World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

disorder14
Sziasztok!

Van most ez a For the victory we fight nevû mission. Azt írja, hogy ha benne vagyok a top 10be xp szerint a csapatban akkor dupla xp-t kapok.
Namármost ez a mai nap folyamán többször is teljesült, mégsem kaptam egyszer sem, és még a küldetéshez is 0 teljesítést ír.
Most akkor hogy van ez? Én értelmezem rosszul?

DarkHorSe
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2014.01.19. 12:18:53
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 500 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 126 782
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

iszhárom meg mindig adja 😄

Swedish people are albino monkeys

Ne viccelj már. Logika? Találtál benne valahol logikát? 😊
Elöljáróban semmi bajom a HUNS osokkal de ez a teljesítmény az 1 paltoontol elég gyenge

1500-at küld szegény kis t-62-õmbe a brit td,de a 850-et sebzõ ágyúkat nerfelik.Ebben mi a logika?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nálam a Ferdi áll szégyenteljes 47%-on de ez javuló tendencia, voltam 30 valahány %-on is... a legszarabb az volt hogy tök mindegy volt, ha alig tudtam valamit hozzátenni a fos lövegem miatt vesztettünk, ha bele adtam apait anyait vesztettünk 😄 A JP II viszont a 128-assal fog kezdeni szóval annál már más lesz a helyzet.
Ezek szerint szerencsés ember vagy. Az elsõ ilyen élményem SU-152-vel volt indulásnál. Aztán 55%-ig feltornászódott. Ilyen volt a Tigris is.

Tartósan a T20, ARL TD párosnál maradt szar a stat. Az ARL-nél már csak a következõ TD fejlesztése hiányzik, de 70 csatának csak a 36%-át sikerült nyerni. A T20 kicsit jobb, 189 csata 46%.

Most úgy látom a Nashornon a sor. Tegnap négybõl semmi. Ezzel hétbõl kettõ gyõztes csatánál állok.
Én megértelek 😊

Minap 3 rhm platoon nálunk.Már dörzsöltem a tenyerem,h talán nyerni fogunk de már az sem érdekel ha nem lövök csak végre nyerhessek.Kikaptunk és többet sebeztem mint õk hárman összesen.

hozzáteszem, ezt a szarhalmazt szigorúan csakis szakaszban lehet húzni.

Mióta a 2 tierrel kisebbek is átlövik a frontomat golddal, azóta inkább igyekszem kerülni a közelharcot. Bár a végére így is jutott belõle, mikor a foglalást lõttem vissza, és azt én spotoltam a többieknek is.

Meg ez a közelharc is egy érdekes dolog. Nem egyszer volt már, hogy én spotoltam az ellent, én voltam hozzá a legközelebb, egy pillanatra sem szakadt meg a spot alatt tartása, a végén meg volt egy nagy 0, vagy max pár 100 spot sebzésem...

Szóval nem látom túl következetesnek a rendszert 😊

Az éjszaka már úgy volt szétverem a bilentyûzetet,7 csatával nem bírtam összeszedni a 10 killt az 50000 ezüsthöz.
Top tankjaink haltak ki 0 sebbzéssel 0 lövéssel,ha top tank voltam a csapat borzalmas volt,ha jó volt a csapat akkor meg 2 tierrel magasabbak közé rakott be.Egyszerûen nincs csapatmunka,még a saját csapattársam is engen lövöldözött.
Az új event miatt aki csak teheti gold-ozik kell a kill,Hellcat hordák 2 kézzel szórták az aranyat,2-3-as E25 squad stb.
Nehéz tankban csak a szopás megy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tudom 😊
Kis ágyúba gold kell ha 8-9ben játszol.A nagy csõ mellé meg csak 15 lõszer dukál.
Ez még a T95nél is szarabb.

Múltkor pz1c-vel 5ös csatába kerültem.
Na mondom maradnak az artyk.
És akkor megláttam a német 5ös td-t.
Mondom 1 próbát megér.
Visítva röhögtem, hogy úgy tûnt el a hp-ja, hogy 1 lepattanó nem volt.
Ez az egyetlen 5ös tank amit a kis raptorral sebezni lehet és ez nagyon nagy szó.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

elõre is bocs de már a kiborulás szélén vagyok
Egyszerûen ilyen nincs!136 meccs után 38%!!!!vagyok a PZV td vel.1,16 kill átlag ami az is a nagyágyú miatt javult.Ecsetelni nem kell h milyen a tank és erre rájön még ez is.
Nem túlzok,lejátszottam kb 22ezer meccset,de ilyen vérlázító vereségeket és kínszenvedést még nem éltem át.Szokásos td helyre elvánszorgok,és akkor jön a hidegzuhany!Kihal a csapatom és én jó ha tudok 2-3 lövést leadni.Ez megy 10bõl 7szer.
Naponta cirka 20-25 meccset megyek.
Csütörtök 11%
Péntek 23%
Tegnap 36%
Ma 5bõl 5 vereség.
Van prémiumom.

