World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
nagy motorral már elmegy a fordulása
de ez a low sebzés meg 500m lõtáv nem nekem való
Amúgy felõlem jöhet még. Legalább nem szégyelled felvállalni másságodat! Trololol. 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
3000+ dmg ezzel a "fostaligával" nem rossz 😄 pláne ekkorák ellen

Ennél a spall linernél szerintem nem is a HE elleni védelem a fontos, hanem a +50% védelem a legénységnek. Én a T110E3-ra és az E-100-ra, JT-re raktam. A két némettel amióta fenn van nem játszottam eleget, de a T110E3-al igen. Annál nagyon észrevehetõ volt a hatása. Amíg nem volt majdnem mindig meghalt legalább az egyik töltõ, ha SPG talált el, még akkor is ha csak 155 mm-es lövege volt. Amióta fenn van mindegy mivel lõnek csak ritkán hal meg bárki is.
Mausnál nem tudom mennyire gyakori a legénység halálozása ezt ki kéne tapasztalni. Ha nagyon ritka, akkor az gyógító csomag helyett mehet a csoki ha van elég raktáron vagy van elég credited.
Is, attól függõen, hogy az akna melyik típushoz tartozott.
A sima taposó hk. akna valóban erre a célra szolgált.
A döntõ pálcás hk. akna viszont a harckocsi elpusztítására készült, mivel a harckocsi fenéklemeze alatt robbant.
"Amúgy mesélj! Hol láttál te hasonlókat?"
Oktatáson annak idején. A tantárgyat pedig harcászatnak hívták. 😊
Ha a WoT-ba bekerülne, az egyik legjobb tier 1-es lenne!Straussler V-4 kivágható papírsémaKészítsétek el minél többen!
angelus1991ster.blogspot.hu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De az amcsik is sokszor ezt csinálták a tigrisekkel. És ez csak a II.vh.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
elsõ kör 4 kill <#gun>#gun>
A fenékpáncél áttörésére kb 15kg töltetû aknákat készítettek.
Nem mindig cél a megsemmisítés, ha a zsákmányolással hasznos eszközök nyerhetõk.
majd rápróbálunk 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1. nem lövik hátba a félszigetre az úton vonulókat
2. mindig van ott ellenfél, akit leköthetsz (ha nem hulldown képes tank, akkor elõnyöd lesz vele szemben)
3. az ellenállást leküzdve három oldalról lehet lõni a mezõn/sziklák/házak mögött ücsörgõ ellenfeleket, illetve fel tudod spotolni õket a hegy felõl érkezõ csapatodnak.
Néha viszont instant halál, ha senki sem megy veled, õk viszont többen vannak, esetleg tárasokkal).
De ha belegondolsz, akkor a harckocsi aknák feladata is a tankok lebénítása volt, a lánctalp lerobbantásával.
Amúgy mesélj! Hol láttál te hasonlókat? Vietnám? Afganisztán? Esetleg 56?
Vagy idegen légiósként a világ bármely pontja?
Tényleg kíváncsi vagyok, mert akkor egy autentikus forrással gyarapodott ez a kis fórum. :-)
De játék szintjén szívesen játszom velük, ha némi agymozgást is igényelnek. A játék szerintem is jó, még akkor is, ha ma is üldöz a balsors és az i...a csapattagok. 25 meccsbõl 5 nyert. Inkább nem kommentálom ezt. Kezdem megérteni azokat akik bedobják a gépet a partyba, majd kilépnek és ott marad tétlen a végéig. Legalább addig is pontot hoz nekik.
hát balon becsorogtak aztán ggwp
Nézd meg a térképet, hogy merre van a Tigris II; rá céloztam. Bár most jobban megnézve ott, ahol állsz, a PTA nem igazán kihasználható, szerintem hasznosabb lehettél volna középen. De majd a profik megszakértik.
Harczos középen esett el, ha jól látom, és egyedül volt, támogatás nélkül.
