World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit te akarsz az a map selector, nem a garázscsata 😊

Az meg az õ hibájuk hogy szar pályákat csinálnak. De ha ez még nem lenne elég a még mûködõ pályákat is totál elqrják.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azt értem, hogy esetleg lenne néhány amin kevesen játszanának. Akkor ezzel az infóval lehet ám kezdeni valamit és értelmesen át lehetne tervezni.
Arról nem is beszélve, hogy valamikor 4x egymás után beadja komarint....
Akkor meg nem mindegy, hogy választok vagy nem? 😄 Ráadásul volt olyan is, hogy 2x meccsõl kb 4-5 pálya váltakozott.
Nagy kedvenceim meg alig jönnek elõ, csak a szarok.
Ha ezzel csinálnának valamit lehet, hogy naponta nem 2-3 meccset tolnék.

Nekem sem hiányzik nagyon... persze ártani nem árt, de sztem nem is akkora nagy durranás hogy a WGnek rohannia kéne hogy lelopja a WTtõl ezt a featuret.

Mert valljuk be, ha most betennének vmi ilyesmit, akkor mindjárt azért lennének köpködve, hogy nyenyenye, lopják a WT-tõl az ötleteket.

Kb úgy vagyok vele, hogy mind1 hogy 1 csatában megyek 4 tankkal, vagy 4 csatában 1 tankkal.
Meg ugye a jelenlegi WOT mechanikába nem férne bele - WTben ha jól emlékszem akkor is repülhetsz egy géppel, egy másik csatában, ha azt kilõtték alólad és az adott csata még nem fejezõdött be. Plusz WTben ugye az XP nem arra arepcsire megy amivel repülsz, hanem arra a nemzeti ágra ahova a repcsi tartozik.

Csak azért, mert a WT-ben jelenleg így van, még nem jelenti azt, hogy ez egy jobb koncepció lenne.

De még ha abból is indulunk ki, hogy ez egy húdejó dolog egy repülõs játékban, akkor annak miért kéne automatikusan jónak lennie egy tankosban is?
A respawnos probléma meg pont hogy elõjött a WT GF-ben is.

Ha azonos tierû tankokkal szeretnél menni egymás után, azt jelenleg is megteheted. Ehhez nincs szükség garázs csatákra.
És különben is mi van akkor, ha valakinek nincsen 3-4 azonos tierû tankja? Szerinted mit fog csinálni? Természetesen majd hordja befelé a low tier szarokat, borítva ezzel azonnal a balanszt.
Egyáltalán mi olyan élvezetet tud nyújtani egy-egy random csapat, ami miatt te további tankokkal szeretnél ugyanabban a csapatban harcolni, és nem inkább másik csatába menni?

Abban viszont egyetértek, hogy az egyéni teljesítményt díjazhatnák jobban, mert enyhén szólva is röhejes, mikor hiába sebzek többet, mint a csapatunk fele, mégis kevesebb xp-t kapok, mint a túloldalt az AFK, csak azért mert az MM a hülyébbek közé tett...

Most az nem mindegy hogy 5x egymás után vagy 1 csatába csinálja ugyanezt? Úgyis kapsz egy másik siemkát a következõ csatádban,úgyhogy tökmindegy. Carryzheted azt a 14 embert is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Akkor a pályák felén a kutya sem játszana, ezért nem rakják be.

A garázs csata meg nem értem miben lenne jobb? Most ha kilõnek akkor kilépek a garázsba és megyek másik tankkal csatába. Akkor meg ugyanabba a csatába lépnék vissza. Mi a különbség?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

😉

A csûrhe nemzeteiségtõl függetlenül ugyanaz. Ugyanaz az igénye, ugyanolyan retardált. Ha egy játékmeneti elem rossz vagy irritáló az mindenkinek az nemzetiségtõl függetlenül.

Kérlek mutass már egy fórum topicot hivatalosról hogy az miatt panaszkodnak mert kevés a tank felhozatal. Az európai fára lenne igazán igény de NOPE. Tessék, japán-kína, örüljetek.
Olyan fórumtémák viszont vannak hogy "láthatósági rendszer" " 25% random" és egyéb játékmechanikai dolgok.

#286368 nem abból indulok ki, itt igen ritkán van bármi lényegi információ. A kommentek 95%-át egy pillantás után skippelem mert semmi érdemi információt nem tartalmaz már számomra. Az meg hogy nem találnak egyesek jobb elfoglaltságot minthogy idegesítsék magukat ezzel nem az én bajom <#wow3>

Master91
Minden vágyam ez !

De most már nem lenne elég 2, kéne vagy 4-5...
😊))))) én elrontottam a színezést. Nincs több ötletem, én kiléptem a fenébe, késõbb folytatom
Csak annyit kellene megcsinálni, hogy lehessen pályát választani, vagy ha azt nem, akkor legalább párat ki lehessen kapcsolni.
Ez miért olyan nehéz?
Vagy csak nekem lenne igény rá?

voivod32
Napok óta, de inkább egy hete 900-as wn 6 al zárom a napot.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nagyobb mapokon nem lenne gond a respawn.

Viszont a játékot eléggé át kellene alakítani a garázs módhoz. Vagy egy nemzet hk-it vihetnéd csak csatára, vagy több nemzet tier korláttal. Lenne mit dolgozni vele, ezért gyanítom, hogy nem nagyon lesz belõle valami.
voivod32
Már az összeset liszíneztem az alatt a 6meccs alatt, amit ma Malinovkán kempeltünk...

Teljesen más játékmotor, más játékmenet. Nekem amúgy rohadtul nem hiányzik a garázscsata. Nem látom értelmét. Minek? Hogy a vérvörös siemka behozzon egymás után 5 tier 8-as tankot és mindegyikkel egy lövés nélkül elhulljon? Ja, erre aztán nagy szükség van.

Eagle16
De az is lehet persze, hogy az alap test mindig rosszabb lesz mint a fejlesztett...így aztán egy újabb grindelni való lesz, és így minden stock tank még rosszabb lesz mint most.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hát azt, hogy õ is 1 nagy noob 😊)

Érdekes warthunderbe mûködik. Meg miért olyan nehéz 4 darab ugyanolyan tierû tankot kiválasztani és bevinni a csatába.
Az általad felsorolt siralmak meg játékmechanikai problémák amivel szintén nem tudtak mit kezdeni azóta sem pedig annnit kéne csinálniuk hogy az egyéni teljesítményt díjazzák nem pedig 15 másik balfasz nyereségét mert te 14 még balfaszabbal voltál 1 csapatba. És érdekes, máshol ez is tud mûködni. Ott meg korán sem áll rendelkezésre 20+ milliós havi bevétel

Szerintem ne az sg fórum igényeibõl akarj kiindulni. Bármit csinál(na) a wg itt csak a hüppögés meg a rinyálás megy. Mégis mindenki ezzel játszik.
patchaou
Ott a pont 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Jajj már, a stat nem mutat meg semmit a játéktudásból. Lehet hogy 1v1-ben szétszed bárkit. Csak azért azért kevés a kilõtt tankja mert nem lopja a frageket. A találati arány pedig azért kaka, mert õ szokta bontani a házakat, hogy ezzel segítse a csapatot. A winrátája azért szar mert szopatja az mm és mindig noobok közé rakja. És különben is, sokat ment stock tankokkal és kis lightokkal amiket feldobál a nagyokhoz. Ráadásul Német tankokkal ment a legtöbbet és mint tudjuk komcsik fejlesztõk ezért német tankkal csak szar köröket lehet menni. Ennyi.

Mit hagytam ki?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Nem tudom pontosan hogy akarják megcsinálni, de szerintem úgy lesz, hogy mindkét testnek lesz elõnye meg hátránya, nem lesz az egyik jobb a másiknál. Olyan mint az ágyúknál, ahol lehet választani nagy alfa és kis átütés, meg kis alfa és nagy átütés között.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez nem így van. Tudtommal az orosz szerver a legnépesebb. Honnan tudod, hogy ott a fizetõ játékosok többsége mit akar? Közvélemény kutatást végeztél a oroszok között? Nem hinném. Nagyon sok olyan dolgot tettek be eddig is, amit a játékosok akartak. Lehet neked ez nem tetszik, és ti itt sokan mást akartok, de mibõl gondolod, hogy a többség a te véleményeden van?

A többség tudod mit akart? Tier X-es TD-ket, arty-kat, med-eket, betették. Új tank ágakat akarnak, mert mindenkinek van valami hülye dilije, hogy mit akar látni benne.
Ez van.

De legalább nem artista. 😊

Aztán miért is lenne olyan jó az a játékmód?

Én például nagyon nem szeretném, ha 1 szar kör helyett egybõl 3 szar köröm lenne, mert olyan pályára rakott, amit utálok, vagy a lista legaljára kerültem, vagy retardok közé rakott, esetleg az ellenfélnél van egy ûverpro platoon.

Arról nem is beszélve, hogy az MM-nek gyakran a jelenlegi feladata is meghaladja a képességeit. Ebbõl kiindulva szerinted milyen balansz lenne, ha játékosokként több tankkal kéne kalkulálnia?
Meg egyáltalán mikor választanád ki a tankokat? Már a csata elõtt, vagy menet közben, a körülmények függvényében? Mindenki azt választhatna az elsõ kilövetése után, amit csak akar? Abból megint érdekes csapatok jönnének ki...
És a respawn helye? Ha már elõre ott várnak, az mennyire lesz szórakoztató?

Többször is leírták már, hogy tesztelték ezt a garázs csatát, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.
Szóval itt nem pénz kérdésrõl van szó, hanem egyszerûen megbukott az ötlet, és ebben egyet is értek velük, mert egy ilyen mód szerintem is több dühöngést okozna, mint játékélményt.

pointer4
És mi lesz ez az alternatív hull dolog lényege ?
újabb magyar gyöngyszem a HAD klán támogatásával <#zavart1>
Pihentesd, majd holnap kompenzál de az nem fog feltûnni annyira <#zavart1>
Túl sokat nyerhettél mostanában. 😄

"azt fejlesztik, ami szerintük a vásárlók többségének kell" vagyis fogalmuk sincs mit csinálnak mert a közösséggel történõ kommunikáció nem mûködik már egy ideje, helyette a "how terrible" trollkodás az megy a deveknek meg a szovjet dicsõítés. A garázs és a nemzetek elleni csatákra már launch óta volt igény ráadásul igen nagy számban. Csesztek rá. Ehelyett kaptunk csodálatos domination meg assault módokat amit senki nem kért. Hurrá.
Az meg hogy majd 3 év alatt eljutottak oda hogy lesznek nemzeti csaták nem éppen olyan eredmény amire büszkék lehetnek ilyen mértékû erõforrással.

Megint a rossz tablettát kaptad be, Neo..?

Welcome to the deer world...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kivéve a WG. Õk azt készítik el ami éppen nekik tetszik. Még akkor is ha egyébként a kutyának sem hiányzott az új content. De ez van a usereknek meg kötelességük imádni az újabb és újabb hányadék peccseket, ha meg valaki hangot is ad nem tetszésének meg felhozza a bugjavítás totális hiányát, akkor meg jön a standard szöveg: "How terrible."

Pluskast
Amúgy az engine korlátai elég érezhetõen jelentkeznek a repülõs részénél. Na abból szerintem sok pénzt nem fognak kisajtolni. Annyit biztos nem mint a wot-ból.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Persze, nem a pénz a gond, és fejlesztik is. Most is lesz új játék mód, nemzeti csaták. De valamit meg kell érteni, azt fejlesztik, ami szerintük a vásárlók többségének kell. Ha a többség garázscsatát követel majd, az lesz az elsõdleges.

