World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi lesz benne? Remélem lesz valami új ág, mert nincs még elég tank a játékban...

Egy játékban ez balanszolva lesz, különban egy 41-es csatában nem nyerhetnél az oroszokkal, 45-ben meg egy lánc nélküli tigrist kapnál csak, miközben özönlenek a T-34-85-ök és az ISU-k... Ez itt balanszolva lesz. Legalábbis valamennyire. Nekem van egy olyan gyanum, hogy azért nem jött ilyen sokáig, mert nem tudták megoldani az egyensúlyt.

Eagle16
A 8.11 tesztszerver meg jövõhét csütörtökön indul.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kabel15
Történelmi "csatáról" lévén szó nem lenne hiteles. Bár nem is igazán nevezhetõ csatának, elég egyoldalú volt a dolog. A lénye az ellenfelek közti egyensúly volt.

BattleTag: kabel15#2672

Eagle16
A Foch-nak 1200 lóerõs motorja van, a kis Foch-nak van 1000. Amúgy az a 200 LE nem lesz nagy nerf rajta, 56 tonnára 1000 lóerõ még így is bõõõven elég lesz, max. most már nem fogom lehagyni a közepes tankokat egyenes szakaszon<#buck>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egy általános gold ammo nerf kéne még, és boldog lennék. 😊

tier 10 TD rebalance (alpha nerf from 850 to 750, DPM will mostly remain the same, a few will get a DPM nerf, 130mm and 170mm guns won’t be rebalanced, Foch is getting an engine nerf (1500 to 1000hp), Object 268 gold pen will be reduced)

500 lóerõvel kevesebb gec...na ez már durva nerf és még hozzá vesszük az alfa nerfet is. Na hát ezzel azt hiszem elégedett lehetek. Most már nem fogja tudni magát megvédeni a medektõl.
Ha az ellenfél csapata is repcsikben ül,mondjuk kései fejlesztésû nakajimákban,akkor nem biztos,hogy annyira örülnél..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én azt mondom, hogy átlagos tank. A nagy ágyúval teljesen játszható. Papír és lassú, de cserébe a lövegkitéríthetõsége fenomenális. Nagyon durva helyekrõl lehet vele lõni, akkora meglepetéseket lehet vele okozni, amit semmilyen más tankkal. Én azt mondom, hogy teljesen játszható, sokkal, de sokkal rosszabb tankok is vannak a játékban.

Örülök hogy így érzel az Emillel kapcsolatban. A klánban nem oly rég volt egy idõszak mikor sokan az Emilnél tartottak és kivétel nélkül mindenki szidta mint a bokrot.
- Mivel mész?
- Emil :/
- Szegéééény.

Elõnye:
- nagy alfa (ujjé)

Hátránya:
- nincs camo
- nincs páncél
- lassú mint a dög (pedig páncélja sincs)
- fos ágyú az alfát kivéve (papíron ugyan jó, de nekem beszûkülve is lõtt mindent csak az ellent nem)
- kis horizontális ágyúkitérítés (állandóan mozogni kell és újracélozni)

https://wotinfo.hu

Már korábban is kérdeztem, létezik, hogy a WT-ben nem lesz ennél távolabbi nézet? Nekem nagyon zavaró így látni a tankot és ilyen keveset a tájból. A videó alapján továbbra is nekem ez túl szimulátoros, szóval nekem felejtõs lesz.

Kb semmi sem derült ki a játékmenetbõl. Lesz e spotting system? Átütés/HP rendszer? Ide is bevezetik a nevetséges weakspot baromságot, hogyha a 200mm vastag lemez bal alsõ sarkától számított 3px-re jobbra és 10 px-el fentre, akkor ott még a 80mm-es ágyú is átviszi -_-. Mindenesetre ha nem lesznek orbitális braomságok a játékmenetben valamint nem kell repülõk ellen menni és artik sem lesznek (vagy legalábbis nem olyan módón mint a wotban) akkor elképzelhetõnek tartom, hogy feltörli a wot-al a padlót...
A wot kb 6.7-ig volt erõs játékmenetben és talán akkor volt a balansz a legközelebb a játszható szinthez, azóta ebben a játékban csak lejtmenet van minden egyes peccsben...

