World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, Köszönöm a segitséget!

Esetleg egy T-34-e jobban elbánik egy KV1-el, mint a PzIV-?
Én személy szerint könnyen boldogulok PzIV-el egy KV-1 ellen, mondjuk nem szembõl rontok rá, meg a 105-ös ágyúval egész kellemes csatákat lehet vele vívni.
Maala
Höhö, nyominger IS-6 megvan végre, 3 egymást követõ csatával. 😄 Trololol.

Draw!
Malinovka 2014.01.08. 21:35:51
Type 58
Experience received:1 320 38 781
Battle achievements Confederate, Sharpshooter

Mission completed! Reward:
Premium days added: 3

Victory!
Live Oaks 2014.01.08. 21:45:36
Cromwell
Experience received:1 848 46 191

Victory!
Redshire 2014.01.08. 21:55:03
Type 4 Chi-To
Experience received:952 23 557

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lunki88
Hát készülj fel rá hogy szembõl csak pattogni fogsz róla. Nekem nagyon rossz emlékeim vannak róla. 😄
Master91
741.et baszott a Hummel a 7es japómba....

de op td..
Pz IV nem veszi fel a KV1-el a versenyt? 😞
Igaza volt R3ntonnak, nem is rossz ez a PTA! A mellékelt kép full stock tankkal játszott csata után készült. Már így is nagyon mozgékony, de rájöttem, hogy mitõl igazán jó. Nem vesznek észre! Megnéztem a camo értékét és ledöbbentem mennyire jó. Ez rettentõ sokat számít egy papír tank esetében. Szóval lehet mégsem lesz ez olyan szörnyû grind a Leo 1-ig. Örülök, hogy belevágtam.

Kár, hogy kiestetek az EU WGL-bõl. 😞
A randomot egyedül tolod majd, vagy a stronkokkal? Kommentálni is fogsz?
Lunki88
Annak idején hogy vártam hogy meglegyen a PZ IV, aztán nagy pofáraesés lett belõle. Azt hittem én kis naív, hogy majd nagyban irtom vele a ruszki tankokat, de a kv1-esek szétszedtek mint foxi a lábtörlõt. 😊
A Pz IV jobb ágyú, a Pz III/IV jobb mozgékonyság. Stílusfüggõ. Nekem anno a Pz IV jobban használhatónak tûnt, de akkoriban a III/IV-gyel trollgun-os KV-k elõl menekültem.
Master91
Ennyi idõsen sztem haverozzon...

én bunkikat építettem és biciklivel versenyeztünk :S
Kár, hogy nem szeretnél fejlõdni, mert nagyon keveset kellene tenned, hogy akár átlag feletti játékos legyél. Engem motivál a sikerélmény, ezt pedig minimális tanulással megkaphatja bárki. De ha így is élvezed a játékot, akkor hajrá. További jó játékot!
Ha így nézed persze van ennél is lentebbxD
Jónak nem titulálnám, de ennyi idõs létére meglepõen használja a fejét. Legalább van egyéni elképzelése, nem úgy mint a sok autistának, akik csak nyomják a W-t aztán meghalnak. Más kérdés, hogy ennyi idõsen nem kéne ilyen stílusú játékkal játszani.
Pz IIIVIV vagy Pz IV ?
Megyik a jobb? A Pz IIIIV pattannak a páncélról a lövedékek?
NoparaWot
na még ilyen meccseket mára (Y)

