World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lövöldözni akarsz vele akkor oké a rammer, de scoutként a hálót hasznosabbnak tartom.
Új káromkodást tanultam. Téged is zárjanak össze 1000 csatára egy stock A-44-el!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Így se valami fürgeség a RoFja, de lehet, hogy igazad van.
A wikin ezt ajánlották, és épp leárazásban olcsón megvettem, de akkor kidobom.

<#taps>
Tegnap mentem rajta pont egy csodameccset. Mutatok, nem lövik. Lövöm, nem lövik. Fogyok, visszavonulok, onnan mutatok, nem lövik. Meghalok, meghalnak. Anya otthon fõz, finom ebédet, vége...

Kipróbálom úgy akkor, hátha.

voivod32
Ki volt az , aki itt a napokban írta, hogy El-Halluf micsoda fasza pálya lett?!
Ugyanolyan gané,kemper,fos okádék, mint elõtte! Hogy szakadt volna anyjába a feje annak, aki kitalálta!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Miért raktál rá rammert? Cseréld le hálóra.
hát én sosem használtam scoutként
feltettem rá a 105-ös trollt és medként használva mentem a többi meddel
persze sokszor kaptam a szidást emiatt, de leszartam
marha nagy dög!!!! lehetetlen vele aktívan scoutolni

awfull panther-t ugyanígy használom
105ös + megyek a többiekkel
Nekem a VK 28.01 okoz most gondot, nem tudom használni.
Raktam rá vent+rammer+periscope-ot, de így meg nincs jó camo, nem megy a passzív scouting. Ha viszont kicserélem hálóra akkor meg nem látok vele elég messzire.
Ágyúra se tudok rájönni melyiket: most a 110/110-es van fent, a trollgun penje meg 64. Goldozni meg csak nem kéne trollgunnal.
A wiki ezt írja:
"The VK 28.01 has a unique game play and is very rewarding to drive once mastered."
Hát nem jövök rá a titkára, szenvedek magas tierben vele, alig 40% a WR.
Tippek esetleg? Van aki kigrindelte úgy, hogy jó a WRje?

Tono34
Nézz át a modi fórumba 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gyõz / Dönt / Csata: 5 / 0 / 13 ( 38.46% )

ma is szophatok hogy felhozzam 50%-ra a napot -.-"
ami tegnap sem sikerült mert 46-nál feljebb nem ment pffff
Vissza lehetne keresni, de ugyanez volt a véleményem a SU-101-rõl itt a fórumon mondjuk olyan 30 csata után. Aztán valahogy kezdtem ráérezni, az elején is mentem az elsõ vonallal és flankelgettem vele, de úgy 50 csata után kezdett ez jól is menni.
Mindent elmond a tankról, hogy a unikum wn-em van vele, másfél éves Chaffee xp rekordot döntöttem meg egy körben. Nincs rá magyarázat, hogy egy-egy kör után úgy érzem tök szar volt, aztán felnézek a sebzésre és látom, hogy 3500+ és a végén az xp is 1000 fölött van és simán elsõ vagyok a csapatban és nem értem. Ez a tank egy rejtély számomra. Nem szeretem, ugyanazokért, amiket leírtál mégis nagyon jó eredményeket hoz egy-egy kör.

Ma különösen hamar eltakarították 😄

Tono34
Most majd jön a következõ reg. Most már én sem leszek kedvenc 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem jó egy kis változatosság, de hát nem vagyunk egyformák.
Master91
Engem valahogy zavar a ~2 óránkénti WR jelentõk meg az ilyenek mellett
nekem mikor elõszõr adta az öregasszonyt még tetszett is 😊
Mostanában csak addig játszom, amíg leduplázom 8 tankomat. Ma elég hamar végeztem. Ilyen még sohasem volt.

WN7: 2 256 ( 99 ) 8.38 tier
--------------------------------------------------------
Session statistics
Battles / Wins: 8 / 8 ( 100.0% )
Exp / avg.: 10 018 ( 1 252 )
Exp X / avg: 20 036 ( 2 504 )
Damage Dlt. / avg.: 18 656 ( 2332 )
Dmg taken / avg.: 7 887 ( 985 )
Hits / shots: 68 / 92 ( 73.91% )
Penetrations / shots: 58 / 92 ( 63.04% )
Kills / avg.: 18 ( 2.25 )
Assist / avg.: 7 014 ( 876 )
--------------------------------------------------------
Finances
Income / Balance: 419 420 20 446
Account Balance: 20 446 ( 0 )
miert volt az is??? az elso ket kirohanas utan beallitottam a forumot azota nem latom miket ir .

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ezért szóltam, hogy találjon ki újat, hátha jobb lesz.
Legalább az lenne. Egy-pár viccet írna, de ugyanaz a sablonos beszólások.

angelus1991ster.blogspot.hu

engem nem zavar, ha vicces 😊
Olyan mint egy vírus.
Eddigi nevei:
Philip4
sudan
keitel33
marcel3232
Helga asszony
Maris asszony

Hellcat használók, megéri a tank?

allitsd be(a forum setup-ban) hogy bizonyos minusz mennyiseg utan ne latszodjon a hozza szolasa,es akkor nem latod , en nem is latom hogy miket ir a nyomorult <#kocsog> maximum az elso kettot, a privat uzenetet meg alapbol tiltom es igy csak turaztatja magat .
Mindig csak a hozzaszolasaitokbol jon le hogy probalkozik....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ne írj neki, felesleges
ne etesd a trollt 😊
Jó korán kelt ma az agyhalott.
Ez a mûsor délután ment eddig 😄

Szpecnyaz szabadságon van?
Ez már volt, találj ki újat!
Akinek még van t26e4-e, most mik a tapasztalatok? Játszhatóság, credit hozam?
😊
Alapvetõen az a gond az ilyen TD-kel, at15, su101 h TD-re nem való med gun....
Mondjuk AT15 a páncélzata, hp-ja miatt még teljesen szerethetõ, de nagyon sok türelem kell hozzá.

Viszont én a su101-el egyszerûen nem jövök ki, nincs negatív kitéríthetõsége, hiába gyors és mobilis jószág....azzal a gunnal se vagyok kibékülve. 218 pen, de olyan érzésem van mintha gumilabdával lövöldözgetnék, pl. AT15 20 fontos lövegével ami asszem 225 pen-t tud, azzal sokkal kellemesebb a játék, még nem kellett goldot használnom vele....míg su101-el a kezdetben 2 db. goldot fel kellett emelnem 5-re. Egyszerûen nem érzem azt a tankot, camo-ja is szar....legalábbis TD-k terén mocskos sok tapasztalatom van, nem is érzem magam szar játékosnak, de nekem ez a 2. ruszki td vonal 1 kínszenvedés....

Amúgy AT15-re visszatérve. Láncolni kell az ellenséget, és úgy tartani, miközben sebzed, tudom könnyû így leírni, de a legjobb eddig 1 e-100 kivégzése volt...úgy h 1 találatot nem kaptam. Mocskos dpm-je van, és t8-ban csak menni kell elõre. A titok h ki kell nézni 1 pontot, és menni, és ami jön azt lõni, akár menet közben, mivel pontos a gun. 1x megkaptam ellenségtõl: they see me rollin, they h8in....és azóta igazából tényleg ezt követem, meg néha be is szoktam írni, mosolyogtató nagyon 😄
Nekem amúgy 60% körül lehet a WR (talán 😄) meg 2300+ a sebzés...de kihozható 3k is belõle, bár az már elég hc szint. (láttam 1 2k+ eff-s srácot, 2980-s avg. dmg-el.)

T8-ban amúgy 2 TD-t nem bírok, su101 meg ac mle48.

Ja annyi még h pl. t28 után AT15 1 felüdülés, mivel t28-ban ülve heavyk flankelnek, úgy fordul mint 1 csatahajó....😄
Sunsetjoy
Yossariannak tegnap este chaten már megírtam a középre felugró sebzéskiírás eltüntetését, amikor itt kérdezte. Elvileg az volt, nem tudom, hogy átírta-e már, és tényleg az volt-e. Emlékeim szerint igen, én csak a betûméretet csökkentettem vagy felére.

Itt a 21. sorban az értéket false-ra. Tudom, nem az a damagepanel, de nagyjából ez kering különféle módozatokban.

https://www.assembla.com/code/stalkiewotmods/subversion/nodes/487/trunk/res_mods/0.8.9/gui/scaleform/DamagePanel.xml

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerinted kb semmi nem rossz a t8-asok közül 😊

hát tény hogy nem egy AC 48 vagy SU-101 kaliberû TD, hogy rohangálni kelljen vele, de szerintem a rossz kategóriától akkor is nagyon messze van
Túl türelmetlen vagyok 😊
Majd talán kicsit jobban fog mûködni, ha feljebb kúszik a legénység camo skillje 😊

hááát nekem bejön az AT-15
az a 4,3sec-es töltésidõ marha jó
én úgy használom hogy maradok a legesleghátsó sorban vele, nagyon ritkán megyek elõre
gyorsan szûkülõ, epic pontosságú gun van rajta
57% WR mellé 2123 átlag dmg párosul, ami sztem nem rossz
Azért baj, mert campelés közben is felspotolnak, és akkor tuti nagyobbat kapok, mint amekkorát vissza tudok lõni 😄
Random csapatokat meg gondolom nem kell bemutatni. Mindenki campel, azzal meg nem sûrûn lehet csatát nyerni.
Jelenleg 1950 vele az átlag sebzésem, ami nem épp csúcs kategória, de azért nem is olyan rossz. Szóval valamilyen szinten elboldogulok vele, de attól még utálom, és frusztráló 😊

Nincs velük bajom, ha tehetem kilövöm õket a kör elején. Ha szerencsém van akkor a 3-4-5bõl lesz legalább egy aki bentmarad pampogni a csatában így még el is szórakoztat a kommentjeivel a csata unalmasabb perceiben...

