World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is rendben van. Ha látom többen elkezdtek foglalni, akkor ez van, lehet én is beállok, mert elég alacsony a cap arányom, nem árt javítani. A probléma pl. amikor többen üldözzük a maradék ellent és 1 esetleg 2 addig semmit nem teljesítõ játékos beáll foglalni. Egyébként a szétoszott XP, ha jól tudom függ a csapat össz sebzésétõl és killjétõl. Ezért szokott 200-300 XP adni a csata nélkül befoglalt meccsekre. A foglalásért talán 1 pont / 1 XP jár. Lehet, hogy a foglalók (fõleg ha 3-an vannak) ha abbahagynák a foglalást több XP-t kapnának a végén.

Általában. Van aki szokott figyelni ilyesmire...

Zegi Norbi HUN
Mennyi ilyen van... Meg amikor majdnem megvan a Top Gun, vagy Radley medál, te megkéred õket had legyen tiéd a kill, erre azért is kilövik elõled... Az ilyenek miatt szívesen átnyúlnék a monitoron... Én megtudtam tenni, más nem nagyon tudja vagy nem is érdekli. Én ha ilyet látok, mindig átengedem, ez nem kérdés. Utána mindig nagy "thx, ty bro" vagy hasonló jön😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

ToCsEk
valaki tudná linkelni azt az oldalt ahol a búnuszkód generálást csináltuk?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

patchaou
WoT etikett?! Ez jó XD Ha 10 killnél jársz a 11.-et még simán belopják elõled...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Zegi Norbi HUN
Engem nem szokott érdekelni, ha foglalni akar, akkor foglaljon. Megpróbálok minél több sebzést bevinni addig és ennyi. De nem egyszer volt már, kellett a Top Gun és a fenének se tudott volna annyit megtenni, hogy kijön a körbõl. Én kitudtam menni a körbõl mikor ilyen helyzet fordult elõ és ennyi. Más is igazán megtehetne ennyit... Ezek hozzátartoznak a WoT etikettjéhez.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

patchaou
Ha esélyem sincs egyet kettõt belelõni a megmaradt egy-két low hp-s tankba, akkor Én is inkább foglalok. Azt meg magasról leszarom, hogy a többiek miért kapnak xp-t. Nem azért játszom, hogy a random csapattársak xp-jét farmoljam, a sajátom fontosabb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Múltkor Malinovkán volt ez, a csata végére 1 kill kellett volna a Top Gunhoz, 2 ellenséges tank maradt, mindkettõ közel egy lövéses, de az idióta, bokorban bázis mellett ülõ scoutunk, meg az egy lövést sebzõ AT7-ünk átvergõdött valahogy a bázisukhoz és behúzták. Kétszer kértem hogy ne foglaljanak, fél percet kell várniuk, de leszarták, sõt az AT beírta hogy "Hehehehe". Na az ilyennek azért elkapnám a nyakát.
Zegi Norbi HUN
Jól beszélsz😄

Szerintem meg kb le van szarva. Ha nem épp a legkirályabb köröd futod, akkor teljesen mindegy, hogy foglalnak-e, vagy levadásszák a maradék 3 tankot. Jobban szeretem levadászni õket, de ha Piftike arra maszturbálhat este, hogy meglett neki a második invéjdör medálja, hát lelke rajta. Ki vagyok én, hogy szellemi fogyatékosok játékát elrontsam? <#papakacsint><#vigyor2>

Értsd jól a dolgot. Fontos a foglalás ezt aláírom (l. lentebb), de az abszolút értelmetlen foglalás ami bosszantó (mondjuk pl. én 16k+ csata alatt 1x lõttem ki foglaló tankot). De amikor teljesen egyértelmû a gyõzelem, és egy addig semmit nem csináló tehetséges játékos befoglal - na az a baj. Szerintem van még 1-2 olyan dolog amit elõbb kellene bannal büntetni, mint ez. A WG a foglalókörben való sebzést már így is szigorúbban bünteti, így nyitott kapukat "döngetsz".

