World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tankot nyílt terepi harcra készítik, ahol ki tudja használni a gyorsaságát, és érvényesíteni tudja ezáltal az ellenség vonalainak gyors áttörését, esetleg átkarolását, bekerítését.
A városi, ingoványos, vagy hegyi terep pont azt veszi el a tankoktól, amire gyártották õket.
Tényleg olyan helyeken kiszúrnak vele, hogy döbbenet, tehát még az e-100al se szúrtak ki ilyen könnyen. Én nem szoktam ehhez hozzá, fõleg hogy kis medekkel szoktam játszani, amiknek jó a camoja. Engem konkrétan fursztrál, hogy félni kell benne. Csak ha bemész a városos részre, akkor vagy biztonságban. Ott meg jobban jön az a setup amit én raktam rá.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amikor beállsz vele egy TD helyre és utána 2 sec alatt kilõnek, utána ezt eljátszod még 1-2 pályán, utána rájössz, hogy erre a tankra felesleges a bino és a álcaháló is. Ez városi harcra van, mint a t57 meg az amx50-100, és azokra se kell ilyesmi.
én továbbra is így fogok lõni, fõleg távolról
sokkal jobban beadja
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
fõleg ha vmi kis helyen kell belõni.. pl. ablakon vagy egy kis résen
vonat alatt stb...
A másik, hogy azért csinálják, mert a random többször adja be az ilyen lövéseket, mint sniper módban, ez gondolom direkt van a gyengébb játékosok élménynövelése érdekében.
FTR-en anno úgy volt, hogy így mûködik.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Te a lövés utáni célkörszétesésrõl beszélsz, az nem a teljes célzásidõd veszi igénybe (Patch note-kban %-os értékekben beszéltek róla, pl 30%-ról 50%-ra változtatták, gondolom a kör megnövekedését jelenti %-ban).
Mindenesetre én tuti rakok rá majd célzásgyorsítót a periszkóp és a camo mellé, meg csokit.
Aztán ha nagyon nem válik be, akkor max majd lecserélem 😊
T-home adsl netem van minden más játék megy a net is stabil, csak a WOT-nál ugyan az a helyzet mint nálad!!
Kék játékos, majdnem lila, 20 ezer csatával és nyomja a Waffenezrével a T-54-embe a goldot, mert az kell a penetráláshoz bizony! Senki más nem volt a környéken, két 10-es volt mindkét oldalon összesen, de kell a gold, mert 20k csatával a háta mögött így kell tolni. Ezek az igazi WoT gémerek...
sírás off
ESET uninstall. Mivel másik gépen, másik ADSL vonalról más címrõl is ugyanezt csinálja lehet hogy a hiba nem nálam van. A visszajátszások mûködnek lejátszáskor az XVM a játékos statokat is beolvassa.
amikor ISU BL-10esével a géppuskát lõttük HE-vel és átütött akkor tök8 hogy fent volt vagy nem akkor is besebzett vagy 4-500at
de ha pl az alsó részt lõttük HE-vel akkor én kaptam 300-akat
míg õ csak 200akat
Victory!
Battle: Prokhorovka 2014.01.09. 11:25:25
Vehicle: AMX 50 Foch
Experience received: 4 148 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 478
Battle achievements: Patrol Duty
Mikor nekem kell spotolni a csapat nehéztankjainak TD-vel...ha nem csinálom akkor simán elhúzzák döntetlenig.
Mivel csak úgy tudja legyõzni....
Ha nézel egy KV1s vs. cromwell csatát, ha a KV1s nem tudja oneshotolni, akkor veszít, mivel nem tud olyan gyorsan fordulni, és a tornyot forgatni, mint amilyen gyorsan köröz a cromvell. Ami szépen kipötyögteti a kis meggymagozójával.
( nyilván közelharcról van szó, sík terepen )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
habár a statom nem valami jó vele... sõt, inkább szar 😄
47% WR 1300 avg dmg, de jól lehet vele szórakozni ha van spot és megvéd a csapat

ismerõssel teszteltük KV-4en... még fel is tettem ide a teszt eredményeket
az õ KV-4esén volt repesz páncél, az enyémen nem volt
lõttem ISU-152 BL-10esével HE-vel õt, majd õ engem
ugyanazon a pontokon
majd SU-152 stock gun HE oda-vissza
meg még volt vmi harmadik .... talán IS 122-ese HE-vel
lényeg a lényeg õ rendre kisebb sebzést kapott be mint én
papíron 50%-ot ír a leírás...
gyakorlatban ez kb. 40% volt nálunk...
de mûködött, azóta fel is tettem KV-4re
Nekem spalliner, célzásszûkítõ és szerszámos láda van rajta. Az álcaháló periszkóp kombót én hanyagoltam, mivel nem túl nyerõ vele nyílt terepen állni. Instant kill pont akkora következik be általában, mikor felgyullad a beszarás jelzõ.
Újra raktam a WOT-ot addonok nélkül, de uygan az a hiba 😞
Valaki ötletet???
GW Tiger P-vel lazán rásebzek közel 2000-et a papír felépítményére
vagy pl. tegnap awfull panther-rel 105ös derp-el lõttem rá 2×450et
ezeket a sebzéseket csökkenti a repesz páncél
😊

Van e értelme WT E-100-ra a repeszpáncélt tenni? És akinek van, az milyen stílusban szokott eredményes lenni vele, nyomulós vagy sunnyogós? Tudom hogy pályafüggõ, de nekem nehéz megbarátkozni vele.
Olyan gyenge ez a tank...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>