World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
angelus1991ster.blogspot.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szerencsésen túljutottam a japó hetes csírán.
Mozgékonyság: Kritikán aluli.
Páncélzat nincs.
Tûzerõ: jó (csak mivel gyakran kilencesek ellen mentem sokat nem ért)
Álcázás: átlagos
Ágyúkitéríthetõség kiválló.
Tragédia az a tank. Az utolsó 15.000 xpnél rakott vegyesen 7-9 közé. Elõtte az volt a feltûnõ,ha láttam magamon kívül más hetest is ,és ez nem azért volt, mert rajtam kívül mindenki ötös volt. Amennyiben a saját szintjén kell vele menni, úgy használtam mint egy heavit úgy elboldogultam.
Medhez képest lassú, nem fordul. Nagyobb tierekbe próbáltam felderíteni, de amikor az M103 dobnak felfelé lehagyott és gyõzelmi dalt énekelve integetett nekem az nem esett jól. (az Is széria pedig jóval mozgékonyabb) Talán az elõbbi példa szemlélteti legjobban a mozgékonyságot. Talán olyan Tigrises a mozgása (túlzással). Gyorsulás nincs. Körbetánc nincs. Saját szintjén az ágyú elmegy kategória. De mivel nincs sebesség ,nem érsz kritikus helyekre cseszheted a böhömök oldalba kerítését.
Nekem az jött be legjobban vele,hogy hagyom kibontakozni a frontot, és amikor van egy két lehetõség lecsapok. Leírva szépen hangzik, de ezzel a csodával nehéz még ezt is.
A lényeg: az elõnyeit, a nagy hátrányai miatt nehéz kihasználni. A véleményem nagyon negatív róla, ami részben annak köszönhetõ ,hogy java részt kilencesek ellen mentem. Érdemes úgy tekinteni rá, mint a szükséges roszra ami kell a csodás STA-hoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
" Akinek román barátai, szövetségesei vannak, annak nincs is szüksége már ellenségre!" Nagy igazság. <#nevetes1>#nevetes1>
Félhangosan megjegyzem, ez ránk is igaz. Az ilyen Toldi-Turán-féle matchboxokat nem hiszem hogy bárki is komoly eredménynek tartaná.
OFF vége
II.világháború alatt is egy megbízhatatlan gyatra "szövetségesek" voltak. Semmit se tudnak ,pl.: tank gyártásban felmutatni. Mondj egy szlovák tankot.
Románnak volt ilyen TACAM R-2 Lt-35- re épített valami. A csehek azok feltudnak valamit mutatni ( u.i.: Benest lesz.....tj.k).
de vannak ott is normálisak TA-RE pl egész jó klán
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Purchased: 'AMX 50 B' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Purchased: 'Leopard 1' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Az akció miatt költekeztem egy kicsit😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az elõdje a Chi-He szinte ugyanolyan törzsû( képességei szerint a magyar Turán-ra hasonlít). Hehe, mostantól a Chihe a japán-Turán.
Csata: Fisherman's Bay 2014.01.12. 17:15:09
Jármû: Type 1 Chi-He
Szerzett tapasztalat: 854
Szerzett kredit: 18 288
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász" és 4 tank kilõve. Gold lõszer 3db - lófaszt se használt.
Már csak:
STA-1, Type61, FV2805 arty, Obj430 II, Conquerr GC, Obj 430 és STB-1- ezek mind rohadt ritkák fõleg a tier 9-10-es brit artyk.
A Su-122-54-et 7 hónapig 'vadásztam'.
remélem hamar találok egy Type 61-et és legyilkolhatom
de ahogy ismerem magam mire kilövök egyet addigra kitavaszodik <#buck>#buck>
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Si vis pacem, para bellum.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Összesen 100 mega a demó! Érdemes kipróbálni, mert dagonyázni oly jóóóó!😊
Si vis pacem, para bellum.
már csak a 9es kell a japó medálhoz
Így néha néha, csak a körön kívülre lõ ....
ez pl a kedvencem volt: (mint egy vörös retard noob láma, olyan érzés fogott el, szegény srác miatt)