418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Érdemes,az minden fillért megér:-D
    Mondom ezt ugy hogy egy Lt antitàlentum vagyok,de a 2Gm-et simàn felraktam rà.
    Fun kis mocsok az:-DD
  • Malarki
    Type 64-et érdemes venni szerintetek? Most van ez a prem tank beszámításos akció, gondoltam beruháztok rá és beváltom a TogII-t, így féláron lenne.
  • Plata
    Tudom,de most ez foglalkoztat.
    Egyenlőre csak elméletileg,meg gondolkozom a traitek és konzol kombón.
    Vajon a shrapnel torpedót be lehet-e hülyíteni traittel,mert ha igen akkor az mókás lenne.
    Random Tf-en szét idegelném a csapatot.
    Fleet hestia romulán plasma torpedóval ugyanerre lett csinálva,ha gondolod meg mutatom.De Shrapnel durvább lenne.Ha megy vele a trükk.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.01. 16:49:24
  • lammaer
    Az egy másik játék. :P
  • Plata
    Jaa,azt hittem az xp a gond.
  • Master91
    Abban hogy 10 új hsz-ből 7 a tiéd és abból 5 valami történet hogy mivolt a csatába
  • Plata
    Abban hogy pocsék csatában kapok 4k xp-t?
    Igen.
    De mindenkinek más szórakoztató.
    Most például azon filózok hogy ha már le vannak árazva a hajók 50%-al építek egy tal shiar hajót,Tal shiar szettel,amihez kell mind a két hajó,torpedó és exotic sebzésre.Elég őrült és drága hecc,de szerintem mókás lesz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.01. 16:11:17
  • Master91
    Te ebben találsz valami szórakozást ?
  • Plata
    Hát így könnyű lesz kínai tankot húzni,kár hogy csak 1 darab van.
    Győzelem!
    Csata: Highway
    Járművek: WZ-132
    Szerzett tapasztalat: 3 906
    Szerzett kredit: 19 990
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
  • Plata
    Nem hiszitek el micsoda agyatlan balfék ellenséget kaptunk most.
    Szerintem a csapat 80%-a bot volt.

• ROMOTO
    Nna alakul a sorrend a lehetséges 9 es reward tank körül :
    WZ-120G FT 1% esély
    SU-122-54 5% esély
    T54E2 20% esély
    hasonlók M48A2/T54E2/T123E6
    Centurion AVRE 30% esély
    és kb 70-80% hogy valami teljesen új tank
    forrás
  • GabeE3e
    Szerintem nincs kredit szorzója annak a tanknak,az csak simán egy reward gép.

Még mindig játszhatatlan a t10 , 3 arty oldalanként, cancer...
  • kopaszeger
    Napokban csináltam meg type-4 el obj 260 at gyújtottam oldalról,azt nem tom már melyik lőszerével de csak a közepes cső van rajta meg a nagy nincs kifejlesztve.
  • Plata
    Ez a t50-2 egy vicc.
    Prém tank de alig hoz valami pénzt,inkább visz.
    Győzelem!
    Csata: Westfield
    Járművek: T-50-2
    Szerzett tapasztalat: 2 509 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 21 888
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Lőszer és javítás után marad 9329 bevétel.
    És túléltem a csatát.
  • Plata
    Type 4 szerintem sima lőszerrel nem nagyon alkalmas rá.
    Gold nekem sosem volt benne,nem tudom hányas szinttű tankokkal lehet ezt a küldit csinálni,de ha lehet kicsivel próbáld meg Leopardal,meg azzal a hülye megymag köpködő ágyúval.
    Az egész jól tud gyújtani.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 17:05:57
  • Kryon
    Szerintem E25. Több találat nagyobb esély a gyújtásra.
  • bekescsaba
    Hali!

Német/japán tankokkal kéne gyújtogatnom saját, vagy magamnál nagyobb szintűt.

Azt tudom, hogy arannyal érdemes megpróbálni, mivel a nagyobb átütés miatt így hosszabb utat tesz meg a lövedék a tanktestben, esélyt adva, hogy más szögből is el érje a lövedék a motort, vagy üzemanyag tartályt.

