World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bejelentkezek, indítanám a csatát nem megy.
Átlépnék másik szerverre nem engedi mert elvan indítva a csata.
Visszalépek betesz a mecsre 999 pinggel, álló tankkal.
Tegnap este óta már vagy 15 afk-s meccsem volt (amíg a csatát nem indítom nem jelez semmi kapcsolat hibát).
T-Home ADSL internetem van.
Próbáltam más vonalról (szintén T-Home ADSL) ugyan ezt csinálja, egyébként internet van, a sebességgel sincs gond a pinget is próbálgattam tesztoldalakon németországi szerverekkel 50-120 -ig mozgott.
Valaki járt már így?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
valamelyik nap pont az amx13-ról olvastam egy cikket. Érdekes harcértékekkel rendelkezett. Meg nem véletlenül nem terjedtek el a táras tankok, hanem inkább az automata töltõrendszere gyúrtak rá.
Mondjuk vicces volt (persze nem a személyzetnek), hogy az oroszok elsõ automata töltõrendszereinél gyakori volt, hogy a lõszer bent robbat fel.
Remélem szétlövik a segged egy vagy hússzor egy nap a karosszék kapitányok, aztán meglátjuk mennyire leszel jószívû okoska.
A lövedék kinetikai energiája dönti el, hogy átüti a páncélt, vagy szétkenõdik rajta, esetleg nagy becsapódási szög esetén lepattan. ( Ez utóbbi a ritkább. )
Ami a gyorsulási versenyt illeti, azt én is megnéznék egyet. 😊
Az egyik amin mindig jókat nevetek, a játékban fel alá nyargalászó könnyû tankok, én csak forma 1 tanknak hívom õket. Ennél már csak az jobb, amikor elkezdenek körözni a másik tank körül. 😊
Mindig tanul az ember :d
(Az ellenfél még ezeknél is gyengébben muzsikált szóval bejött a "taktika" nekik,és néhány parazita ebbõl biztos azt vonja le hogy így kell ezt csinálni<#wilting>#wilting>)
nem WT nerfet akartak írni...?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Doom83!
Igazából azt tartsd szem elõtt, hogy mi a kitûzött fejlesztési célod és azon az úton kell haladni elõre. Lesznek benne nem szeretem páncélosok is, amiken igyekszik az ember átlépni, de letérni az útról csak ezért idõ és xp. pocsékolás. Az utóbbi pedig nagy kincs. 😊
Elõl döntött front oldalt is és gondolom azért elég pattogós lehet? Mármint a Pz IIIIV. A Pz IV Egyenes front az oldal péncél is gyengébb..
Csak már meg van a IV-hez az xp, de ha jobb a IIIIV akkor inkább kihúzom azt. Én arany lõszert soha nem használok... kicsit sokba kerül 😊
A IV-et azért használják többen,mert van hozzá 105-ös noobgun.Mióta meg lehet kapni creditért is gold ammót azóta jó világ van a noobgun matyikra.
Noobgun,gold ammo,auto aim és Hawai.
Aztán ha mellélõnek és odaérsz,akkor meg zavarba jönnek mint Darth Vader a fül orr gégészeten.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Fasza...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Már nagyon várom a T-34-et! fõleg a T34-85-öt! 😊

Ez pont az ellentéte. Vége a körnek, bemegy, és megmarad a pont.
Capture points rule change
Ezért akarok hasonló erõsségû médium tankot, mert az fürgébb, élvezetesebb vele a játék...
Ha pedig nem tudod megkerülni az elõl lévõ gyenge pontokat kell célba venni. A géppuskát és a kémlelõ nyílást. Azt nem szereti ha lövik. 😊
Nekem egyik kedvencem a KV-1, igaz elég rövid köröket szoktam futni vele már, mivel faltörõnek és pajzsnak használom a többiek elõtt.... 😊
Engem szórakoztat, közben persze tanulok is dolgokat.😊
Ez például most nem is lett olyan rossz, egész jó kis tankocska ez. 😊