World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Ja, nem emelkedik a cuccos.
De az a sikítós titkárnõ effektus, hogy csúszik le a wr...!
0.2-0.4 csökkenést látni egy idõszakban, khm, öhm. Ha 1-2% esést tapasztalsz a grafikonon, akkor szólj. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Ez azért nem volt rossz!
Köszönet érte Vip_er kollégának!
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
- Storm azt mondja ha nerfelve lesz az aranylõszer, attól még az ára marad.
AHA

Akkor nerfelik 😄DDD
ToCsEk
mai adag:

- "teljesen lehetséges" hogy a történelmi csatákban lesznek 1945-1960 közötti csaták (T-54, Patton stb.)
- Egyelõre nincs tervben hogy a kicsi és közepes kövek/sziklák lreombolhatóak legyenek.
- Storm azt mondja ha nerfelve lesz az aranylõszer, attól még az ára marad.
- Nincs tervben a bázis közepérõl eltüntetni a sátort.
- Nincs tervben különleges legénység bónusz (mint a fokozott szellõzés) nyitott tetõs jármûveknél mert náluk már alapból számolnak ilyennel.

Overlord a CW exkluzív tankokról:
Egyetértek azzal hogy különleges tankok legyenek a jutalmak komplex missziókért. De nem azt jelenti hogy a CW ne kaphatna saját egyedi tartalmat. A Global Map elég idõigényes mód. A jutalmaknak kitüntetõnek kell lenniük.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

az agyhalott noobplatoon , amivel csak kibasz a sajat csapataval az pedig franko. gratulalok.
Ha egyáltalán nem mutat statot, akkor az elsõ(Common) fülön pipáld ki a player statistics sort! Az alsó részen lesz a legelsõ sor.
ahhh de nehezen adta meg a tankászt!!!
1510 normál xp
Jön a platoon kék T110E5 szakasz és belefut a sárga Object 704-be, meg a zöld E-75-ömbe. Az egyikük pattan, a másik egyet bevisz, de utána pattan, na akkor elõ a goldot. És a gold spammer 20k csatás vitézek neveznek engem noobnak, miután javaslom tanuljanak még egy kicsit.
Aztán a végén meg látom, hogy bátor hazánkfiai. Gratulálok innen is!

Az elõzõ hozzászólásomat ignoráljátok légyszíves. Szakaszban volt, csak a kezdõképernyõnél nem mutattatta, az eredménynél viszont látni lehetett.

Még egy érdekesség. Most jövök egy nyolcas csatából. Egy T 5-ös churchil volt a csapatomba, és nem volt szakaszban. Szerintem valami rosszul mûködik ! 😊😊

Felesleges volt idézned, pontosan tudom mirõl van szó. Olvastam. A véleményem meg általános e kérdésben mindenkire aki a csapat társát lövöldözi.
Sziasztok! Ha már mod packok.
A kérdésem xvm -mel kapcsolatos. Online editort használom. Viszont a statisztikát sehogy nem sikerül belõnöm,hogy kijelezze. Beolvastatom az xvm.xc filet. Majd a Tab fülnél és a loadingnál kipipálom show chance stb dolgokat. Ezt követõen lementem és felülírom az eredetit. Valamit rosszul csinálok?

voivod32
😄 Én is 74-es vagyok!

NoparaWot
Ez az !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NoparaWot
Köszönöm, bocsánat a zaklatásért =)

JeffDunham
Episco féle: https://www.dropbox.com/s/63q45am99u1ddkm/res_mods.rar

Tartalom:
Egyedi célkereszt
Jimbo arty célkereszt
Szerver oldali célkereszt
Hatodik érzék ikon és hang
20x-os zoom
XVM
Bõvített minimap
Grandpa's Damage(Bõvítve azzal, hogy mi lõtt rád és mivel.)
Radial menu(F4 lenyomásával kiirja a betöltésig hátramaradt idõt a csapatnak)
XVM config
J1mB0's Contour Icon Mod
Egyedi hangár, színes csata összesítõvel órával

Sidious féle:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/216773978/WoT%20Modok/sidious_res_mods_0.8.10.zip

A hitlog 1920X1200-as felbontásra van pozicionálva!!!

max zoom
hatodik érzék
damage panel - gold ammo mod
GUN sounds
Jimbo crosshair - shell travel time
XVM:
- hitlog
- minimap mod
- nem enged csapattársat és éppen meghalt ellenfelet (roncsot) lõni (ALT-al kikapcsolható)
- csatákra és aktuális tankra bontott winrate és WN7
- extra statisztika a garázsban
- egyszerre be tudod tenni az összes embert a tankba ()
- gombnyomásra kiírja a csapatnak hogy meddig töltesz még (hotkey MOUSE_4)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
Viagrát szed, az agyából elviszi a vért, ezért csökkennek a statjai.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JeffDunham
pillanat, megpróbálom úgy

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Wartburg
Értem én, csak néha elszakad a cérna. :/ Pl. nemrég történt, hogy egy amx azért lõtte el az E 25-öm láncát, mert õ akart hamarabb a domb tetejére felérni. Aztán én lõttem el az övét. Aztán megint õ az enyémet, és így tovább. A végén már csak röhögtünk, mire felértünk már fel volt spottolva mindenki. 😊
Master91: 74-es születéssel úgy gondolom már nem vagyok gyerek 😊
foxbat88fx: mit szedsz, úgy érzem, néha nekem is kéne!😊
Maala: pár év alatt elõfordult egyszer-kétszer😊

NoparaWot
Õõ a múltkori linknél nem kért bejelentkezést, le lehetett tölteni rögtön - vagy csak én vagyok a hülye vak és nem találom ? 😄

NoparaWot
Köszi ! 😊

JeffDunham

Maala
Egyébként gyakran TK-zol? Ez volt az elsõ bannod? Általában lépésenként mennek egyre feljebb, és feljebb. 1nap, 3nap, 1hét, stbstb...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

NoparaWot
HUNS-os mégis azt hiszem 😛 (pár hete valaki belinkelte már ide, hogy most õk ezeket a modokat használják)

NoparaWot
Valaki betudná linkelni a HUNS-os modpacket (vagy VTEPS-es)??

nemtom majd megkérdezem a pszichiáteremet hogy játszhatok-e vele <#nyes>
Master91
Igazából ilyen pszichiátrai esetes gyerek miért játszik ezzel ?
egyébként ha már ez az agyfelkúrás a téma
egy kis érdekesség:

itt egy diagram a statomról
fekete vonallal láthatjátok h mióta járok pszichiáterhez és mióta szedek gyógyszer meg mióta nem baszom fel az agyam a gamen

látható hogy azóta nem emelkedik a cuccos 😄
érdekes....
sokkal jobban játszottam amikor szétbaszott az ideg 😄DD
NoparaWot
Szóval ha ennyire felbasz a B típusuaktól az ideg, hogy ki kell lõnöd õket, akkor nem csodálom hogy 1 hónap bannt kaptál, esetleg törölték a német tankokat, mivel akkor kb. csatánként 2-3 csapattársat legalább ki kellett lõnöd (sok az a B típus..)

Master91
nem

gondolom sokuk goldozik is
erto olvasas rulez : "Egy Tiger II behozott 2 kis meggymagköpködõt, akik folyamatosan a csapattársakat sorozták"
voivod32
Ne legyél ennyire szigorú, van véletlen TK is, de ezt a rendszer nem különbözteti meg.

Amúgy rendesek hogy csak ennyit kaptál. Aki a sajátjait lövi, azt elsõre 1 hónap, de második után legalább 1 évre kéne tiltani.
Tudod aki egy csatában a sajátjait lövi mert õ úgy gondolja, az aznap este már nem kér vacsorát...
Még mindig nem érted. Ha ezen felhúzod magad és kilövöd õket, csak magadat szivatod. Duplán... Értem én hogy frusztráló, de meg kéne tanulni együtt élni a problémával. 😉

voivod32
Nem.

Wartburg
Van agy acc-om, amin csak prém tankok vannak, azzal mi lesz? 😊)

Wartburg
Értelek, felismerem az A-t, ritka mint a fehér holló, vagy TD, vagy nem vörös. A B-t meg szimplán nem értem, ha tudja, hogy csak nézõként van ott, akkor miért nem néz csak videókat, ott is láthat nagy tankot, nagy ágyút, van bumm bumm, stb. Tegnap pl. gyozoHUN nevû csapattársam, (erõs B több mint 12 ezer csatával) elsõ dolga az volt, hogy top tankként egy Tiger II-vel betolatott egy bokorba, amibõl elöl-hátul-felül kilógott, és ott forgatta a tornyát, egészen a csata végéig, míg oda nem értek és szét nem tépték. Persze, 0 sebzéssel a végén! Hiába írtam neki, hogy legyen olyan kedves és mozduljon már meg, még válaszra sem méltatott. Na ilyenkor van az, hogy felB az ideg. 😊

kabel15
Csak én fogok ki folyton E25 hordákat?

BattleTag: kabel15#2672

szerintem TK-zz tovább
és teljesen lenullázzák az accodat 😊))
csak a prém tankok maradnak meg
Most komolyan. 2 lehetõség van:

A. Azért kempel izomból hátul, mert van valami zseniális terve. Ez ugye a sokkal ritkább. Õt vétek kilõni, mert tudja mi folyik.

B. Annyira nem tudja mi folyik, hogy inkább ott marad, mert tudja, ha elõre megy, meghal. Õ lehet, hogy egyet fog lõni a csata alatt, de ezzel akár meg is nyerhetitek a csatát, vagy spottolhat is a megfelelõ pillanatban.

Viszont ha kilövöd, az csak hátrány. Nem vesz részt a csatában, plusz téged bannolnak miatta.

Ennyi a mesém...

Wartburg
Hehe, ez jó kérdés, magam sem tudom. Fel b@sz az ideg, azé'! 😊

Wartburg
Itt egy screenshot a tech tree-rõl, és nem csak kifejlesztettem õket free-bõl, látható, ott van mind. Tényleg nem értem... Marad a support. :/
[/url][/img]

Csak egy kérdésem lenne. A frásznak lövöldözöd a sajátjaidat?

szarul :d

Maala
Fogalmam sincs (GF open betáig mindenképp 😄), hogy hogy megy WT-ben a fejlesztés. 😄

Én a War thunderben jártam így. Már 6-os szinten voltam a nemzeteknél, de az oroszokat visszaraktam 4-esre, mert azokkal farmoltam. Jött a patch, meg a szintek változtatása decemberben vagy mikor. Erre az oroszok nincsenek kifejlesztve már csak a régi 4-es szintig. A többi 6-oson állt, meg is maradt. Na azóta egy kört nem mentem velük, úgy felbaszott.

Okay!
Maala
Az viszont durva, ha minden más megvan, csak az nincs meg. Passzolom, nem olvastam még sehol ilyet. Írj egy ticketet a supportnak.

Wartburg
Toweliee: 2 light tankot lõttem ki, ahogy írtam, miért hallgatnék el bármit is, hiszen nem a BAN okát nem értem, hanem azt, hogy hova tûntek a TD-k. (tegnap este már a répám tele volt a sok idiótával, a leghátsó bokorba gubbasztó light és med tankokkal, és a másik acc-on is rögtön 1 hónap kitiltást kaptam, amint a második bokor-huszárt kilõttem.)
atee73: Sajnos replay-em nincs, mert kb. havonta törlöm, mivel egy 32GB-os SSD-n van a játék, és már nem sok hely maradt rajta.
Madmanic: Nem tudom, hogy változott-e a tech tree:/
szakasz: Biztos, hogy nem a teszt szerveren játszottam, mert akkor nem szenvedtem volna azzal a szemét Pz.Sfl.V-el, egyszerûen átléptem volna rajta!
Maala: Permaban? Az meg mi a túró? És hogyan lehet az, hogy nyoma sincs, se a hivatalos oldalon, de a noobmeter.com-on se! És minden más megvan, csak a német ág hiányzik!