Anno azt hittem,h amx38 nál nincs lejjebb de tévedtem.

Amikor azt hiszem, hogy kezdem érteni az XP osztást, mindig van olyan csata, ami borítja az elméletet. Azt többször láttam, hogy Battal (legyen full tier X csata) többet sebzek, több a spot damage-m, akár a killem, mint egy a városban harcoló TD-nek, de az XP kevesebb. Mastery-hez kell a sok damage, kell a spot damage, kell hogy nagyobbakat lõjön az ember, stb., de amit nagyon szeret jutalmazni, az a közelharc. Így látatlanban azt mondanám, hogy nem volt elég közelharci csatád. Nekem a kis WT-t kellett f2f legyõzni, és ez már elég volt. Pl. nekem az E75 ill T57 Heavy MT is 4k+ damage-re meglett, holott, mind a kettõvel jóval nagyobb a potenciál.

Igen, a sok ha. Ez a játék ebbõl áll, ha és random szerencse.
Tegnap a gyõzelmi arány 68%-volt.
Ma most járok a 16. vesztett meccsnél egyhuzamban. 😊
De lesz ez még rosszabb is szerintem.
Ha nem hagytam volna 23 hp-t a WTF-en, vagy ha nem pattanok le a 30 hp-s M103 tornya oldaláról... De hát ugye a random 😄
Mindenesetre az xp osztás "logikáját" (haha, jó vicc) továbbra is furcsának találom, neked viszont grat, hogy meglett 😊

Egy paraszt hajszálon múlott 😊 Ha van még egy fraged megvan.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig ez csak T8-as és meglehetõsen sz@r csata volt, csak a TG miatt kaptam teljes XP-t.

Értem. Köszönöm még egyszer!
mivel az elsõ lekérdezésed volt...

Szívesen egyébként.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lehet, hogy én vagyok lampion, de csak a wotlabon van elmúlt 24 óra. Viszont az elmúlt 24 óra, és az elmúlt 7 nap tökéletesen megegyezik, ám én nem csak az elmúlt 24 órában játszottam, a 7 napból. Ez csak nálam jelentkezik, vagy általános hiba?
Nagyon szépen köszönöm szépen! 😊
noobmeter.com

wotlabs.net

😊

Akkor légy oly kedves és homályosíts fel, hogy hogy tudok napi statisztikához jutni 😊

Köszönöm 😊
Sunsetjoy
Nem igazán van benne napi statisztika, sõt nagyon idõszakos sem. Van az eddigi összesrõl statisztika, ami beépítettt és a kezdetektõl fut. Semmi más.
Napi statisztikát tehát moddal tudod a játékon belül megnézni. Játékon kívül számos módja van, de nem ezt nem kérdezted.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

sziasztok!

azt szeretném kérdezni, hogy napi statisztikát csak moddal lehet megnézni, vagy esetleg játékon belül van alapból ilyen opció?

Segítségeteket elõre is köszönöm!
úristen mi van ma este??

A negyedik meccset hagytam ott sorozatban...

TOMSILENT
Szerintem ez a tigrincses matyashun fakeakkja SG-n... IP bant már neki... <#banplz>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Gottfried
Hát ez nem semmi volt,tényleg!Ritkán nézek visszajátszásokat de ezt érdemes volt. A gyõzelmet neked köszönheti ez a két t10 kriptaszökevény.Az E100-on nem csodálkoztam,500 effi és 12K csata....De a Leo...Erre szokták írni hogy ebay acc.
Úgy a 7. percnél gyanús volt hogy nem kaptok arty lövést de aztán írta az e75 hogy AFK az artyjuk.Gondolom aztán felébredt mert láttam meleltted egy becsapódást.
Azért nem kis szerencse kellett ezzel a csapattal. :d Grat!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hihetetlen csata! Jó játékosok azonnal felõrlik az egyik oldalt aztán belefutnak a ti kempelõ E100 és Leo 1 párosotokba, meg persze beléd és elhullanak, de közben megnyerik a másik oldalt is és annyi eszük nincs, hogy egyszerre támadjanak.
A Leo 1-esetek a másik talány, kempel, de ez most jól jött, szépen szedi le az egyesével jövõ ellent, aztán gondol egy nagyot és kiront és sebzés nélkül meghal full hp-ról. Ilyen nincs komolyan. :-)
Talán te voltál az egyedüli, aki logikusan és a tankját ismerve játszott. Grat!

