World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A wikin ezt ajánlották, és épp leárazásban olcsón megvettem, de akkor kidobom.
Tegnap mentem rajta pont egy csodameccset. Mutatok, nem lövik. Lövöm, nem lövik. Fogyok, visszavonulok, onnan mutatok, nem lövik. Meghalok, meghalnak. Anya otthon fõz, finom ebédet, vége...
Ugyanolyan gané,kemper,fos okádék, mint elõtte! Hogy szakadt volna anyjába a feje annak, aki kitalálta!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
feltettem rá a 105-ös trollt és medként használva mentem a többi meddel
persze sokszor kaptam a szidást emiatt, de leszartam
marha nagy dög!!!! lehetetlen vele aktívan scoutolni
awfull panther-t ugyanígy használom
105ös + megyek a többiekkel
Raktam rá vent+rammer+periscope-ot, de így meg nincs jó camo, nem megy a passzív scouting. Ha viszont kicserélem hálóra akkor meg nem látok vele elég messzire.
Ágyúra se tudok rájönni melyiket: most a 110/110-es van fent, a trollgun penje meg 64. Goldozni meg csak nem kéne trollgunnal.
A wiki ezt írja:
"The VK 28.01 has a unique game play and is very rewarding to drive once mastered."
Hát nem jövök rá a titkára, szenvedek magas tierben vele, alig 40% a WR.
Tippek esetleg? Van aki kigrindelte úgy, hogy jó a WRje?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ma is szophatok hogy felhozzam 50%-ra a napot -.-"
ami tegnap sem sikerült mert 46-nál feljebb nem ment pffff
Mindent elmond a tankról, hogy a unikum wn-em van vele, másfél éves Chaffee xp rekordot döntöttem meg egy körben. Nincs rá magyarázat, hogy egy-egy kör után úgy érzem tök szar volt, aztán felnézek a sebzésre és látom, hogy 3500+ és a végén az xp is 1000 fölött van és simán elsõ vagyok a csapatban és nem értem. Ez a tank egy rejtély számomra. Nem szeretem, ugyanazokért, amiket leírtál mégis nagyon jó eredményeket hoz egy-egy kör.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WN7: 2 256 ( 99 ) 8.38 tier
--------------------------------------------------------
Session statistics
Battles / Wins: 8 / 8 ( 100.0% )
Exp / avg.: 10 018 ( 1 252 )
Exp X / avg: 20 036 ( 2 504 )
Damage Dlt. / avg.: 18 656 ( 2332 )
Dmg taken / avg.: 7 887 ( 985 )
Hits / shots: 68 / 92 ( 73.91% )
Penetrations / shots: 58 / 92 ( 63.04% )
Kills / avg.: 18 ( 2.25 )
Assist / avg.: 7 014 ( 876 )
--------------------------------------------------------
Finances
Income / Balance: 419 420 20 446
Account Balance: 20 446 ( 0 )
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
angelus1991ster.blogspot.hu
Eddigi nevei:
Philip4
sudan
keitel33
marcel3232
Helga asszony
Maris asszony
Mindig csak a hozzaszolasaitokbol jon le hogy probalkozik....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ne etesd a trollt 😊
Ez a mûsor délután ment eddig 😄
Mondjuk AT15 a páncélzata, hp-ja miatt még teljesen szerethetõ, de nagyon sok türelem kell hozzá.
Viszont én a su101-el egyszerûen nem jövök ki, nincs negatív kitéríthetõsége, hiába gyors és mobilis jószág....azzal a gunnal se vagyok kibékülve. 218 pen, de olyan érzésem van mintha gumilabdával lövöldözgetnék, pl. AT15 20 fontos lövegével ami asszem 225 pen-t tud, azzal sokkal kellemesebb a játék, még nem kellett goldot használnom vele....míg su101-el a kezdetben 2 db. goldot fel kellett emelnem 5-re. Egyszerûen nem érzem azt a tankot, camo-ja is szar....legalábbis TD-k terén mocskos sok tapasztalatom van, nem is érzem magam szar játékosnak, de nekem ez a 2. ruszki td vonal 1 kínszenvedés....
Amúgy AT15-re visszatérve. Láncolni kell az ellenséget, és úgy tartani, miközben sebzed, tudom könnyû így leírni, de a legjobb eddig 1 e-100 kivégzése volt...úgy h 1 találatot nem kaptam. Mocskos dpm-je van, és t8-ban csak menni kell elõre. A titok h ki kell nézni 1 pontot, és menni, és ami jön azt lõni, akár menet közben, mivel pontos a gun. 1x megkaptam ellenségtõl: they see me rollin, they h8in....és azóta igazából tényleg ezt követem, meg néha be is szoktam írni, mosolyogtató nagyon 😄
Nekem amúgy 60% körül lehet a WR (talán 😄) meg 2300+ a sebzés...de kihozható 3k is belõle, bár az már elég hc szint. (láttam 1 2k+ eff-s srácot, 2980-s avg. dmg-el.)
T8-ban amúgy 2 TD-t nem bírok, su101 meg ac mle48.
Ja annyi még h pl. t28 után AT15 1 felüdülés, mivel t28-ban ülve heavyk flankelnek, úgy fordul mint 1 csatahajó....😄
Itt a 21. sorban az értéket false-ra. Tudom, nem az a damagepanel, de nagyjából ez kering különféle módozatokban.
https://www.assembla.com/code/stalkiewotmods/subversion/nodes/487/trunk/res_mods/0.8.9/gui/scaleform/DamagePanel.xml
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Majd talán kicsit jobban fog mûködni, ha feljebb kúszik a legénység camo skillje 😊
az a 4,3sec-es töltésidõ marha jó
én úgy használom hogy maradok a legesleghátsó sorban vele, nagyon ritkán megyek elõre
gyorsan szûkülõ, epic pontosságú gun van rajta
57% WR mellé 2123 átlag dmg párosul, ami sztem nem rossz
Random csapatokat meg gondolom nem kell bemutatni. Mindenki campel, azzal meg nem sûrûn lehet csatát nyerni.
Jelenleg 1950 vele az átlag sebzésem, ami nem épp csúcs kategória, de azért nem is olyan rossz. Szóval valamilyen szinten elboldogulok vele, de attól még utálom, és frusztráló 😊
A top ágyújával meg 400-500ról lehet lövöldözni, a 226 pen meg sztem bõven elég t8as tdre ilyen roffal. Ha valakit láncolsz az már ott marad. Az ágyúkitéríthetõsége fasza, szal durván lehet forgatni.
Arra használd amire való, bár tény hogy az elég unalmas/ türelem játék és jó lesz az.
A teknõc már nagyon fasza, a 183 meg a top 3 tdben van sztem, golddal meg nagyon beteg dolgokat lehet vele mûvelni. (tippre a hesh sebzését le fogják csökkenteni a nerfnél 1500 körülire)
Egy régi vicc: Nyikolaj Nyikolajevics hûtõgép gyári munkás nyugdíjba megy, ezért az üzem pártbizottsága felajánlja neki, hogy ebbõl az alaklomból kérhet egy ajándékot.
Nyikolaj Nyikolajevics kérése, hogy kaphasson egy új hûtõgépet.
Mondja neki a párttitkár: Ejnye Nyikolajevics elvtárs. Maga már harminc éve itt dolgozik. Ne mondja hogy nem rakott otthon össze egyet kettõt a gyárból hazavitt alkatrészekbõl.
Nyikolaj Nyikolajevics: Párttitkár elvtárs, töredelmesen bevallom, hogy már többször is próbáltam, de mindig tank lett belõle. :-)
Másrészt nézd már meg a top játékosokat, hogy mire képesek artyval.
57-60%- átlag wines playereknek az artykkal nincs 60% winje, de még 57% se.
Amúgy meg az artyzás totál random dolog, és marhára nem igaz, hogy skill nélkül is megy vele jól a játék. Az hogy csatánként van egy szerencsés találata? És? Keress már nekem pár nem unicom playert, akinek t10es artyval 3k feletti az átlag sebzése...
mert ekkor lehet kb. azt mondani, hogy befolyásoló tényezõ egy csatában.
Ja és már rég nincs artym mielõtt le artystáznál.
De ezt még be is lövik folyton, és még a sebzése is röhej. Erõsen megviseli az idegrendszeremet, de kell az a csillagromboló 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen