World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Na a másik idióta. Igen jól látod le idiótáztalak. Nagyon fogsz hiányozni, mint a hisztijeid. *sarcasm

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Úgy elképzeltelek, ahogy ülsz a moszkvai levéltárban, vállt vállnak vetve a Zichermannal és néha megkérdezed: Te, Pista ez milyen betû?

Hogy te mekkora egy tapintatlan büdös bunkó vagy ecsém...

https://wotinfo.hu

JeffDunham
Azért mert konkurencia? Hülye vagy. Szerinted normális dolog bármilyen más tankos játékból ide bármit betenni és arra nyálazni, szándékosan trollkodni? Bár pont tõled kérdem a normális definícióját... vicces, belátom.

Úgy lenne értelme hogy leírod ebben más, így van megoldva, ilyen lesz a játékmenet a wot-tal ellentétben. És azt némi kép vagy videó anyaggal szemlélteted. De azzal, hogy beböfögsz valami idegen játékból videót...

Érted a különbséget? Gondolkodj már kicsit.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Keress már egyetlen mondatot, ahol azt mondtam, hogy rossz. Vagy rossz lesz! Egy ilyet keress, aztán magyarázz! Na ennyit errõl.

Eagle16
Nem jön semmi tank, a szuperteszterek kapnak csak új tankokat, de azok is csak prémium meg jutalomtankok lesznek késõbb.

Nekem nem is hiányzik most új tank, szerintem bõven van választék most is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Már miért lenne? Ugyanúgy, ahogy a gyereknél: Ha hiszti van nem reagálsz, egy idõ után leszokik róla, mert nem ér el vele semmit.

Master91
"Egy hülyével pedig nem vitatkozunk, mert felesleges"

Ebbe van igazság, de ha sose fékezzük el az ilyeneket káosz lenne...
látom te se olvastál EREDETI dokumentumokat de idejársz beszólni.
karó, leülhet

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Örülünk neki.
És mint már mondtam legalább a WT topikot fogod boldogítani a vinnyogásoddal.
Remélem.

Akkor pont feletted a véleményem. <#mf1>

Te vagy a repülõs, repülõs gizi 😄

Mindjárt jön a haverunk azt megmutatja, hogy repülnek a pankrátorok <#banplz>
Master91
1.mert még mindig kibaszott WoT fórumra írsz nem tudom rá jöttél e
2.videókat láttál KI-SE-PRÓBÁLTAD de már vered a brét hogy ez a best game
3.nem védésnek nevezném, csak ki kéne nyitni a szemed hogy lásd milyen hülyeségeket csinálsz megint

jaaaa nem megy???sebaj igyál, így is orvosi eset vagy
<#levele>
since the ASAP is out already, I think everyone figured by now that the 8.11 test server will start next Thursday – 23.1.2013

de milyen tankok jönnek???????
Nem az a kérdés igaza volt-e.

Idejön valaki, beböffent egy videót egy játékról, amivel még nem játszott, majd kijelenti, hogy ez mennyivel királyabb játék, mint amivel mi játszunk. Namost az ilyen ember egyszerûen hülye. Egy hülyével pedig nem vitatkozunk, mert felesleges. Ennyivel le lehet rendezni a történetet, nem kell jelenetet rendezni.

ugyanaz mint Master91, nem figyelted még meg? 😄
ha WT-rõl beszél valaki, vagy valaki szidja a gamet tuti hogy megjelenik Master91 vagy TomDantes és elkezdik védeni a wot-ot meg hogy a WT-vel nem is játszottunk még de istenítjük 😄D
Köszönjük Emese. Földi Pali bácsi mesélte, vagy a Géczi Zolika?

Master91
Ha Dantesre gondolsz, akkor ez esetben még mindig õt támogatom
mert:
HÜLYESÉG A WT ISTENÍTÉSE

szokásos dolgokkal jönnek

szeeeebb, reaaalisztikusaaaab stb stb

Még mindig CSAK videókat láttak 😄😄DD

és már jönnek a térítõs szövegekkel mint jehova

jobb a repülõs mint a wg repülõse
és?

repülõs topikba vagyok? nem. akkor ki a faszomat érdekel?

flém keltõs szarok, meg a "csak beteszem hogy lássák hogy wt best game" szarok
Hetente valaki eljátssza....

ha történelmi lenne, akkor tigris 2kmrõl szépen kilõné az összes t34-et mint egy agyaggalamblövészeten, majd a katonák megreggeliznek...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Húzd ki inkább a Leo1-et 😛 vagy a japánt. Én már most is elég sokat repülõzõk a WT-vel, nem kell hogy kijöjjön a tankos.

Meg is kaptam a küldetésekre a tier3as prém repcsit (5 tier van). Így már 2 tier 3as prém repcsim van. Csak az a gáz, hogy usák ágon még tier1nél járok <#idiota>
Nem is azzal van baj, hanem ha valami nem tetszik neki, rögtön nekiáll átharapni egy vasrudat.

