World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nimród is svéd konstrukción alapult.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

angelus1991ster.blogspot.hu

Az nem volt páncélvadász.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem van STA-m kilõhetsz😊

Szerencsésen túljutottam a japó hetes csírán.
Mozgékonyság: Kritikán aluli.
Páncélzat nincs.
Tûzerõ: jó (csak mivel gyakran kilencesek ellen mentem sokat nem ért)
Álcázás: átlagos
Ágyúkitéríthetõség kiválló.
Tragédia az a tank. Az utolsó 15.000 xpnél rakott vegyesen 7-9 közé. Elõtte az volt a feltûnõ,ha láttam magamon kívül más hetest is ,és ez nem azért volt, mert rajtam kívül mindenki ötös volt. Amennyiben a saját szintjén kell vele menni, úgy használtam mint egy heavit úgy elboldogultam.
Medhez képest lassú, nem fordul. Nagyobb tierekbe próbáltam felderíteni, de amikor az M103 dobnak felfelé lehagyott és gyõzelmi dalt énekelve integetett nekem az nem esett jól. (az Is széria pedig jóval mozgékonyabb) Talán az elõbbi példa szemlélteti legjobban a mozgékonyságot. Talán olyan Tigrises a mozgása (túlzással). Gyorsulás nincs. Körbetánc nincs. Saját szintjén az ágyú elmegy kategória. De mivel nincs sebesség ,nem érsz kritikus helyekre cseszheted a böhömök oldalba kerítését.
Nekem az jött be legjobban vele,hogy hagyom kibontakozni a frontot, és amikor van egy két lehetõség lecsapok. Leírva szépen hangzik, de ezzel a csodával nehéz még ezt is.
A lényeg: az elõnyeit, a nagy hátrányai miatt nehéz kihasználni. A véleményem nagyon negatív róla, ami részben annak köszönhetõ ,hogy java részt kilencesek ellen mentem. Érdemes úgy tekinteni rá, mint a szükséges roszra ami kell a csodás STA-hoz.

Ja hát az 57-60 ezer darabszámban legyártott T-34 variánsok az szép szám.

Straussler V-4 , Zrínyi I-II, Tas és VadászTas, Toldi Marderek azért magyar harcjármûvek. Igaz ezek közül a Zrínyi bizonyított a harcmezõn. Straussler V-4 meg úgy tippelem az LT-35-tel, 7TP-vel,Vickers 6-al, Pz.I és II-vel felvette volna a versenyt. Csak ugye az egyetlen példány nem bizonyíthatott, átvette a helyét az import L-60 amit mi átvariálva Toldiként rendszeresítettünk.

Lunki88
Oroszok nagy számban gyártották a tankjaikat, csak megfelelõen képzett legénységet nem tudtak beléjük ültetni. 😊
Mondom a Zrínyi remek páncélvadász volt...

"A rohamtarackok a tordai csatában megsemmisítettek 18 T-34 típusú szovjet közepes harckocsit, míg a Zrínyi II-es típusú rohamtarackok közül csak 6 darabot tettek harcképtelenné a szovjet páncélosok <1>. Késõbb ezeket a rohamlövegeket Bozsoki János próbaszolgálatos zászlós rohamtarackjával elvontatta, így meg tudták javítani õket. Bozsoki zászlós tettéért megkapta a Magyar Tiszti Arany Vitézségi Érmet"

NoparaWot
nekem is megvehetnél pár tankot ha már ilyen gazdag vagy 😄

A nap WoT-os felfedezése😊

Valakinek az. Nekem a gyûjtemény egy darabja. Még megvan a tavaly karácsonyi ajándék T1E6, augusztusi LakosságiTakarékPénztár, október végi T7 Combat Car mozgó géppuska és a mostani Mk. I. VIC(C) tank. Ahogy a Valentine LL-t és M22 Locust-ot se adom el. Garázshely meg van egy rakat.

mijki
Fõleg amikor szembe jöttek a T-34-ek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Engem nem zavar. Ennek pedig egyetlen oka van. Sok játékból ismerem már a románokat, így nem tudnak olyat ami meglepne. Ugyan azt csinálják a játékban, mint a valóságban. Elõször jönnek barátkozni, legyünk szövetségesek, majd szépen egyik pillanatról a másikra hátat fordítanak, elárulnak és hátba döfnek. Ez a román mentalitás. Nem véletlen a Seafightben már régóta van egy mondás, ez:
" Akinek román barátai, szövetségesei vannak, annak nincs is szüksége már ellenségre!" Nagy igazság. <#nevetes1>
GabeE3e
Mármint garázshely.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Azért lesz szerintem prémium tank, mert csak 1 van minden modulból. Sima , ingyen tankok variálhatók. Remélem ajándék tank lesz.

A Zrínyi meg a nimród remek tankok voltak

Tier3-as prémium tank lesz a Type 98 Ke-Ni Otsu ( 260 Hp és eltérõ felfüggesztésû). Tank viewerben van egy kölön álló japán tank.
Type 98 Ke-Ni Otsu
Type 98 Ke-Ni ( sima, ingyenes )

"II.világháború alatt is egy megbízhatatlan gyatra "szövetségesek" voltak. Semmit se tudnak ,pl.: tank gyártásban felmutatni. Mondj egy szlovák tankot."

Félhangosan megjegyzem, ez ránk is igaz. Az ilyen Toldi-Turán-féle matchboxokat nem hiszem hogy bárki is komoly eredménynek tartaná.
De mégis ezeket az országokat, hogy lehet komolyan venni? Afrikai országok nem csinálnak ilyen történelem hamisításokat, hogy utólag mindent és mindenkit szlovákosítanak és románosítanak. 1984 szlovák-román módra. Aki uralja a múltat , uralja a jelent. Engem ez k......a idegesít!
OFF vége

Sérti a fülüket a magyar nyelv. Mert az õ nyelvük egy keverék. Román= újlatin és albán keverék, szlovák= cseh-lenygel-ruszin keverék.

