World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, ma egyik magyar játékos engem lõ majd blokkol
kövi magyar játékos, hátra felé fordított toronnyal rohamoz. Nincs több hozzáfûzni valóm.

Master91
~2 éve küldtem el a picsába az összes lengyelt itt sg-n, 2-3 napon át csapolt engem mindenki hogy milyen búza vagyok -.-"

jöttek a barátkozós szöveggel stb stb stb

Basszus, azért ha valaki még a Kuruc klánnak is szar...az milyen már?<#csodalk><#nevetes1>

Hát ez az obj-268 napról napra rosszabb.Na mondom megnézem mit tud a 450mm pen-es prémium skuló,pont egy E-100 jött.Oldalba lövöm úgy,hogy a tornyát célzom.Erre didn't penetrate!Mi van??!!6800 kredit egy kibaszott lõszer és lepattan az oldaláról?Amikor még klánban voltam(HAD),és ott használtam prémium lõszert,tökéletesen mindegy volt mit és hol lõttem meg,az ott sebzett nem is keveset.Érik az eladása ennek hulladéknak,pedig ez egy brutál td volt mikor bejött.Imádtam.Kezdem megutálni , közelébe nincs a réginek az tuti.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

DarkHorSe
Minden jatekban amit csak jatszottam lengyelek hulladekok voltak, az osszesben. De ez a jatek eddig a csucs, komolyan en meg nem lattam normalis lengyel jatekost.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tigrincses
csicsoba pacsi iotiom kakicsoki

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Sic transit gloria mundi.
Egyre több küzdi fel magát sajnos T9 T10 be is...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tigrincses
Lengyel - magyar két jó barát..... inkább a barmokra nem lenne szükség....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

<#levele>

ennyi...

DarkHorSe
Lengyelek nem leteznenek ebben a jatekban meg tetszene is.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tigrincses
matyashun (19:29:15) üdv!
matyashun (19:29:21) mi lett a klánnal?
matyashun (19:29:28) miért tettek ki ?
utravalo (19:38:15) hali
utravalo (19:39:22) sunyi lett a paracsnok
matyashun (19:43:44) és?
matyashun (19:43:49) õ cimbim volt
matyashun (19:43:53) miért tett ki
matyashun (19:43:56) el sem érem
matyashun (19:44:00) ....
matyashun (19:44:15) miért kell ilyen gerinctelennek lenni vagy neen véletlen volt...
matyashun (19:44:21) elsõk közt léptem abb a klánba
matyashun (19:44:30) ott volam cw-n és gyakorlón is
matyashun (19:44:48) nem voltam mindig de elegen voltunk hogy cw- legyen.
matyashun (19:44:58) betartottam az utasításokat is
matyashun (19:45:05) és eza hála
matyashun (19:45:25) legszívesebben lehordanám azegészet de nem akarom idegesíteni magam
matyashun (19:45:48) ez egy játék de soha ne irányítgasson engem itt se senki. nem is lépek be sehová sem
matyashun (19:46:01) lószar az egész klánozás... hûséget szarba veszik
matyashun (19:46:05) én meg õket
matyashun (19:46:12) Átadod nekik
matyashun (19:46:14) ?
matyashun (19:46:39) Ha nem nem, sg- re is lehet írni...
matyashun (19:46:56) további jó játékot. Lószart a csapatmunkára. 😊 ADIOS KURUC KLÁN, 😄 Jó estét. Így kell ezt csinálni ha fo* a rendszer.

el lehetne nevezni Instant Win modenak 😄
Egyetértek, szerintem is a 8-as tier a legjátszhatóbb.

Pár napja visszakapcsoltam a támadás játékmódot és néha megyek T7 alatt. Érdekes, hogy a WG nem látja ezt, de én tuti kiszedném T7 alatt ezt a játékmódot. Ha védõ vagyok, akkor nevetségesen könnyen nyerünk, ha támadó, akkor néha bármit csinálhatok akkor sincs semmi esélyünk, mert ezen a szinten sokan még nem fogják fel, hogy mi a feladat. Konkrétan nem támadnak, hanem várnak. Vagy kellene valami villogó rész vagy nem tudom, de egyértelmû, hogy nincsenek tudatában a feladatnak és ez így teljesen értelmetlen ezeken az alacsonyabb szinteken.

Így igaz, így látom a dolgot én is. Csak 8-ig viszem el az ágakat és 8-nál kimaxolom és kész. T9-10-bõl bõven elég az, amikor bedob közéjük a játék, elég sûrûn.
semmit nem vesztesz.... egy t9 tank kimaxolása már egy csomó szopás meg idegesség
rohangálhatsz stock tankkal a torony 25k talp 15-20k nagy gun 60k motor.... aztán jöhet a 200k-s futam a tier10-ért 😄
csak azért hogy ott mégjobban felbaszd az agyadat a sok használhatatlan random gyökér miatt 😊

én már több mint fél éve eladtam 10est 9est, de nem bántam meg....
most 8asokat gyûjtök, az a határ nekem
ott még viszonylag élvezetes csatákat ki lehet fogni és egy 8as tank kimaxolása sem olyan durva
+ lehet vele századozni, csapat mód és ESL-ezni is
Ez igaz. Viszont az a több idióta ott, sokkal kevésbé bosszantó mint T8-10-ben. Egy példa: Napi 10 bukott csata idióták miatt csak méreg és bosszankodás T8 alatt. Felette viszont -200 000 vagy 300 000 credit. Ez pedig már jelentõs veszteség.
Szegény WTF E-100 nem tolerálta a HE-t <#eplus2>

Viszont azon eléggé meglepõdtem, hogy erre nem adta meg a tank ászt...
Ha valami OP, stat padderek által preferált valamirõl beszélnénk, még oké, de ennél?
T8 tankkal t10 csatában 5 kill, 5400 sebzés, 1400 spot sebzés, meg 137 védelmi pont, és kevés.
Ebben csak az a vicc, hogy ha valamikor mégis sikerülne megcsinálnom vele, az tuti hogy valami ennél sokkal gyengébb körrel lesz...
Szóval érdekes dolog ez az xp osztás <#idiota>

Gottfried
Na igen,talán ezért zavarnak ott jobban.Kicsik közt pár ezer csatával nem várok csodákat senkitõl de mikor valaki(és egyre többen vannak) 20+K csatával és 4-500 effivel full idiota,na azt már nehezen tolerálom.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Prém nélkül,randomban,egyedül nekem csak a méreg van.Eddig szinte mindig akkor banoltak mikor t10 csatában kilõttem néhány nem oda való alakot.😊
Érdekes hogy kisebb tierekben nem igazán zavar ha a csapat nagy része vörös.

Hármas platoonban nem rossz ott sem de nekem elég szar idõbeosztásom van,így a csatáim úgy 95%-át egyedül játszom.Nekem élvezetesebb t5-8 közt játszani mint t10-ben.Persze nem vagyunk egyformák.

Melyik a nagyobb barom az 1-2k csatás tier III-VI vagy az nx10k csatás T10 varázsló UGYANKKORA vörös stattal?

Na ez így nem teljesen igaz.

Mondom én hogy megrekedek t8-9 környékén úgyis van mit fejlõdnöm😊

Hát ami meg a td-ket érinti maradok a JP II-nél, ugyanis prémet nemhiszem hogy veszek, akkor nagyon ki kéne használlni azt az idõt. Pedig el kell ismernem hogy erõs cucc az. Meg a másik hogy az én stílusomhoz lehet hogy jobban illik az elõbbi.
Nem tudom miért rossz T10ben játszani. Kis tierben jóval több hülye van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Hát ha nem kell cw-zned,csak akkor fejlessz ki t10 tankot ha szeretsz idegeskedni. 😊
T10 csatákban is egyre több az idiota és ott már 1-2 játékos ezt nem tudja kompenzálni,mint kisebb tierekben.Randomban csak a méreg van vele.Legfeljebb hármas szakaszben lehet élvezetesen játszani.Egyedül max. agyvérzést kapsz,mikor egy rakás idiota miatt jönnek prém nélkül a 20-30K mínuszos csaták.A másik gond hogy tele van t10 td-kkel,amik ellen az is7 nem éppen a legjobb választás.

Fritznél nekem van egy rakás t10 tankom de mióta nem vagyok klánban,nem mentem velük.Néhányból már a jól képzett legénységet is visszaraktam kisebb fun tankokba.

A kisebb accomon már nincs is nagyobb tankom t8-nál.Még a t10 artykat is eladtam.A borsigot viszont itt is kihúztam mert annyira jó vele játszani.Ha veszel egy hét prémet és van idõd ezalatt játszani,simán ki lehet húzni a borsigot egy hét alatt.(némi free xp azért nem árt az emil nagy ágyújára ha nem akarsz kínlódni)
Ma hárman mentünk szakaszban három borsiggal.Csak úgy jöttek a gyõzelmek.Mindig a top sebzõk közt voltunk velük.Szóval ez a borsika minden pénzt és idõt megér. 😊

Jah, ez félidézi bennem a jó öreg port royale-t még ha az más kor is volt. Fõleg ha bevezetnék a Free roam-ot ott milyeneket lehetne "kalózkodni" 😄
fap-fap-fap-fap <#finom>
Na ez már igazán jöhetne!

Sokkal érdekesebb mint egy új tank ág( vagy khm a konkurencia)

Amúgy néha van egy olyan vad goldolatom hogy kéne egy t10-es tank, bár prémium nélkül ugye... hát finoman szólva nem egyszerû lenne fenntartani. Is 7-hez vagyok legközelebb. Hallottam a lövéggel vannak problémák de még mindig jobb a penje mint az e 100-nak. Arról nem is beszéllve hogy elég strapabíró. Errõl kéne vélemény. Bár valószínûbb hogy inkább megrekedek t8-9 ig mert itt még fenntartható a helyzet.

Illetve remélem hogy a JP II haszna még nem áldozott le a Borsi bejövetelével, sajnos utóbbit mire kígrindellném megöregednék és azért a tanulást se kéne hanyagollni. A jp hez meg csak 48k xp-t kéne szánnomxD
azert mindig sikerul bizonyitani h a wot a legalja..
Oké hagyjuk a képfeltöltés beszart megint.
Szóval: 23k csata, 600 eff, két lövés 15 perc alatt, zero sebzés.
Szétb@sz az ideg az ilyenek miatt.

Én valahogy nem szeretem a retard magnet KV-1S tankot és a varázslatos rajongóit...
Bár ez kettõt is lõtt ami kétszerese az átlagnak.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nem mindenki alkalmaz ilyen körmönfont taktikákat. Én pl nemes egyszerûséggel kilövöm az artit amint betöltöttem kezdés után... Szóval ha valaki ki akar tolni veled akkor tök mindegy mit csinálsz, hova állsz.
De ha el akarod kerülni az efféle incidenseket egyszerûen ne artizz, vagy ha mégis akkor vállald fel azt is hogy ha köcsögöt játszol a meccsben akkor néha valaki seggbe is rak...

Van is fenn pár ilyen incidens youtube-on, ha beírod hogy wot tippek akkor a legfölsõ lesz az article regionos mapon. (bocs de aljas módon azok közé tartozok akik röhögnek az ilyenen csak ne az én csapatomban legyen de ha mégis akkor olyankor mikor nincs tétjexD)
Oké,ezt megjegyzem.Legközelebb az artyval nem állok víz mellé (még pocsolya mellé sem 😊 ),szakadék mellé,fák hoz (mert képesek kidönteni,csakhogy ne legyen álcám),más hirtelen nem jut eszembe.
Tudod egyesek lelkében hihetetlen gyûlölet munkáll az artyk iránt ez köztüdott. Aki artyzik lelkileg készüljön fel rá hogy valaki kiéli rajta az elfojtott haragját (vagy perverz vágyait)
patchaou
És Én meg nem láttam 😞 Minden szimpátiám azoké akik kikúrnak a saját artyjukkal XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Megértem,hogy vannak elmebeteg játékosok de,hogy ez a Thorine nevû szarzsák mit élvez abban,hogy az önjárómat betolja a vízbe,majd mire feleszmélek,már nem tudok idejében kijönni és megfulladok (ami erõsen hozzátett még ,hogy jönnék kifelé,de folyamatosan úgy mozdul a vízben õ is ,hogy elállja az utamat).
JeffDunham
Részben jó adat, de csalóka is. Amikor az IS-el tolta mindenki, sokkal kevesebb tapasztalata volt az embereknek vele, mivel a játék elejétõl ott volt ez a tank. Mire az IS-2-be beleült már volt 100% nagyobb tier-û tankokkal is tapasztalata, ráadásul az IS-t is valószínû kihúzta addigra. Nekem is könnyebb volt az IS-2, mint mindenkinek szerintem. Lehet hogy jobb tank, de nem biztos hogy ennyivel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

