World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

np 😉
JeffDunham
Pontosan ezt csinálom én is. Nem egyszer szedtem ki vakon egy ellenséges tankot. CW-n meg egyszerûen kötelezõ.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Synt4xTerr0r
Paradoxon61 nek címeztem volna..bocs Fox

Synt4xTerr0r
Errõl ennek az írásnak a második része jutott eszembe 😊

A effikbõl is le lehet venni szépen mindent:
Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erõsödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
A pirosak (600-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa õket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelõni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
A szuperpirosak (0-600eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertõl, nyomja a gombot, és amerre áll arra lõ. Két fõ fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, õ nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelõ a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsõként elhullanak a faszba.

Hogyan látják ezt a 600 effisek:
1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet😛)
1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
900+ na õk tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-û statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...😄)
600+ õk az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!

MightyKopiati
"Eddig próbáltam lavírozni az egyéni és a közös érdek között. Most betelt a pohár, nem fogok. Tojok nagy ívben mindenre és csak a saját érdeket tartom szem elõtt a hagyományos csatákban." - A kérdésedre megkaptad a választ 😄 ezért támad lankadatlanul az ember😊

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Valaki magyarázza el nekem, hogy sárga és zöld játékosok vajon miért támadnak lankadatlanul, ha 3-4-el vezet az ellenfél? Vajon miért nem fordul meg a fejükben, hogy ha visszajönnének simán megfoghatnánk a másik oldalt és talán lenne esély a gyõzelemre. De nem, támadnak tovább, mintha mi vezetnénk. Ezt sose fogom megérteni.
Ennek az okai a következõk:
1. Nem ismerik annak a szónak a jelentését, hogy védelem.
2. Beléjük ivódott, hogy ha megütik a gongot, rohanni kell szétlövetni magukat.
3. Nekik a lelõtt hp a fontos, ezért rohannak mert az kell az e-penis növelõ statjukhoz.
4. A csapat ismeretlen fogalom számukra.
Végezetül pedig:
Összegezve, játszák a saját játékukat és stílusukat. Megértem õket, sõt igazuk van. Nem szabad foglalkozni a többivel, csak magaddal a saját érdekeddel, mivel a többi is ezt teszi.

Eddig próbáltam lavírozni az egyéni és a közös érdek között. Most betelt a pohár, nem fogok. Tojok nagy ívben mindenre és csak a saját érdeket tartom szem elõtt a hagyományos csatákban.
3x egymás után szedtek ki úgy artyval, hogy legalább 3 "csapattárs" volt körülöttem és segítség vagy védelem helyett inkább gyorsan elpucoltak. No innentõl nyomhatja bárki a tûztámogatás kérést, tojok rá. Azok a célpontok érdekelnek csak, amik nekem elõnyösek.
én is meglepõdtem 😄
Ilyen jól nézel ki Master91??? 😄 Neked volt bajod mindig az AFK-sokkal 😄
Nem lehet, egész biztos, a mod-ból rendes online játékká nõtte ki magát, amiért lehet fizetni,de még nagyon béta,de folyamatosan fejlesztik( álítólag) és késõbb (állítólag) majd drágább is lesz a játék.

szegény csaj kiakadt a sok AFK-n <#zavart1>
Lehet, tényleg 2 van, hát a franc tudja. Elég nagy átverés lenne, ha a 2 külön lenne. De egyébként én is úgy tudtam, hogy fizetni kell érte.
Sirály, köszi. 😊 Ki lészen próbálva.

stoppos: ez van most a HB-ben: http://store.steampowered.com/app/65740/?snr=1_7_15__13

R3nton: Én úgy tudom, hogy a van egy önálló mod belõle (ingyenes) + van egy most már önálló játék is (a mod továbbfejlesztése ami viszont 25 euro és szerintem most ez tart bétában) és a humblebundle-be a mod verzió van benne. De ha beírod a steam keresõbe ott egybõl írja is a 2 verziót.

A régi Carrier Command, vagy csináltak most újat belõle? Anno nagyon szerettem.

De ez az a DayZ egy önálló arma2 mod. Legalábbis én úgy tudom. Csak még beta fázisban van.
Hát ezért:

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Valaki magyarázza el nekem, hogy sárga és zöld játékosok vajon miért támadnak lankadatlanul, ha 3-4-el vezet az ellenfél? Vajon miért nem fordul meg a fejükben, hogy ha visszajönnének simán megfoghatnánk a másik oldalt és talán lenne esély a gyõzelemre. De nem, támadnak tovább, mintha mi vezetnénk. Ezt sose fogom megérteni.

