World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg ezeket a a hangokat hogy : szõke cigány ááooáá, mitakarezahitle,mágnespicsájú és tegecchii - ezeket egy módba bekéne rakni😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy meg de, ez teljesen reális, és mindennapos volt, és igen is ez lehetséges. Legalábbis, nagyon sokan nagyon erõsködtek, hogy ez így volt, és így helyes. Tök mindegy, a játékban van és lesz ilyen. Nem minõsítem, csak mondom, ez a helyzet.
példaképem xDDD
OFF vége
Az ARL-en az F3 löveget használom, mert jobb a célzása, a célzásideje és a ROF is csak kicsit rosszabb. Aranyat csak a T8 heavykre kenek vele, a 170 pen elég a többihez. És szembõl kell állni mindenhez, tud pattogni rendesen. Egyébként a camoja is tûrhetõ.
Ehhez a tankhoz egyébként pont a wot officialosok mutattak egy trükköt videón, akkor amikor tavaly tavasszal v. nyáron a hónap tankja volt (csak repair skilles crew kell bele meg szerszámláda). Majd kikeresem a linket, a lényeg az hogy kidugod a lánctalpat szögben az épület mögül és a tank nem sérül.
Persze vesztettünk. Végén meg jelent az öreg anyja lukával, fel spottolt, ~100 hp-val.
Rá lõttem, de ghost shell effektus bekapcsolódott, át ment rajta a lövedék. De bezzeg belém a Kv-2 sebezett a T1 Heavyvel. Rajtam nem megy át a lövedék.
Lehet nekem is be kéne írnom ezt ?
úúúúúú a k***a életbe 😄
ilyen finom sört még nem ittam <#finom>#finom>
http://4.bp.blogspot.com/-1O4SE5niGnA/TljerHb0LlI/AAAAAAAAAKg/syiUbQVOvd4/s1600/RIMG8304.jpg
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
teste elég papír, néha pattint
tornya szintén papír, csak lövegpajzs veszi be 0-ra
gun többet üt át, de vicc a sebzése
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval viccet félretéve, mindig érdekes a nevet váltott accountokat figyelni, és hogy épp mi lesz velük, nõ-e, vagy sem a csataszám, stb. De kinyomozni még szórakoztatóbb.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
STA-1 szerintem a legjobb hulldownban jelenleg a 10esek közül, bár csak teszten próbáltam.
A caernarvonrõl mi a véleményetek? Fõleg az érdekel ,hogy a T 32 ki lehet -e váltani vele. Mint ha ennek is jó gun depje lenne és keményfejû csak jobb átütéssel.
Valamint érdekel ,hogy a japán STA-1 mennyire használható hull downba? Mennyire kemény a feje randomban mondjuk a caernarvonnal összehasonlítva.
Szerintem az a goldammo a te álmod, nem? 😛
Meg mondjuk nem a 105-ösel kellene használni hanem a kilencvenessel. <#crazya>#crazya>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Tessék ez vár majd ott is rád... Téged még az ûrbõl is td-k szednének ki.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Semmi értelme már kommenteli ide, de már lassan olvasni se érdemes a
fórumot. Egy szemét lett valljuk meg, és ehhez én is hozzájárultam sajnos.
Én befejezem, úgyhogy megkönnyebülhetnek itt páran, kitisztult számukra a levegõ, én többet biztos nem írok ide. Már mondtam ezt, de most be is tartom. Egy darabig még olvasni fogom a fórumot, de ha nem lesz olyan hasznos info, ami az FTR-en nincs fent, akkor olvasni se fogok feljárni.
"
Swedish people are albino monkeys