de amennyi BIOS annyi féle lehetõség van...
a legjobb lenne ha leírnád a procid típusát
meg belépnél a BIOS-ba megkeresnéd ezt a CPU részt és lefényképeznéd fényképezõgéppel a monitort és elküldenéd privátban hogy a többieket ne zaklassuk ezzel
és akkor meg tudom mondani mit kell csinálnod
Igaz errõl megfeledkeztem pedig egyszer direkt kérdeztem is itt jobb e a kínai frontja.
rohadt egyszerû amúgy
BIOS-ban kell... mondjuk ez is BIOs függõ, ha fasza a BIOS-od akkor csak a CPU FSB Frequency-t kell átállítani manuálisra majd megadni az értéket... ami a szorzóhoz képest adja meg a valós órajelet
pl. nekem van egy szar fos hugy 1.8-as procim 8× os FSB szorzóval
ha rámegyek hogy manual akkor kiírja azt hogy 225
mert 225*8=1800
na én most felhúztam 3100-ra, de visszavettem 3000-re mert néha beszaggatott a WOT 😄
ehhez 375-öt kellett beírnom mert 375*8=3000
de lehet neked 9es vagy 10es a szorzód
tönkre tenni nem tudod mert leáll a gép magától ha túl nagy értéket adsz meg és jó esetben visszalépsz biosba és csökkented az értéket
ha viszont már a bios sem jön be akkor ki kell kapni az alaplapból a gomb elemet 10 percre és akkor resetelõdik a BIOS és újra megy a gép...

jaaa és még annyi hogy alaplapfüggõ a dolog
szar alaplapban nem sokat lehet húzni
ez a proci havertõl van, nála 2.4ig lehetett húzni, nálam még 3.1el is simán megy... egyedül az alaplapom jó a gépben 😄 a többi szar XD
viszont nekem minden megvan húzva, VGA, RAM, CPU 😊
(A kék csík a játékosok global WRje (összes tankkal), a zöld meg azt jelzi, milyen WR-jük volt az IS-2-vel. Két évig mért adat.)

Az IS-2 szerintem jobb, mint a sima IS, még így a nerf után is, és nem csak a gold miatt. A páncélzata más kialakítású, sok helyen döntöttebb és pattogósabb, jól lehet beforgatni. Érzetre gyorsabban is mozog. A fejlesztett torony meg szembõl még karcsúbb és + HP-t is ad.
A nerf elõtt meg egyenesen király volt, emlékszem a nagy mellénnyel érkezõ, majd tolatgató E75-ökre.

Ezt a problemet úgy oldottam meg hogy az 59-16-ot meg a type 58-at is húztam. Így a wz-re ott volt a type lövege. Meg a motor de az nálam noob story... Meg a törpe Elõd után fura ez a med méret de fullos lánccal meg motorral megfelel. Amúgy engem inkább a gyúlékonysága zavar meg ha seggbe lõnék elszáll a motor. Az meg kérdéses hogy a legjobb 85-öst vagy a 100aston használom e, a 85-ös gyorsabb és sebzésre se kutya.

T34-1 megvan, csúcs gép, IS 2-õt meg leszarom, volt sima Is-em ez meg csak a gold miatt jobb.
E100 gunjával mi történt?

80% pattan. Minden szögbõl mindenhonnan...

Elnézést,h nem ide vág a téma.
Privátban tudna valaki segíteni nekem,h kell processzort húzni?
Egyszerû de mégsem az.
köszi elõre

WZ-131: túl nagy méretû (lapos, de hosszú és széles), lassan mozgó "scout" tank (a gyorsulása, fordulása jó, de a csúcssebessége kevés), lassú ROF (6,45). A lefelé nem mozduló csövet nem is említem, az minden kínainál olyan. Mire kigrindeled stockról kihullik a hajad (az alap motor egy tetü, az alap ágyú pedig a már említett 85 penes csoda Tier 7-8-9-re...). Ja és menekülni kb esélytelen vagy vele: vagy ammorack van vagy a bekapott lövés kicsinálja a fél legénységet és a modulok jó részét.
Az utódja, a WZ-132 állítólag már jobb.
Tier 7-en a másik két kínai a király: az IS-2 (T29 gyilkos, korábban az E75 frontját átcsapta, imádtam) és a T-34-1 (lapos, gyors - E-25 sebességét tudja - jó ágyúval és kemény toronnyal), mindkettõ nagyon bejött, a WZ-131 balanszírozását szerintem csak egyszerûen elcseszték.