World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Rám nem vonatkozik. Van önkritikám, még ha néha felületes is. <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hánynál tartasz? 😄
JeffDunham
Igen megint sikerült értelmesen, témához illõen megnyilatkoznod ebben a topikban. Számolj már el 24648224628-ig mielõtt valami értelmetlent megint ide kaparsz...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én tudtam nézni telefonról is, szóval elméletileg nem lehetetlen a dolog.

kemény 2db 10esem van, az is forgótronyos 😄
Ez egy jó kérdés. Mindenféleképpen utána fogok járni. A tegnapi volt a második adás, és nem titkolt szándékom, hogy az elsõ pár adással a tapasztalatszerzés a cél. Még rengeteg minden nincs beállítva (chat megjelenítése a streamen, pontosan belõni a bitrate-t, egyéb dolgokat) vagy elkészítve. (Youtube, facebook, twitter stb.)

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

TOMSILENT
Szád helyett neked egy nagy fenék van Yossarian 😄, itt szidod a TD-k és teli vagy TD-kkel bameg...húzz már el. <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

voivod32
Kellõ közelségbõl. normál lõszerrel is ki lehet lõni szembõl, a kupola nagyon gyenge rajta. Jót röhögtem Himmelsdorfon, egy nálam 300 wn/-al magasabb képességû játékos folyamatosan pattogott rólam ,és meg 4 lövésbõl kinyírtam így. Le is goldnoobozott, pedig csak simát használtam.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Remélem olvasod még: megoldható, hogy a streameket telóra is nyomd? A tegnapit néztem volna, de melóban asztali gépen nem tudom nézni. Elõre is kösz!
Hmm, érdekes. Már jó régóta ki van fejlesztve, de eddig nem tudtam rászánni magamat a megvételére. Teszten ahányszor csak próbáltam, valahogy mindig csalódást keltett.
Persze tudom, élesben azért kicsit mások a csaták.

Mindenesetre most újra elgondolkodtattál a megvételével kapcsolatban 😊

pointer4
Volt már ? 😄

Na ilyen lesz a WT is, amikor már repcsik is lesznek a tankok felett XD

pointer4
Nálam az benne van a top 3-4 ben. Kevés TDvel szedtem össze 20k+ os potentional dmg-t.
ToCsEk
wotban is lesz hd után koszos sáros tank (kopás is) sõt még epikusan megtartoott láncnyomot is láthatsz a földön

"how terrible"
<#banplz>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

A grafika tényleg sokat nyom a latba, mert régebben volt egy tankos játék (Tank Ace Online) vagy valami hasonló, ami alapvetõen egy igen hangulatos kis játék volt, mert jól volt összerakva játékmenet szempontjából, azonban a többség csak nevetett rajta a pocsék grafika miatt.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

És akkor a Jpz-t hova pozicionálnád, ha az Obj.263 a legrosszabb szerinted? 😊

Ezt pont te mondod Víruska 😄 a ragekirály, akit kilõnek az elsõ percben és 14 percig üvölt a TS-en 😛 😄 Tomsilent te meg inkább gidlandezzél 😄
TOMSILENT
Ménj már a béka segge alá, unalmas már a sírásod...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Már megint Renton Rage van 😊))))

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

a tankok szepek igaz ,de ez erosen a kornyezet rovasara ment.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Engem már a repülõs is le tud kötni, mert szerintem kurva jó játék, nem úgy, mint a warplanes, ami egy játszhatatlan foshalmaz. És akkor még finoman fogalmaztam 😄
pointer4
"hogy 8.10 óta optimalizáltság és látvány terén szerintem sokat fejlõdött a játék."
Ha ezt a mértéket a kövi 6 patchban megismétlik, akkor k*rva jó munkát végeznek, az tuti 😄
Szép volt, én is voltam hasonló csatában, ott top gunt csináltam, bár nagy ágyúval. Fjords pályán, de a játék nem vette fel a csatát.. Természetesen a legjobb kör volt a Sturer-el. Feltartottam, és ki is lõttem: IS-3, IS, Tiger P, KV1-S, Churchill VII, meg valami kisebb tankot. Lenn a hegy alatt nem ment senki tõlünk, én meg a szemközti dombról kiszedtem õket, még el is tudtam rejteni a kilógó szikla mögött. 😊

az baj hogy sokan hisznek a hype-nak(ezzel nem mondom hogy nem igaz), en a sajat szememnek hiszek nem a youtube-ra feltoltott szetbutitott ( 100-200 mb-os ami mar onmagaban gyanus) "full hd" videoknak.
es attol fuggetlenul hogy r3nton wg berencnek tart <#law> ,en jatszok a wtgf-el is ,es ha meggyoz lelkiismeret furdalas nelkul hagyom ott a wot-ot es megyek at oda, es koltom a penzemet naluk

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

érdekes.... nekem a 10 éves procimon meg a 9500gt vga-mon tök faszásan fut a WT 😛
Arról viszont nem feledkezek meg, hogy nálam sokkal szebben és jobban fut a WT, mint a WOT
pointer4
Azért a legszarabb tierX TD címét magasan az obj263 viszi!!

De a top háromba tuti nem tartozik az E3 ..... Ráadásul aki a T95-el végzett, az minimum megérdemel egy OP tankot, ez teljesen így van 😄
Eleve mennyire jobban néznek ki a tankok, hogy rozsdásak és koszosnak, nem pedig, mintha a gyárból jöttek volna ki. Ja bocs milyen gyárból 😄 😄 A WTE-100 gyárból? 😄 X-fighter ûrhajó 😄
Toby0501
Két nagyon fontos dologról megfeledkezel. A WT régebbi hardveren nem hajlandó elindulni, míg a WoT elég régi gépeken is fut a régi renderrel.
Szóval a WT ugyan úgy megköveteli, hogy "vegyél új VGA-t kishaver". Csak errõl persze te nem tudsz, mert éppen tudja azt a kártyád, amit kell.
Arról nem is beszélve, hogy 8.10 óta optimalizáltság és látvány terén szerintem sokat fejlõdött a játék.

hat azert a 100x az nem teljesen igaz... mind sajat screenshoot ,sajat configon a wt full maxon(tegnap a leguljabb patch utan) a wot-nal minden full maxon (kiveve post processing ,mert idegesit a kod)
mind full hd...

erre csak annyi a válaszom, hogy a WT 100x szebb és 100 optimalizáltabb, lehet a fejlesztéssel kéne foglalkozni és nem ilyen faszságokat nyilatkozni 😉
Mivel õk fejlesztik ezért nekik az lenne a feladatuk, hogy optimalizálják a játékot, és nem az, hogy azt kommunikálják le a vásárlóknak, hogy vegyél új VGA-t kishaver, ha játszani akarsz. Igen??? Akkor bekaphatja 😊

Érdekes módon a War Thundernek szebb a grafikája és még jobban is fut. Valahol akkor talán nem az én rendszeremben van a hiba. Na majd azt a 6000 Ft-ot inkább VGA-ra költöm vagy War Thunderre. És remélem nem csak én leszek így vele 😉
Ne maaar <#falbav>

tudom hogy mindig azt mondod vedem a wg-t ,DE gondold mar vegig miert vagy merges....azt mondtak hogy a jatek full reszletessegel valo futtatasahoz valszeg igen eros (felsokategorias ) vga szukseges .Mivel nincs sli/crossfire tamogatas ez azt jelenti: 1db. Namost napjaink top jatekainal ( amellyek legtobje egy linearis csoben megy vegig) ez 2 vagy 3 kartyas konfigot igenyel.
Nem vedem oket mivel nem nagyon optimalizalnak , de mi ebben a meglepo???
Mellesleg az emlegetett gtx770 messze nem egy csucs kartya.

Master91
Lol, mivel õk fejlesztik gondolom õk jobban tudják milyen videokártyával fut jobban a játék oO

Motor olaj gyár is meg mondja hogy milyen motorba töltsd az olajat, milyen felháborító !

pr-je tényleg okádék
Na tegnap akartam venni 6000 Ft-os csomagot, csak nem engedte a Paypal, de nem is baj, inkább megtartom a pénzt, gyûjtögetem kicsit és majd veszek belõle újabb VGA-t kedves faszkalap Vaider úr. És utána inkább majd a War Thunderre költöm, mivel õk még nem mondják meg mire költsem a saját pénzemet. (Y)

Ez a PR, amit levágnak fõleg ez a Serb, meg most ez a duma is, ez bicskanyitogató. Erre csak azt lehet mondani: SZLAMB

De most komolyan múltkor olvastam, hogy 4-5 éves kislány valami levelet írt azt hiszem egy ilyen lakberendezéssel foglalkozó cégnek. Már nem tudom mi volt a baja, de ilyen együgyûen aranyosan írta le. Olyan kedves és hosszú válaszlevelet kapott, amilyet kell. De tényleg mennynek már a faszomba a How Terrible-vel. Ha nincs türelmül a PR-hoz, akkor vegyenek erre fel személyzetet, aki kinyalja a vevõk picsáját.

Balfasz banda ez a WG. Még majd õ mondja meg, hogy én milyen videokártyát vegyek.
JeffDunham
Van ilyen is. 10-bõl 1. De csak nagyon kivételes és szerencsés esetben.

Ezt a replay-t szeretném minden olyan játékosnak a figyelmébe ajánlani, aki kétségbe esik mikor meglátja a saját csapatának WN-jeit és az ellenfélét.
Nyerési százalékot nem íratok ki, de bõven elég azt látni, hogy nálunk csak én vagyok zöld a túloldalt meg 6-an.
Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a mi oldalunkon levõ gyengébb játékosok alkottak igazán csapatot. Tökéletesen álltak fel (minden oldalra ment valaki), segítségre reagáltak és jól csináltak szinte mindent. Míg a másik oldalon csak ment együtt a zöld team és azt hitte majd egy oldalon ledarál mindenkit, csak közben a másik oldalt felejtették el, illetve ha nem foglalással nyerünk, szerintem simán lehozzuk a végén már az egész csapat leverésével is.

Nagyon tetszett, grat!
Csodálkoztam az elején, hogy hogy a fenébe ütöd át az IS-6-ot 175 pennel elölrõl és utána néztem le a gránátra, hogy 201-es átütésû. Azért ez így nagyon kellemes T8-as tankhoz képest. Akkor ez így elsõre jobbnak tûnik, mint a T-44, bár a hátsó torony azért lehet néha rossz.

Véglények, vagy sem, de hogy csak egy oldalra kerülnek az azért durva. Nálam ez veri ki a biztosítékot, mivel az esetek 80%-90% ban az én felemen van a red side. A maradék meg kb. egyforma elosztás. (Ezért nem jó az xvm, arra viszont kell, hogy lássam ki van velem szemben, mire számíthatok kb...)
Ma is lesem a lemming vonatot a pálya egyik felén (10 tank), sebaj, amíg áttörnek ott (annyian csak át), addig megfogjuk a másik felét. Megfogtuk, ezzel nem volt baj, csak addigra SENKI nem élte túl a másik oldalon 5 tank ellen. Összecsinálhatom magam sokszor, semmit nem ér. Család piszokul "élvezi", hogy egyfolytában szitkozódom, ha játszom. 😊
Miért játszom akkor? Kigrindelni egyel nagyobb járgányt. Na de minek, egy tierrel feljebb anyázni?! Eh... Megyek aludni...

Maala
Pedig sajnos ennek tényleg csak ez az egy ellenszere van. :-|

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gottfried
Szoktunk néha menni egy cimbivel szakaszban de többnyire itt a család,nem vagyok itt folyamatosan,4 mûszakban melózom,ezért sokszor délelõtt vagy éjjel tudok csak játszani,amikor egy ismerõs sincs fent,stb.Szóval úgy 99%-ban egyedül megyek,így kénytelen vagyok szinte csak magamra hagyatkozni és a random istenre. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Maala
Szakaszolj.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gottfried
Ilyenkor mi a teendõ? Mire ezzel a lassú vacakkal egyáltalán ellenséget láttam,két oldalról lõttek a szinte full HP-s tankok.Ezek a nyomorékok mit mit csináltak röpke kis életükben??

Gottfried
oh,tévedtem, 15:1 lett a vége

Gottfried
Nyilván nem egymást szidtuk.De nem nyafogott senki ha esetleg valamí csúnyát mondtak neki mikor pl. cw-n elbaszott valamit.
Ezeket pl. simán elküldtem volna az agyhalott retardált kurva anyjukba mindjárt az elején ha nem lennék éppen kitiktva a cserrõl.És ezek nem gyerekek,hajnali egykor.

A "CSAPAT" akik nem azért nem nyertek mert anyázta õket valaki az elején.

...és a csata vége úgy 5 perc múlva 15:0,ahogy azt elsõ percben tudni lehetett.Ilyenkor semmi szép nem jut eszembe ezekrõl az embernek nem nevezhetõ véglényekrõl.

Maala
Azt hol lehet megnézni? :-P

GabeE3e
Nincs még elég mínuszod?<#zavart1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Maala
Tehát azt mondod, hogy amikor "jó volt a hangulat", akkor ez ment nálatok: "Belém lõttél, a jó k...a a..ádat! Szép lövés!"

Kétlem, hogy ez az a fajta káromkodás, amitõl a jó hangulat kialakul.

Nem hiszem el, hogy nem látjátok a különbséget aközött, hogy egy adott illetõt szidtok, vagy az adott illetõnek az anyját.

Gottfried
Én közéjük tartoztam. Az elsõ klánom volt az AHA. Onnét váltunk ki egy kis csapattal akiknek elege volt a "hadvezér imitátorokból",akikkel együtt szoktunk századozni,szóval egy igazán baráti kis társasággal.
Ez a kis csapat alapította az MTA-t,és az elején tényleg csak a jó hangulat és a játék volt a cél.Igazi tökös kis csapat volt a kemény mag és bizony a káromkodás is hozzá tartozott a közös csatákhoz.Pont ez a laza hangulat,a nem követelõzõ és parancsolgató vezetõség,a humor volt az,ami miatt sokan szerették(szeretik) ezt a csapatot.Én már nem vagyok klántag és ahogy néztem a tagság is elég rendesen cserélõdik de az alapítók nagy része még mindig ott van.Nagyon sok jó arcot ismertem ott meg,értelmes,intelligens embereket akik szórakozni járnak ide,lazítani,játszani,nem pedig vasfegyelemmel,szigorú szabályokkal körülvéve eltölteni a szabadidejüket.
Ezzel nem mentegetni akarok senkit(magamat sem mert jelenleg éppen 3 nap csetbanomat töltöm némi anyázásért),tényleg van aki idõnként minõsíthetetlenül viselkedik de azért elítélni egy egész csapatot mert nem olyan felfogásban játszanak mit mások......

Ááááá... Egy killen múlott a top gun ELC-vel. Utolsó lövésemet benyelte a lánc. <#rinya>

Nem ismerek senkit közülük, de ha egy laza társaság akiket nem egy kis pattanásos megalomán hadvezér-imitátor ugráltat mint saját katonáit, akkor köszi, hogy közéjük sorolsz.. <#puszis>

Játék közben természetesen ha a szituáció úgy kívánja elküldöm az arra érdemeseket a halál f@szára, vagy elhagyom a helyszínt. <#hehe>

De tehetem ezt mindenféle szankció nélkül, szerencsére nem tartozom elszámolással vagy magyarázattal senkinek, legkevésbé neked. <#mf1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...