De nem is ez a lényeg, ez egy játék és szerintem élvezhetõ, olyan amilyen. Igazából én korábban sose voltam oda a tankokért bár kiskoromban szerettem azokat a zöld szovjet katonai jármû kisjátékokat. Kicsit nagyobbak voltak, mint a matchbox és vasból voltak 😄 Nekem kevés volt. Talán egy Ural teherautóm volt, meg egy SCUD hordozó kamion, de unokatesómnak rengeteg sok volt 😄 Sose kaptam szüleimtõl, gondolom mert annyira szerették a vörösöket :d Inkább kaptam helyette matchboxot, ami sokkal dárágbb volt 😄
Ja igen szóval azt akartam mondani, hogy engem kiskoromban inkább a vadászgépek nyûgõztek le, abból is a sugárhajtásúak. De most már a légcsavarosak is nagyon tetszenek. Ezért nekem picit a War Thunder repülése inkább "eye candy"
már nem elõször szívatott azzal, hogy a dombra felfelé kapaszkodó tetûlassú tankok közül szemezgethettem volna simán, ha nem több tíz méterekkel arrébb hajigálta volna a lõszereket
a csapattársak persze engem fikáznak, hogy mé nem irtom az ellent, pedig én irtottam volna, ha hajlandó lett volna oda lõni ahova célzok
és itt nem arról van szó, hogy az összeszûkült körön belül valahová becsapódik a lövedék, hanem a körön kívül jó messze kukutyinban robban
|Származási hely: Degec|
suba53!
A filmben lévõ dolgokat ne keverjük a valósághoz, semmi köze hozzá. Ott még a vizet szállító autó is úgy robban fel, mintha benzinnel lett volna tele. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jah hogy én rossz helyen voltam végig mi? hát ha nem vagyok itt akkor itt jönnek be ez már csak ilyen nyilván én vagyok a noob<#gonosz1>#gonosz1>
nézzél csak szíriai videókat... ott T-72esek rohangálnak fõleg..
és ha bizony az egyiket mozgásképtelenné teszik akkor annak vége van
onnantól kezdve védtelen, és általában le is lép a legénység belõle
(már ha van ideje rá)
Emlékeztek a Ryan közlegény megmentése címû filmre? Ott gépzsírral tapadóvá tett robbanó töltetekkel oldották meg.
De általában az ilyen tankokat, ha nem volt fedezetük általában azonnal elhagyta a legénysége, mert onnantól valóban egy fémkoporsóvá váltak.
De szerintem kár ezen rágódni. Ez csak egy játék, és nem tank szimulátor.
Amit egészen jól összeraktak. :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Semmi, nem írtam olyat, hogy probléma. Az is elõfordult, hogy kilõtték a lánctalpat. De más a véletlen és más a lõdd a lánctalpat taktika. Játékban ez elmegy, a valóságban viszont nem, ott kilõni kell és nem lebénítani.
Attila965!
Igen, páncéltörõ fegyverekkel, de nem harckocsikkal.
Sunsetjoy!
Ettõl még szerintem taktikai/stratégiai játék, bár szerintem sem szimulátor. Viszont így érdekes, élvezetes ez tény. Bár a pontozási rendszer a hagyományos csata résznél elég hamar kedvét tudja szegni bárkinek szerintem a játékhoz egy kis idõre. 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az okot leírtam, pont azt vesztik el, amire készültek. Ráadásul a romok között java részben mozgás képtelenné váltak. Voltak a gyalogságot támogató harckocsi egységek, ezredek, dandárok, de õk sem sokat tudtak tenni városi harcban, a mozgás korlátozottság miatt. Az õ feladatuk volt többek közt a géppuska fészkek kiiktatása.
Városi harcban a gyalogság valóban hatékonyabb, fõleg páncélosok ellen. Ott a páncélosnak esélye sincs ellenük gyalogság nélkül.
Nincs gyalogság a játékban és ahogy írtam is:
"viszont tény, hogy érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot. "
A játékban sok minden van, aminek semmi köze a valósághoz. De bele tették, mivel így szórakoztatóbb a játék.
Én például máig nem jöttem rá, hogy mit keresnek ott az önjáró lövegek, olyan funkcióval ráadásul, amire soha nem voltak képesek. 😊
De ettõl még érdekesebbé teszik a játékot, akárcsak a következõ, soha nem létezett dolgok:
- cikk cakk manõver
- másik tankba való belerohanás teljes sebességgel, elõre szegezett ágyúval.
- az úgynevezett leláncolás, ezen máig is nevetek.
- egy könnyû tanknak soha nem fontosabb a rádiója mint a torony és fegyverzet.
- egyetlen tankot, a könnyût sem felderítésre tervezték, arra külön páncélozott jármûvek voltak.
- Nincs olyan hogy alap átütõ erõ tól ig.
De mindezek érdekesebbé teszik a játékot, ez tény.
Ezeket pedig csak azért írtam le, hogy lássuk, ha az adatokban igyekszik is a játék a valóságot leképezni, azért nem mindenben van így.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy város védõi ellen gáztámadást kell végrehajtani, majd földig kell rombolni mindent...