World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most komoly? Az E4-et még hova nerfelik? MEGINT! Lassan már a kutya sem játszik vele. A leggyengébb tier 10-es TD és nerfelik. Ekkora baromságot.
" Veider a hardver (grafikus kártya) upgraderõl: "Én is egy 7600GT-vel kezdtem, aztán 9800, GTS250, GTX460, GTX550, GTX580 és most GT770. Ha szeretsz játszani akkor szeretned kell a videó kártya cserét is."
Aha kispofám. Fél évente új videókártya? Hol él ez? Persze abból a lóvéból amit keres, röhögve megteheti. Nekem 9800 van... <#banplz>#banplz>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Na ez brutális volt, honnan hoztuk le a meccset platoontárssal.
És a hab a tortán, hogy Obi416-al egyszerre szívattam meg egy jgdpze-100-t és egy ferdit. Baromi jó kör volt 😄 Táncoltak, mint annak a rendje 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Holnapig ban és relax
Ebben a játékban minden van csak játék egyensúly nincs.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Meg anyádat is. Ezt a gyökeret...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Priviben írd meg mikor jössz fel legközelebb, hogy lássam fejlõdtél-e valamit, vagy az írásaidnak pont annyi értelme van, mintha 1 téglát hajítanék a billentyûzetre és azt küldeném el.
Huhh ez lehet, hogy neked hosszú mondat volt, remélem megérted.
jóccakát
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
pici off:
@Fox, nemsokára jönnek a meccsek 😊
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
- Az ok amiért az U-8TS ágyúnak különbözõ karakterisztikái vannak a különbözõ tankokon a különbözõ tornyok, kialakítás, felszerelés miatt van, teljesen realisztikus hogy egy ágyú más hogy teljesít más tankokon.
- Nincs nagy prioritása hogy a csata utáni statisztikába berakják a legénység XP-t is.
- Úgy tûnik a T110E3-at és a T110E4-et nerfelni fogják, az E3-nak jobb a nyerési aránya.
- SerB nem ért teljesen egyet a kikapcsolható chattel.
- Az hogy a 150mm T7 (Amerikai ágyú) jobb átütéssel rendelkezik mint a 120mm T53, történelmileg nem pontos, ez egy játék egyensúly döntés volt.
- Még nem biztos hogy a fák fejlesztetett törés modellt kapnak-e.
- Lehet hogy a bokrok és a fû és új modellt kap hogy ha át megy rajta a tank akkor össze nyomja.
- A különbözõ lõszertípusok különbözõ képen fogják rombolni az épületeket.
- Jócskán megfog nõni a lánctalp nyomok idõtartama (de nem maradnak örökre)
- Lehet hogy lesz egy lényeges optimalizálás azoknak akik max beállításokon játszanak.
- IS-3-at átmodellezik.
- Elején még biztos nem lesz "külön" HD kliens, minden együtt updatel.
- Storm azt mondja a "dinamikus kamera" kikapcsolása sniper nézetben nem ad jelentõs elõnyt.
- Storm (és más fejlesztõk) úgy gondolják a D-25, D-10, S-70, M-62 és M-64 Orosz lövegek korrektül vannak bent(átütés szempontjából). Az mondja sok átütés táblázat van azokról a lövegekrõl és jelentõsen eltérnek egymástól.
- Veider a hardver (grafikus kártya) upgraderõl: "Én is egy 7600GT-vel kezdtem, aztán 9800, GTS250, GTX460, GTX550, GTX580 és most GT770. Ha szeretsz játszani akkor szeretned kell a videó kártya cserét is."
- Veider nem tudja hogy a GTX770 elég lesz-e a HD kliens max beállításaihoz: "Remélem igen." (CX: .....)
- Úgy tûnik a fejlesztõk tesztelték azt hogy megengedjék a játékosoknak hogy saját pályát csináljanak, az eredmény játszhatatlan volt.
- Úgy tûnik azok a prémiumok amik már nincsenek a játékon belül a boltba rosszul vannak jelezve a depo képernyõn. Javítva lesz a 8.11-ben.
- Overlord szerint a WoTB hamarosan open beta fázisba kerül.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mindegyikben csak ennyi van: te ingerült hügyegyerek
1 rendes troll legalább 1 hosszú mondatban küldene el melegebb éghajlatra, üzenetenként 1 szóval.
Troll off: Létezik az, hogy frissítés nélkül változtatnak a játékon? Mert Én úgy érzem hogy kavarnak.
Troll on.
Ezt eddig nem vettem észre.
Komolyan itt rötyögök 5 perce.<#taps>#taps>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Látod, már megint nem vagy az igazi. Egy rendes troll nem személyeskedik, csak szét offolja a topikot. De segítek. Kapd össze magad mert ez kevés lesz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ebbõl látszódik, hogy nem te voltál az.
Tõled csak ennyi telik.
És most tényleg egy kis saját vállveregetés, mert kitaláltam, hogy egy esélyem van ez E-100 ellen, méghozzá a bokrok. Éreztem, hogy nem fog felspotolni és így lehet esélyem az oldalára, ha át mer jönni. És átmert... így végül gg lett a vége.
Porkhorovka E-75 izgalmak
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro