World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Cseréld ki az abakuszt számítógépre!" (talán Serb a forrás)
Sziasztok, lenne egy nagy problémám, hogy nagyon alacsony az fps nem tudja valaki mi a probléma?
Kösz az infót,majd kipróbálom én is.

Arra készülj fel, hogy a fejlesztett torony nélkül valami 12 sec alatt tölt a legjobb löveg. Rosszabb, mint egy heavy. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nekem a célzókör összevissza ugrik.

angelus1991ster.blogspot.hu

Én pontosan ugyanezt tapasztaltam még csütörtökön. Fél percenként megakadt kb. 10 másodpercre, másoknak meg jó volt. Próbálgattam különféle böngészõkkel + router resettel is, de nem javult meg. Utána átnéztem quickybaby közvetítésére, az ment akadásmentesen, néztem 5 percig. Visszamentem scheff-hez és onnantól az övé is ment rendesen. Nem igazán értettem a dolgot.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nah megvettem végre ezt is elsõ kör nem rossz megvan a második op td m t10 be ami automata 😄

Tegnap néztem a közvetítést,de nálam valami probléma lehetett,mert 5mp ig ha ment,majd fél percig töltött és ez így ment egy jó darabig.Igaz közel 2400 an néztük ha jól láttam,de a havernál meg jó volt.aztán az IS3 Pearl Riveres csatánál már akadásmentes volt amíg néztem.Netem sávszélessége és a ping is jó volt.Vagy másnál is volt ez a hibajelenség?

Lunki88
Ez a bug az egyik régebbi updatenél jött elõ, azóta sem javították ki.
Az egész kõr látszott ,szal nem volt semmi útban.Arra is gondoltam,hogy esetleg kizuhant a pályáról (mert eléggé a szélén állt az ellenséges arty) de a célzókõrnek csak a leges-legszéle (max. 4 pont) látszott ki és ,hogy 2X egymás után...Meg amúgy is ,akkor is robban ha vonalon túl csapódik be.
Mondom nem gyakori,de azért mégiscsak idegesítõ,ha egy kill múlik rajta.
Maala
Nekem 3x volt most FV TD-vel. De akkor értem már, valami szerver lag lehetett.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valamelyik nap láttam egy replayt GWPantherrel. Az elsõ 3-4 lövés abszolút a közelében sem volt a körnek. Bugnak írta a srác.
NoparaWot
nem lehet, hogy megakadt a lövedék egy hegyben / tárgyban és nem ért oda ? 😄

Másnál is elõfordult (bár eddig nálam csak önjáró lövegeknél) ,hogy a kilõtt lövedék nem ér célba,de még csak a célzókõr sugarába sem csapódik be,hanem csak úgy eltûnik sitty-sutty?Nem mondom ,hogy gyakran,de most az uccsó meccsnél egymás után kétszer történt mikor ki akartam lõni egy arty-t.
NoparaWot
imádom mikor 15k csatával, 45% wr-el, és a meccs folyamán 0 dmg-el büszkélkedõ játékos próbál kioktatni, hogy én nem csinálom helyesen a dolgom..

bár OFF
de ne felejtsük el milyen nap van ma!!!!

Elszálltak a könyörtelen hosszú évek,
vele együtt mentek el az utolsó remények.
Sokat emlegetett, átkozott Don-kanyar,
Hol örök álmát alussza sok ifjú magyar.
Domboldalán vagy a folyó mentén,
Vadvirágok nyiladoznak a kopjafa tövén.

Magyar baka fekszik lent a hideg földben,
üzenetet is csak szél hoz dideregve.
Sok ifjú gyermek és családos apa,
ki a szeretteit soha többé nem láthatja.
Mégis várja õt gyermek és feleség,
kik csak félig érezték a család melegét.

Megsárgult tábori levelet esténként olvassák,
minden áldott sorát százszor megcsókolják.
Megfakult fényképeket sorba nézik,
Könnybe lábad szemük, szívük újra vérzik.
Legyen ez a halálkanyar örökké átkozott,
Mit sok százezer magyar vére áztatott.

Távol a hazától idegen földben,
Elvesztettük õket mindörökre.
De emlékük szívünkben örökké él,
Míg magyar ember él a földtekén.
Nagy árat fizettünk, hol ott semmi dolgunk,
Az értelmetlen halált, mit örök gyászként hordunk.

Emlékezzünk rájuk és soha ne felejtsék,
Ifjú életüket derékba törték.
Hajtsunk fejet némán és gondoljunk rájuk,
Egy percnyi csendet mit emlékükre szánunk.
Nincs bosszúvágyunk, azt szívünk nem akarja,
Légy örökké gyászunk árvák Don-kanyarja.
NoparaWot
köszi =)

Köszi, a terhelést azt mindig számolom, figyelek a lánctalp szükségességére.