Lehet emiatt szdini õket, de ilyen az üzlet. Szinte minden fejlesztõ cég ezt csinálja.

voivod32
Könyörgöm: Valaki mondja meg, hogy miért van ez, és mit lehet tenni ellene, azonkívül, hogy fejbe lövöm magam, vagy elmegyek bebaszni, mint egy állat?

Wins/Battles: 3 (11) (27.27%)

"rájöttek, hogy limitáltak a lehetõségei az engine-nek"
^
lényegében ez
multikódja nagyon jó, ééés a pozitívum itt ki is merült

És ennyi pénz sem elég egy új játékmódhoz ami nem követel meg új tankokat új pályákat csak annyi funkciót hogy egy ember több tankot is bevigyen. Launch óta. Okkkéééé.

Az nekem kissé zavaros. Jobban megérte megvenni, mint fizetni még egy darabig a licneszköltséget? Marha magas lehetett a licenszköltség és alacsony a cég értéke hozzá képest akkor. Persze a fene tudja. Nekem az a gyanúm, hogy izomból fejleszteni akarták, csak rájöttek, hogy limitáltak a lehetõségei az engine-nek. Persze a fene tudja, nagyon nem értek a játék enginekhez. 😊

Mr Arkagyíj Dobkin? 😊

Ez mondjuk igaz, de a sok reklám mi pénzbe kerülhet, interneten, TV-ben Wörld of Tánksz játsz ingyen...blablabla. Nem két fillér, de félre ne értsetek, nem azt mondom ez a pénz kevés, de tuti rohadt sok pénz költenek is.
Ott a Warship, ki tudja mennyit öltek bele, és abból még egy fillért se láttak mert csak zárt alfa teszt van.

Biztos van, de épp ez az, vettek ezt, vettek azt, ez az összeg jó nagy, de hogy konkrétan mennyi az annyi, a tiszta bevétel, azt ebbõl nem látjuk. Ki tudja, lehet költekeznek, költkeznek, aztán túl költekezik magukat és csõd, jó mondjuk ez valószínûtlen, mert sokan költenek rá de elõfordult már ilyen eset, de szerintem itt nem fog persze.

Bigworld.. sztem a licencköltségeken vágtak vele egy kicsit.

Mivel oroszok fejlesztik, gyanítom hogy a fejlesztési költségek nagyságrenddel kevesebbe kerülnek mint a nyugaton fejlesztett programok esetében...

Momentán én is egy belorusz cégen belül dolgozok angoloknak (nem, nem a WG az), ezért van némi alapja a gyanúnak 😄

Az a GTA5 fejlesztés angol fejlesztõkre ment el, keleten ugyanez... hmmm... messze kevesebbe került volna 😊

Azért azt ne felejtsd el, hogy rendesen bevásároltak menet közben. Megvették a bigworldöt (mondjuk nem tudom minek, ha váltanak) és egy másik fejlesztõcéget is, a nevére most nem emlékszem. Az sem két fillér lehetett, úgyhogy van azért ott nyereség dögivel.

Gondolj bele, persze teljesen más dolog, össze se lehet hasonlítani, és a GTAV a legdrágább, de 265 millóba került, mindennel együtt. De lazán van egy 100-as egy tényleg felsõ kategóriás játék költségei. Persze már látom, hogy WoT ugyanmár, messze van ez a felsõ kategóriától, béka segge alatt van, m ikerül ezen ennyibe, fogalmam sincs mennyibe kerül a fejlesztés, csak hát, az összeg sok, de a játék fejlesztés is sokba kerül.

Már majdnem megsajnálom õket 😊

Nem olyan sok az a 372 milló dollár, nehogy azt hidd. A fejlesztés költségei, a marketing sokat elvisz, és a bevétel az még nem nyereség, a kiadónak tulajdonsoknak, részvényeseknek pedig nyereség kell.

372 millió dollár bevétel és még mindig sehol a garázscsata <#bee1>
mondjuk minek is erõltessék magukat mikor úgyis tejel a sok birka

Semmi extra. Minden napos eset, az ilyen játékos. Legalább nem a zöldeket lõtte.