És még így is 5x jobb, mint a world of warplanes 😛 Sõt az 5x az nem igaz. Mert a world of warplanes értéke egyenlõ 0-val. 😄

A tankost meglátjuk milyen lesz, koránt sem biztos, ha jó a repcsis a tankos is jó lesz. Bár nem tûnik rossznak. Mindenképpen realisztikusabbnak tûnik, de viszont lehet ez a tankok esetében a játékélmény rovására megy.
Master91
Vagy ne tegyél be semmit mert ez a WOT TOPIK.
Master91
De minden mondata igaz, ha habzó szájjal írja ha nem.

Foxy elvakult alkoholista - pszichiátrai eset, aki fröcsög a WT-ért úgy hogy még Õ se próbálta ki, csak látott 4-7 videót.
"és ez a legjobb játék"

Szerintem csak ennyi lesz a zoom, valóságban sem volt sokkal jobb láthatóság

Fostalicska: Nem lesz HP, weakspot jó kérdés, szerintem átütési rendszer lesz

Jeff: azé, mert konkurencijá 😄
sztem még mindig jobb mint a hülyegyerek ugrálós GIf-je
de ha gondoljátok beteszem azt a GIF-et WT helyett!!!
Lehet azt kéne. Szent õrültek fóruma. A tankos játékok békemenete. <#mf2>

voivod32
Szerintem 5 T34 simán szétkap egy Tigrist, ha bekerítik, még ha egy-kettõ el is hullik! Jó kis pörgõs meccsek lesznek azok!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Már régebb óta figyelem a hozzászólásaidat.
És most kérlek ne vedd ezt bántásnak,õszintén nem akarok semmi rosszat!
Neked minden rendben van az idegrendszereddel?
Mert az a fajta ámokfutás,amit te minden egyes WT-hez kapcsolódó hozzászólásra mûvelsz,nem teljesen normális.Ha csak a WT szó megjelenik egy hsz-ben,akkor én fogadok rá,hogy te 3-4 poszton belül megjelensz és habzó szájjal nekiesel.
Te valamiféle szent õrült vagy,aki a wot-ra mint valamiféle grál-ra tekint?
Vagy jihad-ot hirdettél a WT-ellen,vagy nem értem.
A WT fórumon ott van bgabor.Na õ pont olyan mint te,csak a másik oldalt erõsíti.Rá se merek gondolni,hogy mi lenne ha titeket egy fórumra eresztenénk...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Master91
Gold.
Master91
Honnan veszed?
voivod32
Azért nem kaptam meg, mert egyedül maradtam öt ellenséggel, amikor elkezdtem foglalni. Ebbõl 3-an rámjöttek. Egy Chi-Ri, Egy ARL-44 és egy A-44. A másik kettõ, még távolabb volt. Az A-44-et kilõttem, ekkor maradt négy ellenfél. Utána valamelyik,-azt hiszem a Csiri- resetelt, így újrakezdõdött a foglalás. De ekkor, már csak négy ellenfél ellen. a Kolobanovot, pedig öt ellen adja meg.
A poén az volt az egészben, hogy esélyem sem volt, mert az ellenféltõl ketten foglaltak, és csak 25% elõnyöm volt. De annyira biztosak voltak a gyõzelemben, hogy abbahagyták a foglalást, gondolom egy :"pls no cap! Kill all! " felkiáltással. Mit ugathattak utána! Hamgosan kacagtam a meccs végén. Beszopatták saját magukat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Eagle16
Csak a Tier 10-es TD-ket fogják...és abból sem mindet.

Az OBj. 268-nak pl. 750 lesz a sebzése, de úgy tippelem hogy a HEAT átütést nem fogják 420 alá vinni. Szóval sokat nem fog érni, szerintem már a 400-as HEAT átütés is nevetséges ebbe a játékba. Linkeltem múltkor a képet, ahol a T110E3 legvastagabb részét lõtték át vele...

Nem mondtam hogy nem lesz jobb, se azt hogy rosszabb, de hp rendszer nem lesz. Nincs benne ilyen. A repülõs része kész, és nincs benne semmi ilyesmi. Pont. Haladjunk tovább. Zárt teszt meg zajlik, a repülõs rész játékmenete ismert, se hp se semmi ilyesmi, se számszerûleg megadott sebzés, ha átütnek, vége.

Mintha az elõbb írtad volna, hogy nem tudunk a játékról semmit... Ami igaz is. Na most akkor minek kell tényként kezelni ilyen a tesztelés és fejlesztés korai szakaszában közétett mondatot? Ha igaz is lesz ez, honnan tudhatod hogy nem lesz ez jobb mint a wot hp rendszer?

Másrészrõl meg ez nagyon felb*szta az agyam. Az artik akik tönktretették az egész gémet kaptak +1 secet a célzás meg tötlésidõhõz masszív he buff mellett erre ez meg?? kurva anyjukat...

Igen, az sokkal jobb lesz. Ott nem lesz olyan hogy bele lõsz 600-at és marad 700 hp-je...mivel hp sem lesz, és ha valaki átüt, akkor annyi is lesz. Tényleg jobb lesz.