kabel15
Az más ha 5v15 lesz.

kabel15
Akkor játszunk Amcsi-Japán játékot jó? Csata legyen 1945. augusztus 6.
Én leszek a repcsiben, ti meg a lent szaladgáló Japánok. Jó? Van esélyetek nyerni persze.

pointer4
Történelmileg hány t34 is jut egy tigrincsre? 8:1??? úgy sima ügy lesz mögé kerülni XD
Hú hát ez annyira jó. Annyira reális. Annyira életszerû. Hát sokkal jobb mint a WoT. Az egy szar az egy fos, végre ez olyan amilyennek lennie kell. Ezt csak a hülye WoT fanboy-ok nem látják be. Ez aztán a valami, én nem vagyok elfogult, de ahogy megnéztem ezt a videót kétszer lefostam a bokám és háromszor beleélveztem a gatyámba annyira jó, de legalább nem vagyok elvakult fanboy, aki egy tetves videó alapján kijelenti hogy mennyire jó valami és már élvezkedik.

Az hogy történelmi csata, ez reálisabb...ezért sírt mindenki, az a értelme!

kabel15
De annak mi értelme van, hogy õ engem bárhol bármivel átlõ, és 1 max 2 lövés vagyok neki, én meg max oldalról viszem át és az is 10 lövés.

A Birc-em búcsú fellépése mielõtt most Bishopra cseréltem. 😊
Én imádom Emilkét, de azért belefutottam már olyanba, hogy a kv1 tornyáról pattanok, és az M4A3E2 tornyokról kivétel nélkül eddig mindig pattantam. Lassú, de az ágyú mindent visz, amolyan kisebb "BL-10 hatása van", 5-6 kilót beleverünk egy tankba, mindjárt elkezd veszettül tolatni. Néha szeszélyes az ágyú, vagy csak a játék nem akarja hogy eltaláljak bármit is, de alapjában véve pontosnak mondható.
Kitartás madmanic, jó kis tank ez, csak szeretni kell. Ja, és azt vettem észre már így 90%-os álcaképesség mellett, hogy bokorból spottolni is alkalmas, lövéskor vissza kell tolatni a 15m-es határig, aztán megint lehet spottolni vele 😊

Én simán megyek majd T-34-gyel. Sõt... Nagyvadra jó csak igazán vadászni. 😊

Akkor a történelmi csata elvesztené a történelmi mivoltát.
Az öreg Sturer apó pedig,azon a szinten a nagy csõvel visz mindent mint a piros hetes!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

JeffDunham
Csak egy kérdés: miért? Miért ide rakjátok ezeket a szarokat (függetlenül attól hogy nekem is nagyon tetszik) amikor van saját topikja? Most ez fog menni? Bármi amit a WT-vel kapcsolatos itt fog kikötni? Az összes kép, videó? De jó hogy nem vagyok moderátor, ez mind menne a levesbe (pedig én is játszom néha a WT-vel, szerintem igényesebb is, csak a játékmód nem annyira jön be).

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nem lehet h ezert hivjak tortenelmi csatanak?
Egy szintre? Akkor az meg nem történelmi csata. Ebbõl látszik, hogy semmi nem jó soha. Egy szintre? áh...

kabel15
Komolyan gondolják, hogy majd azért fog valaki T34 el menni tigris ellen mert a Tigrisnél nagy a várólista? Akkor inkább nem megyek történelmibe, hanem megyek normál csatában. Hozzák 1 szintre a tankokat a történelmi csatákban és kész.

Sturer emil???
nagy gunnal??? az egy állat!!
Valakinek jó tanácsa van a PZ.Sfl.V vel kapcsolatban..?

Az árokba belökni, vagy eladni konzervdoboznak már kihúzva...

Szerintem letaszította a legjátszhatatlanabb tankok trónjáról az M3 at..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

WOT bérencek most ne nézzenek ide!!!

azért itt már látni egy két dolgot a gamebõl
nekem tetszik nagyon!!!!
Tono34
Úgy is megadja, ha ketten befoglaltok, majd még játékban kilövik a társad 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"Mert például a Kurszki csatában nem volt IS és T-34/85"

Akkor miért Kurszk? Csak mert nagy volt? Tigrisbõl is csak 4 db bóklászott arra KV-ból meg egy, valószínûleg parancsnoki változat.

ToCsEk
tegnapi:

- K:"Gondoltatok arra hogy a történelmi csatákban a Tigris vs T-34 csatában mindenki Tigrissel akar majd menni? Én csak Tigrissel fogok játszani mert ha T-34-el játszanék az csökkentené a statisztikámat:" V😞Ser😎"Persze hogy gondoltunk . az ilyen okos játékosok várhatnak az idõk végezetéig 😊 És ezáltal nem fog javulni a statisztikád mi?😊" (Vagyis hogy nagy lesz a várakozási sor a Tigrisnél)
- Elõzõvel kapcsolatban amikor azt kérdezték hogy ez nem csökkenti-e a történelmi csaták népszerüségét: "Pár csatáknál biztos. Nem érdekel."

- Arra a kérdésre hogy a történelmi csatákban mért nem csinálják mondjuk úgy hogy 1 Tigris 5 Panther VS 1 IS és 5 T-34/85: "Mert például a Kurszki csatában nem volt IS és T-34/85"
- Fejlesztve lesz a "Csapat" és a hibák javítva lesznek.
- A találat után nem változik meg a röppálya.
- A löveg mozgás is egy egyensúly paraméter - például a KV-1S -8 lefelé mozgással rendelkezik a 122mm-en, a valóságban ez -2 lenne csak, Yurko azt mondja a történelmi értékekkel sok Orosz tank játszhatatlan lenne.
- A tank sebességét nem számolják bele a lövedék röppályájába
- Storm megerõsíti hogy az Agrimotor egy régi teszt jármû volt 4 éve, már nem használják és csak az ikon van meg.
- Storm azt mondja a ZIS-30 Orosz TD majd bekerül valamikor.
- The_Chieftain azt mondja beszélt Hilary Doyle-al és Mr.Doyle szerint a Németek tudtak a 122mm IS prototípusról 5 hónappal azelõtt hogy találkoztak volna IS-el a csatában.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Elkezdõdik a csata az artynk beírja azonnal,"kurwa noob team",ráfordultam,puff.Rögtön jött a sírás,hogy meglõtt,jelentsétek.De amit elõtte beírt az persze full normális.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Rosszul tudod.

Tono34
Elég a gyõzelem. Kaptam már így.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Ahhoz meg kell ölni õket ha jól tudom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Nem kellett volna kapnod egy Kolobanov medált?

Olvasom gyakran, hogy problémák vannak vele, de nekem még nem volt gondom vele, kivétel, hogy hétvégén néha 10-15 mp-t várat a belépésre.
popey8
Másnak is minden órában behal az EU1?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Hát ez frenetikus volt! Egyedül maradtam 5 ellenféllel, ebbõl 3-an rámjöttek, és mégis sikerült befoglalnom! Ezért érdemes volt ébren maradnom!
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Kevés tankot utáltam annyira, mint azt! Bár ez már legalább egy éve volt!

Master91
Tényleg ??

Infót pls!
már nem 😄DD
ja holnap este elvileg oké... kivéve ha holnap a doki rossz híreket mond!
xotyi
Ismerõs😊 De most legalább elmondhatom hogy egy kifejezetten élvezetes kör volt(csak a SU lopkodott a hátam mögül😄)

Trance&Friends nothing more..

Múltkor 7900 spotdmg-m volt és hozzá még 1300 sebzés. Sikerült lehozniuk döntetlenre azért 😉
Na ilyenkor kell befejezni mára:

Ha ez is kevés a gyõzelemhez akkor reménytelen az egész!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

voivod32
Remélem is!

voivod32
Gyûlöltem a T20-at! Örömünnep volt eladni. Ritka az ilyen, de ezt a tankot a végéig( Pershing kifejlesztéséig) nem tudtam megkedvelni.