World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel csak az a gond, hogy állítása szerint nincsenek is kifejlesztve azok a német trógerek, amikkel már játszott a ban elõtt. Illetve úgy tûnik, hogy az árukat is visszakapta. Gondolom a többi tank megmaradt. Mondjuk ez nem derül ki a hozzászólásból.
kábé 😄😄
Valahogy így képzelem az ilyesmik kiosztásáért felelõs embereket:

B verzió, van óvási idõ. 😉

Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2014.01.13. 19:19:11
Aranyat kaptál: 500

na véééégre megjött az ESL arany...
nem siették el LOL vagy 3 hete nyertem
Maala
A "tünetek" arra utalnak, hogy a dupla acc miatt permabant kaptál. Ilyenkor a prém tankokon kívül minden eltûnik az accról.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
Pffejjjj, de szar tank ez az IS-6! 😄
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Roppant egyszerü, te a teszt szerveren játszottál!

Tono34
Én nem csodálkozom egy esetleges kredit hozam csökkentésen.

Most ez az akció van, valahogy ezt is el kell adni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Az olyan cuccok, amik 5-6-7mp-ként lövik az 1000 kredites, de kis alfájú ammot, azok könnyen átmennek veszteségesbe, még prémmel is. Ha sok a nem sebzõ lövés.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Majd megszereted a nagyágyúval. 😊

Nem kavarhatott be, hogy a patch elõtt kaptad a bannt?

Nem változott a tech tree?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

van replay-ed arrol hogy jatszottal azokkal a tankokkal amik hianyoznak??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Csak holnap fogom tudni kipróbálni, de mindenesetre köszönöm szépen! 😊

Biztos, hogy nem emiatt kaptál ekkora bant. Én ma is kilõttem egy T8-T2 platoont, mégse bannoltak. Van ott más is, amirõl nem beszélsz.
Általában a BattleTimer.swf file-ba teszik ezt a cuccot. Van egy (errõl tudok) amihez nem kell célkereszt módot feltenni. Ez. Ha másik célkereszt módból tennéd be, akkor lehet szükség van a fenti file-on kívûl a config file-ra is, ezt nem tudom biztosra.

Lunki88
Szerintem kitüntetést érdemel, így kell ezt jól csinálni. <#idiota>
Ezt hogy érted? Sokkal változatosabb és jobb ágyú- és motorhangok, meg igen, asszem a becsapódások hangeffektjét is megdolgozza kicsit.
Miben másabb mint ez http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-tortenelmi-hangok?Van vmi videó róla?Élethûbbek a hangok v. ez nem csak a motor hangokra/ágyúhangokra,becsapódásokra koncentrál?
Lunki88
Hát ez elég durva. Most komolyan 2 idióta kilövése miatt 1 hónap banán? Ezek után jobban meggondolom mielõtt tk-zok... 😄 Szerintem lépj kapcsolatba a wg supporttal hátha nyögnek rá valamit.
Wartburg
Sziasztok!
Egy érdekes dologra keresek a magyarázatot, de gõzöm sincs, hogy mi történhetett. Röviden, hogy mirõl is volna szó: Megtetszett az új német TD ág, gondoltam fussunk neki, el is jutottam szépen a Borsig, (a Pz.Sfl.V után kész felüdülés volt) 20-25 csatám lehetett vele, majd csapattárs kilövése miatt kaptam 1 hó BAN-t. (Egy Tiger II behozott 2 kis meggymagköpködõt, akik folyamatosan a csapattársakat sorozták, köztük engem is. Egy ideig tûrtem, gondoltam megunják, de nem így lett. A második kilövése után már jött is az üzenet a kis ablakban. Persze, az ilyen kis gyökereket nem bünteti a rendszer. No comment!) Van egy másik acc-om, amit nem használtam eddig, gondoltam azon akkor nekifutok újra, hiszen van rá egy hónapom. (kb. 1 hét alatt végig is toltam X-ig, de a Waffenträger auf Pz.IV lett a kedvenc.) Ma lejárt az 1 hó BAN, gondoltam, folytatom ott, ahol abbahagytam... DE! és itt jön amin egy picit megdöbbentem, a garázsból eltûnt a Pz.Sfl.V és a Borsig is! Nem csak hogy eltûnt, de még ki sincs fejlesztve! Sõt, azt látom, hogy az E 25-ön kívül egy darab német TD-vel sem játszottam eddig! Viszont kb. 2M több a kreditem, mint volt! Na ezt magyarázzátok meg nekem, hogy ezt hogy.., és miért? (ja, és nem fogyasztok tudatmódosító szereket😊

voivod32
Ha igazán jó hangmodot akarsz, próbáld meg ezt!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mostanában töltöttem fel az új motor módot.A beállításoknál mit takar a hangeffektek és az effektek.Az elõbbi foglalkozik a motorral -mert a mód óta elég hangosak lettek a tankok- az utóbbi meg a lövésekkel/becsapódásokkal?
Nem tudjátok, az megoldható lehet vajon, hogy megjeleníttessem a játékkal a TD-k lövegkitérítési tartományát, ami bizonyos célkereszt modokban is benne van, de úgy, hogy ettõl eltekintve a gyári célkereszt ne változzon?

A jó öreg KV1... <#hehe>

azt kéne, vagy inkább a WT-re befizetni 😛
ne maar ..... tedd felre video kartyara inkabb <#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

-csak
Én is most húzom a Sturer Emilit. Szerintem nem olyan rossz, mint mondják. 100%-os cammoval, álcahóval, festéssel az álcája se olyan rossz, de azért ritkán hagyatkozom rá. Valami dombot kel keresni, amögül kinézve lõni, aztán visszahúzódni. Az ágyúja érdekes, nagyot basz, de elég hektikus, néha össze-vissza lõ, ami a 15 lõszer miatt kellemetlen is lehet. Összességében én meg vagyok elégedve vele, de nem túl megbocsátó tank.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok tök paranoiás.
nem.

Amíg vége nem lesz a tetves Is6 eventek addig tele lesz a sok ingyengyurival...

Mentem pár kört T5 T6 ban az ÖSSZES lövés gold volt.. Szánalom..

T34-em nekem is van és szerintem is lecsavarták. Fõleg akkor szembetûnõ a dolog, mikor a nemrég vásárolt E-25-tel hasonlítom össze. Kb. dupláját hozza a 7-es prémtank. Jó persze tudom, hogy a lõszerár jóval kevesebb, de ez akkor is durva.
Gyaníthatóan, mikor kijön egy prémtank akkor jól hoz, aztán majd ez E-25-ét is tekerik egy kicsit lentebb.

Szerencsére ezt kevesen tudják ;-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

A kredit indokolatlan megcsappanását én is észrevettem...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

A tornyot úgy lövik szét, hogy öröm nézni. A nyakán szép széles függõleges sáv, 170 mm, de maga az egész toronyfront csemege minden T8 feletti ágyúnak, még az a lófütty kis lövegpajzs is max 230 átütésig fog meg lövéseket.
Amikor én játszottam vele még az volt és már volt kredites gold lõszer. Ahol lehet el kell dugni az elejét és szögbe kitolatni a fedezék mögül.Az oldala és a lánc eszi a lövedéket.A torony tetején lévõ "dudor is tud pattintani.

"Másik az elméletileg pénznyomda T34. Tegnap mentem vele egy kört, ahol 2300-at sebeztem, ebbõl legalább 1500-at T9 és T10 tankokba, és a végén 23k nettó profitot termelt, ami lássuk be, egy T8 prémtõl nevetséges, még prém nélkül is."
Így igaz, azóta van így, amióta verzió váltás volt.
Nekem is ez van, ráadásul úgy, hogy a WN7-em 1700 körüli mostanában, míg régebben szeritnem jó ha 1400-1500 körül volt a heti WN-7, és mégis simán hoztam pozitívba a nyolcasokat sõt még a 9-eseket is. Most meg obi416 simán veszteséges még nyert körökben is sokszor és nem is használok gold ammot.

T8 prém tankok pedig tényleg brutálisan szarul hoznak prém nélkül. Azért szerintem ha már 12 000 gold egy ilyen tank akkor azért nettoba simán hoznia kéne a 30-50k-t prém nélkül. Sõt a jó teljesítménnyel exponenciálisan kéne nõnie.

Mégis csak kénytelen leszek prémet venni, rohadjanak meg 😄
Arról meg sajnos nem tehetek, hogy nem tud minimum szinten angolul.

angelus1991ster.blogspot.hu

Hihi az oroszok kirakták a Straussler V-4 papírmakett sémámat.<#pias><#fejvakaras><#vigyor5>
Remélem nem genyák , mert odaírtam - kevés angoltudással. Múltkor az egyik elkezdett rinyálni,, hogy ez orosz fórum és mit keres itt külföldi.
http://vk.com/club44399115

ezeknek az oroszoknak mindig milyen jó missziókat adnak....

http://ftr.wot-news.com/2014/01/13/russian-weekend-missions-whoa/
Ja, mindez prém nélkül, de mivel mindig így játszottam, van némi rálátásom a dologra. A prémesek gondolom nem fogják annyira átérezni a problémát, prémmel azért szépen lehet keresni, az a 10-15% fel se tûnik, amit egy nem prémesnek bizony nagyon megérez a virtuális pénztárcája.
Sok van belõlük igen, konszenzusra is jutottunk, hogy hardcap kéne nekik. Igen, mert õ kultúráltan fejtette ki, nem napi szinten jött ide kelteni a flémet, mint egyesek.

