World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg egy T-34-e jobban elbánik egy KV1-el, mint a PzIV-?
Draw!
Malinovka 2014.01.08. 21:35:51
Type 58
Experience received:1 320 38 781
Battle achievements Confederate, Sharpshooter
Mission completed! Reward:
Premium days added: 3
Victory!
Live Oaks 2014.01.08. 21:45:36
Cromwell
Experience received:1 848 46 191
Victory!
Redshire 2014.01.08. 21:55:03
Type 4 Chi-To
Experience received:952 23 557
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A randomot egyedül tolod majd, vagy a stronkokkal? Kommentálni is fogsz?
Megyik a jobb? A Pz IIIIV pattannak a páncélról a lövedékek?
meg indult a "sereggel" elõre, és nem össze-vissza lövöldözött, sebzett is
2. nem kempelt. meg állt, egy szar helyen, de nem ott baszta az anyját míg szét verték a csapatját
nem tudom te miket láttál eddig a wotba, de õt simán "jó" -nak tituláltam ebbe a csatába...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
There is but one rule: Hunt or be hunted.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Õszintén szólva annyira a fejlõdés ezen része nem érdekel, nem foglalkozom vele. Azért játszom, mert sok idõm van és szórakoztat a dolog. Mivel ennek a játéknak a tank csatához igazából annyi köze van csak, hogy benne van a nevében a tank, így bevallom õszintén sokszor többet nevetek, mint lövöldözöm azon, amik benne zajlanak. 😊Jó kikapcsolódás egy nyugdíjasnak a második gyerekkorra. 😊
Ha megnézed a listát mikkel randalíroztam eddig és mióta játszom, azért elég messzire jutottam 3300 csatával a koromhoz képest. 😛
Még akkor is ha most az IS 3 alap felszereléssel felér 3 heti folyamatos krumplipucolással egy egész ezred részére....
A másik a foglalókör, persze csodás lenne ,ha nem tudnánk foglalni, és maradnánk 8-an egy tank ellen amit nem találunk meg, aztán döntetlen.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
De Te még csak 3300 csatát játszottál, innen még könnyen tudsz fejlõdni. Most altatom a fiamat, utána leírom bõvebben. 😊
De látom páran félre értették a lényeget.
Amit kifogásoltam, azaz amirõl negatív véleményem van a játékban:
A játék és a jutalmazás ( credit, pont ) a csapat munkájára épül. Ha nyer oké, ha nem, akkor alig ad valamit, hiába lõttél ki 6 enemyt.
Magyarul még az is többet kap, aki a nyertes oldalon a háttérben sunnyogott a csata alatt és 1 lövést nem adott le.
Igazságos az lenne, ha a lelõtt hp és kill alapján pontozna, függetlenül attól, hogy ki nyert.
Nekem ez a véleményem, és ez is marad. Akárcsak a bázis foglalás dologról, amit szintén marhaságnak tartok. Sokszor 2-3 veszteség mindkét oldalon és vége a csatának, mert 3-4 gyors berohan, elfoglalja a bázist és kész. Aki meg harcolni indult, nem ér vissza. annak is sok értelme van... 😊
Harc lenne az utolsó tankig, vagy amíg le nem jár az idõ és kész.
No de ez egy magán vélemény, nem kell vele egyet érteni.
Régebben kérdezte valaki, hogy az aláírásomban szereplõ streamelgetõs idõszak mikortól veszi kezdetét. Az idõpont már biztos, így az elsõ adás holnap 18:00 órától kezdõdik. Itt láthatjátok majd: http://hu.twitch.tv/mrscheff
Egyelõre random csatázgatás felmérés céljából. (Van-e rá igény, tetszik-e nektek és hogy élvezem-e?) A terv egyébként az, hogy hétfõnként és csütörtökönként 18:00 órától lenne 2-3 óra adás.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1. Így van
2. A csapaton múlik, de néha lehetek én(55% WR) is döntõ tényezõ. Szakesz(71%)-Diegho(passz, de meglepne, ha 65% alatt lenne)-Pointer(60,5%)-Kwagga (60,5%)-stb.. pl. sokkal gyakrabban hoznak le hátrányból/döntenek el csatát, mint én. Most Hami-t fel sem hozom a 82,2%-os WR-tel, mert õ rengeteget századozik. A lényege annyi a dolognak, hogy õk a saját HP-juk többszörösét sebzik, több tankot lõnek ki (kevesebb ágyút hagyva az ellenfélnek), mint az átlagos játékosok, és ez már 60-70%-ban elég ahhoz, hogy megnyerjék a csatát.