Melyik taktika lehet célravezetőbb?

- extrém magas átütésű nagy kaliberű lövegek (Grille, E50, E100 )
    - gyors, kis kaliberű löveg (E25)
    - nagy kaliberű He lőszer (type 4, GW E100)
  • Plata
    Az klassz.
    Bár be vallom engem nem a jutalom izgat igazán.
    A frontline mód sokkal jobb mint a random,izgalmas és érdekes.
    Régen is sokat játszottam vele,már ha ráértem.
    Mert randommal ellentétben a frontline-t nem lehet félszemmel tolni,lógás közben.
  • ROMOTO
    Kínai szerveren régóta létezik és fullos prém kreditszorzója van, a tank modellje benn van a többi régió szerverein is.
  • Megamax
    Szerintem igezi kreditszorzos premek, mivel az első kettő is az.
  • Plata
    Ezek igazi prémek lesznek vagy csak jutalom tank ami nevében prém max?
  • Angelus1991ster
    Wotinfón is gondoltak arra a tankra, csak egyből jöttek az unákumok és lecseszték, hogy miért a t8as hasonló nevű td kitalált kínai izéről beszél.
  • ROMOTO
    Most olvasom a ph fórumon, hogy Qkibébi is a kínai prémre tippel, egydululot meg csókoltatom amiért tőlem lopta az infót :P
  • Megamax
    na igen , csak van amikor az a bot nem az ellenfélnél van hanem a te csapatodban és ha az a "játékos" még goldal sem tud mit kezdeni egy 1 tierrel kissebb tankal aminek szép lapos lemezei vannak. Nos maradjunk annyiban hogy ez a játék túl sok sebbol vérzik amit csak nagyon nagyon késonn vesz észre az ember. Ma már nincs mese bármi amire pénzt szeretne kolteni az ember muszály videókat néznie róla kulomben ugy jár mint én.
  • Plata
    Vagy gold sem.
    Conway nem tudom milyen ágyúval lőtt,gondolom kicsivel,de gold volt neki benne.
    Nagy távolságról 9 lövése nem sebzett,annyit sem tudott elérni hogy a Mauer lánca lejöjjön.400-as lepattanókat lőtt golddal.
    Nem töltöttem be neki goldot,kapott He-t,abból is elég volt neki.
    Egyébként marha messziről lőtt,sokáig nem is láttam honnan lő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 16:55:16
  • Megamax
    Na ezt nem mondtam volna, simán van jopár tank ami megálja a helyét még akkor is ha 2 tier el nagyobb tank lo rá. Ott van például a centurion 1 és a cérna is , mind a 2 tier 8 as tank de kemény a fejuk. Wagy ugye ott a Lowe, T34, és még jópár tank aminek vannak olyan elonyei amit sima loszer nem lo be.
  • Plata
    Most voltam egy csatában,ahol az ellenségnél a top tankok közt jó pár afk volt.

