World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van most ez a For the victory we fight nevû mission. Azt írja, hogy ha benne vagyok a top 10be xp szerint a csapatban akkor dupla xp-t kapok.
Namármost ez a mai nap folyamán többször is teljesült, mégsem kaptam egyszer sem, és még a küldetéshez is 0 teljesítést ír.
Most akkor hogy van ez? Én értelmezem rosszul?
Csata: Ruinberg 2014.01.19. 12:18:53
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 500 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 126 782
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
iszhárom meg mindig adja 😄
Swedish people are albino monkeys

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Tartósan a T20, ARL TD párosnál maradt szar a stat. Az ARL-nél már csak a következõ TD fejlesztése hiányzik, de 70 csatának csak a 36%-át sikerült nyerni. A T20 kicsit jobb, 189 csata 46%.
Most úgy látom a Nashornon a sor. Tegnap négybõl semmi. Ezzel hétbõl kettõ gyõztes csatánál állok.
Minap 3 rhm platoon nálunk.Már dörzsöltem a tenyerem,h talán nyerni fogunk de már az sem érdekel ha nem lövök csak végre nyerhessek.Kikaptunk és többet sebeztem mint õk hárman összesen.
hozzáteszem, ezt a szarhalmazt szigorúan csakis szakaszban lehet húzni.
Meg ez a közelharc is egy érdekes dolog. Nem egyszer volt már, hogy én spotoltam az ellent, én voltam hozzá a legközelebb, egy pillanatra sem szakadt meg a spot alatt tartása, a végén meg volt egy nagy 0, vagy max pár 100 spot sebzésem...
Szóval nem látom túl következetesnek a rendszert 😊
Top tankjaink haltak ki 0 sebbzéssel 0 lövéssel,ha top tank voltam a csapat borzalmas volt,ha jó volt a csapat akkor meg 2 tierrel magasabbak közé rakott be.Egyszerûen nincs csapatmunka,még a saját csapattársam is engen lövöldözött.
Az új event miatt aki csak teheti gold-ozik kell a kill,Hellcat hordák 2 kézzel szórták az aranyat,2-3-as E25 squad stb.
Nehéz tankban csak a szopás megy.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kis ágyúba gold kell ha 8-9ben játszol.A nagy csõ mellé meg csak 15 lõszer dukál.
Ez még a T95nél is szarabb.
Na mondom maradnak az artyk.
És akkor megláttam a német 5ös td-t.
Mondom 1 próbát megér.
Visítva röhögtem, hogy úgy tûnt el a hp-ja, hogy 1 lepattanó nem volt.
Ez az egyetlen 5ös tank amit a kis raptorral sebezni lehet és ez nagyon nagy szó.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyszerûen ilyen nincs!136 meccs után 38%!!!!vagyok a PZV td vel.1,16 kill átlag ami az is a nagyágyú miatt javult.Ecsetelni nem kell h milyen a tank és erre rájön még ez is.
Nem túlzok,lejátszottam kb 22ezer meccset,de ilyen vérlázító vereségeket és kínszenvedést még nem éltem át.Szokásos td helyre elvánszorgok,és akkor jön a hidegzuhany!Kihal a csapatom és én jó ha tudok 2-3 lövést leadni.Ez megy 10bõl 7szer.
Naponta cirka 20-25 meccset megyek.
Csütörtök 11%
Péntek 23%
Tegnap 36%
Ma 5bõl 5 vereség.
Van prémiumom.
Anno azt hittem,h amx38 nál nincs lejjebb de tévedtem.
Tegnap a gyõzelmi arány 68%-volt.
Ma most járok a 16. vesztett meccsnél egyhuzamban. 😊
De lesz ez még rosszabb is szerintem.
Mindenesetre az xp osztás "logikáját" (haha, jó vicc) továbbra is furcsának találom, neked viszont grat, hogy meglett 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig ez csak T8-as és meglehetõsen sz@r csata volt, csak a TG miatt kaptam teljes XP-t.
Szívesen egyébként.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
wotlabs.net
Akkor légy oly kedves és homályosíts fel, hogy hogy tudok napi statisztikához jutni 😊
Köszönöm 😊
Napi statisztikát tehát moddal tudod a játékon belül megnézni. Játékon kívül számos módja van, de nem ezt nem kérdezted.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
azt szeretném kérdezni, hogy napi statisztikát csak moddal lehet megnézni, vagy esetleg játékon belül van alapból ilyen opció?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
A negyedik meccset hagytam ott sorozatban...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Úgy a 7. percnél gyanús volt hogy nem kaptok arty lövést de aztán írta az e75 hogy AFK az artyjuk.Gondolom aztán felébredt mert láttam meleltted egy becsapódást.
Azért nem kis szerencse kellett ezzel a csapattal. :d Grat!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A Leo 1-esetek a másik talány, kempel, de ez most jól jött, szépen szedi le az egyesével jövõ ellent, aztán gondol egy nagyot és kiront és sebzés nélkül meghal full hp-ról. Ilyen nincs komolyan. :-)
Talán te voltál az egyedüli, aki logikusan és a tankját ismerve játszott. Grat!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval annál azért gondolom kevesebb is elég lesz, bár feltehetõleg ez sovány vigasz 😊
Válasz 'tigrincses' üzenetére (#286088)
Swedish people are albino monkeys
nézd meg a válaszát.... értelem az van...
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®