3. Fent kifejtettem.
Én nem vettem észre, hogy a jobbak mindig egy oldalt erõsítenének. Vannak anomáliák, de szerintem random az egész.
Semmi közöm a nevedhez, szívesen olvasom mindenki véleményét. Egyedül azért érdekel, mert kíváncsi vagyok az elméletem helyességére.
Nincs több kérdésem. Szerintem felesleges lesz gyõzködnötök.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
namost az igaz hogy a program donti el hogy melyik csapatba kerulsz(ebbol jonne 50-50 rate) ,DE 100 meccsbol 5-10 esetben egy jatekoson mulhat a win/loose ,igy alakulnak ki 5 ezer csata felett a kulonbsegek , hogy az egyen milyen aranyban tud elni a lehetoseggel
Mi volt elõbb, hogy te eldöntöd a csatát, és utána nyeritek meg; vagy elõbb nyertek, és utána döntöd el a csatát?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az enyém most 44,8%
Beleszámítva a mai "csodálatos" 32 csatából 20 vesztett eredményt is. 😊
Nem szokásom trollkodni, bár mindenhol mást neveznek annak, az emberi nyelv meg a sajátom. 😊
Ami a cáfolatot illeti:
Nézzük a tényeket és cáfolj Te, ha tudod.
1. A program dönti el melyik csapatba kerülsz.
2. A csapaton múlik, hogy nyersz, vagy vesztesz, lehetsz döntõ tényezõ, de nem nyerheted meg egyedül.
3. A fenti kettõbõl adódóan nem egyedül rajtad múlik a végeredmény.
Az, hogy a program valamilyen módon összesorsolja a jobbakat, rutinosabbakat egy idõ után a másik fél kárára, hogy jobb legyen a mutatójuk nem válik a rendszer dicséretére.
Ami pedig a játékos nevem illeti, a véleményemnek mi köze van ahhoz, hogy milyen néven vagyok a játékban?
Igen, tegnap regiztem, mivel a régi belépésem törlésre került, ami nem csoda hisz már 10 éve nem jártam erre. Most is csak e játék kapcsán tévedtem ide.
Régebben volt már itt errõl vita, de fura módon mindig az átlagos vagy annál gyengébb statisztikai mutatókkal rendelkezõ játékosok állítják azt, hogy a gyõzelmi arány kizárólag szerencse kérdése. Hosszú távon vizsgálva az egyes játékosok teljesítményét kiderül, hogy a teljesítménye hatással van a gyõzelmi arányaira. Nem fogsz találni 50%-os unikum játékost, 65-70% körülit már annál inkább. Piros-narancssárga játékos sem fogsz tudni mutatni több, mint 5000 csatával a háta mögött 60% feletti gyõzelmi aránnyal. Ha - mint állítod - kizárólag szerencse kérdése lenne a WR, akkor 50% körül mozogna mindenkié. De ez nem így van.
Logikusan tovább boncolgatva a kérdést: azt sem vetted figyelembe, hogy nagyon ritkán kerülsz olyan csatába, ahol kizárólag a saját tierbeli tankok vannak. Csatán belüli top tierben vagy spotterben egy unikum vagy egy kiváló jártékos könnyebben eldöntheti a csatákat.
De cáfolj meg nyugodtan, ha szerinted nincs igazam, de ezt tedd úgy, hogy leírod a játékbeli nevedet is - kíváncsi vagyok, hogy helyesen tippeltem-e.
A WoT-os etiketthez egy tortenet: A multkor 13-90-nel voltam Fisherman's Bay-en. A vegen en maradtam a egyedul egy T57 ellen. Nekem 50hp neki 800 korul. Kozepen kergetoztunk egy haz korul vagy 2 percig majd mikor fel perc maradt irtam, hogy kimegyek, lojjon ki mert a draw senkinek sem jo. A csapatunkbol tobben is GG-vel jeleztek, hogy egyetertenek.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9 killnél járok, de 3 tankunk azért foglal...
Itt a bemákolt tizedik, ami ha nem sikerül...
...akkor a Pool sincs meg, mert kilõtték a foglalók
Aki pedig nem hajlandó lemondani a foglalás miatti pár xp-rõl, vagy egy killrõl ilyen esetben, annak kívánom, hogy szintén lelopják a killeket, amikor közel van egy epic medálhoz.