World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
karkinoszKEP (15:23:18) and you make your stat
karkinoszKEP (15:23:25) i jsut laugh on you like on t34
karkinoszKEP (15:23:32) fuck your mother and delete the game
ezt most kaptam egy HAD-os csodajátékostól, aki végig ugatta a meccset és a saját csapatát, meg minket is szidott... természetesen nem árultam el, hogy magyar vagyok, mert nem égetem magam, de azért az ilyeneket ne engedjétek már be az olyan régi klánokba, mint a HAD.
Én a csatáim nagyrészét heavykkel toltam le és a gold ammo spam miatt hagytam az egészet a fenébe. De nem ám a td-k zavartak, hanem pont a medek. Addig nekem jobb penem volt, ha egy medium egyedül volt és frontális harcba kerültünk, könnyedén megcsináltam. De a gold ammo miatt nem elég hogy gyorsabbak és a camo miatt mindig övék volt az elsõ lövés még a dps-ben is többet tudtak nálam (ugyanakkora alfa, nagyobb rof-al). Szóval, ezért lettem td-s, mert elegem volt már ezekbõl az idióta gyors mérgezett egerekbõl.
és nyilván kint lövetem magam ész nélkül a mezõ közepén, fõleg hogy 55% körüli a túlélésem egy ennire pocsék random faktor mellett is. Sajnos ez rányomta a bélyegét a játékomra is. Sokszor magamon is észreveszem, hogy bizonyos szituációkat elóvatoskodok aztán emiatt hagyok a korben még +1000 dmg-t például...
2-3 napja ilyeneket "ad". Lassacskán Iván ráteszi a kezét a gombra😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tocsek: Menthetetlen vagy. Teljesen noob szöveg, amit te itt elõadsz. A vérpistikék szoktak ezekkel jönni a csatában, mikor megkérdezem, h miért is lõnek full golddal a papír borsigomra vagy amx-emre. Pazarolják csak a kreditjüket, no problem, de hogy mindegyik idióta, az tuti.
Bekescsaba: A gyõzelemért sok mindent megtesz az ember, ez így van. De akkor sem állja meg a helyét, amit írsz, hiszen 1. pl. a fentebb említett szituban mi indokolja a gold használatot? Semmi. 2. Én is használok goldot, de csak nagyon fontos pillanatokban. Többször észrevettem már magamon, hogyha átváltok goldra, hanyag leszek és néha célzás nélkül lövök, mert úgy vagyok vele, h "ó a gold úgy is átviszi". Aztán jön a mérgelõdés mikor mégse. Na most gondold el ezt annál, aki most kezdi a játékot. Lesz valaha belõle értelmes player? Soha. Weakspotokat nem tanul meg és pl. meddel is csak hátrányára lesz a csapatnak. Ha agyatlan akkor úgy is mindegy, de ha mégsem, akkor nem tanulja meg, h keresni kell a flankelési lehetõséget, mert az ellen frontját nem tudja átlõni és ehhez még sok dolog is kapcsolódik, amit itt most nem fogok leírni. Az ilyen playerek, pedig csak elrontják a többi 14 játékát. Na tipikusan ezeknek a játékosoknak való az arty és a TD, fõleg a wt, fv, foch trió. Csak állnak és nyomogatják a bal gombot. Agyuk az nincs, de simán kiosztanak 2-3k dmg-t.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
OP grafikonok
Rájöttem, hogy fölösleges lenne 😊
nemtom mit lehet ebben szeretni 😄
alig várom már h eladhassam 😄
Lehet,hogy ez csak szimplán matematikai számítással ki lehet számolni,de ez bonyolult nekem.
Most biztos azzal jöttök,hogy mert sok a noob,de az ellennél nem? (mondom,HA normálisan van elosztva).Lehet végigjátszok 20 meccset és minden tagnak (mind a 30-nak ) megnézem a statisztikáját.Ha folyamatos az én csapatomban pl. 5k game és 200-nál kevesebb dmg. és az ellennél ez %-an jobb akkor érthetõ a végeredmény.
