World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah,karfiol nem az igazi neve.
De az eredeti neve bonyolult így nekem karfiol.
De már vagy hat éve így hívom,így általában mindenki tudja mire gondolok.
Ha azt mondom hogy juhtúró az sem tejtermék hanem romulan warbird,aminek túl kacifántos neve van és hasonlít a juhtúróra.
A juhtúrót megtudom jegyezni.
Így nekem az a romulan ragadozómadár juhtúró.

Rossz topik! 😛

Lammaer tudja.Neki válaszoltam.
Sajna mobilon nincs off.
Vagyis nem látok ilyen lehetőséget.

joe662
Igaz,hogy magyarul írtad ezt az esszédet,de fingom sincs miről szol<#nemtudom><#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tegnap mentem karfiollal ISA-t.
Előtte vettem rá +tiszt helyeket.
Kivettem jem hadar vanguard tiszteket.
Előléptettem őket és beosztottam őket.
Karfiolon még mindig mk12 és 13 ur és vr fegyverzet van.Elöl terran és craftolt disruptor dhc sor terran torpedóval.
Hátul full omni bím.
Jem tisztekkel ez a hajó olyat vert borgba hogy csak lestem.
Tudományos kapitány saját sügér skillezéssel.És egy állat.És elavult T5 hajóval.De nekem még mindig ő az isten.
Tegnap megmutatta,generátorok még éltek mikor kilőttem a közepét.

Juteszembe: amikor a lorraine-ből prémium tankot csináltak, ott is olyan volt mint a T34-nél, hogy akinek megvolt atank az ingyen megkapta a prémiumként is?

Ahányszor szembe jön egy lóri a játékban, mindig elszorul a szívem hogy lemaradtam az ingyen megszerzés lehetőségéről - viszont nem nagyon olyan hírt a gugliban hogy egyáltalán meg lehetett ingyen kapni....

Igen.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ah, gondolom ezekről beszélsz

Még az előzőt se váltottam ki... körmöre ég a sok játék, tegnap jött ki az Ark új DLCje is, nemtom hogy birok el ennyivel 😄

Nem a Twitch. Mr Scheff oldalán voltak fent új kódok. Más kérdés, hogy korábban ha béreltem egy tankot, akkor volt Prémium Boltban a "Special" fülön olyan lehetőség, hogy megvehetem, de itt most nem látok ilyen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.07. 14:08:33

Izé, hogy lehet bérelni? A twitches bérlést használod, vagy külön lehet néhanap bérelgetni ha az embernek kedve van?

Kibéreltem ezt a Somua SM-et. Ez is mint minden tank egy jó MM-ben gyilkos tud lenni, igazi kivégzőgép. Mondjuk eddig mentem 3 csatát, 1xfull T8, és 2 x top tier 6-os tankokkal is.

Star Trek onlineban is mindig csalsz, biztos itt is. Ami neked megy az nekem sose 😛
Egyszerűen szerencsefi vagy!

Maala
Mondjuk ha ugyanazokra a tankokra ugyanúgy lősz, akkor is a +-25% pen rng, majd a +-25% dmg rng miatt teljesen más értéket kapsz, pedig ugyanarról az ágyúról van szó. De nyilván 10k-10k lövésből ugyanazok az eredmények jönnének ki ugyanoda lőve, csak hát az érzések...

T9-ben mész ~150-200 csatát, T10-ben meg csak annyit, amennyit akarsz. De attól még ugyanúgy kell az a 150-200 csata, hogy ráérezz a tankra. (Khm IS-7 400 csata után)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Majdnem ugyanazt kapja mint Type 5,a Type 4 szinte csak t8-10 csatát kapott,ritka hogy top tank lett volna.
Type 5 szinte mindig átkozott dimbes dombos szar pályát kap.
Ha az idén is lesz olyan jó karácsoyni event mint tavaly,lehet elő veszem kicsit type 5-öt.
Mondjuk e100-ban is meg Fv- td-ben is van egy pancser legénységi tag akit húzni kéne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 13:21:53

Én sem értem, mi lelt <#nevetes1>
Elismerésem hogy van energiád ehhez. 😊
Ennek ahhoz lehet köze, hogy a Type 5 átlagban jóval páncélozottabb tankokra lő, mint a Type 4.
Tegyél bele 5 skilles legénységet,oszt megvan oldva a gondod.
Legyen nekik ramm skill és álca is.<#awink>
Nekem is az a gondom hogy t49-be kéne egy jó legénység.
Gondolkodtam hogy venni kéne egy T8 lightot és azzal húzni legénységet bele,abban csak több xp jön mint elite T49-ben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 12:45:24

Légyre sosem lőttem.<#idiota>
De én megvettem type 5-öt és nagyon nagyot csalódtam.
Nincs kedvem játszani vele.
Ha lesz valami olyan küldi amiben japán nehéz tank kell akkor előveszem,de ha lesz megint pár milla fölös pénzem visszaveszem a type 4-et,azt szerettem.
Érdekes módon az O-Ho-t sem nagyon bírtam,de a két O-I és O-Ni nagy kedvenc volt.

Nehuzzál fel hogy ez nem igaz? Akkor minek grindelek a T49ért? 😛

"Brit tudósok bebizonyították"

Te anno azt is tapasztaltad, hogy a T49 derpje 500 méterről, ugratás közben rendszeresen ellövi a légy f*szát. Bocsáss meg, ha fenntartásokkal kezelem ezeket az anekdotákat <#hehe>
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.11.07. 12:31:58
Én pedig tapasztaltam.
Type 4-el mindig merész voltam és szerettem vele játszani,igaz sokszor volt minuszos,de jó volt vele játszani.
Type 5 inkább csak városi pályákon jó valamennyire,akkor ha nem túl páncélozott az ellenség,bár lehet hogy alájuk kéne lőni nem rájuk.

Ezt elhiszem. Azt, hogy a Type 5 ugyanazt a tankot ugyanott meglőve kevesebbet sebez, mint ugyanazzal az ágyúval a Type 4, már nehezebben 😊
Pedig hidd el ha lenne pénzem Type 4-re visszavenném,asszem type 5-el volt vagy 10 csatám kb,legalább is ennyi rémlik kb.
Ha lesz megint karácsonyi buli és lesz újra pénzem vissza veszem.Csak gáz lesz nullás legénységgel.

joe662
Néha tapasztaljuk sajnos<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

valótlant azért ne állítsunk már 😊
https://www.youtube.com/watch?v=KsSJoJZ1mJc
https://www.youtube.com/watch?v=LejbRuajoCg
https://www.youtube.com/watch?v=bmPDnw0gUiE

@joe662:
Jaj hát fater tudod milyen ez a felsőbbrendűségi komplexus, főleg akkor jön ki, ha nem adja a csiki-csuki.

az sg fórum annyira 2014

"Type 4 ugyanabba a T10 tankba többet sebez mint Type 5 ugyanazzal az ágyúval."

Tipikus platás, tudományosan megalapozott állítás <#nevetes1>
Sajnos nem,már bánom.

Megtartottad a Type 4-et is?

Jobb az ágyúja.
Tudom ugyanaz az ágyú,de még is jobb.
Type4 nagyokat tud vele sebezni,Type 5 meg szánalmas vele.
Persze papírabb ellenség ellen nála is jó,de érezhetően szarabb.
Type 4 ugyanabba a T10 tankba többet sebez mint Type 5 ugyanazzal az ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 11:39:10

Mennyiben jobb? A MM miatt? Mert azon gondolkodom, hogy nekiállok kihúzni az O-Hoval a Type 4-et. Csak kell egy vagon free xp, hogy a troll ágyú meglegyen.

Nem.A type 4 jobb.

Figyu! Szoktál mostanában menni a Type 5-tel? Lehet vele még trollkodni? Nekem úgy tűnik, hogy viszonylag sok a csőpálya, amin időnként lehet vele talán jó köröket menni.

joe662
Azt nem tudom,de vannak-voltak ott normális arcok,az biztos,mert néha össze lehet futni velük.

Az is elég nyílt azokkal a sugárútjaival, bár oda nem lőnék be vakon. Himmelsen inkább 😊

Paris.

Himmelsdorfon simán el tudok képzelni középen egy vakon átlövést....

Ryleh
Low tierben kabitani csak a nemet artival lehet?