Master91
1. nem olyan hülye

meg indult a "sereggel" elõre, és nem össze-vissza lövöldözött, sebzett is

2. nem kempelt. meg állt, egy szar helyen, de nem ott baszta az anyját míg szét verték a csapatját

nem tudom te miket láttál eddig a wotba, de õt simán "jó" -nak tituláltam ebbe a csatába...
Mausbattle (killbull, rush, stb...) rush0620 név alatt játszik.
Haha nem olyan hülye? Akkor biztos normális dolog bekempellni a kör mellé😄 Tipikus 12 éves gyökér aki miután kijátszotta magát minecraft-al és coddal feljön boldogítani a népet. És az ilyen azt hiszi hogy mindenképp meg kell osztania a világgál hogy ordíbál szopránban.
Master91
Ott kéne lenni 😞

meg mindig nem erted , ha a vesztes csapatban vagy mondjuk t9-ben sebzel mondjuk 3k-t ( ami nem kiemelkedo , de azert megtetted a magadet) nem kapsz semmilyen medalt ( azert ilyen is elofordul eleg surun) , es a nyertes csapatban az afk/bot/idiota aki o damage-val zart tobbet kap mint te.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

GabeE3e
Az most is megkapja a teljes xp-t, amennyiben csata hõse medált szerez,ami :top gun,védõ,mesterlövész,acélfal stb.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

nem a csapatnak.... annak aki csinalt is vmit , olvasd vissza<#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Bee!
Õszintén szólva annyira a fejlõdés ezen része nem érdekel, nem foglalkozom vele. Azért játszom, mert sok idõm van és szórakoztat a dolog. Mivel ennek a játéknak a tank csatához igazából annyi köze van csak, hogy benne van a nevében a tank, így bevallom õszintén sokszor többet nevetek, mint lövöldözöm azon, amik benne zajlanak. 😊Jó kikapcsolódás egy nyugdíjasnak a második gyerekkorra. 😊
Ha megnézed a listát mikkel randalíroztam eddig és mióta játszom, azért elég messzire jutottam 3300 csatával a koromhoz képest. 😛
Még akkor is ha most az IS 3 alap felszereléssel felér 3 heti folyamatos krumplipucolással egy egész ezred részére....
GabeE3e
Miért kellene a vesztes csapatnak,ugyanannyi xp-t kapnia mint a gyõztesnek?

A másik a foglalókör, persze csodás lenne ,ha nem tudnánk foglalni, és maradnánk 8-an egy tank ellen amit nem találunk meg, aztán döntetlen.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

No de ha nem rakná föl és menõzne magával akkor oké, no de így.
van igazsag abban amit mondasz

No ilyen az, amikor az óvoda helyett a géphez engedik....
Ez mondjuk igaz, de nekem már ez is sok volt.
Tehát helyes volt az elméletem. 😊
De Te még csak 3300 csatát játszottál, innen még könnyen tudsz fejlõdni. Most altatom a fiamat, utána leírom bõvebben. 😊
Master91
Nézném, de holnap pont suliba leszek >.>
Master91
Ez még nem is olyan hülye!
Katana6161 név alatt találsz meg a játékban.
Légy újra üdvözölve, mausbattle...

Tévedtem...

Ezt a részét nem is vitattam, hogy az egyén is fontos.
De látom páran félre értették a lényeget.
Amit kifogásoltam, azaz amirõl negatív véleményem van a játékban:
A játék és a jutalmazás ( credit, pont ) a csapat munkájára épül. Ha nyer oké, ha nem, akkor alig ad valamit, hiába lõttél ki 6 enemyt.
Magyarul még az is többet kap, aki a nyertes oldalon a háttérben sunnyogott a csata alatt és 1 lövést nem adott le.
Igazságos az lenne, ha a lelõtt hp és kill alapján pontozna, függetlenül attól, hogy ki nyert.
Nekem ez a véleményem, és ez is marad. Akárcsak a bázis foglalás dologról, amit szintén marhaságnak tartok. Sokszor 2-3 veszteség mindkét oldalon és vége a csatának, mert 3-4 gyors berohan, elfoglalja a bázist és kész. Aki meg harcolni indult, nem ér vissza. annak is sok értelme van... 😊
Harc lenne az utolsó tankig, vagy amíg le nem jár az idõ és kész.
No de ez egy magán vélemény, nem kell vele egyet érteni.
Már csak 70%. Ide is bemásolom a Prohardveres hozzászólást, hátha érdekel valakit.

