World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenséges csapat jó fele-háromnegyede odarohan... <#smile>#smile>
Volt egy camóra kigyúrt T20-am, csak az emberek sajna átmentek a puttonyba és most épp újakat képzek ki. Azok meg ugyan rejtõznek már, de annyira nagyon még nem és lámpácska sincs egyelõre. Lehet fel kék gyúrnom õket.
B verzió, a pershingnek a fejével bohóckodni, az jól bírja. 😊
WoT: Nishizumi77
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
hát szerintem nem lesz könnyû megcsinálni
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kíváncsi leszek mennyire lehet majd megborítani a megszokott játékmenetet vele...
Meg is nézem van-e valamilyen nagyobb méretû csillag, vagy USA jelzés ami felrakható a toronyra vörös posztó gyanánt<#vigyor1>#vigyor1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
mivel 4es a legkisebb tier amivel meglehet csinálni így Hetzer izzítás lesz 😄
BattleTag: kabel15#2672

msot 3x és NINCS
<#idiota>#idiota>
tudod van a játékban küldetések menüpont 😄
és ott megtudod nézni hogy mik lesznek a kövi küldetések!!!
de amúgy se mozgat meg 😄
- Wargaming még mindig írja a jármûvek alternatív testének listáját, jelenleg, 2 test van tervben minden tanknak, a jelek szerint alternatív testtel
- elméletileg lehetséges, hogy néhány alternatív test jármû nerfet jelent, a fejlesztõk fejlesztés közben foglalkoznak a dologgal
Ezeket nem értem... valaki elmagyarázza?
**konteo warning - ne olvassák tovább az agyatlan wg bérencek **
Bár ha belegondolok abba, hogy a wg mindig is elõszeretettel csalt a usergroupok random faktorával, így hiába van a fochon 180mm-es kiírás, az valójában jóval kevesebbet ér az én accomon, és ha azzal a módosított értékkel számolt a cucc, akkor viszont érthetõ ez a nagymértékû eltérés...
Holnaptól az 500K s küldetéssel simán meg lesz az egymillió kredit.
Gyõzzem elkölteni <#wink>#wink>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
magyarok között is iszonyat sok az idióta
de persze vannak nagyon jó játékosaink is
(mint pl. én<#hehe>#hehe>)
Ennek a meccsnek az utolsó mozzanata megérné 😄
T49 kamikaze
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De legalább haláluk után lelkesen ellátják jótanácsokkal a csapattársakat.....
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
KV2 (bivalybaxó ágyú, HE) vs PZ4
----------------------------------------
1. lövés pattan a pz4 mindent legyõzõ, éles szögben döntött oldalpáncéljáról
2. lövés megint csak pattan, ezuttal a frontról
a 3. lövés végre sebezte: kõkemény 100HP-t.
Ezalatt a 3 lövés alatt elfogyott a csapatom és ott maradtam 15 ellen...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha top tank vagyok hülyékkel rak össze állandóan nehogy sikerüljön valami jó kis csata.
Tegnap elõtt felbasztak a saját artyn-k,képtelenek voltak supportolni bennünket.A következõ körben beírtam hogy megölöm az összes artynkat ha nem dolgoznak az egyik mellé oda is löttem csak úgy ijesztésbõl.Mindjárt ki is nyírt 4 ellenséget.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Trackelni is csak "véletlenül" trackelte az at-t. Mert ha lett vona mögötte valami tudatos szándék, akkor ki is használja, hogy trackelte...
Csak sajnálni lehet szegényt, hogy ennyire futja. Meg csodálni, hogy még így is talál örömet a játékban 😄!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"