Nos bizonyára ez egy elite klán lehet.<#idiota>
Gondolom az átlag életkor majdnem eléri a 14-et, ha ilyen szépen beszélgetnek.<#pardon1>

Nyugodj meg, egymással is így beszélnek... <#hehe>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

joe662
Most legalább nem kell találgatnia senkinek<#hehe>
Aztán azt is elmesélhetnéd,ha már idetaláltál,hogy milyen stílusban is szólítottal meg<#whatever> Ugye?
De őszintén sajnállak,hogy egy poénnak szánt kép ilyen reakciót váltott ki belőled.
Tisztában vagyok vele,hogy te egy wot-os atyaúristen vagy,én meg csak egy bot,de azért talán elvárható hogy normálisan szólj az emberhez,
Vagy ez a stílus nálatok ott a klánban talán elvárás?

Gya azt nem gondoltam volna, hogy ekkora sikernek éled meg, ha egy trigges hozzád szól.

az sg fórum annyira 2014

A hivatalos tankopedia is 190/247-ről beszél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Srácok! Ezt én most nem értem. <#fejvakaras> A T-44 lövege ugyebár buffolva lett 183/235 értékről 190/247-re. A tanks.gg és a WoT wiki is azt írja, hogy a sima T-44-nek, és a T-44-100-nak is ugyanaz a lövege. Ezzel szemben a garázsban nem ez látszik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez valami bug?

Ma tudod mi volt?
Indulás után azonnal belém lőtt 558-at egy Fv td,nem volt spot,van hatodik érzék.
Indult a csata fordultam tankommal indulás a jobb oldalra erre bumm 558 sebzés prém lőszerrel.
Azt hogy csinálta,ráadásul városi pályán.

Ma megint nem túl sok értelmes csapat volt, ráadásul full T10 csatákban oldalanként legalább 3-3 kukás autó van. Más kérdés, hogy a legtöbb FV játékos iszonyú béna, és meghal 0 sebzéssel, persze többnyire a saját csapatban vannak az autista FV-k. Viszont ez az Object 277 egyre jobban tetszik, jó ágyú, mobilitás, használható páncél. Több helyen olvastam, hogy a 277 az a WZ-1115A szovjet változata. Sajnos a kínai cucc nincs meg, és nem is tervezem, hogy kikínlódjam, de az a 277 ütős. Az első csatában 0 dmg "sikerült", de azóta mindig lesebeztem a HP-m, valami 2400 dmg és 1,4 kill az átlagom vele.

A T-44-100-zal is mentem egy kört, azt legalább sikerült megnyerni, de nem volt semmi extra, valami 1300 dmg.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.06. 20:24:09

Hány ilyen játékos van. <#wilting>

Győzelem!
Csata: Malinovka
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 3 426 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 58 878
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

4k spot sebzés.<#fogmosas>
És túléltem,pedig három gyökér is golddal lőtt.De T8 csata volt,Amx m4 49,50tp pr meg kv4 golddal sem tudott mit kezdeni velem szemből.<#idiota>
Progetto is próbálkozott de ő legalább normállal.
Hat td volt a csapatunkban,mindenki kempelt,én meg azért is előre mentem a hegyre.Erre persze csomóan jöttek szembe,de a sok td úgy szétbarmolta őket.<#idiota>
A lengyel prém tank gold lőszere irtó béna,volt ami a tornyon fröccsent szét úgy hogy a játék nem érzékelte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.06. 18:00:59

Olyat láttatok már hogy T8-as Is3 fél egy T6 skoda t25-től?
Csak lestem,csapattárs Is3 nem merte megtámadni skodát.Bebújt szikla mögé és várt és várt az arty meg lőtte.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.06. 17:00:30

Nézd én örülnék neki ha rám írna,de persze nem tud,én ugyanis még jobban felhúznám.<#idiota>
Imádom az ilyeneket felhúzni.Az nekem jó hecc,jó pár MMo-ban húztam már fel embereket rendesen.<#idiota>
Az a leg viccesebb mikor nem csúnya szavakkal vagy durva szavakkal húzod fel,hanem kedvesen.
Én szeretem ha belém kötnek,nem szoktam csúnyát írni nekik,inkább kedvesen kiborítom de rendesen.<#vigyor>
Sosem felejtem el mikor Wow-ban belém kötött egy magyar egyszer,vele is nagyon szépen elbeszélgettem,egy csúnya szót sem írtam le sőt próbáltam barátkozni,a végén úgy kiborult hogy meg igérte hogy bannoltat.<#idiota>