World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Internet van, öcsém próba képen egy órát tolta a Mass Effect 3-t minden probléma nélkül.
Próbálkoztam a T-Home ügyfélszolgálatnál, azt mondták õk nem állítottak semmit írjak a supportnak (próbáltam másik számítógéprõl, másik internet vonalról és ugyanez van).
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kell hozzá egy orosz Email cím. Bár a játék MM-jenagyon furcsa, ugyanis ha van egy 3as tankod soha nem lehetsz top tank, viszont egy 5ös szintûvel folyton az vagy.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
egész jó lehet, mert nem panaszkodik senki <#vigyor>#vigyor>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
aztán hánytunk mikor a Csata gombra kattintottunk
majd kiderül ha meglesz 😊
de a gunja jónak tûnik
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
jól tolat az okés
úgy rémlik rosszabbul fordul mint a 6os
jó a sebzése
aha nem, úgy mint a 5-6, kisebb sebzést fog beadni mint az alpha (átlagosan beszélek )
de nem lehet vele eltalálni semmit
szûkülés ratyi, de a szórása az a legratyibb. jó, 20-25 közt töltesz....
pár csatát mentem vele, haveromnak volt, pedig õ se béna tüzér, én meg végképp nem. de én se tudtam vele semmit se kezdeni
érdekelne másnak is a véleménye hogy nekik is kaka volt vagy sem ?
mobilis... jó a sebzése
bishop meg fv304
mind2 jó de bishop jobb... hiába szar a mobilitása, kisebb ellenfeleket kap így jobban sebez
7-8as artyt dicsérik
Jól értettem korábbról, az angolok sem vészesen kevesek (többihez képest, átlagban...érted)?
én artyn, td-n kívül mindig repairrel kezdek!!!
7es is jó és 8as is (nemtom te meddig akarsz menni)
ha csak funolni akarsz, de azért hatékony akarsz lenni a csapatodnak akkor mindenképpen az AMX 13 F3 AM-et ajánlom (6os francia arta)
mobilis, jó gun kitéríthetõség, pontos, jól szükül és szépen sebez
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Most jól jött volna...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
úgysem medként használom
elég ránézni 😄 akkora mint egy ház.. nekem ez a tank HVY
megyek a többiekkel... kinézek, kitárazom magam majd elbújok
attól függ meddig mész...
low tierben az összes szar!!! (szerintem)
6-ostól beindulnak
csak te tudod hogy mit akarsz.. mobilis vagy lassú
nagyot sebezzen vagy apránként csipkedjen de gyorsan töltsön
teljesen elõlröl kellene kezdened egy ágat????
inkább finom olajozok, úgy korrekt a mozgása
20k exp-t spórolok vele
Elég tohonya, kifejlesztem inkább a motort is, úgyis elég sokat kell vele menni az STA-1-ig
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
mert egy jó repair legénységgel visszadobod a talpat 6-7 sec alatt (és még sokat is mondtam)
ez a kis szar meg újratölt 10 sec alatt 😊
szoktam én is ezt csinálni, de csak szar legénységgel felszerelt tankok ellen jó.... akinek már van egy jó repair skillje + szerszámosláda az hamar feldobja a talpat
(IS-em 100% repair + szerszámosláda asszem 5 sec)
Lesebeztem KV4-el a type-ot 100 hp-re, a chi-ri-t szintén (nemigen tudtam beforgatva szembõl mit kezdeni a tankommal, de nem bírtam kinyírni õket, mert ez a kis mocsok folyamatosan trackelt (szó szerint folyamatosan). A másik arty volt olyan hülye, hogy elém jött azt egylövéssel szétkaptam.
Végül a type tudott foglalni egy szikla mögött, mert megmozdulni nem bírtam a folyamatosan track miatt.
Végül 5 killel és 5000 damage-l + a defeattel zártam a kört (premmel 90000 credit+ valami 4000 xp volt a jussom). Lényeg a lényeg az a kis mocsok brit szutyadék nagyon kis sunyi genyó tud lenni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
randomban kíváncsiságból kérdezgettem mindenkit aki azzal ment és mindenki azt mondja hogy nagyon jó
hmmmm asszem akkor rá kell mennem
most ugyis akcijós a csiri...
csirire ha nem teszem fel a nagy mocit annyira nem lesz gáz nem?
+50 le csak de 10k exp
Hát így sikerült a mûvelet, kicsit feldobta a hangulatom. 😊

Hányszor volt hogy írta 3. lövésemre hogy "wtf arty?"
Wtf, kapott 2x 200at egybõl seggelt fedezékre
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mineson amikor délen kezdesz.... a noobok felállnak a hegy mellé hogy oda nem lõ be az arty.... nem a f**szt nem 😄 ez úgy belõ mint a szar 😄
amúgy igen... RHM-re sebzi a 400akat
de egy KV-4 már kiröhög h sebzel rá 20-30akat