Gratula mennyi idõ alatt ment el?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Lunki88
Nah, harmadjára csak sikerül belinkelni... 😛
Lunki88
Ez akart lenni. 😊
Lunki88
Milyen kincset találtam... Igazi zsenik mind a ketten, megtekintés csak saját felelõsségre. <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én 400 dolcsiért adtam el az enyémet.
Nem hiszem...😄

pointer4
Kár, hogy nekem még nagyon tetszik a játék, simán megazdagodnék az accomból XD
voivod32
Olyan idióta, faszfej csapatokat fogok ki ma, (tegnappal ellentétben, hogy már szó szerint émelygek a játéktól.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ez mindig igaz, persze vedd figyelembe hogy az lánctalp bírja-e a terhelést sokszor emiatt nem lehet egybõl felrakni (persze ez nem nagytorony függvénye)

Igen. Amihez nem kell kifejleszteni a tornyot, azt az alaptornyon is tudod használni.
voivod32
Nekem ez van fenn. De a patch óta, és csak most frissített.
Link

Két gyors kérdés:
Mindig igaz az az állítás, hogy a tech fában egy löveg nem egy torony után következik, akkor az felrakható az alaptoronyra is?
Konkrét kérdés most a Leopard PTA esetén felrakható a jobb löveg a torony nélkül?

45 k-ért elvitték volna tavaly novemberben,csak akkor még nem akartam eladni...
A Type59 sokat dob az értékén,csak így tudod megszerezni magadnak...

pointer4
Fúú, azt hittem a 42k-s ajánlat kicsit el van szálva, de ahogy nézem itt a hírdetések árait, teljesen párban van 😊 Bár lehet azokaz se adják el könnyedén 😄
pointer4
Nem mindnekinek egyszerre frissít, 2-3 nap alatt megy át az egész játékos állományon.
NoparaWot
Hát nekem baromira nem frissített 😞 te honnan szedted a konfigot ?

kezd gyanussá válni a dolog....
Gyõz / Dönt / Csata: 11 / 0 / 12 ( 91.67% )
Plusz itt az aláírásban. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Hétfõ 18:00. A leírásban és a banner képen egyébként ez is fel van tüntetve.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

voivod32
Váúúúú! Frissített az XVM! Alig két hónap kellett neki!

voivod32
Ennek örülök, mert nagy veszteség lett volna. Elõször én sem szerettem, mert nem volt hozzá komoly legénységem, csak 75%-osak, de most már nagyon jó kis gép lett belõle. Sokat pattint, és a lövege sem rossz, bár papíron elég gyenge.
És, nagyon lehülyéztek? 😄

Master91
Elõreláthatólag mikor közvetítesz legközelebb?
Legközelebb így fogok próbálkozni. Még a múltkor bejelöltem követésre a csatornát és csak ott próbáltam megtalálni. Lehet, hogy a WoT streameken belül is meg kellett volna néznem.
Az, hogy mellé lövök vagy lepattanok benne van a pakliban, de ez vice versa mûködik. A tegnapi adásban Tier 10 nehéz tankok is pattogtak a batchat-rõl. Mellesleg az a 3500+ WN8 az átlag. Tehát néha vannak olyan idõszakok, amikor 4000 fölött teljesítek, de van olyan (elmúlt pár nap) amikor csak 3000 környéke jön össze meggondolatlanság, random vagy mindkettõ miatt.

Itt próbáld meg, itt jó áron el lehet passzolni az accountot.
Annyira azért nálam sem volt egyszerû a helyzet.
Elõször az itt közzétett linkre kattintottam, de offline-nak jelölte az adást. Viszont javasolta egy twitch tv app letöltését. Miután letöltöttem, a program keresõjében nem találta már a csatornát sem. Ezután újra a hozzászólásban megadott link felõl próbálkoztam, de ezúttal már hibátlanul lejátszotta a közvetítést.

Eladóvá vált WOT accom,irányára 42.000 huf bõvebb infó a spoiler alatt:

PRÉM TANKOK:8.8 Jagdtiger--SU-100Y--Type3 Chi nu kai--TYPE 59!!!! http://postimg.org/gallery/231y8ts2/

Érdekes. Nálam csak az összes találatnál jelezte a streamet, de a nézhetõeknél nem. Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.
mijki
Én mondtam azt, hogy eladtam az IS-6-ot, persze ez nem igaz, csak a fórumozók reakciójára voltam kíváncsi, hogy ki fog elõször lehülyézni. Közben már kezdem megszeretni és megtanulni az IS-6 használatát.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Üdv!

Én ugyan a "Tomato-team"-et erõsítem a magam 44%-ával, azért mostanában már ilyenek is esnek (és mindkétszer nálunk volt handycap)... Persze tudom, egy fecske nem csinál nyarat... :

voivod32
Valaki írta itt tegnap, hogy az IS-6 egy fos, ezért inkább eladta.
Ez nem igaz. Nagyon fasza kis gép. A belinkelt kép, egy teljesen átlagos kör volt.
[/url][/img]

Félreértés ne essék, se bántó szándék, se kritika nincs a mondandómban. Leírtam tegnap a stream chat-en is. Valahol megnyugtató volt, hogy a nagyok is futnak bele olyan körökbe, amikor már az elején elvéreznek és szinte semmi sebzéssel. Ez ad egy kis lökést a sok zsenge meccsem után. Az meg, hogy amikor ötödször pattantál három éppen mellélövés mellett egymás után, vagy egyéb hihetetlen szerencsétlenségbe futottál bele és semmi reakció nem látszott az arcodon... vagy ez csak a közvetítés miatt volt? 😄