II.világháború alatt is egy megbízhatatlan gyatra "szövetségesek" voltak. Semmit se tudnak ,pl.: tank gyártásban felmutatni. Mondj egy szlovák tankot.
Románnak volt ilyen TACAM R-2 Lt-35- re épített valami. A csehek azok feltudnak valamit mutatni ( u.i.: Benest lesz.....tj.k).

Zavar is. Fusztráltak, sose volt övék Erdély, csak az elszaporodásuk miatt lopták el francia és egyéb söpredék nyugat-európai ország segítségével. Ahogy a szlovákok ( lengyel-cseh keverék nyelv az egész ). Röhejesek és szánalmasak, hogy hamisítják történelmüket és ehhez asszisztál a hazai kormányzat, vagy semmit se csinál ( mert nem érdeke ). Szlovákok se különbek, ilyen uhorsko hülyeséget mertek kitalálni. Mégis mi a francot jelent az, hogy az "akkori" "szlovák" állam volt az államban. Engem is idegesít. De a képen látni a románt a piros statjával.

engem már jó párszor lõttek ki románok/szlovákok mert magyarul beszéltem
de vannak ott is normálisak TA-RE pl egész jó klán
Lunki88
Na a hülye románok már a wot-ban sem bírnak magukkal. Meccs elején beírta az egyik hogy "muie ungaria" ami kb. annyit jelent hogy "szar magyarok", aztán a haverjai is beszálltak hogy transylvania = romania. Most nekem lehet esni hogy mit turbómagyarkodok, de ez szerintem titeket is zavarna, vagy nem?
úúú borzalom az a chi-nu !!!!
mijki
Grat! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

popey8
Purchased: '113' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Purchased: 'AMX 50 B' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Purchased: 'Leopard 1' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.

Az akció miatt költekeztem egy kicsit😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tovább akarsz menni a japókkal? Igen? Igen. Nem? Nem.
hogy hívják azt a módot aminél látjuk,hogy más játékos menyit játszott,milyen tapasztalt a wot terén?Pl. a csata visszaszámlálás elõtt.Nem nagyon töltöttem még fel módokat,de gondolom ezeket a res mods-ba kell tenni õket.
Tier 5 -ös japán meddel a Chi-nu-val ki játszott/játszik? mi a véleménye róla.Megéri megvenni?

Az elõdje a Chi-He szinte ugyanolyan törzsû( képességei szerint a magyar Turán-ra hasonlít). Hehe, mostantól a Chihe a japán-Turán.

Ja hát az.

pffff jó szopást 😄
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2014.01.12. 17:15:09
Jármû: Type 1 Chi-He
Szerzett tapasztalat: 854
Szerzett kredit: 18 288
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász" és 4 tank kilõve. Gold lõszer 3db - lófaszt se használt.

Amikor kijöttek a japán tankok aznap tier5-ig kilõttem 1-1-et.
Már csak:
STA-1, Type61, FV2805 arty, Obj430 II, Conquerr GC, Obj 430 és STB-1- ezek mind rohadt ritkák fõleg a tier 9-10-es brit artyk.

A Su-122-54-et 7 hónapig 'vadásztam'.

Hát igen a préda, csak ezért van artym és csak ezért használok gold lõszert.

Érdekes csata T34-gyel:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay, ha érdekel valakit
hát nem sok rohangál belõlük....
remélem hamar találok egy Type 61-et és legyilkolhatom
de ahogy ismerem magam mire kilövök egyet addigra kitavaszodik <#buck>
pointer4
Innen melóból, nagyon fos gép, problémás upc net, és 10 csatából, ha 4ben volt 1-1 akadás, 5 sec intervallumos kb, de nem maradt ki semmi, ment tovább.
Csütörtökön csak TibiTomi jelezte, hogy szaggat neki. Tegnap este úgy tûnt, hogy nincsenek technikai problémák. A garázsban szoktam vetni egy pillantást a twitch chat-re, de elvileg csata közben nem lenne szabad akadnia.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Kishawer
Nem tudom! Egyelõre a demóban csak a dagonya megy! Majd utánaolvasok!

Si vis pacem, para bellum.

Lunki88
A japán játékosok biztos csak azzal mennek. xD
kevesen fognak szerintem az új japán tier8-10 medekkel menni, papír és közepes sebesség

Caliph
ennek lesz valami célja a dagonyázáson kívül?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

na ennek a teljes játékát várom de NAGYON!!!
Kishawer
Akinek elege van már s hétvégi siemka áradatból itt egy kis kikapcsolódás:

Összesen 100 mega a demó! Érdemes kipróbálni, mert dagonyázni oly jóóóó!😊

Si vis pacem, para bellum.

nocsak mivel találkoztam <#finom>

már csak a 9es kell a japó medálhoz
pointer4
Az elmúlt hónapban volt ilyen, a beállításoknál valahogy kikapcsolódott a szerver oldali célkereszt mutatása alapból, és onnantól nem nagyon volt már. De úgy ugrál szét a célkereszt a ping/lagg függyvényébe, hogy néha szívrohamot kaok, amikor semmi nem türténik és szétugrik a fenébe.
Így néha néha, csak a körön kívülre lõ ....

ez pl a kedvencem volt: (mint egy vörös retard noob láma, olyan érzés fogott el, szegény srác miatt)

Master91
NoparaWot
XVM is okozhatja

Érdemben válaszolva: nézd meg EZT, hátha...