World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hú hát ez még mindig egy álomgép az én gépemhez képest 😄
Hááát az a proci és deszka már nem igazán izmos. A felbontást meg szerintem vedd le, az talán segít.
JeffDunham
<#kuss> <#nezze> <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Segítség kellene: Lassú a játék 😞

- Win 7 Ultimate 64bit
- 4 GB ram (DDR2, 800 Mhz de az alaplap csak 667ig támogatja és a windows csak 3,5 GB-ot lát belõle)
- Asus P5L alaplap
- Core 2 Duo E6600 proci 2X2,4 Ghz
- Geforce 430 Gt 1024 MB videókártya (friss driverek)

- Játék minimumon, 1280 x 1024 felbontáson fut (a monitor miatt)
- AIO Mod van csak fent a teljes teszt2 verzió

FPS 30 felett van általában, de ha akció történik, gyakran esik 20 alá 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

kerestem még gyengébb csapatot 😄
ezeket olyan szinten le lehet hozni egyedül h vicc
popey8
De most komolyan, nézd már meg a statom. Van pár ezer csatám és sok tapasztalatom, én is tudom ezeket. Nem vmi noob vagyok, aki még az alapokat sem ismeri😊 Amúgy is nem a spot alatt tartáson van itt a hangsúly, hiszen ha csak a végét nézzük a csatának, mikortól kilõttem az amxet és visszamentem a bázishoz védeni, biztos, h nem lettem spoltva/spot alatt tartva, ennek ellenére a T-44 lövése után nem villant a lámpa és miután kilõtt a WT utána sem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Franc se tudja, de nem nagyon ellenkezik. 😄 Volt egy kép egy csajról, aki puskával pózolt R3nton néven. Biztos valami jelmezbál volt, nem tudom. Hogy a két személy megegyezik-e, azt nem tudom. <#email>

popey8
Mivel azt szoktuk mondani, h replay nélkül nem tudunk semmit mondani, ezért megkerestem. Replay

Az elsõ 2 nem jelzés az E5 elleni küzdelemben figyelhetõ meg 10 perc környékén, mikor õ feljön a dombra és a tornyán, lövegén látszik, h meglátott, mert rám néz, de a lámpa nem villan. Aztán pár másodperccel késõbb mikor beletárazok az aljába, akkor sem jelenik meg a lámpa. Itt sem gondolnám, h vki spot alatt tartott. Ja és a csata kezdetén, ha spotoltak villant a lámpa, szal nem elejétõl volt behalva.

Aztán mikor közvetlen ezután mikor kilövöm az AMX 50 100-at, akkor sincs jelzés, pedig 100%, h spotolódtam. Spot alatt itt sem tarthatott senki, hiszen nem volt más a környéken.

Aztán 7:50-tõl kezdve, mikor figyelem a bázist megjelenik az Obj. Õ nem spotolhat, mert 445 m-en kívül van. Rálövök kettõt. Ezután bekapok egyet T44-tõl, õ sehol, lámpa nem jelez. Elõtte nem spotoltak ezen a helyen. Vagy ha mégis, a lámpa nem jelzett. Visszabújok pár mp-re, kinézek újabb lövés T44-tõl, õ sehol, lámpa nem jelez. Ezután ketten foglalnak, rám jön a WT PzIV, kilõ, lámpa ismét nem jelez.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Most R3nton tényleg lány vagy csak baszogatjátok? 😄
nem tudom mi alapján mûködik....
mert ugye van ez a személyes pont, lehet azt összeadja, átlagolja és az alapján keres ellenfelet
ez természetes ? a csapat módról már induláskor megmondták hogy figyelembe veszi a játékosok tudását, igaz ehhez az elsõ hetekben nem lesz statisztika, de utánna már remekül fog müködni.

rájöttem hogy kell csapat módban játszani 😄
nem lépek be a lilák közé mert akkor csak lila noob enemyket kap az ember

beléptem hát sárga/narancssárgák közé
és láss csodát az enemy mindig piros/sárga/narancssárga között mozgott
gondolom mondanom sem kell hogy lehet õket alázni :d
eddig 4/4 win
A nem láthattak relatív és távolság függõ. Emlékezz csak, bizonyos távon belül a szikla mögött lévõ minden mozdulatát látod. Csak egy adott távon kívül tûnik el ha vissza húzódik a szikla mögé.
popey8
Nem feltétlenül van úgy ahogy írod. Elõfordulhat az (nálam is megesik), hogy huzamosabb ideig oda céloz, ahol utoljára látott. Ha ott bukkanok fel legközelebb is, akkor õ már egybõl lõ és rosszabb esetben el is talál, mert oda volt szûkülve. De a lámpa csak a lövés után jelez, hiszem 3 mp késeltetése van a spotolódás és a jelzés között. Na de ekkor bespotol, tehát a lámpának jeleznie kellene, de tegnap nem jelzett. Biztos nem voltam spot alatt a 2 kikukucskálás között, mert 2vs3 alakult ki és mindhárom ellen velem "szemben" volt. Értelemszerûen más nem tarthatott spot alatt. Õk meg a fedezék miatt nem láthattak, amíg ki nem jöttem.