Maala
simán ki lehet lépni 99-nél is a foglalókörbõl és megkapom a foglalási pontot,

Vááát?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Most õszintén, ha végigverekedtem magam egy vacak brit tankkal az ellen foglalóköréig, akkor talán engedtessék már meg nekem, hogy foglaljak és ne hajkurásszam az utolsó pár ellenfelet, fõleg, mert 20-al ugye ezt nem tudnám megtenni. Én simán kitiltással jutalmaznám azokat, akik a foglalókat lövik.
Ha a WG úgy dönt kiveszi, akkor semmi gond, de amíg ez benne van, addig nehogy már ez legyen a módi, hogy a foglalókat lövöldözzük. Elárulom azt is, hogy simán ki lehet lépni 99-nél is a foglalókörbõl és megkapom a foglalási pontot, talán erre is lehetne gondolni mielõtt meglõsz egy csapattársat.

patchaou
Újra kellett raknom a wint és elkezdtem lagolni. Ha jól emlékszem volt erre valami mókolás, nemhiszem hogy 30 megás nettel ennek így kell lennie.

Count Adyn
Jah valahogy ugy hogy ha több tank foglal ne gyorsuljon annyit, az az igazán zavaró.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mehetsz is vissza akkor szerintem. Esetleg elõvigyázatosságból lehetne nagy tankkal bemenni, -1 T9-T10-es tankkal egyik csapat sem szeretne indulni.

Meg kellene emelni a foglaláshoz szükséges idõt normál csatában is. Sokszor megmenti ez a rövid foglalási idõ a meccset, de többször elrontja a végjátékot, mikor még jó kis csaták mennek a másik oldalon és/vagy a free frageket be lehetne gyûjteni.

Na az akkor eltarthat egy darabig. Foglalót megküldeni.

A WG policy ezzel kapcsolatban is az, hogy joga van idiótának lenni és nem hallgatni az ég világon senkire és te nem fenyítheted ezért.

Zegi Norbi HUN
Nekem is pontosan ez volt😄 Amúgy csak 173 HP-ról öltem meg, szóval nem volt semmi vérengzés😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
A bétát is beleszámolom, akkor a cirka 40k csata alatt ez az elsõ szándékos TK-m. Szépen kértük, hogy ne foglaljon, csinálta tovább én meg kilõttem. Utólag belegondolva kicsit elhamarkodott volt azért a +2000-2500 sebzésért a csapatnak. Hozzáteszem eléggé felhúzott ma a játék(nem is kicsit).

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Akarsz róla beszélni? 😄

Maala
Azért a BP-t beforgatva stabilan lehet pattintani még 248mm pent is. Engem legalábbis mindig sikerül a genyáknak. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szép eredmény, grat.
Kb. 2 hete kezdtem el azt az ágat, régen lehet, hogy jobb volt, most undorító. Iszonyat lassan szûkül, de legalább pontatlan. Dombnak fel csigalassú, egyedül páncélzata van. Ezzel játszani kényszermunkának felfogható szenvedés volt.
Én 1x kékültem idáig, a következõ csatára már el is múlt. Lehet függ az elõélettõl is, vagy hogy mennyit sebeztél? Kezdõkörben lõttem ki egy foglaló tankunkat (nem akarta meghallgatni, hogy "no cap, kill all pls"😊. Szóval próbáld ki, már lehet nem is leszel az.

Nekem Caernarvon lenne a cél, de addig még letépem párszor az arcomat, ahogy ezt elnézem.
Maala
Lol. Hát ja, 2 nap játék nélkül... Szörnyû, mi?

Egyetértek. Bármelyik orosz tankban kevesebb motorszétmenésem és gyulladásom volt, mint a Churchillben. Hihetetlen lassú, hihetetlen gyenge ágyú. Egy katasztrófa. Természetesen, ha top tier vagy vele, akkor lehet vele valamit alkotni, de ez minden más tankra is igaz a játékban. Ezen túl viszont a legtöbb tankra az is igaz, hogy egy tierrel fentebb is lehet velük alkotni, sõt sok olyan van, amivel két tierrel fentebb is, nos a Churchillel ez tuti nincs így.
A BP egy fokkal jobb, de már egy IS-3-nak is free HP és akkor még a kilencesekrõl ne is beszéljünk. Kemény lesz a tier8-ig, de muszáj csinálnom, mert a 9-es az viszont egy álom, teszten sokat mentem vele és nagyon nagyon tetszett, szóval amiatt muszáj végigszenvedni a 6-os, 7-es borzadalmakat.

Egy csomóan az xvm miatt nem is látják. Plusz kevesen szoktak elkezdeni lövöldözni, hacsak nem azzal kezded, hogy valakit seggbeküldesz.

Ha jól emlékszem a kékülés hossza attól függ, mit mûveltél.