E50 eljutott a hegyig,aztán ott afkolt.
  • ROMOTO
    Alsóbb tierekben nem mindegy a goldspam ha 2 tierrel fentebbről sima lőszerrel is szétszednek mert nagyrészt botttom tierbe rak?
    8 évig volt idő hozzászokni, máskülönben mindjárt nerfelik, azt a pár hónapot már csak kibírjuk.
    Ha már itt tartunk a HE lőszerrel is kezdhetnének valamit, mert az is átüt mindent.
  • Kryon
    Nem csak t10-ből áll a játék. A casual többséget pedig hidegen hagyja a meta, úgysem tudja/akarja követni, azzal játszik amije van és amivel szeret. Ennek a rétegnek a nevében pedig elmondhatom, hogy a goldspamet igazi átokként éljük meg. Elhiszem, hogy az elitistákat nem zavarja, de ők a játékosok töredékét adják.
  • Malarki
    Lepattanó : a lövés a páncél döntöttsége miatt nem okoz sebzést, beleszámít a küldetésbe
    Felfogott: a lövés a páncél vastagsága miatt nem okoz sebzést, beleszámít a küldetésbe
    Nem átütő találat: a sebzést felfogja valami, pl lánc, spaced armor, akármi, nem számít bele a küldetésbe. A 0 sebzéses HE is idetartozik.
  • ROMOTO
    Tudom, 20mm ről felhúzták 40 re, azért mondtam hogy a HE ugyanúgy sebzi.
  • ROMOTO
    Ja, ha nem csak a lepattanó számít hanem a minél magasabb rang, akkor az IS3 M, Progetto, Scorp G, meg prém ELC a tuti tipp asszem.
  • joe662
    Most fognak tekerni rajta.
  • joe662
    Frontline-ban a teszten én mostanában csak az M6A2E1et tolom,még a goldfosás ellenére is okádja a lépattanókat
    Csak szegény rettenet tohonya,,ha menekülni kell az felejtős
  • ROMOTO
    OBJ 279 top rewardot szemből még egy tier 8 med is beviszi a kupolán, egyébként a hasi lemez miatt minden HE lőszert, amit beküldtek a láncok közé maxosan sebezte alúról,vicces volt hogy a nem létező lfp-t bróbálták sebezni vele, aki béna volt és HE vel lőtte az sebezte is rendesen.... buff után is az a 4cm acél ugyanúgy benyeli a HE-t...egyébként egy top tier heavyt igenis ne lehessen szemből normál lőszerrel sebezni nagyon, mondjuk pont az obj279 nem tartozik ezek közé.
  • bekescsaba
    Hali!

A lepattnó, felfogott, és nem átütő találat jelzések között mi a különbség?

Melyiket számolja bele a páncél által felfogott sebzésbe ( kínlódok a franciákkal a hp 2 x-esét kéne elnyeljem)?
  • ROMOTO
    Én is csak poénkodtam, értem hogy nem vita tárgya
    A páncél metához még csak annyi, hogy persze még van pár tényező amit figyelembe kell venni, pl. front line top tierben high levelen gyakorlati példák hozzák a meta tankokat, alsó leveleken majdnem mindegy a tankállomány, később elkopnak a medek, japo tehenek, artyk és marad a beton tornyú heavy tankgarnitúra+ elvétve kemény obj 907+430u
    tier 8 frontline-ban mindegy mert szinte mindenki átüt mindenkit, ott kevésbé érvényesül a páncííl.
    Az egyébb tényező még a dpm, alfa, HP, mozgékonyság is. Maus is simán op volt amíg a dpm ét nem babrálták, vagy az amcsi T110 e5 is elég vicces példa hogy mennyit számít egy kis plussz páncél egy kupolán, OP-ból lezüllött egy sereghajtó tankká.
  • Megamax
    Hát ha lenne értelme a páncélnak akkor az elso lepattano után nem toltene senki goldra mert az is lepattanik nem? A legjobb példa pont az OBJ430U áll veled szemben mindketten goldot lottok (mert miért ne) csak te nem fogod tudni áttloni a tornyát sem a kupoláját míg o szarrálovi a tornyod vagy a frontod. Persze ha rá lennétek kényszerítve hogy mindketten csak normál loszert lojetek akkor már gondolkodni is kell. Vagy áltok egymással szemben tokéletesen beforgatva meg hulldown ban és lovitek egymásra a lepattanokat vagy kerestek más alternatívát. (vagy amíg az egyik fél hibát nem csinál ) Eért mondom hogy nem sok értelme van már játszani normál tankokkal. Egyenlore csak a powercreep tankok a játszhatóak amik már normál loszerrel fronból belohetetlenek. Ott van a topp reward tank, nulla gyenge pont van az elején amit normál loszerrel meg sem karcolhatsz. Még a padlolemezét is buffolják. Vagy nagy kaliberu HE és HEAT az efektív. Nem sok kulombség van már egy FPS tol , ot tis job bha nem lonek meg.
  • lammaer
    Kérdeztem és tippeltem! :)

Nem feltétlenül azt jelenti ha az ember reagál valamire hogy vitatkozni akar... :P
  • ROMOTO
    Most ezzel csak engem igazolsz vagy engem igazolsz? Régen a T62 tornya volt a legkeményebb, a test mindig is papír volt a tier 10 medeknél, kivéve e50m de annál a torony hulladék.