Szórásképp-buff elõtti T30-al és Object 704-el kb. 20-25%-al többet sebeztem átlagban körönként, pedig akkor nem volt ennyi tízes, és tele volt artival. Túlértékelt vacak, stoppolóerõ nélkül.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A 10es medeknek is olyan fail a gold ammoja, hogy ihaj. Öröm nézni mikor pattan a fochról vagy benyeli az IS-7es.
Amúgy is ezek flanekelésre vannak oda meg eléz az AP is. Nyomorékok meg úgyse fognak lighttal és meddel játszani, mert kurva nehéz. Nem véletlen, hogy a foch már 43%-os winrates emberek kezében is OP-nak számít, míg mondjuk egy Leo1 54-55%-os winrates ember kezében lesz jó.
A heavyket pedig elsõsorban nem medek szívatják meg, hanem éppen az ilyen foch155 obj268 vöröske goldspammerek, akik 600 méterrõl keresztül hugyozzák még a maust is meg t110e3-t (nem rég linkelték)is a legerõsebb pontjukon.
én játsszak a maradék 70%-al?
felesd el te a hülye goldodat !
nem az a magyar vagyok aki kussol , bele szarik mert elfogadja hogy ez a szar így marad, nem az vagyok aki inkább akkor feladja és abba hagyja
amint lesz valami lehetõség reklamálni (bármilyen) ott leszek
ha goldal lõnek rám , azonnal el is küldöm a picsába
nem fogom ezt elfogadni semmilyen szituációban sem
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am én jobban élveztem a Borsigot mint az Alien királynõt, tényleg nem könnyû vele játszani.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
akkor játsz a mardék 70%al
dehogy nem tûröd még mindig itt vagy és játszol a játékkal 😊
Most kivételesen R3ntonnal sem értek egyet. Még csak a borsig grind végén járok, tehát saját tapasztalat nincs a trógerrel, de ellenfélként sokszor találkozok vele és a legtöbb esetben narancs meg citromsárga játékosok vezetik. Ritka mikor megdöglenek 1k dmg alatt. Hiába a játék legrosszabb camoja, a bokrok mintha 2x rejtõzést adnának neki. Sõt, nemrég felraktam ide az amx 50 120 ace tanker csatámat. Abban szépen látszott, h Airfield mapon õ a hillen, én a basen, és felspotolt engem anélkül, hogy én megláttam volna õt. Akkor hol is az a nagyon rossz camo? Szal, 1 szó, mint 100 a citrom és narancs játékosok is simán csinálnak vele szinte akármelyik mapon 2-3k dmg-t, nem 1x láttam már ezt.
Ez miatt a tankok jó 30%-a mehet a kukába
Ezt tûrjük?
Én biztos nem.
de mást nem lehet tenni el kell fogadni :_(
tûrni vagy abbahagyni
alacsonyabb tierben meg gyõzze kredittel tomato sok sikert neki 😄 100 átlagsebzésével nyilván jut goldammóra<#idiota>#idiota>
az most nyilván nagyobb átütés könnyeb játék és? használd te is, ennyire fáj mindenkinek hogy megsebzik a tankocskáját? 😄
fúj gold OP
jah meg WG szerint rendben van goldammo problem?😄
"úgyis a játékosok érdekeit nézik" és a szerint patchelnek (oh wait)
kapunk hd grafikát leomló házakat dinamikus görgõket DE goldammo marad hát valamit valamiért nem?<#banplz>#banplz>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IS-6 Yeeeeeeeah! <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
+a régen is katasztrofálisnak számító játékbalansz sem arra volt kitalálva, hogy a könnyûtankok 300-as pennel fognak 900akat lõni heavy tankokra szembõl míg azok ugyenennyi idõ alatt max csak 350-et lõnek vissza. Elvégre ezért van a medeknek + lightoknak extra rejtõzködése, sebessége, mert õk kisebb tûzerõt képivselnek. De mikor a gold, free lõszer lett, akkor hirtelen az összes negatív hátrány eltûnt és a kisebb tankok jobb dps-e miatt az összes lassabb tank kb azonnal mehetett is a kukába emiatt, mert páncél, tûzerõ kiütve... aztán robogjál 20-al a pályán miközben a kis szúnyog tankok a géppuskájukkal (amx 1390, 1375, t71, t69 stb) lövik a mausodba meg e100adba a 150-300 dmg-eket. Komolyan mondom akkor igazán megcsinálhatták volna, hogy ha a mozgékony jármûvek, ilyen mértékû tûzerõt kapnak akkor igazán buffolhatták volna a lassabb tankokat is sebesség és manõverezés terén. Pl: szívesen megnéznék egy 60-al száguldozó maust. Nem semmi látvány lenne és akkor már helyben is lennénk a játék jelenlegi színvonalát tekintve. Ócska gagyi hidden konfog vezérelte arcade céllövölde.