De ez nem az a DayZ amit dícsérnek és állítólag minden része bugos, hanem ez még csak az arma modja. Ebbõl fejlõdött tovább a DayZ mint önálló játék...

Carrier Commandot ismeri valaki? Elég jónak tûnik ez a supreme commanderes terepasztal + kinézet és még first person tudom irányítani utána az egységeket.

Hát én nem tudom mi lehet ennek az oka,de anno már volt hasonló jelenség.Akkor felvillant pár másodpercre az ellen néhány tankja úgy,hogy senki sem szpotolt.Még az erdõben hûsölõ artyt is lehetett látni. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

patchaou
Nem a vakon odalövésrõl van szó. Én is odadurrantok néha az ilyen helyekre. Hanem inkább arról, hogy az átlõhetõ sziklán talán át is látnak, így nem takar (és tuti hogy látnak mert kigyullad a majrélámpa.). Délután már tényleg beviszek pár ilyen helyre valakit gyakorlóba.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy szikla melletti bokor mögé beállni, pl el hallouffon,már a nagyon veszélyes kategória.Régen nem volt divat,de most egyre többet látom,hogy elindul a csata és elkezdik lõni orrba-szájba ezeket a helyeket.

Ha már egy helyen fel voltál spotolva és utána lekerült rólad, akkor simán lehet, hogy a helyedet célozzák és mikor újra spotolnak már szûkülve telibekapnak és utána kapod a lámpát. Ezért nagyon fontos, hogy ha valahol már spotolva voltál, akkor keress másik helyet, ha lehetséges.

Trucker39
Inkább Paypal-t használj. Biztonságosabb.

Artman
Sziasztok. Szokott itt aranyat venni valaki OTP kártyán keresztül? A teljes kártya számot meg kell adni, s szünetekkel vagy ömlesztve írni?

patchaou
Mostanában a rejtõzködés nálam nagyon megy. Pár helyen már észrevettem, hogy olyan mintha ott sem lenne a bokor, ha egy bokor pedig közvetlenül valami szikla mellett van, akkor ott már tényleg bajban vagyok, mivel a láthatatlan falaktól és az átlõhetõ szikláktól soha nem tudom, hogy akkor most láthatnak e vagy sem...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Nálam is volt már úgy, hogy nem jelzett. De utána átgondolva talán az lehetett, hogy le sem ment rólam a spot és ezért nem villant fel újra. Ha addig világítana a lámpa amíg spotton van az ember több értelme lenne.

Sziasztok!
Csapatot keresek 7v7-ben, este 10-tõl tudok menni, szeretném kihasználni a 15 win-es küldetést.
Beférnék valahová?
nem is avval van a baj, h kesleltetve jelez, mert ez lenne a normal mukodes, hanem amikor mar lottek rad parat es akkor...
patchaou
Mivel késleltetve jelez, ezért ebben semmi meglepõ. Én úgy használom ezt a skillt, hogy amikor felvillan akkor nem csak bespottoltak, hanem minimum egy ellen már rám szûkül.

Serb mar sokszor nyilatkozta, h nem elegedettek a hatodikerzekkel. hat csavartak rajta szokas szerint szo nelkul.
tegnap olyan volt,hogy jött a lövés majd utána felvillant a 6. érzék

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Párszor megesett már, igazából az jobban idegesít, mikor mögém állnak nagyeszûek világítani, és az enemy összes lövését én fogom fel...😊
popey8
Esküszöm nem értem, h néha mit érez ez a game. Pár napja észrevettem, h nem mûködik normálisan a 6. érzék. Nagy ritkán volt már, h 1x nem gyulladt fel, de hogy többször is egymásután egy csatában és hogy ez 2 naponta megismétlõdik, na olyan nem. Ti nem tapasztaltatok ilyet?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na ilyen "bókot" se kaptam még 😄

a zombis állítólag kurva jó 😄
OFF

nagyon jo a weekly sale a Humble Bundle-on LINK

If you pay $6 or more, you'll also get ARMA II: Operation Arrowhead, ARMA II: DayZ Mod and Carrier Command: Gaea Mission. ARMA II: Operation Arrowhead is a standalone expansion for ARMA II with additional content, including expansive maps, weapons and vehicles to enhance your ultimate war experience. Test your ability to survive in a zombie-infested world in ARMA II: DayZ Mod. In Carrier Command: Gaea Mission, experience a breathtaking combination of action and strategy gameplay set in a vast archipelago.

