World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és ez az Objekt 704 egy magyar játékos volt. :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.03. 17:36:47
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én meg megöltem,a lövéseim átvitték,szemből is alap lőszerrel bazd.<#idiota>#idiota>
De ez a marha még oldalt is fordult nekem,négy barom lőtt rám,és nem tudtak sebezni,egy td a dombról egy sebző lövést tudott belém lőni meg az arty lött belém keveset..Atom mákom volt.
Az ellenség volt most atom idióta.A városban négyen lőttek rám, úgy hogy el sem találtak vagy csak lepattant.Obj705 közvetlen közelről a mellettem lévő ház sarkát tolta telibe.<#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem volt betöltve gold ammó,csak alap AP.
Köszönöm.
Csak ne lenne ilyen fos ágyúja,akkor,most meglett volna a másodlagos is.1 lövés re voltam a topgun-tol,ha nem trekk<#duhos2>#duhos2>
Ha nem foglalnak be akkor le is szedegettem volna őket.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az appdata/roaming/wargaming.net/worldoftanks mappából kell törölni a costum_data mappát meg a preferences.xml file-t
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Most sorsolják a küldetés feladataim vagy mi ? <#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
110%os szemelyzet ugyanaz a class, egy tierrel feljebb, 83%rol kezd(piros), es ingyenes kepzessel 88%os lesz. 20k ert van 90%kepzesi opcio, gondolom ez 98%osra teheti.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
0. BiA
1. Biztonságos elhelyezés
2. Javítás
3. Álcázás
A 4. sorba tolnám az álcát, és a 3. sorba jönne egy "perk", csak nem tudom, hogy a "Megérzés" vagy az "Adrenalin roham" legyen. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.02. 17:47:14
Egyszerűen ultra gáz most.
Mivel golddal próbálkozott én is azt töltöttem másodiknak,amíg ő pattant én szemből átlőttem,próbálkozott azzal hogy rám mászik és nem tudom meglőni,rossz ötlet volt,testközelből még jobban pattant és a defender nem komálta hogy elkezdtem tolni,keresztbe fordult és így mázlim volt,betoltam a szakadékba ahol felakadt és a tank elejéből az első görgő még kilátszott,ott agyon lőttem.Röhejes volt hogy felakadt a szakadékba.<#idiota>#idiota>
Másik hogy megérte feltenni Vk-ra a szupernehéz páncélt,su-14-2 arany lőszerrel 168-at sebzett belém három lövésből.
Padlógázzal átugratott a síneken be elém és rám se bagózott csak átakart előttem menni.<#idiota>#idiota>

Csak most jutottak eszembe és betettem őket TD-be.

Olasz meg P43 bis legénység ment P43 ter-be.
A Svéd td-ben jelenleg a lányok 85%-osak.
Vagyis 85+9%-osak.
Már 10 csatám volt velük.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.11.02. 14:48:40
angelus1991ster.blogspot.hu
Úgy néz ki még mindig full hülyékkel van tele a játék,de most az ellenfél csapata volt totál agyhalott.
Obj 268 4 beszambázott két meddel meg egy lightal a bázisunkra kezdéskor egyből.<#idiota>#idiota>
Én is rálőttem,de hiába,mire odaért a lövésem halott volt.<#idiota>#idiota>
Kapásból vagy nyolcan lőttek rá.A sineken robogtak be.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: E 100
Szerzett tapasztalat: 2 029 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 6
Szerzett kredit: 18 538 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 57)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Csapattárs sérülése nem lövés volt,progettó hozzám ért és sebződött.<#nyes>#nyes>
A 100%-os olasz T6 legénysége átképzés után 80%-os lett és pénzért raktam át.
80+8%-osok.
https://wgmods.net/2089/
Vagyis 20%-ot vesztenek.

Akkor már inkább veszek egy prém tankot.
De a zöld plecsni ami a tökfejek neve mellett van az nem jelenik meg automatikusan.
Neked kell a profilodnál kiválasztani.
Ott vannak a különböző elért marhaságok amiket kirakhatsz a neved mellé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.01. 21:13:36
Volt párezer aranyam még, és jobbhíján rányomtam. De csatába belépve rohadtul nincs a nevem mellett a plecsni, a többi hasonló hülyének meg igen. Vagy csak én nem látom a sajátomat, de a többiek igen?
Játszhatatlan,tele van rambó defenderrel a játék.
Elegem lett hogy nem tudok se T8 se T9 tankokkal duplázni.
T10-el igen.<#idiota>#idiota>
Fv-t ledupláztam,három oneshot is lett,meg kaszás.<#hehe>#hehe>
Lehet tényleg T10-el kéne játszani,de még nyertes meccs sem hoz pénzt.
M53-al megugrottam egy spagettót és a tetején maradtam,nem viselte túl jól.<#idiota>#idiota>
Ficánkolt a kicsike de nem tudott ledobni.Tisztára cowboy-nak éreztem magam,aki egy bikát próbál megülni.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.01. 17:04:34
Most voltam westfielden,Defender lazán kiment is7 E75 Foch elé.<#idiota>#idiota>
Kár hogy velem volt egy csapatban.
A szórakozásomért illik fizetnem, és szeretnék fizetni is valamit a Wg-nek, de nem ennyit és nem ezekért. A 10-20-30 ezreket havi szinten a kocsimra költök, s nem ezeknek szánom.
Progetto 35-ön gondolkodom, de az megint drága cucc: 11 ezer arany. Oszt 8 és felet ha megér.
Ha lenne egy t6-os P.43 bis prémium, akkor megvenném. Vagy egy valamire való t6-os német prémium, akkor azt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.11.01. 16:40:31