Alacsonyabb tierben is többször fogyok ki a sima lõszerbõl, mint ahányszor váltok át kézzel goldra, és ekkor azért, hogy biztosítsam a fraget magamnak, mert simával bizonytalan lenne az utolsó átütés (jellemzõen KV-k, churchillek oldalára, ha srégan vannak). De full HP-s tankra nem kezdek el goldot spamelni, inkább megkerülöm, vagy váltok. (Szóval olyan 100 lövésbõl 2-3x, ha átváltok, már sokat mondok szerintem)
T-54-ben meg szerintem sosem használtam goldot a(z alsó) nagyágyúval (de volt benne is), az LB-1el néha igen, mert E-100-akról hátulról pattant 5m-rõl. 😊
T10 tankokban azért tartok aranyat fõként (de általában úgy készülve, hogy 20-30 sima lövést leadhassak random közben sima AP-val ROFtól függõen), hogyha esetleg CW-re menni kellene, és nincs idõ a tankot átkonfigolni, akkor is legyen benne arany. Volt már rá példa, hogy megszívtam így IS4 vagy IS7-el, még nagyon régen. De orosz mednél szintén elõfordul, hogy kifogy az a 35 APCR, amit viszek. (Bár CW-n medekkel én nem szoktam HEATet lõni, opsz, most lebuktam)
Alapvetõen szerintem 200m pen felett felesleges goldot lõni. Mindent be tudsz lõni szembõl legalább 1, de inkább 2 helyen, ha pedig nem megy, akkor a 15 tankból van választási lehetõséged, hogy mást lõjj.
És kivétel mind alól persze szerelmem, az FV TD. Mert az golddal fun, anélkül csak egy tucat TD lenne. Ennek ellenére nem sok embert látok vele 3800-3900-as átlagdmg-el, még ha mindenki goldot is lõ vele, pedig direkt meg szoktam nézni rendszeresen a jó (átlag)statú FV TD-k tankstatját. De engem bosszant, hogy ünnepekkor volt pár rossz köröm vele, és 4k alatt vagyok már megint. 😄 Így full golddal van vele +-10k közti profit/veszteség legtöbbször, inkább a bekapott dmg-tõl függ ez nagyon.
Ui.: A kalandregényes gondolatmenet rész csak gõzkieresztés (vizsga elõtt) volt, a makrogazdaságos dolog viszont saját tapasztalaton (is) alapul. Mielõtt még átmegyek romantikus hõsbe.
most miért fáj az hogy azzal lõ, hát tegye te is csinálhatod nem? DE hát akkor
goldspam miatt már csak a goldspam miatti sírás a szánalom mint ami itt megy most is, de minden játékban ez megy, aki freetoplay játékban itemshopot használ (real moneyt költ játékra) az egy büdös gazdag nolifer geci itt ráadásul te is használhatod goldot bármikor ingyen
hát én ezen csak röhögök 😄 legyen ez a legnagyobb gond a játékban hogy goldal lõ, ha kokányfos botpiros tomató akkor arannyal sem lõ át ha apvel se tud, továbbra sem értem miért fáj az mindenkinek hogy arannyal lõ 😄 engem kurvára nem zavar, inkább az ha 1hitel és kiröhög nah ott legszívesebben átütném a monitort de nem anyázom le csak nyomok egy mosolygós smilet gg
amúgy semmi másért nem használnak goldot csak statnövelés miatt több dmg hello szia goldammo cry off 😄
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
15-15 nél VÉGIGNÉZIK AHOGY BEFOGLALNAK????
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...