Más: Összeesküvés-elméletet fogok prezentálni, úgyhogy aki allergiás erre (TomDantes 😊 az ne olvasson tovább.
Csak én érzem úgy, hogy a karácsonyi eventek alatt (vagy a környékükön) suttyomban le lett csavarva a kreditszorzó kapcsoló? Elõször az STA-n tûnt fel, hogy valami irtó rosszul keres, nagyon jó körökkel is épphogy ki lehet hozni nullszaldósra, de azóta többször szembesülnöm kellett ezzel. Black Prince-szel is kifejezetten gyakoriak a mínuszos körök egy-két ezer sebzés között, ami azért régebben T7-es gépeknél példátlan volt.
Másik az elméletileg pénznyomda T34. Tegnap mentem vele egy kört, ahol 2300-at sebeztem, ebbõl legalább 1500-at T9 és T10 tankokba, és a végén 23k nettó profitot termelt, ami lássuk be, egy T8 prémtõl nevetséges, még prém nélkül is. Screenshotot asszem nem csináltam, de Tesselia platoontársam és Isten a tanúm😄 De ma is futottam vele egy 3400 sebzéses kört, ahol 35k-t hozott. Mondanám hogy misztikus, de a WG-t ismerve rosszmájúbb elképzelésem is van, mert ez már feltûnõ.
Mikor viszont a Church VII-et húztam, nem tûnt fel ez, pedig azzal aztán igazán rosszul ment a játék, mégis hozott körönként 10k körül átlagban. Ergo azt gyanítom, hogy ez a "balanszolás" csak a T7 és felette lévõ gépeket érintette.
Tessék, elõadtam, ide lõjetek😊
Miért szerinted az nem teszi tönkre a játékot, hogy az összes kis hülye könnyûtank + med szétlõ minden agyonpáncélozott tankot szembõl? Ha mindenki papír akkor kinek a feladata lenne egy egy jól védett szakaszon az áttörés? Jah és ezek a tankok még a magas rof + gold ammo mellé még jó camo-t is kapnak. Szóval újabb kérdés: Ki az a hülye aki ezek után elhagyja a fedezékét és úgy kilövesse magát, hogy még csak nem is látja meg az õt spotoló egy helyben álló könnyûtankot 50méterrõl nyílt terepen?
Ami miatt holtpontra futnak a meccsek az kb az átgondolatlan tank fejlesztési ágak (elvesztek az egyes fegyvernemek feladatkörei a peccselgetések során) + spotting system +az újabb hordákban elõtûnõ artisták.

Valamint biztos vagyok benne, hogy a wg azért nerfeli a td-ket, mert eddig a td-ket tolták a játékba, most majd a medek fognak jönni és hogy a sok kis hülyegyerek újra ellenállhatatlan igényt érezzen a gold vásárlásra ezért szépen tönkreteszik az eddig megszerzett játékszereit. Szóval felesleges az a szöveg, hogy "na én megmondtam a tutit, hogy ez így rossz és ezt most a wg is belátta!!!" Ez egy üzleti vállalkozás. Ha azt látják, hogy csökken a bevétel emiatt meg a játékosszám akkor meg majd jön a peccs amiben visszahúzzák a régi értékükre a td-ket... ennyi.

Mostanában vettem meg a német VII. tier ágban a pz.sfl. v -t (és az új ágyút).Milyen tanknak tartjátok? Mert elég sok hátránya nem nagyon kompenzálja azt az 1 elõnyét,hogy nagyokat üt a tierjéhez képest. Rossz a rejtõzködési szorzója,iszonyú lassú,kicsi a fokusza -így mozgó páncélosokat,igen nehéz vele kilõni-,papir tank,iszonyú lassan fordul -ami egy TD-nél nem ártana jobbnak lenni- bár a kuplung égetõ még nincs maxon.
valaki mondja már meg honnan jön ez a temérdek balfasz ember??? csak engem rak össze ilyen iq lightokkal??
Alapvetõen nem vagyok túl jó véleménnyel a T-44-rõl, de tegnap este egy igazán emlékezetes csatával sikerült megörvendeztetnie 😊

Ennél a körnél kénytelen vagyok elismerni, hogy az általam oly sokat szidott random ezúttal vastagon velem volt. De így is nagyon keményen meg kellett dolgozni a gyõzelemért, és egészen az utolsó pillanatokig nyitott volt minden 😊

replay

Aki kettõnél kevesebb tier-nyi harcjármûvet platoonba a csatába hoz azt bannolnám egy hétre. Pl.: tier7-es hülye tier1-2-est behoz.

eggggyértelmû a nagy gun...
44,7 alatt tölt nekem töltésgyorsítóval

nekem: álcaháló+tölt.gyorsító+célzásgyorsító van fent

szigorúan kell rá a nagy gun és lõni vele a top tiereket!!!
fõleg ha két barom egymás mellett van 😄 na akkor az is kap egy -700dmg-t aki mellette áll <#circling>
Egyrészt kurva sok van belõlük és ezért sokkal lassabb lesz tõlük a játékmenet, de ugye ezt már szakesz is kifejtette, csak õt nem hülye nooboztátok le kapásból, mint engem.

Másrészt erre a WG is rájött, nem hiába lesznek most visszavéve egy kicsit.

Haramad részt fostalicska bicskanyitogató véleménye, hogy még a medek meg a lightok teszik tönkre a játékot sokkal inkább idegesít, mint a 10 TD oldalalnként.
Ennek fényében miért kellett annyit hisztizni a TD-k miatt? Ezt mondogattuk neked rogyásig, hogy med playerként miért zavarnak téged a TD-k.