World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A effikbõl is le lehet venni szépen mindent:
Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erõsödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
A pirosak (600-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa õket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelõni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
A szuperpirosak (0-600eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertõl, nyomja a gombot, és amerre áll arra lõ. Két fõ fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, õ nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelõ a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsõként elhullanak a faszba.
Hogyan látják ezt a 600 effisek:
1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet😛)
1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
900+ na õk tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-û statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...😄)
600+ õk az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Ennek az okai a következõk:
1. Nem ismerik annak a szónak a jelentését, hogy védelem.
2. Beléjük ivódott, hogy ha megütik a gongot, rohanni kell szétlövetni magukat.
3. Nekik a lelõtt hp a fontos, ezért rohannak mert az kell az e-penis növelõ statjukhoz.
4. A csapat ismeretlen fogalom számukra.
Végezetül pedig:
Összegezve, játszák a saját játékukat és stílusukat. Megértem õket, sõt igazuk van. Nem szabad foglalkozni a többivel, csak magaddal a saját érdekeddel, mivel a többi is ezt teszi.
Eddig próbáltam lavírozni az egyéni és a közös érdek között. Most betelt a pohár, nem fogok. Tojok nagy ívben mindenre és csak a saját érdeket tartom szem elõtt a hagyományos csatákban.
3x egymás után szedtek ki úgy artyval, hogy legalább 3 "csapattárs" volt körülöttem és segítség vagy védelem helyett inkább gyorsan elpucoltak. No innentõl nyomhatja bárki a tûztámogatás kérést, tojok rá. Azok a célpontok érdekelnek csak, amik nekem elõnyösek.
R3nton: Én úgy tudom, hogy a van egy önálló mod belõle (ingyenes) + van egy most már önálló játék is (a mod továbbfejlesztése ami viszont 25 euro és szerintem most ez tart bétában) és a humblebundle-be a mod verzió van benne. De ha beírod a steam keresõbe ott egybõl írja is a 2 verziót.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Carrier Commandot ismeri valaki? Elég jónak tûnik ez a supreme commanderes terepasztal + kinézet és még first person tudom irányítani utána az egységeket.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csapatot keresek 7v7-ben, este 10-tõl tudok menni, szeretném kihasználni a 15 win-es küldetést.
Beférnék valahová?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
nagyon jo a weekly sale a Humble Bundle-on LINK
If you pay $6 or more, you'll also get ARMA II: Operation Arrowhead, ARMA II: DayZ Mod and Carrier Command: Gaea Mission. ARMA II: Operation Arrowhead is a standalone expansion for ARMA II with additional content, including expansive maps, weapons and vehicles to enhance your ultimate war experience. Test your ability to survive in a zombie-infested world in ARMA II: DayZ Mod. In Carrier Command: Gaea Mission, experience a breathtaking combination of action and strategy gameplay set in a vast archipelago.
Osszefoglalva 6 dollarert kapod az osszeset a steam-en <#vigyor2>#vigyor2>
ON
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A töltõképernyõ. - A pánik elsõ sikolyai felszökkennek ajkainkról.
8 perccel késõbb. - Mily meglepõ.
A végkifejlet. - Volt benne mázli bõven, de a patkányirtás akkor is mindig mosolyt csal az ember arcára, ezzel a géppel meg különösen.
Victory!
South Coast 16/01/2014 22:14:16
IS-2
4,326 ( x2) 64,023
Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Saor Alba
Valaki írta, nemrég, hogy a lightoknak leáldozott. Hiába a kedvenc típusom, sajnos egyet kell értsek. Mutathatom én a Borsigot, amit más nem vesz észre rajtam kívül, az ellen arty-ait, méghozzá úgy, hogy könnyedén csak elõre kell lõnie Himmelsdorfon a mi tüzérünknek, de hiába a chat, hiába a segítség nyomása, semmi, de semmi reakció. Sajnos még citromsárga játékostól se várhat az ember segítséget, egy light pedig csak ebbõl tud élni.
"BigWorld change in 8.11 will mean the mods will stop working" - Ehhez meg külön gratula a WG-nek. Dugják fel maguknak a BigWorld engine-jüket. Ha tényleg nem fognak mûködni a most használt jó kis modjaim és a modderek nem frissítik õket, akkor én befejeztem a WoT-ot, ez tuti. Minimap mod, xvm, icon mod csak hogy párat említsek. Ezek nélkül sokkal kevesebb infó, ami lassabban is jut el hozzám és én így nem szeretnék játszani.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png