Egyetértek.
Az IS-3 -nak 7 nekem 4.Ez elhanyagolható különbség.Fõleg ,hogy õ mozgott ilyenkor lemegy neki 3-ra. Vagyis alapból több a camo-m.De még ha nem is a periszkópom és a bokor álcázásom miatt akkor is jóval elõbb észlelnem kellet volna.
JeffDunham
Jobb az IS-3 camo-ja. Hiába nagyobb a látótávolságod, ha a jobb camo miatt késõbb, vagy egy idõben veszed észre. Ha van egy kis álca perk is rajta, miután meglõtt, aztán látod meg talán.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

talan azert nem erted mert egy kalap szar.
Hát én ezt a látótávolságot sose fogom megérteni. T34-el várom az IS 3-at (+ 30 m a látásom) fent egy dombon BOKOR mögött (ügyelve,hogy semmim ne látszon ki.Felszerelésem közt ott a periszkóp is,vagyis gyakorlatilag 450 m a látásom.Mégis mikor felbukkant az IS3 egyszerre vettük észre egymást,mert mikor megjelent ,õ is akkor állt meg és fordította felém a csövét. WTF.?
Eagle16
Úgy emlékszem, hogy nekem 1600 alap xp-s körre adta meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Klántársamnak vmi 2400 xp-s körre (prémmel) sem adta meg vele anno az ászt, igaz az még a francia TD ág leakciózásakor volt, amikor sokan tolták vele.
Szóval annál azért gondolom kevesebb is elég lesz, bár feltehetõleg ez sovány vigasz 😊

tigrincses
DarkHorSe
| ma 20:14 | privát | galéria | válasz | #286089
Válasz 'tigrincses' üzenetére (#286088)
Swedish people are albino monkeys
nézd meg a válaszát.... értelem az van...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

DarkHorSe
A rage es a mas nemzetek sertegetese a jatek resze!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

unalmas es faraszto. en torles szavazok.
DarkHorSe
En artatlan vagy minden tekintetben.

Am nem tudom hogy vágod e, de itt nincsenek kurucosok. Szóval nem itt kéne ragelni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Látom némi változatosság van ma trollok tekintetében. Töröljek vagy szeretnétek még egy kicsit élvezni a legenda jelenlétét? 😛

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tigrincses
tudjátok mit nem érdekeltek már,,,, azt csináltok amit akartok, mindegy.. csak a gerinctelenség miatt tettem! Az volt a legrosszabb érzés. én kiálltam mellettetek de azok akik eldöntötték kit tesznek ki okk nélkül.. azoknak úgy tünik szart sem ér a becsület meg a hûség meg a részvétel! Csak ezért tettem. Ez egy játék és kész , merem remélni hogy az életben ilyet nem tesznek egymással az emberek.... na lehet most m ondtam illuzíót....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ismét egy Top Gun Emilkével, még 14k xp, és meglenne a Borsi. Remélem az is hasonlóan jó lesz.

tigrincses
nem érdekel 😊

tigrincses
a tied te köcsög, gondolkozzatok már el baszzus, hogyl ehet ilyet csinállni és még nektek áll felljebb.... bazd meg... nyomorék aki tette... : felbasztatok de majd csak elfelejtelek titeket, minél hamarabb... nehogy már mindent meglehessen tenni, bazszussssssss, munkahelyi terror blog, játékon belül is léteznek buzeráns törvények meg klánok...

Ugyanebben a cipõben járok. 1349 base XP-re csak az elsõ osztályt adta meg. Mennyi kellhet az ászhoz?

Igen, én nagyon új vagyok, igazad van. A WoT-ot se rég kezdem el. Fú, várjál tudod mikor? Amikor még orosz béta szerver volt, szóval ja. Új nekem ez az egész. <#puszis>

DarkHorSe

tigrincses
basszus te mekkora láma vagy , nem tudsz semmit de dumád az van... tipikus új degenerált barom vagy...Számvéber könyvet olvastál már? Tudod mi az a páncélos hadviselés? Tudod hogy ez a wot csak játék ahhoz képest...tudod hogy te egy gyökér vagy... 😊