World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NoparaWot
Ezt én is tapasztalom, már nagyon régóta én is így lövök távolra 😊

Érdekes,azt nem látom,hogy mennyi aranyat vásároltak az emberek 2013-ban 😄

Az úgy homályosan megvan, hogy egy a játékban lévõ, a valóságban sosem létezõ tankról beszélgetnek éppen? <#hehe>

Nekem is ez az érzésem benne...Malinovkán nem tudok úgy elmenekülni a kezdésnél,hogy ne lõnének meg. Pedig 100% camo skill is megvan. nagyon rossz a túlélési arányom vele...ha pedig sunnyogok,megszólnak hogy campelek. Nagyon meg kell tanulni használni, szoktunk platoonban bevinni 3 ilyet, azt az ugatást...
Milyen városi harcra? Egyetlen egy tankot nem városi harcra terveznek, sõt kifejezetten kerülik a városi harcot tankokkal. Fõleg heavy tankokkal. Ez az egyik emeletes marhaság amúgy a játékban, a városi harc, viszont tény, hogy érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot. (Kifejezetten szórakoztat legalábbis engem a tankok városi "balettja". 3 olyan harcterep van amit a tankok kerülnek. A város és a mocsaras terep, valamint a hegyi harc. A 2 világháborúban orosz oldalon nem egy parancsnokot váltottak le, vagy lõttek agyon amiért ilyen terepre vitte a páncélosait és a döntõ többségük vagy ott pusztult, vagy ott ragadt az ingoványban.
A tankot nyílt terepi harcra készítik, ahol ki tudja használni a gyorsaságát, és érvényesíteni tudja ezáltal az ellenség vonalainak gyors áttörését, esetleg átkarolását, bekerítését.
A városi, ingoványos, vagy hegyi terep pont azt veszi el a tankoktól, amire gyártották õket.
Master91
most popular tanks....

hát igen, leszophatnak
Hiába 420 ha a te camod=0. Kurva szar mind1. Aki úgy akar játszani vele úgy játszik, én inkább bemegyek a városba tekeregni vele, minthogy 2 sec után füstölgõ roncs legyek.

Tényleg olyan helyeken kiszúrnak vele, hogy döbbenet, tehát még az e-100al se szúrtak ki ilyen könnyen. Én nem szoktam ehhez hozzá, fõleg hogy kis medekkel szoktam játszani, amiknek jó a camoja. Engem konkrétan fursztrál, hogy félni kell benne. Csak ha bemész a városos részre, akkor vagy biztonságban. Ott meg jobban jön az a setup amit én raktam rá.
Eagle16
Tavalyi összefoglaló statisztikák: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
Szerintem meg nem kihasználni a 420m-es látótávot bolondság. Attól még lehetsz közben fedezékben. De majd meglátjuk, neked már van, nekem még nincs, csak tesztszerón volt eddig 2x.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Felesleges a periszkóp, álcaháló hidd el 😄 Egyébként igen a spalleiner is felesleges és a célzásszûkítõ is, de még mindig többet érsz vele, mint az álcaháló+periszkóp kombóval. Egyszerûen NEM teheted meg, hogy ne állj fedezékben. Olyan nincs, hogy magadnak spotolsz, akkor te már réges rég halott vagy mikor magadnak kell spotolni.

Amikor beállsz vele egy TD helyre és utána 2 sec alatt kilõnek, utána ezt eljátszod még 1-2 pályán, utána rájössz, hogy erre a tankra felesleges a bino és a álcaháló is. Ez városi harcra van, mint a t57 meg az amx50-100, és azokra se kell ilyesmi.
szerintem meg így segítik a noob-kat hogy nekik is legyen sikerélményük..
én továbbra is így fogok lõni, fõleg távolról
sokkal jobban beadja
Roger6
De, placebo. Ez ugyanolyan, mint amikor azt mondod, hogy a héten nem adja, meg egyik nap 20% volt a winrate-em, aztán amikor megnézed a heti statod, 60% fölött vagy... mégis az ellenkezõjét érzed.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nein
Maala
Placebo.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lunki88
Hát ha ez igaz, akkor elég nagy baromságnak tartom hogy ilyen "feature"-t beleraktak a készítõk. Most már én is élni fogok vele akkor, mert csomószor megesik hogy lepattanok weak spotról is.
sokkal jobban beadja a találatokat hogy ha kilépek közvetlen a lövés elõtt
fõleg ha vmi kis helyen kell belõni.. pl. ablakon vagy egy kis résen
vonat alatt stb...
Maala
A replay szarul van megcsinálva, legtöbb esetben csak vizuális bug. Néhány embernél azonban nem. 😄

*lõve...az ablakon át...az ablakon át lõve
Két eset van, a replayekben csúszik ez a dolog és játékban még nem zoomolt ki igazából, csak lövés után.
A másik, hogy azért csinálják, mert a random többször adja be az ilyen lövéseket, mint sniper módban, ez gondolom direkt van a gyengébb játékosok élménynövelése érdekében.

Master91
még goldosabb goldal
Ezt én is megfigyeltem...meg azt is, hogy pl. Malinovka, Murovanka az ablakon többszöri próbálkozás után sem találtam, kilépve sniperbõl azonnal. Próbáljátok ki, azóta rendszeresen mûködik. Ez bug vagy feature?
Eagle16
Arra még én is tennék szerintem, de más tank nem jut eszembe, amin használnám.

Maala
Egy olyan gunnal, aminek 910/950 az alap sebzése HE-vel, vagyis több, mint 200 a random eltérés már önmagában is, erre ugye még jön a bizonytalan átütés miatt felezõ, negyedelõ... Szerintem így nem lehet pár lövés alapján következtetéseket levonni.

FTR-en anno úgy volt, hogy így mûködik.

vigasztaljon a tudat, hogy még több autoloaderes fos kerül a játékba..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Ne azt nézd, hogy papíon mi a célzásidõ. Az csak annyit jelent, hogy a legnagyobb célzókör mikor szûkül be 1/3-ával. A teljes szûkülés a célzásidõ 2-3xosa.

Te a lövés utáni célkörszétesésrõl beszélsz, az nem a teljes célzásidõd veszi igénybe (Patch note-kban %-os értékekben beszéltek róla, pl 30%-ról 50%-ra változtatták, gondolom a kör megnövekedését jelenti %-ban).

Mindenesetre én tuti rakok rá majd célzásgyorsítót a periszkóp és a camo mellé, meg csokit.

Lunki88
Azt áruljátok már el hogy miért csinálják sokan hogy becélozzák teljesen rázoomolva az enemyt, majd a lövést meg úgy adják le hogy kilépnek sniper módból? Már számtalan replay-ben láttam ezt jó játékosoktól, szóval biztos nem hülyeség de nekem fura. 😊
Mausra akarok majd tenni a venti helyére, ha a legénységnek meglesz a BiA-ja. Azt úgysem igazán szokták átütni az artyk, úgyhogy elvileg profitálhat belõle.
Aztán ha nagyon nem válik be, akkor max majd lecserélem 😊

pfff akkor lehet eljátszák azt ami a UPC-nél volt 😄
Én is ládát, periszkópot tettem rá,csak láttam egy videóban és gondoltam hátha van valami tapasztalat. Egyébként meglepõen sokszor lövik a testét, volt hogy töltés közben rám jött az IS-7-es és láttam hogy célozza a fenéklemezt, de lepattant. Múltkor egy Pershinget toltam 40 másodpercig, tolatott és folyamatosan pattogott a test alsó részérõl, megvárta míg betöltök.
ugyan ez a hiba nálam is tegnap estétõl 😞!!
T-home adsl netem van minden más játék megy a net is stabil, csak a WOT-nál ugyan az a helyzet mint nálad!!
sírás on

Kék játékos, majdnem lila, 20 ezer csatával és nyomja a Waffenezrével a T-54-embe a goldot, mert az kell a penetráláshoz bizony! Senki más nem volt a környéken, két 10-es volt mindkét oldalon összesen, de kell a gold, mert 20k csatával a háta mögött így kell tolni. Ezek az igazi WoT gémerek...

sírás off

ESET Smart Securityt használok, meló után kipróbálom más játékkal illetve
ESET uninstall. Mivel másik gépen, másik ADSL vonalról más címrõl is ugyanezt csinálja lehet hogy a hiba nem nálam van. A visszajátszások mûködnek lejátszáskor az XVM a játékos statokat is beolvassa.
naja ezt nem tettem hozzá 😊
amikor ISU BL-10esével a géppuskát lõttük HE-vel és átütött akkor tök8 hogy fent volt vagy nem akkor is besebzett vagy 4-500at
de ha pl az alsó részt lõttük HE-vel akkor én kaptam 300-akat
míg õ csak 200akat
Eagle16
Én úgy tudom, hogy átütõ HE ellen egyáltalán nem véd semmit, mintha nem is lenne. Ha nem üt át, akkor vesz le valamennyit a sebzésbõl, annál többet, minél erõsebb a tank páncélzata alapból, amire ráraktad. Papírtankokon semmit nem számít, totál fölösleges. Én még T110E3-on sem használom mondjuk...rohadt nehéz, és van helyette hasznosabb kiegészítõ is.

Eagle16
Szerencsés kezdés ma...

Victory!
Battle: Prokhorovka 2014.01.09. 11:25:25
Vehicle: AMX 50 Foch
Experience received: 4 148 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 478
Battle achievements: Patrol Duty

Mikor nekem kell spotolni a csapat nehéztankjainak TD-vel...ha nem csinálom akkor simán elhúzzák döntetlenig.

"Ennél már csak az jobb, amikor elkezdenek körözni a másik tank körül. 😊"

Mivel csak úgy tudja legyõzni....

Ha nézel egy KV1s vs. cromwell csatát, ha a KV1s nem tudja oneshotolni, akkor veszít, mivel nem tud olyan gyorsan fordulni, és a tornyot forgatni, mint amilyen gyorsan köröz a cromvell. Ami szépen kipötyögteti a kis meggymagozójával.

( nyilván közelharcról van szó, sík terepen )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én is így tudom. Ha HE-vel meglövik a tornyot, akkor a spall liner semmit sem használ, ugyanez történik, ha telibever az arty. Egyedül a splash ellen lehet hasznos. Akkor már inkább periszkóp, mert így van esélyed magadnak spotolni. Célzásszûkítõnek sem látom értelmét, mert gyorsabban szûkül (1,5 sec), mint tölt (2 sec) a lövések között. Én álcahálót, periszkópot, szerszámosládát tennék rá, a fogyócikkek közül pedig a nagyjavítót, nagy elsõsegély ládát és csokoládét használnék. Mivel mindenki a papír tornyot lövi, ezért nem nagy veszélyfaktor a kigyújtás.
bocs 46% 😄
kezdem megszeretni ezt a dögöt!!!!
habár a statom nem valami jó vele... sõt, inkább szar 😄
47% WR 1300 avg dmg, de jól lehet vele szórakozni ha van spot és megvéd a csapat
emmm szerintem rosszul tudod!!!!

ismerõssel teszteltük KV-4en... még fel is tettem ide a teszt eredményeket
az õ KV-4esén volt repesz páncél, az enyémen nem volt
lõttem ISU-152 BL-10esével HE-vel õt, majd õ engem
ugyanazon a pontokon
majd SU-152 stock gun HE oda-vissza
meg még volt vmi harmadik .... talán IS 122-ese HE-vel

lényeg a lényeg õ rendre kisebb sebzést kapott be mint én
papíron 50%-ot ír a leírás...
gyakorlatban ez kb. 40% volt nálunk...
de mûködött, azóta fel is tettem KV-4re
Maala
Mert nem a direkt találatok ellen véd, hanem a melléd lõtt HE lövedékek sebzése ellen (indirekt sebzés).

mindig legyél fedezékben, sose legyél nyílt terepen. Én kb úgy játszok vele, mint egy amx50-100-al, vagy egy t57 heavyvel.

Nekem spalliner, célzásszûkítõ és szerszámos láda van rajta. Az álcaháló periszkóp kombót én hanyagoltam, mivel nem túl nyerõ vele nyílt terepen állni. Instant kill pont akkora következik be általában, mikor felgyullad a beszarás jelzõ.
Szia! Tegnap este én is hasonlóan jártam kb. az idõpont is este 9-10 között. Belépek a játékba és elindítom a csatát, de ott csak a visszaszámlálóig jut el és várakozás a játékosokra miközben a ping kiakad 999-re. Ezt követõen a csatlakozás megszakad!!
Újra raktam a WOT-ot addonok nélkül, de uygan az a hiba 😞
Valaki ötletet???
Biztos hülye kérdés, de használsz vírusírtót, tûzfalat, ilyesmit? Ha igen, akkor nem frissített esetleg pont olyan tájban? Lehet, hogy blokkolva van a port(talán az összes) a WG szerverek felé.
HE ellen jobban véd az tény
GW Tiger P-vel lazán rásebzek közel 2000-et a papír felépítményére

vagy pl. tegnap awfull panther-rel 105ös derp-el lõttem rá 2×450et

ezeket a sebzéseket csökkenti a repesz páncél
Semmi, csak jót röhögtem, hogy gyenge. Aztán rájöttem, hogy úgysem tudok tanácsot adni, mert még látni sem nagyon láttam. Ezt a gifet kellett volna inkább:

😊

Igeeeen?...mondd tovább...

Sziasztok!
Van e értelme WT E-100-ra a repeszpáncélt tenni? És akinek van, az milyen stílusban szokott eredményes lenni vele, nyomulós vagy sunnyogós? Tudom hogy pályafüggõ, de nekem nehéz megbarátkozni vele.
Olyan gyenge ez a tank...<#nevetes1><#nevetes1>
Belton
Hali .
Melyik Medium ág a legjobb vagy legjobban használható ? (USA,USSR,Germany)
Nincs még medium Tankom azért érdeklõdnék (ez a 3 - nemzet tetszik )
t10 ig érdekelne.
Köszi elõre is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)