Zegi Norbi HUN
A bekékülés meddig tart? Addig nem akarok bemenni csatába, míg el nem múlik, mert lehet vérszemet kapnak a többiek😛

Túl vagy a záróvizsgán és az el nem használt szerencsédet most lövöldözöd el a játékban. 😉

Maala
Legmákosabb lövésem a játékban. És kétlem, hogy valaha lesz ennél szerencsésebb. 😄

(Rárohanok az AFK Churchill-re, közben lövöldözöm távolról, T-50 detrackel, tank kifordul, ágyú el, de lövök... Épp a T-50be. 😄)

Én nyáron toltam végig, akkor elég bátran mentem vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Felmerült már valakinél a következõ probléma.

A játék totál random rondon kifagy sniper nézetben... Már egy ideje WoT-ozok de még soha nem volt semmi CTD se fagyásom és ma jött ez elõ.

Valami módra gyanakszom talán XVM?? Egyébként QB modpakját használom+SessionStatistic_EXEL_0.8.10.4_DW_loca stat modot.

Tapasztalatok meglátások?
Szétszednek. Az egész tank egy merõ weak spot.
Én általában kinéztem a mapon elõre egy helyet, és elindultam oda. Nem forgolódtam. Amikor csak lehetett, menetbõl tüzelve nyomultam elõre.

Oké ha fel tudsz hozni mellette egy nyomós érvet, belátom😛
Solten
Nem olyan rossz az svsz. A Black Prince meg nagyon bejott anno.

Saor Alba

Én csak részegen voltam hajlandó vele játszani. Akkor nem baszott fel idegileg. 😊

Igen, nekem is volt vele 8 killes köröm, ettõl függetlenül fenntartom hogy egy szarrakás😄
Bulldózer? Egy hányás. Egy aspektusa nincs, ami jó. Sõt, ez egy konkrét "kibaszás" tank. Csináltak egy tankot, aminek az egyetlen prója a páncélzata lenne, erre? A front 50%-a (láncburkolatok) weak spot, T4 lightok röhögve beütik. Sebesség nincs, mire odaérsz a csatába, annak már rég vége. Sidescraperezni nem lehet vele, mert ha a dudort az oldalán jól lövik meg, garantált átütés, és még ki is gyújt, mert ott a tartály. Fegyverzet csak dísznek van rajta, szinte hallom ahogy az ellenség visítva csapkodja az asztalt, miközben izzadva pattogtatom a meggymagokat a weak spotjairõl. Ez a tank egy büntetés. De engem nem érdekel, ez lesz az elsõ olyan gép, amit tényleg csak duplázok.

Szpecnyaz: Lehet hogy régen jó volt, mikor még nem ismerték a weak spotjait, de most már a szánalmasnál is kevesebb.
Solten
Nah, ilyen kozepes performanszra beadta az észt... <#alien>

Victory!
Redshire 08/01/2014 13:42:19
Ram II
3,206 ( x2) 60,109
Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Saor Alba

<#worship><#worship><#worship>

mijki
AMX-40-hez csak ennyit<#eplus2><#nevetes1>(ezután a kör után kapcsoltam be a replay felvételt)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

OFF

Új bejegyzés. The Foresight War.

ON

Pedig az egy tök jó tank. Annyira bejött hogy 1 nap alatt kihúztam belõle a BP-t.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha jól emlékszem ezt csak azokkal csinálta, akik nem indultak el a kezdõröl. Ha odébbgurult 10 métert és ott kockult egy bokorban, akkor már nem volt gond.

Pedig az egy igazi bulldózer, én nagyon élveztem.

Kizárt. Nem lehet. Az AMX 40 a padló, a kráter, vagy inkább a föld központja, annál nincs lejjebb. Nem létezik. Az egyetlen olyan tank, amit kifulloztam freebõl 2 kör után, majd újabb pár kör és rengeteg kitépett hajszál után free xp-vel átléptem. A Lee hozzá képest egy terminátor.
Aztan lenne csodalkozas mikor a spotbokorban felrobbannal az AMX-eddel vagy azert kellene megmozdulnod, hogy nehogy felrobbanj.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Tudom mirõl beszélsz, haveromnak van, az nem elég hogy a kv1sek nem fosnak tõle a babafing sebzés miatt de legalább a lövéget se lehet negatívba kitéríteni😄
Nekem múltkor Kv2 152-ese (HE-vel töltve) pattant 1 200hp-s Type 58 lövegpajzsáról.
Abban a pillanatban löveget hátrafordítottam, és hagytam magam kilövetni a T58-al.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle