World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Persze tudom, élesben azért kicsit mások a csaták.
Mindenesetre most újra elgondolkodtattál a megvételével kapcsolatban 😊
"how terrible"
<#banplz>#banplz>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ha ezt a mértéket a kövi 6 patchban megismétlik, akkor k*rva jó munkát végeznek, az tuti 😄
es attol fuggetlenul hogy r3nton wg berencnek tart <#law>#law> ,en jatszok a wtgf-el is ,es ha meggyoz lelkiismeret furdalas nelkul hagyom ott a wot-ot es megyek at oda, es koltom a penzemet naluk
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De a top háromba tuti nem tartozik az E3 ..... Ráadásul aki a T95-el végzett, az minimum megérdemel egy OP tankot, ez teljesen így van 😄
Szóval a WT ugyan úgy megköveteli, hogy "vegyél új VGA-t kishaver". Csak errõl persze te nem tudsz, mert éppen tudja azt a kártyád, amit kell.
Arról nem is beszélve, hogy 8.10 óta optimalizáltság és látvány terén szerintem sokat fejlõdött a játék.
mind full hd...

Érdekes módon a War Thundernek szebb a grafikája és még jobban is fut. Valahol akkor talán nem az én rendszeremben van a hiba. Na majd azt a 6000 Ft-ot inkább VGA-ra költöm vagy War Thunderre. És remélem nem csak én leszek így vele 😉
tudom hogy mindig azt mondod vedem a wg-t ,DE gondold mar vegig miert vagy merges....azt mondtak hogy a jatek full reszletessegel valo futtatasahoz valszeg igen eros (felsokategorias ) vga szukseges .Mivel nincs sli/crossfire tamogatas ez azt jelenti: 1db. Namost napjaink top jatekainal ( amellyek legtobje egy linearis csoben megy vegig) ez 2 vagy 3 kartyas konfigot igenyel.
Nem vedem oket mivel nem nagyon optimalizalnak , de mi ebben a meglepo???
Mellesleg az emlegetett gtx770 messze nem egy csucs kartya.
Motor olaj gyár is meg mondja hogy milyen motorba töltsd az olajat, milyen felháborító !
pr-je tényleg okádék
Ez a PR, amit levágnak fõleg ez a Serb, meg most ez a duma is, ez bicskanyitogató. Erre csak azt lehet mondani: SZLAMB
De most komolyan múltkor olvastam, hogy 4-5 éves kislány valami levelet írt azt hiszem egy ilyen lakberendezéssel foglalkozó cégnek. Már nem tudom mi volt a baja, de ilyen együgyûen aranyosan írta le. Olyan kedves és hosszú válaszlevelet kapott, amilyet kell. De tényleg mennynek már a faszomba a How Terrible-vel. Ha nincs türelmül a PR-hoz, akkor vegyenek erre fel személyzetet, aki kinyalja a vevõk picsáját.
Balfasz banda ez a WG. Még majd õ mondja meg, hogy én milyen videokártyát vegyek.
Nyerési százalékot nem íratok ki, de bõven elég azt látni, hogy nálunk csak én vagyok zöld a túloldalt meg 6-an.
Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a mi oldalunkon levõ gyengébb játékosok alkottak igazán csapatot. Tökéletesen álltak fel (minden oldalra ment valaki), segítségre reagáltak és jól csináltak szinte mindent. Míg a másik oldalon csak ment együtt a zöld team és azt hitte majd egy oldalon ledarál mindenkit, csak közben a másik oldalt felejtették el, illetve ha nem foglalással nyerünk, szerintem simán lehozzuk a végén már az egész csapat leverésével is.
Csodálkoztam az elején, hogy hogy a fenébe ütöd át az IS-6-ot 175 pennel elölrõl és utána néztem le a gránátra, hogy 201-es átütésû. Azért ez így nagyon kellemes T8-as tankhoz képest. Akkor ez így elsõre jobbnak tûnik, mint a T-44, bár a hátsó torony azért lehet néha rossz.
Ma is lesem a lemming vonatot a pálya egyik felén (10 tank), sebaj, amíg áttörnek ott (annyian csak át), addig megfogjuk a másik felét. Megfogtuk, ezzel nem volt baj, csak addigra SENKI nem élte túl a másik oldalon 5 tank ellen. Összecsinálhatom magam sokszor, semmit nem ér. Család piszokul "élvezi", hogy egyfolytában szitkozódom, ha játszom. 😊
Miért játszom akkor? Kigrindelni egyel nagyobb járgányt. Na de minek, egy tierrel feljebb anyázni?! Eh... Megyek aludni...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezeket pl. simán elküldtem volna az agyhalott retardált kurva anyjukba mindjárt az elején ha nem lennék éppen kitiktva a cserrõl.És ezek nem gyerekek,hajnali egykor.
A "CSAPAT" akik nem azért nem nyertek mert anyázta õket valaki az elején.
...és a csata vége úgy 5 perc múlva 15:0,ahogy azt elsõ percben tudni lehetett.Ilyenkor semmi szép nem jut eszembe ezekrõl az embernek nem nevezhetõ véglényekrõl.
Kétlem, hogy ez az a fajta káromkodás, amitõl a jó hangulat kialakul.
Nem hiszem el, hogy nem látjátok a különbséget aközött, hogy egy adott illetõt szidtok, vagy az adott illetõnek az anyját.
Ez a kis csapat alapította az MTA-t,és az elején tényleg csak a jó hangulat és a játék volt a cél.Igazi tökös kis csapat volt a kemény mag és bizony a káromkodás is hozzá tartozott a közös csatákhoz.Pont ez a laza hangulat,a nem követelõzõ és parancsolgató vezetõség,a humor volt az,ami miatt sokan szerették(szeretik) ezt a csapatot.Én már nem vagyok klántag és ahogy néztem a tagság is elég rendesen cserélõdik de az alapítók nagy része még mindig ott van.Nagyon sok jó arcot ismertem ott meg,értelmes,intelligens embereket akik szórakozni járnak ide,lazítani,játszani,nem pedig vasfegyelemmel,szigorú szabályokkal körülvéve eltölteni a szabadidejüket.
Ezzel nem mentegetni akarok senkit(magamat sem mert jelenleg éppen 3 nap csetbanomat töltöm némi anyázásért),tényleg van aki idõnként minõsíthetetlenül viselkedik de azért elítélni egy egész csapatot mert nem olyan felfogásban játszanak mit mások......

Játék közben természetesen ha a szituáció úgy kívánja elküldöm az arra érdemeseket a halál f@szára, vagy elhagyom a helyszínt. <#hehe>#hehe>
De tehetem ezt mindenféle szankció nélkül, szerencsére nem tartozom elszámolással vagy magyarázattal senkinek, legkevésbé neked. <#mf1>#mf1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...