Nerfelhetik a KV-2-õt és az E-100-at? B....k meg

angelus1991ster.blogspot.hu

Ebbõl látszik milyen idióták a játékosok meg a fejlesztõk is. Kb. az ilyen értelmetlen húzásaik miatt ássák meg a saját játékuk sírját miközben a WT-t lassan játszható formára hozza a konkurencia...

Mégis szerintetek mi fog történni, ha mindenki gyengébb lesz tûzerõben + elvesszük a sebességüket? Hát persze, hogy epic kempfest. Én biztos tartani fogom akkor az 500+ méteres távolságot, elkerülve azokat az eseteket, hogy felém jön egy amx 13 90 könnyûtank én rálövök 600-at, marad közel 700 hp-ja majd bejön mellém és végem... jó vicc. Majd amikor kijön a WT és jó is lesz akkor báj báj wot, mélytorkoztassátok inkább anyátokat...

Ez egy jó akció most két hétig a WG-tõl. Jól jön a kis pénz és nem nehéz megcsinálni, csak jó tankokat kell használni. 😊

Akkor kevés 😄 800-ra kéne levenni 😛 😄 😄 Bár lehet elbasszák a talaj ellenállást is, akkor már jó lesz 😄
Eagle16
Be vagyok lépve a játékba, és éppen nézem a Foch 155-öst statját, mert meg van véve. 1200 lóerõ van neki, 1200...

Amúgy a videóban is 1200-ról 1000-re nerfelést mondanak, csak a blogon írták ki rosszul.

Nem is az ágyút fogja megérezni, az akár maradhatna is. Hanem a motort. De ez kell neki. Nem az hogy ne tudjon harcolni a heavy tankok ellen, hanem az, hogy ne tudjon harcolni a medek és a lightok ellen. Ez így igazságos.
Nem nézted meg figyelmesen meg a videót. Tisztán látszik, hogy a foch155-nél rámegy a motorra és kiírja, hogy 1000 lóerõ. És elvileg 1500-as volt neki. Az barátok között is -500 😛 Az pedig csúnya nerf 😄 Nem fog már fordulászni. De valljuk meg ez is a reális ilyen frontpáncélzattal.
Eagle16
Csak a videóban 150-152-t mondanak, és az is van kiírva a feliratban.

Eagle16
Amúgy nem tudom hogy most ezt elírták-e, de csak egy Tier 10-es TD lenne így, amit érint az alfa csökkentés...az Obj. 268. Azon van 152mm-es ágyú, a többin 155-ös van. A WT E-100-on 150-es van, de annak az alfája meg 750 most is.

Valószínûleg 152-155mm lenne az az érték, különben nem sok értelme van az egésznek.

Még így is oké lesz a Foch 155 azért, 2250-es sebzése lenne a nerf után. Az sem gond ha marad a betöltési sebessége, úgy sem a DPM-bõl él.

Köszi. Kikapcsolható cset. Jippí. 😊

A 155-öst nerfelik értsd. aminek 850-es a dmgje most annak 750-es le sz a többihez nem nyúlnak.
Eagle16
"- new game mode in random battles: national battles (teams composed entirely of tanks of one nation) (what a waste of resources), it will appear in random battles
- Windstorm map (screenies were already leaked)
- Erlenberg, Highway, Redshire will get a rework (again, Erlenberg and Redshire changes were already somewhat leaked)
- no new regular tanks (only a bunch of ones for supertesting)
- tier 10 TD rebalance (alpha nerf from 850 to 750, DPM will mostly remain the same, a few will get a DPM nerf, 130mm and 170mm guns won’t be rebalanced, Foch is getting an engine nerf (1200 to 1000hp), Object 268 gold pen will be reduced)
- ingame battle chat: you will be able to switch it off or look through its history
- you will be able to store camo patterns and use them repeatedly
- you will be able to switch off the camera showing the tank that destroyed you
- tank on fire message will become more obvious
- one-click crew management
- 9.0 will come after 8.11"

Videó:

Nem érted? Történelmi csata. Ott nem volt egyensúly. Persze mindenki azért akar történelmi csatát, hogy õ a fasz a jó végén legyen.

KV-kal lõni Panzer III-asokra
Tigrissel lõni T-34-esekre

És így tovább. Ez az egész lényege. Ha nem tetszik, nem kell csinálni, nem lesz kötelezõ, csak egy lehetséges játékmód ami miatt rohadt sírnak nagyon sokan.

Miért nem lenne hiteles?1945 aug.17-én még a Japán légierõ,KI-44 shoki vadászai Tokió felett légiharcot vívtak.
Ha egy játékban,erre az idõszakra szimulált csatáról beszélünk,akkor simán elképzelhetõ,hogy az ûberkirály yenki bombázóid ellen betegyen a játék pár japo vadászt.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
És a Foch-on 155-ös ágyú van, marad a 850-es alfa 😊