Osszefoglalva 6 dollarert kapod az osszeset a steam-en <#vigyor2>

ON

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Solten
o/

Saor Alba

Roger6
Mai legjobb meccs

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Múltkori meccs, mosolyt csalt az arcomra.
A töltõképernyõ. - A pánik elsõ sikolyai felszökkennek ajkainkról.
8 perccel késõbb. - Mily meglepõ.
A végkifejlet. - Volt benne mázli bõven, de a patkányirtás akkor is mindig mosolyt csal az ember arcára, ezzel a géppel meg különösen.
Solten

10 homo mint a regi szep idokeben.. 😊 3db tier X-es. Rovid meccs volt, 4 perces.

Saor Alba

hawken
aha, de ez a masodik meccsem volt 😄
vagy az nem indul ujra naponta?

Solten
Bingo. 10 gyozelemert 50k, 20-ert 100, 30-ert 150 kilo kredit.

Saor Alba

hawken
de van vmi event hogy ennyit ad?

Solten
Semmi, buffoltak a kredithozamat... <#hehe>

Saor Alba

hawken
izé...öööö...hogymivan? 😄😄😄

Solten
Na vegre kiszenvedtem egy észt ezzel a ...

Victory!
South Coast 16/01/2014 22:14:16
IS-2
4,326 ( x2) 64,023
Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Saor Alba

Beültem a Hellcatba és az ellenfél kb. az egész meccsen észre se vett. Volt az ellennél egy zöld KV-2 és csak azt látta, hogy hullik a csapata. Tiszta ideg volt. Ezen a szinten még nagyon nincsenek tisztában a játékosok a dolgokkal. Megmondom õszintén én tier7, de inkább tier8 fölött szeretek csak játszani. 4k damage és 1400 fölötti alap xp, de igazából sok élvezet nincs benne.

Valaki írta, nemrég, hogy a lightoknak leáldozott. Hiába a kedvenc típusom, sajnos egyet kell értsek. Mutathatom én a Borsigot, amit más nem vesz észre rajtam kívül, az ellen arty-ait, méghozzá úgy, hogy könnyedén csak elõre kell lõnie Himmelsdorfon a mi tüzérünknek, de hiába a chat, hiába a segítség nyomása, semmi, de semmi reakció. Sajnos még citromsárga játékostól se várhat az ember segítséget, egy light pedig csak ebbõl tud élni.

Nyugalom, azt mondták ez csak az átmeneti állapot lesz a nagy, átfogó TD-nerf elõtt.
És mivan a csillagromboló sebzésével.Ha a 268 sebzését 750-re nerfelik,akkor a brittét is ugyanennyire vigyék le.

popey8
Most volt csak idõm megnézni a fórumot. És mit látok? Végre TD nerf, juhé. Aztán tovább olvasok és rájöttem, h opsz mégse. Igen a Foch-nak fájni fog (rof, páncél, alfa), az Obj 268-nak talán egy kicsit (alfa és talán rof), de ezt meg is érdemlik. Na de mi van az FV-vel és a WT-vel? Ezekhez hozzá sem nyúlnak, szal nem kell itt semmiféle TD nerfrõl beszélni meg a TD-seknek jajveszékelni. Ja hogy szegény WT kap egy kis "hull traverse, aim spread when turret is rotating, turret rotation speed" nerfet. Ettõl biztos használhatatlan lesz. Mi van a 6-os tárral? A 2mp-enkénti lövéssel? Ezekhez kellett volna hozzányúlni, h érdemi hatása legyen. Nekem is van Foch és persze kicsit sajnálom, h nem lesz már annyira élvezetes játszani (értsd: szarrá lõni a nagyon OP tankommal a Foch-hoz képest nagyon gyenge többi tankot), de ellenfélként sokkal többször találkozok vele mint amennyit ülök benne, így örülök a nerfnek. Obj érdemben nem fog változni.

"BigWorld change in 8.11 will mean the mods will stop working" - Ehhez meg külön gratula a WG-nek. Dugják fel maguknak a BigWorld engine-jüket. Ha tényleg nem fognak mûködni a most használt jó kis modjaim és a modderek nem frissítik õket, akkor én befejeztem a WoT-ot, ez tuti. Minimap mod, xvm, icon mod csak hogy párat említsek. Ezek nélkül sokkal kevesebb infó, ami lassabban is jut el hozzám és én így nem szeretnék játszani.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png