Régebben kérdezte valaki, hogy az aláírásomban szereplõ streamelgetõs idõszak mikortól veszi kezdetét. Az idõpont már biztos, így az elsõ adás holnap 18:00 órától kezdõdik. Itt láthatjátok majd: http://hu.twitch.tv/mrscheff
Egyelõre random csatázgatás felmérés céljából. (Van-e rá igény, tetszik-e nektek és hogy élvezem-e?) A terv egyébként az, hogy hétfõnként és csütörtökönként 18:00 órától lenne 2-3 óra adás.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Count Adyn
Nos a témához annyit tudok hozzátenni hogy az elmúlt 10ezer csata alatt 1% alattit változott a win rate em, hosszu távon nem tényezõ a szerencse.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akkor légy üdvözölve újra az SG-n! 😊

1. Így van
2. A csapaton múlik, de néha lehetek én(55% WR) is döntõ tényezõ. Szakesz(71%)-Diegho(passz, de meglepne, ha 65% alatt lenne)-Pointer(60,5%)-Kwagga (60,5%)-stb.. pl. sokkal gyakrabban hoznak le hátrányból/döntenek el csatát, mint én. Most Hami-t fel sem hozom a 82,2%-os WR-tel, mert õ rengeteget századozik. A lényege annyi a dolognak, hogy õk a saját HP-juk többszörösét sebzik, több tankot lõnek ki (kevesebb ágyút hagyva az ellenfélnek), mint az átlagos játékosok, és ez már 60-70%-ban elég ahhoz, hogy megnyerjék a csatát.
3. Fent kifejtettem.
Én nem vettem észre, hogy a jobbak mindig egy oldalt erõsítenének. Vannak anomáliák, de szerintem random az egész.
Semmi közöm a nevedhez, szívesen olvasom mindenki véleményét. Egyedül azért érdekel, mert kíváncsi vagyok az elméletem helyességére.
"Az enyém most 44,8%"

Nincs több kérdésem. Szerintem felesleges lesz gyõzködnötök.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hi emberek, ez a videó csak engem akaszt ki vagy másokat is?
Ne vedd magadra ,csak mar mindenki paranoas ha meglat egy friss regget , mivel egy idiota azzal szorakozik hetek ota ,hogy bereggel mint uj felhasznalo , mindenkibe belekot kibannoljak es kezdi elorol masnap.

namost az igaz hogy a program donti el hogy melyik csapatba kerulsz(ebbol jonne 50-50 rate) ,DE 100 meccsbol 5-10 esetben egy jatekoson mulhat a win/loose ,igy alakulnak ki 5 ezer csata felett a kulonbsegek , hogy az egyen milyen aranyban tud elni a lehetoseggel

Maala
Egy egyszerû tyúk vagy tojás kérdéssel rávezetlek, hogy hol a hiba a gondolatmenetedben:

Mi volt elõbb, hogy te eldöntöd a csatát, és utána nyeritek meg; vagy elõbb nyertek, és utána döntöd el a csatát?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Talán olvass figyelmesen stoppos, hogy mire is írtam a 7%-ot. 😊
Az enyém most 44,8%
Beleszámítva a mai "csodálatos" 32 csatából 20 vesztett eredményt is. 😊
Bee!
Nem szokásom trollkodni, bár mindenhol mást neveznek annak, az emberi nyelv meg a sajátom. 😊
Ami a cáfolatot illeti:
Nézzük a tényeket és cáfolj Te, ha tudod.
1. A program dönti el melyik csapatba kerülsz.
2. A csapaton múlik, hogy nyersz, vagy vesztesz, lehetsz döntõ tényezõ, de nem nyerheted meg egyedül.
3. A fenti kettõbõl adódóan nem egyedül rajtad múlik a végeredmény.
Az, hogy a program valamilyen módon összesorsolja a jobbakat, rutinosabbakat egy idõ után a másik fél kárára, hogy jobb legyen a mutatójuk nem válik a rendszer dicséretére.

Ami pedig a játékos nevem illeti, a véleményemnek mi köze van ahhoz, hogy milyen néven vagyok a játékban?
Igen, tegnap regiztem, mivel a régi belépésem törlésre került, ami nem csoda hisz már 10 éve nem jártam erre. Most is csak e játék kapcsán tévedtem ide.
Azt írta, hogy 7% körüli, szal tuti nema win rate is luck bagázsba tartozik. Mondjuk az inkább 14%, de egy irányba az 50-tõl legyen kb hét. Halandóknak...

Tegnap regisztráltál ezen a néven, tehát vagy valóban új tagot üdvözölhetünk benned, vagy a szokásos troll jelent meg köztünk emberi nyelvre hangolódva.
Régebben volt már itt errõl vita, de fura módon mindig az átlagos vagy annál gyengébb statisztikai mutatókkal rendelkezõ játékosok állítják azt, hogy a gyõzelmi arány kizárólag szerencse kérdése. Hosszú távon vizsgálva az egyes játékosok teljesítményét kiderül, hogy a teljesítménye hatással van a gyõzelmi arányaira. Nem fogsz találni 50%-os unikum játékost, 65-70% körülit már annál inkább. Piros-narancssárga játékos sem fogsz tudni mutatni több, mint 5000 csatával a háta mögött 60% feletti gyõzelmi aránnyal. Ha - mint állítod - kizárólag szerencse kérdése lenne a WR, akkor 50% körül mozogna mindenkié. De ez nem így van.
Logikusan tovább boncolgatva a kérdést: azt sem vetted figyelembe, hogy nagyon ritkán kerülsz olyan csatába, ahol kizárólag a saját tierbeli tankok vannak. Csatán belüli top tierben vagy spotterben egy unikum vagy egy kiváló jártékos könnyebben eldöntheti a csatákat.
De cáfolj meg nyugodtan, ha szerinted nincs igazam, de ezt tedd úgy, hogy leírod a játékbeli nevedet is - kíváncsi vagyok, hogy helyesen tippeltem-e.
Ha mar van 5 killed es neked adjak az utolsot akkor en nem aggodnek a helyedben, hogy a csapat hozta ossze neked. Egyebkent is ha belegondolunk az osszes killt a csapat hozza ossze mert nagyon ritka amikor magadnak spottolsz es te lovod le az osszes hp-jat egy tanknak.

A WoT-os etiketthez egy tortenet: A multkor 13-90-nel voltam Fisherman's Bay-en. A vegen en maradtam a egyedul egy T57 ellen. Nekem 50hp neki 800 korul. Kozepen kergetoztunk egy haz korul vagy 2 percig majd mikor fel perc maradt irtam, hogy kimegyek, lojjon ki mert a draw senkinek sem jo. A csapatunkbol tobben is GG-vel jeleztek, hogy egyetertenek.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

3 fok történelmi gun depression-el, hajrá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezért én küzdöttem meg, nem kértem a csapattársaimat, hogy hagyják meg nekem a killeket, nem kértem õket, hogy ne foglaljanak. De... Ha nem kapom ki a T30-at vakon ammorack-kel, akkor nincs meg a pool medál. Látták, hogy közel vagyok a 10 killhez, mégis beálltak foglalni úgy, hogy az ellenfél esélytelen volt. Íme:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

9 killnél járok, de 3 tankunk azért foglal...

Itt a bemákolt tizedik, ami ha nem sikerül...

...akkor a Pool sincs meg, mert kilõtték a foglalók

Aki pedig nem hajlandó lemondani a foglalás miatti pár xp-rõl, vagy egy killrõl ilyen esetben, annak kívánom, hogy szintén lelopják a killeket, amikor közel van egy epic medálhoz.