World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honlap: http://worldofwarships.com/
Fórum: http://forum.worldofwarships.com/
Akit érdekel és tud angolul itt mindent megtalál.
es ennel tobbet en meg nem is hallottam a warshipsrol.
Vagy senkit se érdekel? Jó hát nem lehet mindig azt leírni, brühühü szar a csapat brühühühü
http://www.randomcodegenerator.com/generate-codes#result
Mire kell ? 😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dream Team! <#help>#help> <#wow1>#wow1>
A vicc az, hogy simán nyertünk. TOMATOOOOOO POWA!!!! <#zavart2>#zavart2>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A KV-1S így nézett ki(Kubinka)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Írni se tudsz, de azért a szemétkedéshez van eszed, és még dicsekszel is vele... <#levele>#levele>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy semmire nem jutok vele?
páncélzata nuku, ágyúja se valami nagy szám
csak a sebessége ér valamit, de cserébe alig fordul
mit lehet ezzel kezdeni?
|Származási hely: Degec|
- A különálló felfüggesztés bevezetése után nem változik semmi, mert ez csak vizuális.
- Az hogy a Chi-Ha könnyû tank a Kínai ágban és közepes a Japánban attól van, hogy mind két hadsereg máshogy sorolta be. (A Japán Chi-Ha-nak nincs meg a könnyû tank álca bónusza.)
- K: "Az UEFA szerint Izrael Európában van és ezért az Izraeli tankoknak is az EU ágban kell lenniük" V:"Sajnálatos módon, nincs megállapodásunk az UEFA-val"
- Nincs "lövés és meghalás egyszerre" a WoT-ban. Az egyik esemény mindig elõbb következik be, ez nem bug és nem lesz megváltoztatva.
- Nincs köze az új motorhangoknak a HD klienshez.
- Lehetséges hogy sártól koszosak lesznek a tankok a csata során.
- Lehetséges hogy a lánctalpak "megcsúsznak" a jövõben.
- Változás a JT88-ban? "Ha változtatunk majd elmondjuk."
- A tûz és a lõszerrekesz robbanás is befolyásolja a creditet. Mind kettõ modul sebzést okoz és ez beleszámol a creditbe.
- Amikor a tankok pénz szerzését állítják be akkor számolnak a lõszer és javítás árával is, de még az arany lõszerrel is számolnak.
- Amikor megkérdezték melyik jobb XP szempontjából, a teljesn HP-t leszedni vagy kevés HP-val rendelkezõ tankokat kilõni, SerB azt válaszolta hogy jobb ha egy kevés HP-val rendelkezõ tankot kiszedünk elõszöer mert akkor egyel kevesebb ellenséges ágyú lesz és így növeled az esélyét a nyerésnek és így többet kaphatsz a csata végén.
- SerB egyelõre azzal számol hogy a HD tartalom külön lesz a normál klienstõl.
- Úgy tûnik, a Bambusz foltok (Pearl River) nem adnak álca bónuszt.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A medálok ugyan olyan egónövelõ semmire nem jó, csak jól mutató dolgok, mint az a mutató, hogy hány nyert és vesztett csatád van. Bár az elsõnek legalább még értelme is van, mivel megküzdöttél érte, a másodiknak viszont még az sincs. Az egy olyan adat amihez vajmi kevés közöd volt kb. 7% körüli, tehát se szégyenkezni való, se dicsekedni való nincs benne.
Az, hogy nyertes, vagy vesztes oldalon leszel, a gép sorsolja ki sokszor elég egyoldalúan és nem rajtad múlik.
Ez a játék egyik legnagyobb hibája. Nem az egyén teljesítményét mérik, hanem általuk kisorsolt 2 csapatét. Azt pedig hogy mennyire "kiegyenlített" a játék, jelesen mutatják a sorozatos 15-1 és 15-5 közötti eredmények. Tehet ezek alapján semennyire. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lammaer, gyere csak szakaszolni, adok neked top gunt. 😛
15k az IS-6ig, de annyira nincs kedvem, hogy az valami hihetetlen.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A topgun nálam azért topgun mert ÉN lõttem le 6-ot, versenyezve a csapattársaimmal.
Ennek megfelelõen soha nem is kérek senkit hogy "légyszilégyszi, vessz el némi XPt hogy nekem meglehessen a 6. killem" és nem is szoktam foglalkozni azzal hogy vkinek meglegyen.
Ettõl értékes a medál, nem azért mert összerakják nekem. Szemét vagyok 😊
Az a feladat. Ha én foglalok nehogy már kimenjek a körbõl és dobjam el az xp t , hogy a szerencsétlen vérpistikék még ezren megpróbálják a maradék lowhp s tankokat levadászni....
No cap.. ROFL...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