"És nem is vakon pufogtatott az ellen, mert csak akkor lõtt mikor kinéztem a fedezék mögül."
1. Ha nem vagy spotolva nem látja amikor kidugod az orrod a fedezék mögül, vagy csak késõn, amikor már vissza is húztad.
2. Ha abban a pillanatban ahogy kidugtad már lõ is, az csak egy dolgot jelent. Bizony spot alatt vagy és látja minden mozdulatod, így azonnal tud reagálni arra is ha kidugod az orrod.

A hölgyike aki figyelmeztet néha bealszik, ezt már én is észrevettem. Fõleg olyankor ha valahol folyamatos álló csata alakul ki, és csiki-csukizás van a sziklák közül és mögül. Hiába no, szép, kellemes a hangja, de mivel szöszi, így õ sem teljesen tökéletes. 😊
JeffDunham
Na csak okosan! A szalonna kicsit sok volt. Meg különben is:

Ezt jól jegyezd meg! És kérj tõle elnézést. <#puszis>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

megcsináltam a 10,20,30-as missziót
+ közben 3szor az 5 win-est

eddig 937.711 credit haszon

Welcome back gold ammo era! <#szomoru1>
popey8
Tegnap meg azelõtt biztos, h nem ez volt. Mint mondtam a lámpa fel sem villant, azután sem, hogy lövést kaptam. Igen van ilyen szitu, amit te írsz, de a lövés után, ha spotoltak fel kell villanjon a lámpa. Na itt nem ez történt, egyáltalán nem villant fel többször egymásután úgy hogy biztosan lekerült rólam a spot. 100% hogy nem tartott senki spotolva. És nem is vakon pufogtatott az ellen, mert csak akkor lõtt mikor kinéztem a fedezék mögül.

kabel15
De ha játszani nem tud, akkor legalább engem ne akadályozzon.
De ez megint olyan, hogy rossz vagyok WoT ban elmegyek SIMS ezni, vagy WOW ozni.

BattleTag: kabel15#2672

KINDERGARTEN!!!! <#fogmosas>
Sunsetjoy
Az ilyen 'néz téged' figurák amúgy mi a fenét csinálnak egy meccsen?

Én arra is gondolok, hogy végül is játékbeli trollok, mint errefelé is a fórumon. Pofátlankodik, csesztet, hogy rálõsz-e, felhúzod-e magad rajta (vagyis fel tud-e húzni, tehát elérheti egy troll célját). Mert játszani azt nem tud.

Aztán ha megunja, hogy nem figyelsz rá fel (ha nem enged haladni, olyankor szépen megállok- persze ha nem tûz alatt vagyok.) Aztán csak megunja - de késõbb hogy-hogy nem, nem tud majd betolatni fedezékbe, leugrik a lánctalpa, meg ilyenek. 😄

Vagy pedig nem is tudom milyen szellemi színvonalú egyén, vagy 4 éves...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ma valahogy én is zavartam másokat a kilátásban, mert két csatában is csapattárs ölt meg. Mindkét esetben biztosra veszem, hogy véletlen volt.
kabel15
Én is találkoztam 1-2 bolonddal, az egyik folyamat lelõtte a láncomat, Tier 5 ben voltam és Tier6 al rakott össze, KV1S pipa M4 sherman pipa, ez az idiota meg oda jön és folyamat lelövi a láncomat, nehogy már elõre tudjak menni, miután rájött hogy nem mozdulok, beállt elém és bámult, persze a mecset megnyertünk, napi elsõ duplázó így részben úszott is. A másik mikor KV1 el török elõre kis szûk szakaszon és Tier4 es vackok jönnek mellettem és folyamat begurulnak elém lövésem elõtt. Persze az ellenfél nem õket lövi, inkább rólam pattog, de akkor is idegesítõ, hogy saját csapattársam, szívat azzal, hogy engem zavar a kilátásban.

BattleTag: kabel15#2672

Én Foch155-el fordultam bele a vizesárokba...

Én meg egyszer láttam hogy egy lila játékos belefulladt a vizbe batmobillal....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Master91
Jól van szalonna, higgadj le kicsit, és szépen nyugodj meg. Senki se utál téged, csak egy f.sz vagy akit nem visel el senki.
Nem tudom, én pont most találkoztam egy totál idióta zöld játékossal, aki ráadásul top tankban ült.
Úgy kezdte a csatát, hogy 2 játékostársát kilõtte az elsõ 30 másodpercben, majd egy öngyilkos rohamban õ is megsemmisült.
Ez volt az összes veszteségünk, egyébként fölényesen nyertünk.
Azokat sajnálom, akiket az elején megölt, esetleg a napi duplázójuktól eshettek el.
Természetesen mindenki reportolta, de ez kb. annyit ér mint halottnak a beöntés.
Sajnos ezekbõl egyre több van.

Mi neked az ingame neved amúgy?
Na egy hivatalos sg fórumos 1vs1??? Mehetünk többféle tankkal 😄
Franc...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem ilyen esetekben mindig ez jut eszembe:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem hagyjátok abba. Ez egy játék topic-ja, a verbális vérontást jobb lenne a gumiszobában intéznetek.
Master91
Sajnálom, ezt elbasztad 😞

Végül is arra jövök fel hogy provokálsz. Mondom, nem tudom mi a f.sz bajod lett. Meg jött? Híztál 5 kilót? Rá jöttél hogy egy senki vagy? Ki nyírt egy td mert punci vagy?

Van egy dühöngõ nevû topik, oda mehetsz.

Játék tudásomat meg pont TE ne merd meg kérdõjelezni, szerintem 😄
Alakul az újabb 1vs1 SG fórum csata 😄 Lehet fogadásokat tenni.

Mint anno az Ilsalon-Mátyáshun csatára 😄
Inkább tanulj meg játszani, mint hogy itt a fórumon rontsad a levegõt és cseszegess másokat 😊
Master91
Utolsó volt.

Nem tudom mi a f.sz bajod van Jucus, meg értem hogy nehéz lenyelni hogy nem tudtál megint elbánni egy td-vel, de velem nagyon rosszul jársz ha baszogatsz.
ne feledd, láttuk már azt a kis pufi arcocskádat
<#bohoc>
hû de megijedtem 😄 Ja gondolom te high effis 😄
Master91

Még 1 kötözködésed van és meg bánod Jucus.

Én egy Td-vel eltudok bánni veled ellentétben.

Ja igen egyébként szerintem helyes 😊
Engem nem érdekel, mivel én felérek 2-3 játékos képességével és így is megnyerem a csatát, vagy ha nem is, akkor is leadok egy szép sebzés mennyiséget, veled ellentétben 😉
<#nyes>
Szerintem a zöld játékos is a szituációt nézi és úgy itéli meg hogy nem megy vissza védekezni,számára elõnyösebb ha ott marad ahol van!
Az igazi kérdés az hogy õ tudja-e hogy mi a jobb neki....vagy te???

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez nem marhaság, hanem paródia!<#taps>

Kifigurázták a két véglet nézõpontját a játékról, játékosokról.

Komolyan venni tilos! 😊

Az 1-es és 2-es pontot nem tudom elfogadni sárga és zöld játékos esetén. A 3. és 4. az rendben. Elfogadom, hogy mindenki magának játszik, elfogadom, hogy a sebzésre megy, de egy sárga, de még inkább egy zöld játékostól elvárnám azt, hogy gondolja végig, hogy ha visszajön is tud még sebezni és nyer is, amivel jóval több xp-t kap.
Zöldként mindig mérlegelem a szituációt, megnézem, hogy állnak a toptankjaink és végiggondolom van-e esély a gyõzelemre, ha látom, hogy nincs, akkor természetesen én is a sebzésre megyek és próbálom a legtöbbet kihozni, de ha úgy ítélem meg van még esély gyõzni, akkor ezért feladom a kicsit nagyobb sebzést, mert az xp fontosabb, illetve a gyõzelmi érzés.

Hm, úgy látszik a video elkészítése óta sem semmit csökkent a temperamentum. 😊

Master91
1. mi van?
2. ez jól néz ki?
3. kettõnk közül te vagy a csaj nem?
4. neked nem gond ha 15 barom társad közül 2-3 barom recskázik a bázison ?
Synt4xTerr0r
Jót mulattam ezen a pár soron anno, amikor megtaláltam.Azért valljuk be van
némi igazság alapja 😊

Hiba csúszott a dologba, ugyanis azt nem én kérdeztem, hanem Simulacrum, arra válaszoltam. Lemaradt az idézõjel. 😊
Cw-n meg pláne nem mind1,hogy az ellenek 1-2-vel kevesebb vagy több ágyúja.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Röviden, ez marhaság.
Nem egy példát láttam rá, ahol így van valóban, de legalább ugyan ennyit ahol nem, tiertõl függetlenül.