A láncolás jó móka, az biztos. Fõleg az utolsó egy-két megmaradt tanknál érdemes. Tegnap egy hátul kempelõ fullos tigris2-t lõttem láncon, mielõtt megérkeztek a többiek. Szépen be is zsebeltem kb 2000 assistot érte, meg az aprót... 😊

Miért is gond, hogy egy 20al rohangáló tankkal kempelni kell 😄? Miért mit szeretnél vele kezdeni 😄?
A top ágyújával meg 400-500ról lehet lövöldözni, a 226 pen meg sztem bõven elég t8as tdre ilyen roffal. Ha valakit láncolsz az már ott marad. Az ágyúkitéríthetõsége fasza, szal durván lehet forgatni.
Arra használd amire való, bár tény hogy az elég unalmas/ türelem játék és jó lesz az.
A teknõc már nagyon fasza, a 183 meg a top 3 tdben van sztem, golddal meg nagyon beteg dolgokat lehet vele mûvelni. (tippre a hesh sebzését le fogják csökkenteni a nerfnél 1500 körülire)
Csak nem hûtõgépgyárban dolgozol te is? :-)

Egy régi vicc: Nyikolaj Nyikolajevics hûtõgép gyári munkás nyugdíjba megy, ezért az üzem pártbizottsága felajánlja neki, hogy ebbõl az alaklomból kérhet egy ajándékot.

Nyikolaj Nyikolajevics kérése, hogy kaphasson egy új hûtõgépet.

Mondja neki a párttitkár: Ejnye Nyikolajevics elvtárs. Maga már harminc éve itt dolgozik. Ne mondja hogy nem rakott otthon össze egyet kettõt a gyárból hazavitt alkatrészekbõl.

Nyikolaj Nyikolajevics: Párttitkár elvtárs, töredelmesen bevallom, hogy már többször is próbáltam, de mindig tank lett belõle. :-)

Ha az arty nerf után még mindig gondod van velük, akkor ne az artykban keresd a hibát.
Másrészt nézd már meg a top játékosokat, hogy mire képesek artyval.
57-60%- átlag wines playereknek az artykkal nincs 60% winje, de még 57% se.
Amúgy meg az artyzás totál random dolog, és marhára nem igaz, hogy skill nélkül is megy vele jól a játék. Az hogy csatánként van egy szerencsés találata? És? Keress már nekem pár nem unicom playert, akinek t10es artyval 3k feletti az átlag sebzése...
mert ekkor lehet kb. azt mondani, hogy befolyásoló tényezõ egy csatában.
Ja és már rég nincs artym mielõtt le artystáznál.
A legjobb megoldás a "nemszeretem" tankok fejlesztéséhez szerintem az, ha csak szépen duplázgatod. persze ehhez is kell türelem, csak másfajta.
Én sem szeretem az ennyire lassú tankokat. De az AT 7 vagy a T28 legalább strapabíró (általában), azokon érezni, hogy nem csak azért van a páncél, hogy ne tudjanak sietni 😊
De ezt még be is lövik folyton, és még a sebzése is röhej. Erõsen megviseli az idegrendszeremet, de kell az a csillagromboló 😊

Pont ki van fejlesztve az AT-15, de úgy döntöttem most olcsóbban sem veszem meg. Beleuntam ebbe az ágba. Én egyszerûen képtelen vagyok ilyen lassú tankokkal játszani. Pont hozom a saját wn értékemet velük, de érzésre sokkal gyengébbnek éreztem eddig bármelyik brit TD-ben magam. Nem szerettem egyikkel sem játszani, egyszerûen én nem tudom elviselni, hogy ne legyen esélyem az egyik oldalról átérni a másikra, ha szükség van rá. Ezekkel meg nem lehet. Úgyhogy hiába tetszett a teknõs a teszten, nem valószínû, hogy valaha megszerzem, fõleg, hogy egyre több olyan tank van a játékban, amikkel szeretek menni, minek erõltessek olyat, amikkel kimondottan nem.

Ahogy magamat ismerem, mire eljutok odáig, addigra tuti lenerfelik azt is 😄

Köszi. Megnézzük.

Synt4xTerr0r
res_mods>0.8.10>gui>scaleform>CDPsetting.xml ben lesz szerintem.. és a pop up üzeneteknél irnék Falsot ,true helyett.De ezt nem tudom most kipróbálni.Melóban vagyok.

"Megkínozzák" az embert párszor mire eljut a csillagrombolóhoz. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen