World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az is hasonló stílusban irt,miután kiöltem.<#hehe>#hehe>
+A minap meg a facén vesztünk egymásba egy hires trigges emberkével,egy fénykép miatt<#wilting>#wilting>
Szegény 3 év alatt sem tudta feldolgozni,hogy egyszer elvettek tőle egy tankot,amit tőlem nem<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Első 3 percben váltsam meg a világot? Bazzeg, csak egy perc mire a csapat elfoglalja a pályákon a pozíciókat. Aztán marad a kamikaze cummendáré. Megint olyan hulladék írta amelyik videóban látta a játékot unikum stream szarokat nézve.
Kimérának neki sem merek állni, inkább túlórázom.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ma megvettem a T-44-100-at, mert már kellett egy ruszki T8-as prémium med, és a sima T-44-et is szerettem. <#awink>#awink> Így meg mehet bele az Object 430 igen csak képzett legénysége.
Most talán van 6 a garázsban.
T110E4,Sheridan,Fv,Type 5,E100,T62.
Kifejlesztve van több,de vagy eladtam vagy nem vettem meg.
Franciából is lehetne T10-em,de nem kell.
Úgysem játszom T10-el.Amcsit is eladtam.Csak td és light maradt meg.
Pedig 2-3 óránál sose játszok többet egy nap.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én az elején csak annyi célt tűztem ki hogy lehetőleg a német 10es tankok legyenek meg, de esélytelennek tűnt, ilyen 3-500 xp-vel csatánként. Mostmeg ott van 36 db tizes tank a garázsban, némelyikre nem is emlkékeztem.
Akinek sikerült ez a twitch-es regisztráció, az, hogy csinálta?
Nekem is a pár napja feltett hibaüzenet jelentkezik, és nem boldogulok vele 😞
Előre is köszi a segítséget!
WOT: Beluka
Tegnap szinte minden csatában volt 3-3 arty,kivéve mikor light tankokkal játszottam és kellett volna a spot sebzés.
De mikor meddel vagy heavyvel akkor mindig volt.
Tegnap rá kellett döbbennem hogy kifogytam td-ből.
Tolni kéne a Td küldiket de nincs mivel,van egy T8-as Isu-m meg a svéd T6.
Jah meg a jutalom stug és t28.
Meg T10-ek de azokkal nincs kedvem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.05. 13:51:23
Továbbra is az mm baszó, játélményt nehezítő fullextrás szirszarokra kell koncentrálni. Még több defendergecit és még több Lefh105cancert...! <#violent>#violent>
Vagy mi a ragya annak a magyar tanknak neve amiért úgy oda vagy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.04. 23:03:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csata: Lakeville
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 4 380 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3; x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 68 668 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 4 835)
Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Véletlen farba lőttem T54-et 428-at sebzett belé.K91 és közém jött mikor rálőttem.
Miért csak 3 xp a bünti?
PARAMÉTER VÁLTOZÁSOK
Az új ára 6.500 arany.
A lőszerkapacitás 42-ről 50-re növelve. Itt lehet bezzegezni<#hehe>#hehe>
A DPM 2251,3-ról 2121,4-re csökkentve.
Az újratöltési idő 4,797-ről 5,091-re növelve.
A tűzgyorsaság 12,507-ről 11,786-ra csökkentve.
A lövedék sebessége 1.300 méter / másodpercről 1.150 méter / másodpercre csökken.
A szórás 0,336-ról 0,364-re növelve.
A motor teljesítmény 810 lóerőről 900 lóerőre növelve.
A fajlagos teljesítmény 33,33 lóerő / tonnára nő.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.11.04. 21:25:03
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az angol atom szar,a hatos is,utálom az angol heavy ágat,évek óta próbálok eljutni T8-ba de mindig feladom.<#idiota>#idiota>
Az több pénzt hoz és xp-t,gyorsabban lehet benne legénységet fejleszteni.
Valamikor a nyáron az volt a jutalom egy küldiben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.04. 15:01:52
Ha valakit érdekel akkor írjon nyugodtan,Karácsonyig már nem nagyon tervezem,hogy veszek valamit.
Talán majd az új ruszki Lt-t
Sok szar tomato miatt szarrá lett nerfelve ez a kis ELC is még megjelenés előtt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De nagyon rossz játszani,sokszor szinte az első percben látszik hogy kampeca,olyankor én is szarok rá és megöletem magam.