszani is. Elvittem az orosz ágat a Su-122A-ig, de hát az olyan borzalom, hogy szó sincs rá. Semmit se talál el, semmit se sebez, splash 0, rohadt lassan céloz és tölt. Nem tudom kinek van gusztusa ezzel játszani. Komolyan mondom, több tankot lõttem ki TD modban mint mûholdnézetbõl.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
maga kategóriájában elég sokszínûek
vannak a gyors mobilis de kicsit sebzõ artyk
vannak a nagy lassú dögök de bazi nagyot sebzõ gunnal
vannak a fasza counter artyk
vannak kis kitéríthetõségûek, van nagyon nagy
van amivel lehet TD-zni
vannak gyorsan szûkülõ pontos artyk
szerintem nem rossz az artyzás 😊 lehet vele idegesíteni az enemy top tier tankokat 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
6,4es reload, korrekt camo, rohadt jó gun depression, átlagos mozgékonyság. Viszont ennek nuku páncélja van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ÚÚ azt az STB-t megnézném magamnak, gondolom csak egy ideig lesz használható. Az az M48 nagyon állat volt mikor bejött 😄
a random napról napra rosszabb!!!!
csúcsidõben tele a szeró 250k, na ezeknek a 90%-a tomato
mit tud ez az STB-1? Már benne van a játékban? 😄 Többi medhez hasonlítva?
FV4202 kapott már buffot, vagy még mindig ugyanolyan?
Milyenek most a T10-es medek között az erõviszonyok?
Randomot még mindig játszhatatlanná teszik a kempelõ artyk meg a TD-k? 😄
Õrjárat E-75-tel Malinovkán.

csak hát azzal sem lehet nyerni csatákat 😄
Ma lett meg az elit alakulat :3
De T6nál maradtam, nagyon szeretem. Mozogni kell vele sokat
Birch Gun(bejövõs) után nagyon szopacs a Bishop.
Vegyem vissza vagy a T6 arty jó lesz?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem tudom ki hogy érzi, de szerintem most sokkal könnyebb artyzni mint a nerf elõtt. Elõször is, valahogy pontosabbnak tûnik, az álló célokat lazán telibe verem. Aztán ott van az hogy saját tierbe dob, ami garantálja a jó sok 1 hites killt. Mellesleg alig törõdnek vele az emberek hogy van arty, a tankok simán ott dekkolnak a semmi közepén több tíz másodpercet mozdulatlanul, pedig nerf elõtt mindenki fedezékrõl fedezékre kúszott.
Remélem erre nem sokan fognak ráeszmélni a régi artysok közül 😛.
Gyõz / Dönt / Csata: 6 / 0 / 17 ( 35.29% )