World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
TomDantes: A való életben ez egy legyintés lett volna amivel otthagylak téged és aztán kíváncsian figyeltem volna a betegápolókat, ahogy a habzószájú idiótát (gyengébbek kedvéért (vagyis miattad): téged) szépen visszaviszik a vigyorgóba...
atee73: igen ez egy érvelés, ami logikus, amivel még talán egyet is értek. és ez az amire agy híján TomDantes bartátunk képtelen. Érvelni és közölni mások felé a gondolatait és ez az ami miatt egy görcsös idegroham az összes hozzászólása. és az egész vita gyökere is kb innen ered.
Eszemben sem volt ilyesmit állítani, valami félreértés történt.
,,Szeintem inkább furikázz el a naplementébe a WG-tõl ajándékba kapott Volgádon." Ez ám a velõs kritika például.
DE Latom mar megint kezdodik hogy milyen szar meg lama aki fizet a jatekert.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
elnezest kerek hogy nem szopatom magam hogy mindenfele szarral farmoljak(t4-5-6)amivel nem is szeretek jatszani,en jatekot szorakozasnak tartom(erted...benne van a neveben), nem vagyok munkanelkuli sem ido miliomos hogy annyi csatat menjek hogy premium es premtankok nelkul mindig mindenre legyen kreditem.
u.i: de azert jokat rohogok hogy senki se gondolja azt vegig hogy havonta egy par korso sor arat sajnalja a jatekra, es ezzel magat szivatja ,mindezt azzal az indokkal hogy utalja a WG-t, megkerdeznem a piagyaros a baratod ??? azt szereted??? ( itt a piagyaros/alkohol akarmivel helyetesitheto)
Az en logikam az ,hogy a WG-t utalom , de ha nem fizetek magamat szopatom nem oket,magamat pedig kedvelem ...ennyi
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
most csak úgy ezen akadt meg a szemem 😄
Te biztos nem kaptál!
Ennyit a mindent elsöprõ KV-1S csapatokról a történelmi csatákban Szpecnyaz...
[/url][/img]
Mért nincs x-es német TD bikabaszó ágyúval legyen már legyen már legyen...ez ment nagyon sokáig. el hiszem hogy neked nem kellet, el hiszem hogy nem tetszik, de tudod meg kellene érteni végre, hogy ha a többségnek tetszik, akkor bele teszik.
Szerinted miért volt arty nerf, és miért akkor? Akkor jutott eszükbe a fejlesztõknek? Egy szart, üzleti megfontolás, mi kell a többségnek.
Szerinted minek a fejleszett grafika? Most jutott eszükbe?
A két új játékmód anno hogy is jött? Nem hirtelen jutott eszükbe.
Minek raktak be második német TD ágat? Felkeltek reggel, és na legyen ez az új ötlet? Nem ám azért, mert marha sok játékos akart új német TD-ket, amik lehetõleg OP-abbak a régieknél? És mivel ezért hajlandóak gold-ot venni és pénzt áldozni...na világosodik már?
Garázscsata, persze , persze de miért is érné meg nekik? Mert szerinted mindenki ezt követeli? Nem éppen.
A historical battle lesz, miért lesz? Mert többen követelik, olyanok aki fizetnek is a játékért.
ez miatt talán tetszene
nem is a 15 barom ellen mennék, hanem 1-2 barom ellen
A magasröptû gondolataidat meg csak akkor közöld ha már legalább felfogtad õket. Ennyi nagyapó.
Nincs tízórai pénzem.De ahhoz sincs kibaszottul semmi közöd, hogy a pénzem honnan van.
Én se nyulkálok más zsebében, ez is hülye elbaszott magyar szokás.
De hát ügye, az ide irók nagy része a kapitalizmust se érti, hogy ha van egy cég, árul egy terméket, akkor a lehetõ legkisebb ráfordítással akarja el érni a lehetõ legnagyobb hasznot és minden cég így tesz. Ez túl magas gondolat.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Játszol az 1ik 6ossal, ki lõnek. Ott van még másik 2, amivel betudsz menni gyan abba a csatába , ugyan arra a pályára.
Ki lövik a 2.at is, jöhet az utolsó.
Ennyi kb.
Nekem tetszene viszonylag, fõleg az ilyen duelek miatt 😄
Ki lõ mondjuk egy kék effes, meg jegyzem a nevét, 2 lehetõségem lenne elintézni a seggét.
De inkább ne legyen.
Mi a rossebnek kell a máséban kotorásznod?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Emlékezz már egy kicsit vissza. Szerinted hogy került be egy rakás tank? Minek lettek tier X-es arty-k, TD-k med-ek? Hogy lett prém. nélküli platton?
Ezeket mind a játékosok sírták ki.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak itt arra reflektáltam, hogy mennyire veszik figyelembe a "közösség" igényét 😊
Ja tudom: How terrible 😄DDD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú