World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tier 6? Mit vársz tõlük? <#beka2>#beka2>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
-1
-2
11:29 van hátra...team damager Stug blockolt --->meg haltam
Azért az ilyen elég megalázó.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
nobodyattis: az Obj. 268 is kap nerfet, alfa, prémium lõszer sebzés és DPM csökkentés.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- DPM of Object 268 will also be changed (SS: as in nerfed)
Itt a Foch ábra: link
Lényegében: teteje 30-20mm lesz (50-40mm helyett) , oldala 40mm (50mm volt), LFP meg 100mm.(120mm volt)
A távolságmérõt is nerfelik természetesen, nem marad ki semmi sem...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
full német tankok vs full orosz tankok
full amcsi vs full francia tankok
asszem ezt mondta 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
- 1 lángokban álló város
- 1 esõs map, ahol a tüzek már kialudtak
Himmelsdorf esetében 2 pálya lesz, a mostani + 1 havas
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A játékmód meg az, hogy egy csapatban csak adott ország tankjai játszhatnak majd. Kivéve japánok és kínaiak, nekik nincs elég tankjuk ehhez.
- added new map “Winter Himmelsdorf” – winter version of general Himmelsdorf
Akkor ezentúl Himmelsdorf havas lesz, vagy kettõ lesz belõle, egy téli meg a mostani? Ruinberg ugyan ez? Nem értem. <#szomoru1>#szomoru1>
- added new mode, “National battle”, in which the teams are balanced based on the nation of origin of the tanks
Ez mi akar lenni? Teljesen le vagyok maradva.<#fejvakaras>#fejvakaras><#lama>#lama>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
akkor ezt benéztem kösz
5win top10ben meg végtelenszer lehet ezt se tudtam <#idiota>#idiota>

Nekem is lesz egy nemsokára. Nem csúnya TD, úgyhogy nem kell piszkálni.
Mindegy, jót röhögtem ezen. Befejeztem.
Ám nem is gondoltam volna, hogy ennyire idõtálló lesz a kalendáriumom.
Szóval esõvel. Az már effektnek számítana.
Én is nehezen tûröm az emberi butaságot és ezért ezúton megkérlek ne rakj fel többet ide olyan videót amiben golddal spameled az 50-120 oldalát 😊
Kezd unalmas lenni ez a Wot VS R3ton VS Sg fórum.
Legalább történne valami.
Látod errõl beszélte Emese drága, fingod nincs a dolgokról de véleményt nyilvánítasz, sõt, fikázol. Finoman szerettem volna utalni arra hogy szánalmas amit alakítasz.
Amúgy van tolóerõ, csak annyi idõre nem vetted a fáradságot sem hogy utánanézz.
Gyökért vagyok mert le merem írni hogy mindenkit elfogultsággal vádolsz, közben meg az orrodig sem látsz? Akkor legyek az. Csak nehezen tûröm az emberi butaságot.
Nagyon sokszor adtam neked igazat, nem akarok soha kötözködni veled, de csak kiharcolod idõrõl-idõre...