World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B verzió, van óvási idõ. 😉
Dátum: 2014.01.13. 19:19:11
Aranyat kaptál: 500
na véééégre megjött az ESL arany...
nem siették el LOL vagy 3 hete nyertem
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Most ez az akció van, valahogy ezt is el kell adni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem változott a tech tree?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egy érdekes dologra keresek a magyarázatot, de gõzöm sincs, hogy mi történhetett. Röviden, hogy mirõl is volna szó: Megtetszett az új német TD ág, gondoltam fussunk neki, el is jutottam szépen a Borsig, (a Pz.Sfl.V után kész felüdülés volt) 20-25 csatám lehetett vele, majd csapattárs kilövése miatt kaptam 1 hó BAN-t. (Egy Tiger II behozott 2 kis meggymagköpködõt, akik folyamatosan a csapattársakat sorozták, köztük engem is. Egy ideig tûrtem, gondoltam megunják, de nem így lett. A második kilövése után már jött is az üzenet a kis ablakban. Persze, az ilyen kis gyökereket nem bünteti a rendszer. No comment!) Van egy másik acc-om, amit nem használtam eddig, gondoltam azon akkor nekifutok újra, hiszen van rá egy hónapom. (kb. 1 hét alatt végig is toltam X-ig, de a Waffenträger auf Pz.IV lett a kedvenc.) Ma lejárt az 1 hó BAN, gondoltam, folytatom ott, ahol abbahagytam... DE! és itt jön amin egy picit megdöbbentem, a garázsból eltûnt a Pz.Sfl.V és a Borsig is! Nem csak hogy eltûnt, de még ki sincs fejlesztve! Sõt, azt látom, hogy az E 25-ön kívül egy darab német TD-vel sem játszottam eddig! Viszont kb. 2M több a kreditem, mint volt! Na ezt magyarázzátok meg nekem, hogy ezt hogy.., és miért? (ja, és nem fogyasztok tudatmódosító szereket😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok tök paranoiás.
Amíg vége nem lesz a tetves Is6 eventek addig tele lesz a sok ingyengyurival...
Mentem pár kört T5 T6 ban az ÖSSZES lövés gold volt.. Szánalom..
Gyaníthatóan, mikor kijön egy prémtank akkor jól hoz, aztán majd ez E-25-ét is tekerik egy kicsit lentebb.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Így igaz, azóta van így, amióta verzió váltás volt.
T8 prém tankok pedig tényleg brutálisan szarul hoznak prém nélkül. Azért szerintem ha már 12 000 gold egy ilyen tank akkor azért nettoba simán hoznia kéne a 30-50k-t prém nélkül. Sõt a jó teljesítménnyel exponenciálisan kéne nõnie.
Mégis csak kénytelen leszek prémet venni, rohadjanak meg 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Remélem nem genyák , mert odaírtam - kevés angoltudással. Múltkor az egyik elkezdett rinyálni,, hogy ez orosz fórum és mit keres itt külföldi.
http://vk.com/club44399115
http://ftr.wot-news.com/2014/01/13/russian-weekend-missions-whoa/
Más: Összeesküvés-elméletet fogok prezentálni, úgyhogy aki allergiás erre (TomDantes 😊 az ne olvasson tovább.
Csak én érzem úgy, hogy a karácsonyi eventek alatt (vagy a környékükön) suttyomban le lett csavarva a kreditszorzó kapcsoló? Elõször az STA-n tûnt fel, hogy valami irtó rosszul keres, nagyon jó körökkel is épphogy ki lehet hozni nullszaldósra, de azóta többször szembesülnöm kellett ezzel. Black Prince-szel is kifejezetten gyakoriak a mínuszos körök egy-két ezer sebzés között, ami azért régebben T7-es gépeknél példátlan volt.
Másik az elméletileg pénznyomda T34. Tegnap mentem vele egy kört, ahol 2300-at sebeztem, ebbõl legalább 1500-at T9 és T10 tankokba, és a végén 23k nettó profitot termelt, ami lássuk be, egy T8 prémtõl nevetséges, még prém nélkül is. Screenshotot asszem nem csináltam, de Tesselia platoontársam és Isten a tanúm😄 De ma is futottam vele egy 3400 sebzéses kört, ahol 35k-t hozott. Mondanám hogy misztikus, de a WG-t ismerve rosszmájúbb elképzelésem is van, mert ez már feltûnõ.
Mikor viszont a Church VII-et húztam, nem tûnt fel ez, pedig azzal aztán igazán rosszul ment a játék, mégis hozott körönként 10k körül átlagban. Ergo azt gyanítom, hogy ez a "balanszolás" csak a T7 és felette lévõ gépeket érintette.
Tessék, elõadtam, ide lõjetek😊
Ami miatt holtpontra futnak a meccsek az kb az átgondolatlan tank fejlesztési ágak (elvesztek az egyes fegyvernemek feladatkörei a peccselgetések során) + spotting system +az újabb hordákban elõtûnõ artisták.
Valamint biztos vagyok benne, hogy a wg azért nerfeli a td-ket, mert eddig a td-ket tolták a játékba, most majd a medek fognak jönni és hogy a sok kis hülyegyerek újra ellenállhatatlan igényt érezzen a gold vásárlásra ezért szépen tönkreteszik az eddig megszerzett játékszereit. Szóval felesleges az a szöveg, hogy "na én megmondtam a tutit, hogy ez így rossz és ezt most a wg is belátta!!!" Ez egy üzleti vállalkozás. Ha azt látják, hogy csökken a bevétel emiatt meg a játékosszám akkor meg majd jön a peccs amiben visszahúzzák a régi értékükre a td-ket... ennyi.
Ennél a körnél kénytelen vagyok elismerni, hogy az általam oly sokat szidott random ezúttal vastagon velem volt. De így is nagyon keményen meg kellett dolgozni a gyõzelemért, és egészen az utolsó pillanatokig nyitott volt minden 😊
replay
44,7 alatt tölt nekem töltésgyorsítóval
nekem: álcaháló+tölt.gyorsító+célzásgyorsító van fent
szigorúan kell rá a nagy gun és lõni vele a top tiereket!!!
fõleg ha két barom egymás mellett van 😄 na akkor az is kap egy -700dmg-t aki mellette áll <#circling>#circling>
Másrészt erre a WG is rájött, nem hiába lesznek most visszavéve egy kicsit.
Haramad részt fostalicska bicskanyitogató véleménye, hogy még a medek meg a lightok teszik tönkre a játékot sokkal inkább idegesít, mint a 10 TD oldalalnként.